Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2013–2014 – parempaa hakemaan

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 08.02.2013 klo 23.19.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  SaPKo 2013–2014

  Teen nyt sen, mitä tuolla toisen joukkueen ketjussa muuan taivaan kappale kehoitti olemaan tekemättä. Avaan nimittäin ketjun koskien SaPKon seuraava pelikautta.
  Tämän illan jälkeen on kolme mahdollisuutta varmistaa että seuraavankin kauden sarjataso on Mestis. Ensimmäinen on voittaa huomenna Vantaalla, toinen voittaa playoutsarja HCK:lta ja kolmas hoitaa karsinta kotiin.
  Ei kolmea arpaa voi raaputtaa tyhjäksi joten elämme siinä uskossa että sarjapaikkamme säilyy.
  Ensi kaudeksi sopimuksia taitaa olla vain veskari Antti Leskisellä, mutta saa korjata jos olen väärässä.

  Tämän kauden joukkueen voisin jakaa osiin, tarjotaan jatko, ei tarjota jatkoa ja yritetään pitää vaikka väksin. Tämä viimeinen osasto on niitä miehiä joiden uskon edes periaatteessa olevan jatkajia ja joiden haluaisin jatkavan. Ne joiden tien epäilen vievän muualle sijoittelen muiden sekaan kohtaan tarjotaan jatkoa.

  Tarjotaan jatkoa:


  - Tuomas Muhonen, ei mitään syytä miksi ei haluttaisi pitää
  - Teemu Tallberg, kokonaisvaltaisesti hyvä
  - Joonas Toivanen, jatkoon jos kelpaa rooli 3. kentässä.
  - Mikko Nuutinen, taitava ja maalintekoon pystyvä. Osaa ärsyttää, mutta ottaa siinä sivussa usein hölmöjä turhia jäähyjä. Lisää SaPKo-kausia vaan.
  - Niko Laakkonen, uskomattoman arvostettavalla tavalla pelaava useamman kauden pässi, toivon jatkavan.
  - Kristian Ruisma, pelaajana vielä paras edessä mutta erittäin vaikuttavalla tavalla hoitaa yleensä paikkansa kuten kuuluu, laukaisuherkkyyttä pykälä tiukemmalle ja nimi pahviin.
  - Santeri Halme, mikäli miehelle löytyy oikeanlaiset kaverit viereen. Neloskenttä ei missään tapauksessa ole oikea paikka. Tarvitsee enemmän YV-vastuuta, mutta sitä ei Martikainen jostain syystä anna.
  -Ville Hyvärinen, kuluvan kauden puolustuspään parhaimmistoa, sopimusta sorvaamaan
  - Lasse Lappalainen, eittämättä joukkueen näkyvin pelaaja, jatkoon mikäli vielä seura kiinnostaa.

  Ei jatkoa:

  - Santeri Lukka
  - Niklas Stenroos
  - Petri Anttonen
  - Kim Virtanen
  - Niklas Huovila,
  tässä olin vähän kahden vaiheilla kumpaan lootaan laitan sillä Huovilahan on pelannut hyvin. On ehkä aavistuksen hidas, mutta on etelässä oppinut kuinka vartaloa käytetään hyödyksi. En siis missän tapauksessa masennu jos jatkopahviin nimi tuherretaan. Syy että laitoin tänne on se että tarjoaisin tuota paikkaa jollekin omalle junnulle.

