Sinä syytit kokoomusta kaksinaamaisuudesta kun he kritisoivat vihreitä, vaikkeivat itsekään lakia muuttaneet. Tämä ei osunut maaliinsa, koska silloin tilanne oli eri. Appelsiinit ja omenat.Siinäpähän syytät, minä en ole syyttänyt mistään.
Sinä syytit kokoomusta kaksinaamaisuudesta kun he kritisoivat vihreitä, vaikkeivat itsekään lakia muuttaneet. Tämä ei osunut maaliinsa, koska silloin tilanne oli eri. Appelsiinit ja omenat.Siinäpähän syytät, minä en ole syyttänyt mistään.
En ole syyttänyt.Sinä syytit kokoomusta kaksinaamaisuudesta kun he kritisoivat vihreitä, vaikkeivat itsekään lakia muuttaneet. Tämä ei osunut maaliinsa, koska silloin tilanne oli eri. Appelsiinit ja omenat.
Jep, Kokoomuksella oli viime hallituskaudellaan tähän mahdollisuus vaikuttaa, mutta ei siellä eduskunnassa asian puolesta ollut ainakaan äänessa kuin muutama aktiivinen kansanedustaja, Wallinheimo ja Pelkonen lähinnä.
Elvyttämisessä näkyy vasemmistolaista politiikkaa tekevän hallituksen ja Kokoomuksen ero edelleen. On näkynyt läpi koronakriisin.
Kokoomus elvyttäisi kysyntää ja liiketoimintaa, mutta hallitus jakaa rahaa pääosin ilman vastikkeellisuutta. Tällä kertaa kyse oli Kokoomuksen ehdotuksesta, jossa poikkeuksellisessa tilanteessa ravintoloille sallittaisiin alkoholin ulosmyyntioikeus ja anniskelun arvonlisäveroa laskettaisiin tilapäisesti 24 prosentista 14 prosenttiin.
Hallituspuolueet äänestivät ehdotuksen nurin.
Elina Lepomäki: Miksi hallitus äänesti tämän nurin? | Verkkouutiset
Elina Lepomäki: Miksi hallitus äänesti tämän nurin? | Verkkouutisetwww.verkkouutiset.fi
Alkoholin minkäänlainen vapauttaminen on saatanasta keskustalle ja vihreille, joten ihan turha ehdotus. Myöskin alkoholin ulosmyynti ravintoloista olisi muutamaa pääkaupinkiseudun fine dining -paikkaa täysin turhaa - ei ole kysyntää, kun lähikaupasta saa karjalaa ja Alkosta 6 euron punkkua.
Alvin alennuksella saisi muutamat ravintolat vähän enemmän käteen, mutta ilman valtion tukia eivät kuitenkaan pysyisi pystyssä.
Kyllä se oli SDP, joka harasi vastaan. THL käytännössä vastusti jo Sipilän hallituksen aikana vahvojen oluiden yms tuontia kauppoihin, ja olihan vaiktuksista THL:llä hyvin mielenkiintoinen tutkimuskin.
Keskustan Kurvinen kertoi kannatuksen tilapäiselle ulosmyynnille viime keväänä. Vihreät kannatti myös. RKP:n ja Vassarien kanta jäi selvittämättä, mutta RKP ei ole ainakaan aiemmin harannut vastaan.
Alvin alennuksella kansalaisille jäisi enemmän käteen kun ostaisivat tuotteen olettaen, että X osa alennuksesta siirtyisi hintaan.
Kurvinen on kuin Kärnä. Länkyttää omia mielipiteitään ja on olevinaan eri mieltä keskustan linjasta vähän joka asiassa, mutta keskustan ryhmäkurin mukaan nämä lapaset sitten lopulta toimivat.
Marin ei tähän mahdollisuutta antanut.
Ja kun tehdään alkoholiin liittyviä päätöksiä, niin enemmistö ajaa yli tämän periaatteen lähinnä uskonnollisista syistä......
Alkoholi ja uskonto ovat puolueissa pääosin olleet omantunnon kysymyksiä. Sipilän hallitus uudisti alkoholilakia ja osa keskustalaisista ja kokoomuslaisista äänesti uudistusta vastaan vakaumuksensa mukaisesti. Marin ei tähän mahdollisuutta antanut.
Ja kun tehdään alkoholiin liittyviä päätöksiä, niin enemmistö ajaa yli tämän periaatteen lähinnä uskonnollisista syistä.
Kiihkoateisti? Mikä se on? Sama kun kiihkoselibatisti. Ihan helvetin kiihkeästi ei pane?Kyllä. Mutta uskonnollisen vakaumuksen näen ulottuvan myös kiihkoateistien kiihkoraivoamiseen työväen minkäänlaista juopottelua vastaan.....
