Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2013–2014 – parempaa hakemaan

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 08.02.2013 klo 23.19.

 1. Tolppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
  SaPKo:n ja HPK:n yhteistyöstä on juttua Hämeen sanomien verkkopalvelussa.

  HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkanen pitää yhteistyötä hyvänä asiana, joskin pitkä 300 km:n välimatka tuottaa omat ongelmansa. Jatkokin lienee mahdollinen, sillä Laukkasen mukaan farmitoiminnan pitäisi olla pitkäjänteistä - kenen kanssa sitä sitten tehdäänkin.
   
 2. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Näinkö todella kävi?! Itse käsitin että pelit vain Sapko-paidassa loppuivat. Toivotaan muuten että Leinonen saa joka jätkään ja ennen kaikkea maalivahteihin valettua uskoa ja itseluottamusta. Eiköhän kaverilla ole annettavaa ihan siellä nimenomaan maalivahtiVALMENNUKSENKIN puolella.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Seuraava lainamies Savonlinnassa on sitten Samuli Piipponen, Aika iso jätkä, ja mitä nyt pelaamisesta muistan niin SaPKon puolustukseen kaveri on vahvistus.
   
 4. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Piipponen on ollut muutaman viikon saikulla, mutta sitä ennen pelasi hyvin liigaa. Komennus auttaa pelituntuman uudelleen hakemista. Liigajengeillä on enää vain yksi kierros ennen joulutaukoa, joten viisi matsia mestiksen kärkeä vastaan tulee hyvään saumaan.
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Timo Niemi torjuu sitten seuraavaksi Jokipojissa. Olisi mielenkiintoista tietää mitä tässä Niemen seuraseikkailussa on takana. SaPKo on HPK:n yhteistyöseura, Kautto oli ainakin ennen Bernardin lainaa melko hukassa itseluottamuksensa kanssa ja Leskinen ei saa ollenkaan peliaikaa - tosin ei sitä oikeastaan tämän kauden näytöillä ansaitsekaan.
  Niemi oli kuitenkin pääasiassa hyvä SaPKon maalilla. Äkkiä tästä kiertelystä voisi päätellä, että joku ei halua Niemen SaPKoa edustavan. Se joku, on Niemi itse, HPK, tai sitten SaPKo, mikä nyt vaikuttaisi melko typerältä.

  Onko kellään tietoa, miksi mies seikkailee pitkin kyliä?
   
 6. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Liigan puolella HPK:lla kulkee hyvin ja Tuohimaa ja Saros ovat täyttäneet paikkansa, joten Niemelle ei ole tilaa kokoonpanossa. Pelituntuman ylläpitämiseksi ukko sitten kiertää mestissä. KooKoo, SaPKo ja nyt viimeisimpänä Jokipojat ovat tarvineet lainaa maalivahtien loukkaantumisten takia, Jukurien lainailun syytä en muista/tiedä.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  No joo, tämän tiesinkin miksi Niemi pelaa muualla kuin HPK:ssa, mutta en sitä miksi alunperin SaPKoon lainalle tullut mies lähti pois, ja seikkailee nyt seurasta seuraan. Tarvetta Savonlinnassa olisi ollut Niemen pelaamiselle jatkuvasti. Toisaalta pakko SaPKonkin oli ja olisi edelleen peluuttaa ainakin toista omaakin vahtia. Nyt kun kiertää useammassa seurassa niin saa pelata ehkä enemmän otteluita kun ei tarvitse vuorotella...tässä se pointti muuten voi ollakin.

  Jukureissa taisi käydä kun Similä oli poissa henkilökohtaisista syistä. Sellainen muistikuva jäi. Oliko Tadekin sitten jossain, sitä en taas muista.
   
 8. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Jahas, perjantaina olis sitten Etelä-Savon derbyä luvassa Mikkelissä. SaPKon peli-ilme viime peleissä ollut ihan hyvä. Mutta Jukurit on pääsemässä vihdoin tasolleen, kun pelaajien on siellä ansaittava peliaikansa uuden valmentajan silmissä. Joten todella vaikea peli tulossa, mutta katsomaan se on mentävä.

  Maalissa ilmeisesti Kautto, toivottavasti löytänyt alkukauden vireensä. Harmi että Bernard ei ehtinyt tähän peliin. Olisi saattanut antaa enemmän mahkuja pässeille taistella pisteistä ja mielenkiintoinen vastaanotto olisi voinut olla Kalevankankaalla.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kappas, SaPKolle toinen jatkoaikavoitto perätysten. Näyttikin jo että tällä kaudella hävitään kaikki yli 60min menevät matsit.
  SaPKolle hyvä, että neljästä viimeisestä pelistä on kaivettu pisteitä ja niissä mukana on KooKoo,Hokki ja Sport joista kahdesta jäljemmästä on sarakkeessa voitto. Kova juttu näinkin paskaan kauteen.

