Wolves

Jäsen
Kunhan vaan pitää hermot kurissa...
Tämähän on se avainkysymys. Etenkin kun kaveri on ollut kaukalosta sivussa kaksi kuukautta, niin into voi olla kiekon pudotessa kova. Viime kaudellahan Giliati lensi ulos uran ensimmäisen liigamatsin ensimmäisessä vaihdossa :)
 
Jatkoajan keskustelupalstaa moderoi Kim Jong-Ilin lapsenlapset. Jatkoajan moderaattorit.

atsku

Jäsen
Ei yksi ukko kesää tee, mutta lämmittää kovasti.
Seuratkaapa tämän peliveijon lähtö/luistelunopeutta. Ei luultavasti pelaa enää ensi kaudella SaiPassakaan, joten aika harvinaista herkkua on teille tiedossa. Giliati tuskin tulee huonolla asenteella, koska tarkoitus on päästä mahdollisimman nopeasti liigan pelirytmiin ja -vauhtiin mukaan. Tekee luultavasti vähintään 2 pointsia per peli, jos vaan saa edes kohtuullisilla käsillä olevan sentterin vierelleen. Läpiajoja ja huikeita maalille nousuja luvassa.
 
Jep.

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Itä-Savon kiekkosaitilla miehen kommentit Savonlinnaan saavuttuaan.
Jasi istuttamassa ohjusta Joonas Toivasen ja Mikko Nuutisen vitjaan.
Jos SaPKo pelaa perjantaina Joensuussa hyvän pelin, niin voisi uskoa, että Talvisalossa on lauantaina hyvin yleisöä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Tekee luultavasti vähintään 2 pointsia per peli, jos vaan saa edes kohtuullisilla käsillä olevan sentterin vierelleen.
Jasi taitaa olla sijoittamassa Giliatia Joonas Toivasen, itse olisin laittanut Ville Eskelisen laitaan. Toivanen pelaa aika kulmikasta peliä, vaikka melko huvin näkeekin kentän niin kädet on puuta, syöttötaito kuitenkin kohtuullinen. Tuota Jasin ajattelua toki tukee se, että Nuutista ja Toivasta ei kannata purkaa ja Giliati-Nuutinen voi olla tehokas pari.
Toisaalta Huovila - Toivanen - Nuutinen on omin silmin näyttänyt melko hyvin toimivalta kolmikolta joten ehkä parasta koostumusta ei kannattaisi purkaa.
Koko kokoonpanossa on ollut yksi mies täysin väärällä paikalla pari peliä ja se on ykkösen vasen laita.
Kukapa sitten eiliseltä tippuu pois, luultavasti Tiilikainen, vaikka itse olisin valmis pudottamaan ennen Lassea juurikin MM Hyvärisen.
Onneksi tämä ei olekaan penkkiurheilijan valinta.
Toihan tuo Giliatin pässipaitavierailu mukavan lisän huomiseen Joensuun matkaan.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Hyvät pisteet SaPKolle tänään. Täytyy sanoa, että tässä kuussa on saatu jo enemmän pisteitä kuin osasi odottaa. Pudotuspelihaaveet on kuopattu jo aikoja sitten, mutta olisipa erityisen tärkeää pystyä kampeamaan sarjasijoitusta vielä yhdellä pykälällä ylöspäin. Jos SaPKo tämän kauden päätteeksi joutuu sarjaporrasta alaspäin niin se tuskin enää koskaan pystyy nousemaan sieltä ylemmäs.
Siksi ukot tappelevat nyt jollain tapaa joka ilta koko SaPKon roolista seurana.
Ei ole tietysti mikän päivänselvä seikka, että karsinnoistakaan pudottaisiin, sillä tässä kuussa peli on kulkenut pääasiassa juurikin omilla sopimuspelaajilla. Ja toisekseen Kautto on löytänyt jälleen itseluottamuksensa ja äitynyt melko kovaan vireeseen.
Silti karsinnat, joissa itsellä on vain hävittävää ja toisella osapuolella vain voitettavaa ei ole mitenkään houkutteleva ajatus.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Tammikuu oli ennakkoasetelmien vastaisesti pisteiden valossa toistaiseksi paras kuukausi koko kaudella. 1,67 pst/ott.
Sarjaohjelma oli vähintään haastava mutta niin vaan äijät repi voitot Sportista,KooKoosta,HCK:sta, Hokkista ja kahdesti Jokipojista. Kovaa tulosta sarjan toiseksi viimeiseltä joukkueelta.
Koko kuukausi on pääsääntöisesti menty omilla pelaajilla/vähillä lainoilla. Se tietää hyvää siltä osin, että jos tie käy karsintoihin niin luottoa omiin suorituksiin tuolla porukalla täytyy olla.
Syitä mieluisiin lopputuloksiin on useita, mutta tärkeimpinä näen Kauton hyvän ja varman pelaaminen sekä Eskelisen Villen kovan tasonnoston alkukaudesta.
Nyt on tilanne kuitenkin se, että omin avuin voidaan kivuta karsijankin paikalta pois. Vastassa on vielä häntäpään porukoista kaikki kerran tai kahdesti.
Pientä tuskaa aiheuttaa nyt se, että viimeinenkin lainamies lähti ajelemaan kohti Hämeenlinnaa. Arkiomaa löysi alkukauden jälkeen suht hyvän vireen ja on ollut joukkueessa alusta asti mukana, sinällään iso menestys. Pelillisesti ei siltikään vielä ole miesten peleissä mikään dominaattori eli mahdollisen korvaavan pelaajan löytyminen on ihan up yours. Tai pikemminkin siitä kiinni miten kassa antaa periksi, vai antaako. Seurajohto luultavasti tosin itsekkin tiedostaa, että tuolla porukalla on vähintään riski lähteä loppusarjaan, saati karsimaan, ei niinkään joukkueen laadun, vaan pelaajamäärän puolesta.

