Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

SaiPa kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana ahal, 03.11.2016 klo 16.08.

 1. Altec Jäsen

  Puolustuksessa ilmeisesti on jatkamassa Kojo. Näin ollen julkaisemattomia sopimuksia olisi Kojo, Löfman ja Tanus.
   
 2. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Kojo kelpaa ehdottomasti. Onko siulla jotain parempaakin tietoa tästä vai veditkö ihan mutulla?
   
 3. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Itelle tuli siun viestin alussa mieleen: Eliteprospects.com - Jarmo Jokila
   
 4. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hiljaiselta näyttää sopimusuutiset SaiPan osalta. Monet liigaseurat ovat jo julkistaneet hankintoja ja jatkosopimuksia. Milloinkohan SaiPa julkistaa sopimuksia? Nyt olisi ainakin hyvä hetki kun SaPkon kausikin on jo päättynyt.

  Itse jos saisin päättää niin tarjoaisin jatkoja Vainikaiselle ja T.Koskirannalle. Vainikaisella on ainakin kaikki mahdollisuudet kehittyä paremmaksi liigatasolla. Viitteitä siitä on jo näkynyt. Mielenkiintoista olisi nähdä mitä Lehterä saa miehestä irti. Koskiranta taas tuo leveyttä hyökkäysosastolle, en kuitenkaan antaisi hänelle tulosketjujen paikkaa. Omana kasvattina myös Janne Kettusen jatkoa pitäisin hyvänä asiana. Lehterän opissa hänkin voisi kehittyä paremmaksi liigatasolla. Eipä miulla muuta tällä erää. Hienoa olisi vaan nähdä jo niitä sopimusuutisia Saipankin osalta.
   
 5. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tanus julkistettiin juuri kun kirjoitit viestisi :) Kahden vuoden sopimus.
   
 6. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No siellähän parhaillaan paljastetaan Tanuksen sopimusta...
   
 7. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lähtisin nimenomaan vertaamaan tätä hetki sitten paljastettua Tanuksen hankkimista Jokilaan ja J.Koskirantaan. Grünn ja Jasko scoutattiin puolikkaiden kausien perusteella, kun taas nämä ensin mainitut ja Tanus kokonaisen/kokonaisten kausien perusteella. Saas nähdä mitä tästä tulee.
   
 8. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Crunn on kyllä huono esimerkki. Ei ollut mestishaku koska oli pelannut liigaa yhteensä viidessä eri joukkueessa ennen kuin tuli SaiPaan.
   
 9. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Hieno homma. Odotettu hankinta ja hyvä sellainen. Pitääpä jatkossakin kirjoitella, jos sieltä heti tulee tätä tahtia uusia sopimusuutisia. :D
   
 10. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  Tanusta on aika vaikea verrata SaiPan edellisiin Mestis-hakuihin, sillä Tanuksen kohdalla puhutaan 21-vuotiaasta kaverista, joka oli nuorempana ikäluokkansa lupaavimpia pelaajia Suomessa ja joka rikkoi viime kaudella Mestiksen kaikkien aikojen maaliennätyksen. Ei tuollaiset kaverit ole ennen SaiPaan tullut, vaan joku isompi seura on käynyt viemässä välistä. Vertaaminen johonkin grunneihin, jotka ovat olleet yli 25-vuotiaita eivätkä ole edes pelanneet läheskään tuollaista kautta kuin Tanus on melko turhaa. Tanuksen kehitys ei ole muutaman viime vuoden aikana ollut ihan odotettua, mutta tällä kaudella onnistui ottamaan kehityksessä ison harppauksen eteenpäin.

  Erinomainen hankinta SaiPalta. Kahden vuoden sopimus vielä erittäin hieno asia. JYP pelaa kauden viimeisen ottelunsa perjantaina, joten eiköhän vähintään se Löfmanin sopimus julkaista sitten ensi viikolla.
   
 11. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vähän harmillista että ei saatu Lepausta samassa paketissa Tanuksen kanssa, olisi vähentänyt floppiriskiä jos tuttu tutkapari olisi saanut pysyä yhdessä. Lisäksi 1+2 -mallinen sopimus kuten Pelicans teki Jurgensin kanssa olisi ollut parempi, kun ensimmäinen kausi menee kuitenkin pelaajan sisäänajamiseen niin nyt ollaan tilanteessa jossa joko joudutaan dumppaamaan floppi johonkin Saksan divariin tai sitten menetetään läpilyöntinsä tehnyt tähti takaisin Tapparaan. Nega nega ja nilliti nil.