  "Väkisin pidettävät":


  - Oskar Essen, maalintekijä edelleen, mutta ei ole päässyt tällä kaudella aivan täydellisesti sopivan sentterin kanssa pelaamaan.
  -Pekka Niemimaa, pidän pelitavasta ja auttaa joukkuetta paljon
  - Mika-Matti Hyvärinen, potentiaalia on enemmän ja toisella kaudella kehityskäyrä voisi olla jyrkkäkin.
  - Anssi Virkki, omia ei ole koskaan liikaa, etenkään hyviä.
  - Juuso Oinonen, olisi ratkaisu tämän kauden maalivahtisekoiluun.
  - Iiro Vehmanen, kun nyt kerran tuli "kotiin" niin tointaako sitä enää reissuun lähteä?
  - Mika Mörsky, vahvisti joukkuetta tullessaan, ei SaPKoa kannata pariin peliin jättää
  - Teemu Suhonen, pelaa pakin paikalla hyvin ja vaikea on kiekollisempaa ja nopeampaa puolustajaa enää löytää, olisi alakertaan tärkeä signaus.
  - Lasse Tiilikainen, mukaan vaan taso riittää ja voisi kohotakin nopeasti.
  - Sami Jekunen, sama kuin edellä.
  - Toni Henttonen, sama kuin edellä
  - E: Niko Kallela, ehdottomasti tarpeellinen ukko. Voimaa piisaa ja toinen kausi tulisi olemaan vielä ensimmäistä parempi.

  Siis siitäkin huolimatta, että kausi 2012-2013 päättyy maximissaan sijaan 10, en vaihtaisi kun puolenkymmentä miestä.

  Valmentaja Martikaisen on huhuttu lähtevän seurasta, enkä ainakaan minä asetu poikkiteloin tielle. Leinonen makaroonin luvatusta maasta penkin taakse niin olen tyytyväinen. Hietaniemi jatkakoon, mutta ehdottoman tärkeää on että joukkueenjohtaja Pekka Linden saataisiin edelleen jatkamaan toimessaan.

  Näillä eväin, jätän teille - palstaveljet, mahdollisuuden jatkaa spekulaatiota.

  E: Kallela lisätty kun on jotenkin sumussa unohtunut alkuperäisestä
  E: värimaailmaa lisätty toteutumien mukaan
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2013 klo 21.03
 2. diletantti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa
  Maltetaan vielä

  Aika harkitulta vaikuttaa Murkulan teksti. Paitsi että kannattaa odottaa kesäloman alkua ennen kuin lähtee ensi kauden joukkuetta kasaamaan. Vaikkapa nyt tuollaiset kahdeksan tuntia vielä.

  edit: kuusi tuntia. Peli alkaa jo viideltä.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2013 klo 13.45
 3. Lainaus:
  Ei kyllä taida olla Leskiselläkään. Sopimus oli tietääkseni mallia 1+1 ja ei ole olenkaan sanottua, että Antti SaPKossa jatkaisi. Tämän kauden pohjalta olisi toki hyvä jatkaa, mutta riippunee varmaan minkälaista luottamusta seurajohto osoittaa.

  Lainaus:
  Eikös Jekunen kuulu nykyisin KalPan organisaatioon?
   
 4. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Itseasiassa jatkoajan mukaan Leskisellä olisi ensikauden sopimus valmiina, sillä pelaajalistassa lukee hänen nimensä jälkeen 2014. Mörskyllä taas näyttäisi olevan optio ensikaudesta, kun suluissa lukee 2014. Sitten noista mitä ensimmäinen kirjoittaja mainitsi olisin täysin samaa mieltä. Kategoriatkin menevät mielestäni melko samalla lailla. Laakkonen, Ruisma, Talberg, Nuutinen, Muhonen ja Lappalainen. Kaikki kovia pelimiehiä ja olisi hyvän, kun jatkaisivat. Mutta noista uskon ainaki Lappalaisen kolkuttelevan liiganportteja pikkuhiljaan. Laakkosesta povasin viimekauden perusteella seuraavaa liigapelaajaa, joka ois tällä kaudella lyöny lopullisesti itsensä läpi, mutta tällä kaudella joukkue oli sen verran tasainen pisteiden suhteen etten sitten osaa sanoa, kun en tälläkaudella nähnyt paikanpäältä, kuin yhden runkosarjan ottelun. Netistä sitten katsoin 4 ottelua. Joten vaikea sanoa kenestäkään melkeinpä arvioita, muuta kuin pisteiden osalta. Mutta se nyt on tietysti jollain tapaa vääristynyt mittari kuitenkin. Mutta ei siinä muuta kuin ensi kautta kohden ja uudella valmentajalla kolkuttelemaan taas niitä playoffeja, minne todellakin kuulutaan.
   