Sitten tässä on vielä tuo siirtopykälän mulkkaamisesta aiheutunut juttu, että mikäli meinaa vielä A:ssa pelata niin miesten pelit alkaa olla tältä kaudelta pelattu, se lienee syy Arkiomaankin lähtöön.

Toivottavasti etsitään kuitenkin joku joka osaa pelatakin, eikä ole pelkkä täyte. Ketään kovaa miestä on vaikea saada siitäkin syystä, että playoffeja ei melko varmastikaan Savonlinnassa pelata, ellei sitten karsintoja.

Mitä tekee se Memonen, ei pelaamatonta miestä varmaan haittaisi vaikka pelit loppuisikin aiemmin. Melko mitäänsanomattoman matkan päässä olisi, eikä siellä ammattikorkeassa enää tähän aikaan vuodessa juuri mitään tehdä (jos nyt tehdään milloinkaan). Sitten on Kokkolassa Rajalan Ville, mutta se lienee utopiaa. Tomi Ståhlhammar, tekeekö mitään tai onko edes pelikuntoinen?
Nämä oli ihan puhtaita heittoja, mitä mieleen paukahti. Mutta kaikki nuo edellä mainitut pelaajat vahvistaisivat joukkuetta sillä edellytyksellä, että olisivat pelikuntoisia. Suomisarjakin on pullollaan pelaajia jotka voisivat kelvata hyvin.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Toivottavasti etsitään kuitenkin joku joka osaa pelatakin, eikä ole pelkkä täyte.
Eipä mennyt nallekarkin jako ihan tasan. Lähti Arkiomaa, hyvin luisteleva ja mailataitava.
Saatiin Köykkä-Luopa eli jotain ihan muuta.
Eipä ole tarvetta vielä lytätä kun ei ole pässipaidassa ja Jasin valmennuksessa peliäkään pelattu, mutta se nyt on ainakin aivan varmaa että ihan toisen roolin pelaajasta on kyse.
Mutta, pelaaja tarvittiin ja pelaaja saatiin, siitä toimistolle peukku. Lauantaina pääsee sitten näkemään uutta SaPKolaista... Tsemiä, näytä meille.

Miten muuten tuon mittainen mies voi painaa vain 83kg....
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Pakki-pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Lainapelaajia

Ensi viikolle SaPKo saa kaksi hyökkääjää lainalle. Toinen savonlinnalaisille tuttu kaveri, ja toinen hieman vieraampi kaveri on pelannut tällä kaudella Suomi-sarjaa sekä Mestistä. Molemmat tulevat varmasti olemaan avuksi SaPKolle. Nimiä ei viitsi vielä sanoa, antaa seuran hoitaa se puoli.

Mites se Köykkä-Luopa pelasi launtaina? Itse olen herran nähnyt tällä kaudella pari peliä pelaavan, eikä ole erityisesti erottunut.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Ensi viikolle SaPKo saa kaksi hyökkääjää lainalle. Toinen savonlinnalaisille tuttu kaveri, ja toinen hieman vieraampi kaveri on pelannut tällä kaudella Suomi-sarjaa sekä Mestistä.