  Ensi viikolla sitten kai julkistetaan Löfman ja toivottavasti joku muukin, seuraava satsi satamatapahtumassa ja sitten joku ulkkarihaku heinä-elokuun vaihteessa.
   
 12. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  Lainaus:
  Tästä täytyy olla kyllä melko eri mieltä. Lepauksen floppiriski on kuitenkin huomattavasti suurempi kuin Tanuksella, joten parempi vain että se kortti (todennäköisesti) jätettiin katsomatta. Eiköhän Tanukselle löydy ihan hyvät ketjukaverit ilman Lepausta.

  Lainaus:
  Varmasti olisi ollut parempi, mutta Tanuksen näytöillä on kuitenkin varmasti huomattavasti parempi neuvotteluasema kuin Jurgensilla. Jos SaiPa ei olisi tarjonnut suoraa kahden vuoden sopimusta, niin todennäköisesti joku muu olisi sen tarjonnut. Tuskinpa Tanuksen sopimus on kovin iso, joten jos ei onnistu ihan odotetulla tavalla tehtailemaan pisteitä, niin häntä voi kuitenkin melko kokonaisvaltaisena pelaajana peluuttaa myös esimerkiksi nelosketjussa.
   
 13. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mielenkiintoinen haku kyllä tämä Tanus. Olisin toki itsekkin toivonut tuota 1+2 v sopparia, mutta onneksi sentään 2 v soppari. Nuori potentiaalinen kaveri ja pitää kyllä olla jo tyytyväinen, että ylipäänsä saatiin SaiPaan. Toivotaan, että onnistuisi elementit ainakin ovat olemassa.
   
 14. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Toivotaan, että maalivainu on kohdallaan myös Liigassa ja oppii nopeasti liigan tempoon mukaan . Hyvä haku tosiaan ja toivottavasti breikkaa itsensä läpi.
   
 15. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  On äärimmäisen tärkeää, että SaiPaan rekrytoidaan pelaajia sellaisista joukkueista joissa on ollut käytössä järkevä ja voittava pelikirja, kuten SaPKo tai JYP. On turha odottaa, että Antti Törmäsen IFK:n kaltaisista luomulätkäpoppoista saadaan laadukkaita lohia, kuten Ismo ehkä sanoisi. Taipalus esimerkiksi meni huonompaan suuntaan Stadissa jne. Uskon, että Lehterällä on enemmän silmää näille Jampoille kuin ... Ja hänellä on myös käytössään modernimpi pelikirja kuin miehellä jonka nimeä ei mainita.
   
 16. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän se on ylipäätään hiton hieno juttu, että mestiksen ehkä isoin kala ui SaiPan haaviin. Jotain on tehty oikein. Siirtyminen liigaan on aina riski, mutta eipä meille juuri koskaan niitä varmoja kortteja tule. Ja kyllä minä ainakin tykkään enemmän näistä eteenpäin menevistä nuorista kuin jäähdyttelijöistä.
   
 17. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Sieltä sitten Tanus. Mielenkiintoinen pelaaja ja saa nähdä tosiaan manifestoituuko tehot myös Liigassa.

  Mikään erityisen kookas pelaaja ei ole kyseessä, mikä tietysti nykypäivänä aina vähän mietityttää. Mestiksessä pärjänneitä pienikokoisia hyrriä on SaiPassakin nähty ja fysiikka ei ole sitten riittänyt tälle tasolle. No, toivotaan, että Tanuksella riittää. Jos nopeutta on tarpeeksi ja sisukkuutta, niin ei se välttämättä haittaa.

  Noin yleisesti ottaen toivoisin, että SaiPassa panostettaisiin fyysisyyteen, mutta se nyt on sama laulu joka kerta.
   
 18. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jonkinlainen deja vu aina iskee näistä pelaajahankinnoista. Lahjakas pelaaja ja voi tehdä hyvääkin jälkeä, mutta siinä tapauksessa pelaa kahden vuoden päästä hänkin muualla. Tämä siksi, että meillä ei haluta tai voida satsata joukkueeseen ja nostaa pelaajabudjettia.