 5. Lainaus:
  Näinhän tuo joka paikassa uutisoitiin, mutta käsittääkseni virheellisesti. Ainakin miehen itsensä mukaan ensikauden pelipaikkaa ei ole lukkoon lyöty.

  Henk.koht mielipiteenä täytyy sanoa, että melkeinpä toivoisi Leskiselle siirtoa. Tämän vuoden sopimus ja kohtelu oli lievästi sanottuna perseestä. Jos samanlaista pahvia on ensivuodelle luvassa, nii ei paljon lämmitä.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Tällä hetkellä kyllä, mutta sopimus on mallia

  "RAJOITETUN
  EDUSTUSOIKEUDEN SIIRTO
  SUOMESSA 30.4.2013
  SAAKKA"

  Eli ennenkuin muuta sovitaan on paluu huhtikuun lopulla edessä. Tai en ainakaan ole mistään huomannut, että jatkoa olisi tehty. Ei ainakaan julkaistu, kait se tuolla siirroissa muuten näkyisi.

  Mitä tuolla otit Leskiseen kantaa niin itseasiassa olen siinä samaa mieltä, että jos ei SaPKoon saada veskarivalmentajaa tai valmentajaksi sitä Leinosta niin miehelle itselleen on varmasti parasta lähteä valmennuksen perään.
  Sopimuksen voimassaoloa en tiedä, itse poimin eliteprospectista sen kattavan ensi kauden. Voi olla virheellinen.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Vähän yksinpuheluksihan tämä menee mutta eilisiltana tällekin huhulle saatiin vahvistus kun Kiekko.Itä-savo uutisoi Martikaisen jatkavan matkaansa muihin hommiin.
  Eli varmaa on tässä vaiheessa, että SaPKo on myös tulevalla kaudella Mestisjoukkue (ellei sitten jossain muualla kuin urheilupuolella sössitä aivan huolella) ja sitä valmentaa joku muu kuin Saku Martikainen.

  Toivottavasti saataisiin muutama hyvä jatkosopimus väännettyä nyt nopeasti niin se voisi helpottaa loppujoukkueen kasaamista.
   
 8. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Iltapäivällä ilmeisesti kuullaan kuka SaPKoa koutsaa ensi kaudella. Huhumylly on jauhanut kovasti viime päivinä. Tuleeko valmentaja Heinolasta (Janne Sinkkonen?, Jukka Varmanen?, Petri Karjalainen?) vai onko kyseessä joku maailmalta palaava oma poika (Jarmo Myllys?, Vesa Karjalainen?, Janne Tuunanen?). Tai joku aiemmin täällä valmentanut (Marko Leinonen?). Ylennys omasta organisaatiosta (kakkoskoutsi Janne Hietaniemi? A-junnuja valmentanut Sampsa Jakonen?). Jokereillakin on tiedotustilaisuus tänään. Siirtyykö Kekäläinen SaPKoon? Mielenkiintoinen päivä tulosssa...
   
 9. Midnight Rambler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshima Toyo Carp
  Aika nopeaa toimintaa Savonlinnassa. Itse veikkaisin Marko Leinosen paluuta.
   
 10. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Taitaa olla Sinkkosen Janne. Vahvistusta ootellessa...
   
 11. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Sitäpä parasta aikaa Etelä-Savon radiossa haastattelevat aiheen tiimoilta. Eli Sinkkonen Savonlinnaan.
   