Mites se Köykkä-Luopa pelasi launtaina? Itse olen herran nähnyt tällä kaudella pari peliä pelaavan, eikä ole erityisesti erottunut.
Niin sieltäkö ne Jyväskylän laitamilta on tulossa? Noilla tipseillä sanoisin, että ne on sitten Maasalo ja J.Mörsky.
Toivottavasti tämä ei tarkoita sitä että Eskelinen on taas telakalla. Sitähän se tietysti tarkoittaa kun äijä eilen kesken pelin siirtyi katsomon puolelle. Harmi, sillä oli aika hyvässä vireessä viimeisissä pelaamissaan peleissä.

Köykkä-Luopa pelasi Jasin sanoin "niinkuin muutkin" (luetaan huonosti/aneemisesti). Ei toki ollut yhtään sen huonompi kuin muutkaan, mutta ei myöskään parempi. Huono peli kirjoitella suuria arvioita kun oli kaikkiaan niin heikko suoritus joukkueelta.
Täyttänee paikkansa joukkueessa, mutta pisteiden tekoon on eilisenkin perusteella ilmeisen kyvytön.

Eilisellä hiihtelyllä tehtiin loppukausi taas asetetta vaikeammaksi. Silti kaikki on vielä omissa käsissä.
Kauton tasoisella veskarilla ja Nuutisen laatuisella maalitykillä + muullakin joukkueella en ole erityisen huolissaan karsinnoista Suomisarjaporukoiden kanssa, mutta toinen Mestiskarsija ei olekaan mikään läpihuutojuttu onpa se sitten mikä tahansa. En aliarvioi Suomisarjan porukoitakaan, mutta luottoa omiin on. Ja on tässä tosiaan vielä pelejä saavuttaa LeKi tai jopa Akatemiakin.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Noilla tipseillä sanoisin, että ne on sitten Maasalo ja J.Mörsky.
No ei tämä Murkula ihan niin tyhmä ole kun miltä sen kaverit näyttää. Hyvät avut taidettiin saada pariksi peliksi, kiitän KeuPaa myötämielisestä suhtautumisesta Pallokerhon akuttiin pelaajatarpeeseen.
 
Viimeksi muokattu:
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
En aliarvioi Suomisarjan porukoitakaan, mutta luottoa omiin on.
Ei Suomisarjassa löydy haastajia. S-Kiekosta ei ole tuolla rosterilla Mestikseen. RoKi voisi olla paha vastustaja, jos saa perkuleen hyvän sentterin ja vähintään kaksi kovaa pakkia ja loukkaantuneet riveihinsä. RoKi on saanut hankittua vasta jonkun sopankeittäjän riveihinsä. En usko, että se 60.000 euroa käytettiin kokkiin. RoKi heittelee varmaankin verkkoja ulkomaille, mutta sieltä tulevat ovat täysin arvoituksia. Ilman vahvistuksia RoKi tuskin pääsee edes Mestiskarsintaan.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?
Karsinta on aina oma maailmansa, tuli sieltä vastaan kuka tahansa suomisarjasta. Omasta mielestäni SaPKo ei ole tällä hetkellä pelillisesti heikoin joukkue Mestiksessä, mutta kampeaminen pois karsijan paikalta on työn ja tuskan takana, kun LeKillä ja JyP-A:lla on farmiseurat liigassa, josta voi tarvittaessa ottaa apuja. Varsinkin LeKi voisi olla helpoin saalis karsittaessa, kun siirtoraja umpeutuu ja pitää omilla miehillä tulla toimeen. SaPKon ongelma on todella ohut rosteri, jossa ei ole varaa minkäänlaisiin loukkaantumisiin, mikäli näilllä pelaajilla mennään kausi loppuun. Ellu voi edelleen jännittää RoKin puolesta, ei ole kaikkia pelejä pelattu vielä.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Se vaan on nyt SaPKo. Näin ajattelin Oulussa asuessani. Se vaan on nyt SaPKo. Näin ajattelen, kun asun nyt Rovaniemellä. Samat sanat ja vastakkaiset tarkoitukset.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Hyvät avut taidettiin saada pariksi peliksi, kiitän KeuPaa myötämielisestä suhtautumisesta Pallokerhon akuuttiin pelaajatarpeeseen.
Maasalo - Mörsky. Minkä takia tuo kaksikko pelaa Suomisarjaa? Mahtaako molemmilla olla niin kovapalkkainen siviilityö Jyväskylän liepeillä vai ovatko opinnon poluilla?
Väitän, ettei SaPKo ole ainoa seura Mestiksessä johon nuo molemmat mahtuisivat heittämällä. Toistan vähän itseäni eilisestä otteluketjusta, mutta tiesin noiden molempien olevan vahvistuksia SaPKolle.
Sitä en kuitenkaan osannut odottaa, että olisivat Joensuussa olleet noin hyviä kuin olivat. Viimeisenä kuittina Mörskyn komea maali, jonka esityön tosin tekivät omat SaPKolaiset Lukka ja Hyvärinen.
Hyvää peliä pelasi koko joukkue. Jos porukka pysyy suurinpiirtein tuossa koossa ja peliesitykset säilyvät eilisen kaltaisina niin ei mitään väliä mennäänkö karsimaan vai säilyykö paikka suoraan.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Pakki-pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Maasalo, Mörsky