Kiihkoateisti? Mikä se on?
No vaikka sellaiset vapaa-ajattelijat, jotka laittaa _kaikki_ maailman tragediat kristinuskon syyksi, myös sellaiset, mitkä ovat tapahtuneet täysin ateistisissa kommunistisissa utopioissa.Kiihkoateisti? Mikä se on? Sama kun kiihkoselibatisti. Ihan helvetin kiihkeästi ei pane?
Eli siis jotkut mielikuvitusolennot?No vaikka sellaiset vapaa-ajattelijat, jotka laittaa _kaikki_ maailman tragediat kristinuskon syyksi, myös sellaiset, mitkä ovat tapahtuneet täysin ateistisissa kommunistisissa utopioissa.
No hyvä ettet kaikkia ateisteja leimaa, ainoastaan vapaa-ajattelijat. Ajattelin itse kyllä, että tarkoittaisi jotain jumalan olemassaolon kieltäjää tms. No, pidän silti tuota sanaa (kiihkoateisti) vähän semioksymoronina tai ainakin huonona. Ateisti pitäisi aina määritellä vähän tarkemmin, kuten sinä teitkin, että tietää mistä alalajista on kysymys. Tavallaan koko ateisti sanaa on aika turha käyttää, koska eihän se tarkoita muuta kuin, että henkilö ei usko väitteisiin jumalan tai jumalien olemassaolosta. Vapaa-ajattelijat ovat sitten oma porukkansa individualisteja.No vaikka sellaiset vapaa-ajattelijat, jotka laittaa _kaikki_ maailman tragediat kristinuskon syyksi, myös sellaiset, mitkä ovat tapahtuneet täysin ateistisissa kommunistisissa utopioissa.
pidän silti tuota sanaa (kiihkoateisti) vähän semioksymoronina tai ainakin huonona.
Juuri tällainen poliittiinen puoluepeli saa ihmiset vieraantumaan politiikasta. Siellä ollaan leikkimässä jotain poliittisia hiekkalaatikkoleikkejä sen sijaan, että tehtäisiin oikeasti yhteiskunnan ja ihmisten kannalta järkeviä päätöksiä yhteistyössä.”Äänestän Ei, vaikka kannatankin - ja sitten syytän muita poliittisesta pelistä!”
Fiksu twiitti.
Mistä me saisimme tänne aurinkovoimaa niin, että voimaloita voi pyörittää 24/7? Emme saa, emmekä me oikein vo siirtää Suomea sinne päiväntasaajallekkaan. Jos Suomi haluaa olla uudessa teknologiassa edelläkävijä, niin me tarvitsemme tänne ja nopeasti vähintään yhden, mielellään kaksi ydinvoimalaa lisää. Kuten ollaan Olkiluodon osalta nähty, niin voimaloiden pykääminen ei ole ihan pikku homma. Tuolla käytännössä pitäisi lyödä jo lapiota maahan, että 2030 voisi kuvitella, että meillä voitaisiin ohjata sähköntuotantoa johonkin tulevaisuuden energiaan. Tuulella ja auringolla se ei tule näillä leveysasteilla toimimaan, ydinvoimalla toimisi. Se on meidän ainoa mahdollisuus.Liikaa liikkuvia osia ja kilpailevia teknologioita ja että riittävästi rahoitusta ei ole löytynyt on minusta edelleen red flag. En suhtaudu asiaan niin kevyesti, että se olisi pikku googlettelulla selvitettävissä. Ihmiset kun ovat omien rahojen sijoittamisessa keskimäärin varsin vastuullisia. Sitävastoin minua ei hirvitä sinulle tuota mahdollisuutta tarjota, kun ne eivät ole minun rahojani. Otan kyllä muutoin mielelläni riskiä niiden ajatusten kanssa, joihin uskon.
En ole vetyynkään sijoittanut, mutta se harmittaa etten ehtinyt Volkkaria ostamaan pari kk sitten kun kun kurssi pyöri 150 euron tietämillä. Luotan arvioihin, että se tulee olemaan suurin sähköautojen valmistaja ja uskon heidän tekevän sen kannattavasti. Kurssi on sittemmin noussut jo 20-30 pinnaaa.
Pidän myös varsin mahdollisena, että on se teknologia sitten vety tai hiili, niin kasvanutta energiatarvetta ei tyydytetä ydinvoimalla vaan esim aurinkovoimalla päiväntasaajan lähistöllä tai jollain muulla uusiutuvalla lähteellä. Kun siirto ei ole samanlainen ongelma kuin sähkön kanssa, niin se peli menee kokonaan uusiksi. Tämäkin yksi syy, miksi passaan tämän mahdollisuuden.
En minä ole tänne aurinkoa saamassa tai suomea siirtämässä, mutta joskus on vain todettava että tämä ei ole se hevonen johon meidän kannattaa rahamme laittaa vaan säästää ne seuraavaan lähtöön. Vaikka tekniikka toimisi ja meillä olisi ydinvoimaa niin voisimme silti hävitä kisan päiväntasaajalla olevilla toimijoille, jolloin teknologiaan panostaminen näyttäytyisi yhtä järkevältä kun öljynporaustekniikkaan panostaminen meidän öljyvaroillamme. Me emme siitä hyötyisi suoranaisesti ellei osaamista saataisi myytyä.Mistä me saisimme tänne aurinkovoimaa niin, että voimaloita voi pyörittää 24/7? Emme saa, emmekä me oikein vo siirtää Suomea sinne päiväntasaajallekkaan. Jos Suomi haluaa olla uudessa teknologiassa edelläkävijä, niin me tarvitsemme tänne ja nopeasti vähintään yhden, mielellään kaksi ydinvoimalaa lisää. Kuten ollaan Olkiluodon osalta nähty, niin voimaloiden pykääminen ei ole ihan pikku homma. Tuolla käytännössä pitäisi lyödä jo lapiota maahan, että 2030 voisi kuvitella, että meillä voitaisiin ohjata sähköntuotantoa johonkin tulevaisuuden energiaan. Tuulella ja auringolla se ei tule näillä leveysasteilla toimimaan, ydinvoimalla toimisi. Se on meidän ainoa mahdollisuus.
Miksi kuvittelet näin. Meillä on jo nyt tarvetta lisäydinvoimalle. Jotenkin tunnut kuvittelevan, että täällä ne pyörii vaan tyhjänpanttina nykyisetkin. Varsinkin sähköautokannan kasvaessa, tullaan tarvitsemaan vielä lisää tuotantoa. Tai toki me voimme jatkossakin ostaa Venäjältä sen sähkön ja vaarantaa huoltovarmuuden.En minä ole tänne aurinkoa saamassa tai suomea siirtämässä, mutta joskus on vain todettava että tämä ei ole se hevonen johon meidän kannattaa rahamme laittaa vaan säästää ne seuraavaan lähtöön. Vaikka tekniikka toimisi ja meillä olisi ydinvoimaa niin voisimme silti hävitä kisan päiväntasaajalla olevilla toimijoille, jolloin teknologiaan panostaminen näyttäytyisi yhtä järkevältä kun öljynporaustekniikkaan panostaminen meidän öljyvaroillamme. Me emme siitä hyötyisi suoranaisesti ellei osaamista saataisi myytyä.
Mutta edelleen sijoita sinä. Minä en, eikä minun verovaroin, kiitos.
En minä sanonut ettei ydinvoimaa kannattaisi rakentaa. Minä sanoin ettei hiilidioksiditekniillaan tule valtion rahoja laittaa miljardeja, sillä se ei yksinäänkään vielä ole välttämättä voittajavalinta ydinvoiman kanssakaan. Ja erityisen olen sanonut että päätökset kannattaa jättää ammattilaisille eikä niille jotka ovat jonkun kivan lehtijutun lukeneet joskus aiheesta.Miksi kuvittelet näin. Meillä on jo nyt tarvetta lisäydinvoimalle. Jotenkin tunnut kuvittelevan, että täällä ne pyörii vaan tyhjänpanttina nykyisetkin. Varsinkin sähköautokannan kasvaessa, tullaan tarvitsemaan vielä lisää tuotantoa. Tai toki me voimme jatkossakin ostaa Venäjältä sen sähkön ja vaarantaa huoltovarmuuden.
Voisiko joku hallitusta erehtymättömänä pitävä nimimerkki tulla selittää miksi Hesarin Pullinen on väärässä?
HS ON YRITTÄNYT viime päivät useaan otteeseen pyytänyt hallituksen keskeisiltä ministereiltä kommentteja sekä vaalien siirtoon että suunniteltuihin ulkonaliikkumisen rajoituksiin. Useimpiin pyyntöihin on vastattu kielteisesti.
Pyynnöistä ovat viime päivinä kieltäytyneet niin pääministeri Sanna Marin (sd), sisäministeri Maria Ohisalo (vihr), kulttuuriministeri Annika Saarikko (kesk) kuin opetusministeri Jussi Saramokin (vas). Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r) piti vaalien siirrosta tiedotustilaisuuden, mutta kieltäytyi tiistaina kommentoimasta HS:lle suunnitelmia liikkumisrajoituksista. Myös THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta kieltäytyi haastattelusta tiistaina.
Erityisesti kysymyksiä herättää pääministeri Marinin vaikeneminen