 12. Rud1us Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HeKi
  Lainaus:
  Kokemusten ja huhupuheiden mukaan ei kyllä käy kateeksi :D
   
 13. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kyllä suuresti ihmetyttää minuakin, että Sinkkonen onnistui saamaan valmentajapestin Mestiksestä. Siis Heinolan ulkopuolelta.

  Lätkäjätkä ja hieno persoona kyllä, mutta jos ei ole nyt sitten jotain uutta oppimut sitten viime yrittämän, niin en kyllä rehellisesti usko kykyjen riittävän Mestis-joukkueen ykkösvalmentajaksi.
   
 14. Jasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Minun kokemusten puolesta päinvastoin. Saatte erittäin kovasti töitä tekevän koutsin Savonlinnaan.

  Hänen aikanaan Heinolassa Sinkkosen joukkue pelasi silloisella materiaalilla paikoitellen oikeinkin mainiota lätkää ja yritteliäisyyttä ei puuttunut. Silloiset ongelmat olivat kiekollisessa pelissä. Hyökkäyspeli, hyökkäyksiin lähdöt ja ylivoimapeli näytti katsojan silmiin välillä täysin organisoimattomalta. Pelaajistossa oli viime vuonna henkinen kipsi maalinteon suhteen, jota "Jasi" yhdessä muun valmennusjohdon kanssa ei pystynyt avaamaan.

  SaPKon resursseilla kelpo valinta. Voi saada hyvääkin jälkeä aikaan, se on varma että Sinkkonen saa joukkueensa syttymään jokaiseen otteluun taistelemaan. Tietää miten toimia keskinkertaisissa puitteissa, jollaiset Savonlinnassa eittämättä on.
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2013 klo 19.35
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Siinähän ne maagilliset taikasanat ovatkin.
  Totta puhuakseni olen tällä hetkellä tyytyväisempi kuin edellisen valmentajan julkaisun jälkeen, enkä vähiten siksi, että sopimus on mallia 2+1
  Toisekseen Sinkkonen ei ole peluuttanut ennen tuloaan B-junnuja vaan tietää mitä tämä sarja on.
  Käsittääkseni kaukana ei ole se hetki kun kakkoseksi kiinnitetään Leinosen Marko.
  Hieno juttu on myös se, että tämä sopimus on nyt tehty joten on mahdollista aloittaa muutkin sopimusneuvottelut.

  Ainoa kysymysmerkki, mitä joku voisi valaista, on se millaisena Sinkkonen tunnetaan pelaajien kesken. Siis ei mielensäpahoittajien vaan jääkiekkoilijoiden.

  Ja koko tiedotustilaisuuden hienoin osio oli Linkun jatko.
   
 16. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Minut varmaan lasketaan mielensäpahoittajiin, mutta vastaan silti. Kiekkoilijoiden piirissä Jasi tunnetaan lätkäjätkänä. Reiluna, mutta tiukkana ja tarvittaessa/usein kovaäänisenä. Näytti ainakin Heinolassa intohimoa omalla esimerkillään. Voi olla ainakin nuoremmille kavereille hyvä perseillepotkija, mutta taktikkona tuskin saa arvostusta yhtään keltään.

  SaPKo - tai muut pienempien resurssien seurat - tarvisivat nimen omaan hyvän valmentajan. Joku KooKoo tai Sport painii pelaajabudjetiltaan sen verran eri sfääreissä, että niillä pelaajilla heikompikin valmentaja saa ainakin välttävää tulosta aikaan. Pienemmällä seuralla ykkösprio pitäisi olla valmentajassa, esim. Tirkkonen osoittautui hyväksi löydöksi SaPKossa.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  sivuhuomio

  Joku voi vaikka kuvitella Jatkoaikaa lukemalla ja yleisömääriä tiirailemalla, ettei SaPKo muka kiinnostaisi tai herättäisi tunteita paikallisissa.

  Kannattaa käydä tsiigamassa viimevuoden Mestis Mediaa kiekko.ita-savoa.

  Jasi ainakin on kerännyt kovan huomion, pääasiassa vastaan, vaikkei vielä peliäkään ole SaPKossa luotsannut saati sitten edes ensimmäistä pelaajasopimusta siunannut.
  Hauska juttu, mutta mieluummin pitäydyn tämän palstan puolella.
  Maaliskuun puolella toivon mukaan ensimmäisiä soppareita tuodaan julki. Viime talven pelaajien haastattaminen alkanee näinä aikoina.
   
 18. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Sama täällä. Ensi kaudella ei ainakaan tarvitse kuulla jokaisen hävityn pelin jälkeen miten hienosti pelattiin ja kuinka taas on menty eteenpäin. Myös joukkueen valmistamiseen peleihin uskon tulevan parannusta. Tällä kaudella monesti tultiin viimeistään toiseen erään ajatukset muualla, kun olisi fokus pitänyt olla pelissä. Pelitapa ja taktiikka-asiat minuakin kyllä huolettaa. Näytöt Jasilla ei ole kovin vahvat. Toivottavasti nyt kakkoseksi löytyy joku joka pystyy tuomaan pelillisiä vahvuuksia joukkueeseen.
   
 19. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Eipä taida olla mitään uutta vielä kellään, mutta sanottakoon nyt, että kauttarantain kuultuna ainakin yksi lootasta "tarjotaan jatkoa" olisi halukas jatkamaan 2013-2014
  Pakki
  Ja samasta lootasta ainakin yksi olisi ollut liikkeellä mentaliteetillä "jos Martikainen jatkaa, niin minä en".
  Sena
  Tuon ensimmäisen tiedän melko varmaksi, toinen vähän puolihuolimaton huhu.
  Nimet jääkööt kertomatta.
   
 20. Penski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Hifk, NP#21, Boston Bruins
  Lainaus:
  Eiköhän pakki ole sitten Hyvärinen, Lappalaisen olettaisin katsovan liigakortin ensin. Sentteriksi veikkaan Halmetta joka tuskin oli tyytyväinen viime kauden rooliin nelssonin senana ja sen takia pois suuntaamassa jos Martikainen olisi jatkanut.
   
 21. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  On todella aikaista, jopa liian aikaista alkaa arpoa millaisella miehistöllä ensi kausi vedellään, mutta kun Leaderi tämän leikin avasi niin otetaanpa osaa.

  Ihan oikeastaan pelkästään siitä syystä, että onpahan mukava tässä pitkin kesää seurailla osuuko yksikään nimi.
  Oikeastaan seuraavassa ei ole edes arvauksesta kyse vaan lähinnä toiveesta ja epäilyksistä. Yritän tehdä tästä edes suht realistisen ja voimassaolevin resurssein mahdollisen toteuttaa.

  1. Oskar Essen - XXX - Mika Mörsky

  CCC - Iiro Vehmanen

  2. Mikko Nuutinen - Santeri Halme - Niko Laakkonen

  Anssi Virkki - Lasse Tiilikainen

  3. Mika-Matti Hyvärinen - Joonas Toivanen - Pekka Niemimaa

  Ville Hyvärinen - Teemu Suhonen/Sami Jekunen

  4. Niko Kallela - GGG - Toni Henttonen

  MV. Leskinen, Lohtander

  XXX = "joonasalanne"
  CCC = "juusopulli, rikudufva"
  GGG = "joonashyttinen"

  Tämmöinen tästä nyt tuli. Tällä porukalla ei kyllä kuuhun mentäisi, mutta olisi paljon tuttuja pelikavereita ja peli voisi lähteä kulkemaan mukavasti jo alusta. Samoin kokoonpanossa olisi 5-6 oman seuran jannua.
  Toivoa sopii, että muutama ns. valmis nimimies jostain löytyisi.
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2013 klo 12.48
 22. Patrick Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Mä ainakin toivon näin ja Jasi on saanut vuoden kehitellä omaa peliään, joten se kuuluisa pelikirjakin on saattanut saada päivityksen.

  JaSin pestin myötä ainakin allekirjoittaneen sympatiat kasvavat entisestään vanhan opiskelukaupungin kiekkojoukkuetta kohtaan.
  Tiedä vaikka ajelisi ensi kaudella sinne katsomaan Kookoon vieraspeliä ja morjestamaan paria vanhaa tuttua.

  Sinkkonen on huima äijä.
   
 23. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Ensin pitäisi jatkopahvit saada kahdelle fanien suosikkipelaajalle, eli Oskar Essén ja Iiro Vehmanen.

  Meillä ei moneen kauteen lähdettäessä ole ollut selkeästi kovempaa nimeä maalivahtina. Yksi maalivahti voi olla kaksikosta Oinonen-Leskinen. Toisena näkisin mielellään koodinimi: "Juha Toivonen".

  Nykypäivänä jääkiekossa 6 pelaavaa pakkia ratkaisee todella paljon, viime kaudella meni paljon pisteitä kun joidenkin pelaajien taso ei ihan joka iltana tähän sarjaan riittänyt ja maalivahti ei aivan huipputasolla pystynyt pitämään joukkuetta pystyssä.

  Viime kauden joukkueesta löytyy hyökkääjiä pitkä rivi (käytännössä kaikki), joita toivoisi näkevän ensi kaudellakin. Teemu Suhosen haluan nähdä pakkina ensi kaudella, mies on kuitenkin pettymys ollut odotuksiin nähden hyökkäyspäässä.

  Eli panostaisin ensin pakki ja ykkösveska osastolle. Myös KalPa yhteistyölle ehdottomasti jatkoa. Harjoituspeli Talvisaloon pitäisi myös saada KalPaa vastaan.

  Uskon, että niin hyvä nippu saadaan kasaan että uusi valmentaja ei lähtökohtaisesti mahdottoman tilanteen eteen joudu.

  Viime kauden loppupuolella oli joissakin peleissä mielestäni yllättävän paljon katsojia, joten toivottavasti uusi vaihde löytyy ja ainakin pieni kiekkobuumi saadaan aikaiseksi.
   
 24. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Toivonen olisi kyllä tälle tasolle melkoinen kaappaus. KalPan ylijäämiä on tällä kaudella aika paljon päätynyt SaiPaan. En ihmeenä pitäisi jos Toivosenkin tie sinne veisi.

  J-M Järvinen olisi toinen ketä voisi yrittää takaisin. Tapparassa ei tunnu paikkaa löytyvän.

  Kannattaisikohan yhteistyökuviota viritellä muuten paremminkin SaiPan suuntaan? Jotenkin tuntuu että SaiPalta olisi helpommin apuja saatavissa kuin Kuopiosta on tullut. Kuopiolaiset ylijäämät ovat ennemmin löytäneet itsensä toisesta liigajengistä kuin SaPKosta, eikä SaPKosta kukaan ole kolmeen kauteen päässyt KalPaan liigavauhtia kokeilemaan (jos ei Oinosen luukun aukomista parissa pelissä lasketa). Enkä myöskään näe että Jukureista on SaiPalle kovinkaan paljon iloa, kun Mikkelissä pelaajia riittää omasta takaakin.
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Nythän elellään jo sitä aikaa, että sopimusuutisia on lupa alkaa pikkuhiljaa odottelemaan.
  Linkku taisi sanoa Jasin sopimusuutisten yhteydessä, että tavoitteena on saada ensimmäisiä nimiä julki maaliskuun aikana...
  Ei ole mitään uutta tietoa tipan vertaa. Pieni huhunpoikanen on olemassa toisesta veskarista mutta se on niin ohut, että enpä viitsi sitä edes julki tuoda.
   
  Viimeksi muokattu: 04.11.2013 klo 11.31