Jälleen tulee Keuruun miehet auttamaan SaPKoa keskiviikoksi ja perjantaiksi. Samalla saatiin myös selvyys yhteen kysymykseen, eli Keuruun paikallislehti- SuurKeuruu kertoo, että parivaljakko Maasalo-Mörsky palaavat perjantain pelin jälkeen KeuPa-nuttuun eivätkä näin ollen enää tällä kaudella SaPKoa edusta.
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Sportin puolella tiedettiin että Christoffer Seppelin tulee SaPKoon vuokralle. Saa nähdä tuleeko muita vielä ennen siirtorajaa. Varmasti muutama pelaaja olisi syytä olla reserviä jos loukkaantumisia tulee. Vielä kun nytkin on jokunen sairastuvalla. HPK:sta ei varmaankaan enää tule ketään. Jos saavat parhaita vuokrattua muualle, niin vetävät itse reserveillä loppukauden.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Saapa nähdä mennäänkö sitten tällä porukalla siirtorajan yli. Jännittäviä aikoja kuitenkin tarjolla. Loukkaantumisia ei siedä kun tuo pelaajarinki on niin harmillisen pieni ja siellä on jo Mörsky,Metsola (ja Heiskanen) kokonaan pelistä pois.
Sinällään tuolla joukkueella pitäisi pärjätä kohtuullisesti, mutta yhtän poisjääntiä ei enää kestä. Huomisillan jälkeen joukkue lienee laina-Mörskyä ja Maasaloa kapeampi ja kun vain Seppelin on tullut tilalle niin yhden miehen vajeella mennään lauantaina, ellei a) jostain ilmaannu uutta miestä, b) oteta junnua mukaan tai c) Huttu/Arkimo toipuu pelikuntoon.

On tämä vaan tarkan markan hommia.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Alkaa panokset koventua. Neljä matsia jäljellä ja pinnan turvin karsintarajan päällä. Loppuohjelmassa KiVa ja Akatemia vieraissa sekä Peliitat ja HCK kotona.
HCK:ta vastaan on pärjätty kaudella hyvin, kuten myös Peliittoja. Vantaata ei sen sijaan ole voitettu kertaakaan ja Akatemian kanssa on synkenpi saldo kun sitä ei ole kyetty kaatamaan edes viime kaudella.
LeKin ja Peliittojen ohjelmat ovat muuten sarjataulukon mukaan "vaikeammat" mutta kuten tuossa edellä mainitut seikat osoittaa niin on SaPKonkin ohjelma pirulisen haastava kun vielä huomioi, ettei HCK ole enää ihan sama porukka kuin aiemmin.
LeKi pelailee omia pisteitään, kuten tietty muutkin, mutta SaPKon ja Peliittojen järjestyksen sarjataulukossa tullee määrittelemään maaliskuun ensimmäisen päivän keskinäinen koitos Talvisalossa. Jospa SaPKo voittaisi edes yhden pakkopelin. Voitto siitä tarkoittaisi että Peliittojen pitäisi muilla kolmella kierroksella kuroa umpeen 5 pinnaa, joka sekään ei luultavasti riittäisi koska SaPKon maaliero on kuitenkin kymmenisen pykälää parempi, enkä usko että pässitkään näistä tärkeistä peleistään pystyy kaikkia häviämään.
Taidan tässä mennä vähän asioiden edelle, mutta isot pelit on edessä. Näissä on enemmän panosta kuin parin menneen kauden yhdessäkään playoff-ottelussa.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Mitenkä todennäköistä olisi Räsäsen kotiinpaluu SaPKon päävalmentajaksi? Miesten tasolta on nyt ainakin Rässy hakenut hyvät kannukset Savonlinnan kiekon tulevaisuutta ajatellen. Vielä jos on nöyryyttä oppia virheistään ja muokata pelikirjaansa niin voisi sopia aika hyvinkin SaPKon suunnitelmiin. SaPKon pienillä resursseilla varmasti hyvä vaihtoehto, joskin kyky kehittää nuoria pelaajia tuntui Vaasassa olevan melko olematonta.
 
Kun järki loppuu, alkaa taide.