  Essenin sopimus purettiin tässä hijaittain kokonaan. Harmi, että kausi on mennyt alakanttiin ja yleisömäärät ovat kyykänneet joten rahaa ei taida paljon olla.
  Jos sitä olisi ja KooKoosta vapautunutta Rajalaa kiinnostaisi niin meille äkkiä.
  (paitsi onko Ville fysiikalta kunnossa)
   
 10. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Ei jäisi kiinni fysiikasta - Jasin näköinen pelaaja: suoraviivainen, hyvä kuntopohja, tilannekova, antaa joka vaihdossa kaikkensa. Epäilen vain, ettei välttämättä SaPKo joukkueena kiinnosta (raha, menestysmahdollisuudet, yms.)
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Meinasin sitä paljon reistaillutta selkää. Mutta, muuten samaa mieltä. Aika epätodennäköinen vaihtoehto kaikissa tapauksissa..
   
 12. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jaa-a, eipä anna Väre kovin toiveikasta kuvaa huomisesta ottelusta kun kertoo jo tässä vaiheessa ettei apuja tule mistään ja omaa porukkaa on telakalla enemmän kuin laki sallii.
  Kaksi pelaajaa on lähtenyt kesken kauden (jos Kivelää ei lasketa kolmanneksi) eikä ketään ole tullut tilalle. Muutenkin mentiin niin ohkaisella rosterilla, että nyt pelaajien ollessa lasaretissa ollaan lirissä.
  Harmi sinällään, kun viimeisistä neljästä pelistä on joku piste edes jäänyt. Eipä auta itkeä, vaikka mieli tekeekin. Erinomaisesti tuo rampa joukkue suoritti eilenkin Kajaanissa.
  Mörskyn kausi on kokonaan paketissa, joka on kyllä kova isku koko SaPKolle.

  Kerrankin toivon, että tällä kaudella "me" oltaisiin se seura joka repii ennen siirtorajaa lainapelaajien turvin itsensä kuiville. Sen jälkeen ei taida olla enää edes joukkueellista pelaajia rämpimään karsintoja. Silloin siitä tulee myös hemmetin hankalaa.
   
 13. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Joo aika outoa on tilanne ettei mistään mukamas apua saa tässä tilanteessa. Ymmärrän että liigasakeillakin on ongelmansa ja tuplapelit viikonloppuna mutta silti outoa.

  Kyllä SaPKolla tuo kolmella ketjulla rääkkääminen tulee aiheuttamaan myös kohta sen että ukot väsyy ja sitten sattuu kohta haaveria. Siellä on kohta 2-3 ukkoa lisää lasaretissa. Sitten alkaakin mennä jo siihen että joudutaan lainamaan esim. HPK/SaiPa/KeuPa/Ketterä akselilta reilu kentällinen.

  Peli näyttää pisteiden hommaamisen valossa hyvältä mutta epäilen että kohta kolisee otsaluuhun kunnolla.
   
 14. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Voitto Jokipojista tänään!
  Tämähän se on tän homman (jääkiekko) suola: liiga-avut ei paikalla ja SaPKo ottaa voittoja altavastaajana. Ei voi muuta sanoa kun, että hyvältä maistuu!
   
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Olen muutamaan otteeseen kironnut mihin Eskelisen pelikyvyt ovat kaikonneet. Täytyy nyt sanoa, että viimeisen saikulta suoritetun comebackin jälkeen pelitaso alkaa lähennellä sitä mitä oli alkukaudestakin odotuksissa.
  On se vieläkin vähän aran näköistä, mutta eihän Ville koskaan ole mikään rymistelijä ollut.
  Ehkä joku loukkaantuminen vaikeutti alkukautta enemmänkin. Tiedä häntä, mutta nyt peli on hyvää.
  Hyvä Ville.
   
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Toinenkin pelaaja on ansainnut kehut. (Toki kaikki on pelannut hyvin) Koviakin viime pelissä kokenut Iiro Sulin ei tahtonut alkukaudesta sopia edes jatkuvasti kokoonpanoon. Siihen tietysti vaikuttivat Nikkilän ja Kärmeniemen lainat.

  Nyt kun Sulin on päässyt pelaamaan, niin tekeminen on lähes virheetöntä. Ei täysin, mutta kun kiekolliset ratkaisut pitää helppoina niin niissä on helpompi onnistua.
  Puolustuspäässäkin äijä näyttää lähes aina ehtivän vastustajan ja kiekon väliin.

  Katsokaapa viime perjantailta kuka puolusti kiekon pässeille hetkeä ennen kuin Vehmanen kumautti kiekon verkkoon...

  Näillä meriitein alkukaudestakin katsomossa olisi voinut istua joku muukin Iiro kuin Sulin.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Semmonen juttu, että Kiekko.itä-savosta luin SaPKon solmineen loppukauden mittaisen sopimuksen Miikael Arkimon kanssa.
  En tiedä kiitelläkö vai ei. Sinällään hyvä että saatiin ylipäätään pelaaja, mutta ei Arkimosta ole sellaista muistikuvaa, että miltään osin voisi joukkuetta vahvistaa.
  Olen tietysti mielelläni väärässä enkä tyrmää tulokasta ennenkuin näen jäällä myös Jasin joukkueessa. Hyvistä organisaatioista on saanut oppia ja onhan alkukaudesta Suomisarja ollut liian matala sarjataso äijälle kun pistekeskiarvo sieltä on 2,25
  Jotenkin on kuitenkin jäänyt vähän halju maku kaverista viime kaudelta Jokipoikanutussa. Eikä ne tilastotkaan kovin mairittelevat ole...

  Arkimo on ensi kertaa mukana huomenna.
   
 18. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Arkimo on Suomi-sarjassa nakuttanut tehoja yli 2 pinnaa per peli-tahdilla, joten varmasti hänestä on Sapkolle paljon hyötyä. Kirpaiseva menetys Raahe-Kiekolle.
   
 19. Linnankundi Jäsen

  Arkimo ei ensimmäisessä pelissä erottunut sen enempää hyvässä kuin pahassakaan eli täytti paikkansa. Sen huomasin, ettei aloituksissa pärjännyt.
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Näin itse Arkimon ensimmäistä kertaa pässinutussa TUTO-pelissä. Ei tosiaan erottunut suuntaan eikä toiseen, joten sikäli paikkansa täyttää. Ei ollut ongelmissakaan joten on hyvä lisä joukkueessa.
  MM Hyvärinen sitävastoin oli puolustussuuntaan melko hukassa koko pelin. Voi voi..
  Kaikenkaikkiaan perjantain läpsyttely oli melko mitäänsanomaton jääkiekkopeli.

  Viikko nro. 4/2014 on hyvin merkittävä, kuten toki tässä vaiheessa kaikki muutkin viikot. Hokki ja Jokipojat x2 ovat molemmat sarjapaikasta taistelevia pykälän edelle joukkueina sekä tietty sarjataulukosta. Molemmat ovat myös joukkueita joilta häntäpään jengit eivät odotusarvoisesti pisteitä kerää enempää kuin menettävät. Etenkin Kajaani on paha paikka käydä pisteistä taistelemasta mille tahansa joukkueelle. Jos näistä kolmesta seuraavasta ottelusta saadaan 4 pistettä tai enemmän niin se on hyvä. Toivottavasti jostain löytyy vähän apuavoimaa joukkueelle joka on raatanut vajaamiehisenä pidemmän aikaa, joskin hyvin tuloksin. Riskit loukkaantumiseen kuitenkin kasvavat ja pelin taso laskee kuin lehmänhäntä jos kokoonpanossa on jatkuvasti niin vähän miehiä, että iso osa pelaa päälle 20min.
  Perjantain jälkeen seuraa ajanjakso jossa seitsemästä seuraavasta ottelusta 5 on kotona. Vastustajat ovat kovia, mutta kotona niiltäkin saadaan raavittua pisteitä.
  Loppuhuipennus runkosarjaan tulee olemaan verenmakuinen ja silloin ollaan toivottavasti muualla kuin pahnan pohjimmaisena. Seitsemään viimeiseen otteluun vastaan luistelee Jyp-Akatemia kahdesti, Kiekko-Vantaa kahdesti ja Peliitat kertaalleen.
  Ennen karsintoja pitää päästä pinnalle, sillä muuten tästä tulee todella vaikeaa.
   
 21. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Illan HPK kokoonpanossa ei näy Leinoa, Turtiaista tai Kärmeniemeäkään. Vapaina siis ois vahvistuksia, mutta Kajaani on kaukana...
   
 22. #76Sally Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pennasen projekti
  Lainaus:
  Leinolla on selkä jumissa ja Turtiaisella käsi siteessä, joten Kärmeniemi olisi ainoa joka olisi kolmikosta saatavilla.
   
 23. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
 24. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Ohhoh, no johan jysähti. Tuon luokan pelimiestä ei ole tainnut ihan äsken SaPKossa vieraillakaan. Olisipa nyt vaan asenne kunnossa ja miksispä ei olisi kun tavoitteena äijällä on varmasti mahdollisimman nopea paluu liigaan.
  Sitä tuskin tulee jos käy Mestiksessä pörräämässä 0+0 -3 saldolla eli eiköhän Giliatin saldo kahdesta ottelusta tule olemaan lähempänä 3+0 +3 saldoa.
  Kunhan vaan pitää hermot kurissa...
   
 25. Linnankundi Jäsen

  Ei yksi ukko kesää tee, mutta lämmittää kovasti. Hienoa saada tuon tason pelimies näytille Talvisaloon. Samalla voivat Jokipojatkin (ja heidän iloiset kannattajat) nauttia huippukiekkoilijan taidoista. Toivottavasti SaiPa saa tästä lainasta hyödyn valmiina pelimiehenä liigaan, sitten kun aika koittaa.