  Sama koskee uutta koutsia, joka kahden vuoden päästä valmentaa Liigassa Unitedia.
   
 19. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hyvä, että huhu piti paikkansa. Tanus on oiva valinta sputnikjoukkoon, etenkin kun kovista snaipereista on ollut huutava pula lähes joka vuosi.

  Hienoinen ihme suorastaan, että hän Lappeeseen suuntasi. Savolaistaustainen Tampereen poika. Voipi olla, että Ana T ja kumppanit osasivat olla ajoissa, jo syksyllä, liikkeellä kynän ja paperin kanssa, sillä niin hurjaa JT:n meno kaukaloissa keväälläkin oli. Helmikuussa tuskin olisi enää tärpännyt. No nyt pari hyvää kautta keltapaidassa, niin Tappara tai joku muu latoo mahtinipun euroja tiskiin ja eteenpäin. Toivotaan kummallekin osapuolelle onnia matkaan.
   
 20. Ei tuosta pysty sanomaan vielä mitään onko hyvä vai huono hankinta... Jos vielä hankitaan 5-6 parempaa hyökkääjää rosteriin niin pidän hyvänä hankintana. Jos taas meidä kakkoskenttä (pahoin pelkään) on tasoa Tanus-Löfman-Strömberg niin ykkösen todellakin pitää olla kova. Alempiin kenttiin tarvitaan kyllä sitten "Venäläinen-Flinck-Kolehmainen" jotta ei kävisi kuten viimeksi JYPiä vastaan pudotuspeleissä...
   
 21. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Olen täysin samaa mieltä siinä rinnakkaistodellisuudessa, jossa SaiPalla on 2,5 miljoonan pelaajabudjetti.
   
 22. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Se on sama onko äidinkieli Savo vai Manse. Lappeessa oppii pelaamaan jos vaan treeni maistuu, jos taas kuppi ja yö kutsuu ja loput ajat ollaan pleikkarin kahvoissa kiinni on suunta SapKo ja kesken kauden kasvamaan.

  Lepran koirankoppi jättää moneen sellaisen jäljen että siteet on poikki ja lopullisesti. Ei tänne täällä kerran breikanneet pelaajat enää takaisin jonota, kirkkaammat valot ja leveämmät kadut kutsuu.
   
 23. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ottaisin osastolta Rask, Puustinen ja Elkins kenet tahansa keneen tahansa SaiPan nykyiseen sopimuspelaajaan. Pitää kuitenkin nähdä sekin puoli, että jos ovat noin taitavia huonoja valmennuksessa, niin ovat täysin pitelemättömiä toimivan pelikirjan ja hyvän valmennuksen alla. Kasvupotentiaali on aika huikea silloin.
  Lainaus:
  Kovasti yllätyn, jos Tanus ei kakkoseen ole hankittu. Itse asiassa Tanusta on Liigaan täysin turha varmaan muualle kuin kärkikenttiin hankkia. Toivon kuitenkin, että suoraan ykköskenttään ei ole kaavoiteltu. Sekin ikävä kyllä mahdollista. Ylivoimallekin varmasti laitetaan. Toisaalta Löfman on varmaan meidän enskauden ykkössena.

  X- Löfman -X
  Tanus- X - Nikko/strömberg
  Kaksonen- Koho-Nikko/strömberg
  Virkkunen-Koski-Salminen

  Tuossa on oma uskotelma joukkueen hyökkäykseen.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2017 klo 23.01
 24. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Perinteisen varma keino haukata paskaa näiden Mestiksessä tehoilijoiden kanssa on istuttaa jannut alempiin kenttiin ja totaalisen erilaiseen rooliin. Toki paikka esim. kahdessa kärkiketjussa ja ylivoimalla pitää myös ottaa, mutta vaikea uskoa ettei SaiPa laskisi jo ensi kaudella Tanuksen tulosroolissa onnistumisen (kylmästi tehopisteet) varaan.
   
 25. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Onko se Kaksonen nyt ihan pakko mahduttaa kolmoseen? Oikea paikka olisi pikemminkin nelosessa ja Salminen varamieheks.