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
En tiedä pitäisikö itkeä vai vai itkeä vieläkin enemmän. SaPKo ei voita yhtään ainoata peliä, mikä sille on tärkeä. Karsinnat kutsuu ja se on tuolle porukalle ihan oikea paikka. Harmi vaan kun ne karsinnatkin ovat tärkeitä pelejä niin eiköhän sekin laulu lopu lyhyeen.
Tänään näin ehkä kaikkien aikojen katastrofaalisimman jatkoajan miltään jääkiekkojoukkueelta ikinä. Ensimmäiselle nelikolle yli minuutin vaihto ja sen jälkeen upottiin liriin kokoajan syvemmälle kunnes se kiekko viimein meni omiin.
Kautolla pitäsi olla oikeus läpsiä kaikkia jatkoajalla jäällä käyneitä pelaajia räpylällä tunti lättyyn.

(E: tai no 2010 Lanxess Arenalla Saksa-Valko-Venäjä päättyi jatkoajalla Valko-Venäjän maaliin kolmella nollaa vastaan hyökkäyksestä. Aika huono oli sekin suoritus -siis Saksalta)
 
Viimeksi muokattu:
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Katselin tässä illan kuluksi VeikkausTV:stä Peliitat-Hokki pelin ja sanonpahan vaan, että huomenna on SaPKolla kovat paikat jos Peliittamiehistön jalka ei tämän iltaisen vuoksi paina.
En ole nähnyt SaPKon "pakkopeleissä" vielä yhdessäkään samanlaista voitontahtoa kuin mitä Peliitat tänään osoitti. Missä vika?
No toivottavasti se voitontahto huomiseksi löytyy ja se myös riittäisi.
3 pistettä huomenna tarkoittaisi, että Peliittojen pitäisi voittaa Jokipojat tai Sport ja ottaa toiselta vähintään pinna. Ellei sitten joku tai jotkut ottelut ole suurinumeroisia. Maalieroetu SaPKolla on tällä hetkellä 7 pykälää ja mahdollisen keskinäisen ottelun voiton jälkeen ainakin kaksi enemmän.
Pelkästään huomenna voittaminen ei pelastaisi karsinnoilta, mutta olisi se iso askel lähemmäs karsintojen kotietua, mikäli nyt ylipäätään tuolla joukkueella pystyy mitään Suomisarjan porukkaa kaatamaan. Pitäisi pystyä, mutta niin olisi pitänyt pystyä myös joku pakkopeli voittamaan.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Tässä joukkueen otteita aktiivisesti koko kauden seuranneena on vain pakko ihmetellä, että minkälainen velho se Tirkkosen Pekka oikein on. Kaksi edellistä kautta on kyllä Sapkolta mennyt aivan käsittämättömällä tavalla vihkoon. Ajoittaiset valonpilkahdukset, kuten viime kauden loppu ja alkuvuosi 2014 eivät paljoa lämmitä kun joukkue pelaa jatkuvasti karsintapeikko näkökentässään. 2010-2012 pässipaidat olivat Tirkkosen alaisuudessa kuitenkin selkeästi parempaa keskitasoa ja taisteli kotiedusta. Onko pelaajamateriaali todellakin heikentynyt niin pahasti vai voisiko vika olla kravaattikaulaisissa herroissa? Tuo liigalainameininki on myös tuntunut lähtevän jokseenkin käsistä viime vuosien aikana. Varmasti näkyy jokaisen seuran toiminnassa. Yleisesti Mestiksestä on valitettavasti sanottava, että sarjan uskottavuus on pahasti koetuksella. Niin paljon on sarja saanut negatiivista huomiota ja nimenomaan urheilun ulkopuolisilla ansioillaan. Täällä pidetään edelleen peukkuja lapsuuden kotikaupungin ylpeyden puolesta ja toivotaan että tulevat kaudet toisivat taloudellista ja urheilullista vakautta ja menestystä.
 
"I start to think, and then I sink into the paper like I was ink. When I'm writing, I'm trapped in between the lines. I escape when I finish the rhyme."

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Se on semmonen juttu että nyt ollaan menossa karsimaan, eikä valoa tunnelin päässä näy. Pallokerho on mitä luultavammin kaudella 2014-2015 Suomisarjan porukka mikäli ei jotain kabinettipeliä pelata tämänkin sarjan paikoista.
Se tietää, että minä en hallille vaivaudu katsomaan kuin Ketterää, FPS:ää ja ehkä KooVeetä. Kalle Konstille pahvi kouraan että joukkueessa olisi edes yksi maalintekijä kun Nuutinen varmaan älyää jo lähteä muualle.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy