Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

SaiPa kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana ahal, 03.11.2016 klo 16.08.

 1. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Näissä varmaan jo painaa Tertsin sana ja mielipide. Mutta hyvät jatkot. Molemmat voivat katsella toiveikkaina ensi kauteen. Kehittymiselle annetaan mahdollisuudet, loppu on sitten itsestä kiinni.
   
 2. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  Mönkäreen ja Kettusen sopimukset olivat hyviä kiinnityksiä, sillä laajutta joukkueeseen tarvitaan. Halpoja kavereita ja molemmilla on kuitenkin potentiaali ottaa se steppi liigatason kiekkoilijaksi. On hyvä saada kilpailua pelipaikoista, enkä nyt suoranaisesti yllättyisi, vaikka jompi kumpi tästä kaksikosta raivaisi itsensä avauskokoonpanon mieheksi ennen kuin kiekko tipahtaa jäähän ensi syksyllä. Molempien kohdalla ensi kausi on kuitenkin varmasti viimeinen mahdollisuus ottaa se paikka Liigasta tällä erää. Etenkin jos SaiPan sentteriosastolle tulee enää Löfman ja "ykkössentteri", niin Kettusella on ihan hyvä mahdollisuus viedä kolmossentterin paikka itselleen. Mönkäre jotenkin vaikuttaa Lehterän tyyliseltä kaverilta. Toivottavasti molemmat onnistuu, jotta Strömbergin kaltaiset vätykset joutuvat poppariosastolle, jos kentällä ei näy taisteluasennetta.
   
 3. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Kyllä. Nimenomaan tuo tryout kertoo siitä, että Lehterä on halunnut päästä katsomaan asioita. Nyt hänellä on 4kk aikaa katsoa, näkeekö Kettuselle käyttöä.
   
 4. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Hyviä sopimuksia. Minulla on jotenkin sellainen kutina, että Mönkäre lyö itsensä läpi ensi kaudella Lehterän valmennuksessa. Ei välttämättä ihan huippupisteitä (vielä), mutta kelvolliset kuitenkin ja tasaista hyvää pelaamista.
   
 5. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Todella hyviä sopimuksia molemmat. Hienoa, että junnut saa mahdollisuuksia vaikka Kettunen ei enää olekaan aivan missään A-juniori-iässä. Molemmille on nyt annettu mahdollisuus murtautua lopullisesti liigarinkiin ja näiden kavereiden peliotteita seuranneena en uskoisi sen olevan ongelma jos vaan pysyvät terveinä. Vainikaisen näkisin myös mielelläni ensi kauden SaiPassa ellei ole ehtinyt jo tehdä sopparia muualle, jota kyllä vähän pelkään.

  Saapa nähdä alkaako Lehterä hommaamaan SaiPaan joitakin Espoolaistaustaisia pelaajia tai hänelle muuten tuttuja pelaajia.
   
 6. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Pronssi ratkaistu.
  Näinköhän yksi soppari ilmoitetaan ensi viikolla tai hyvällä tsäkällä kaksi!?!?
   
 7. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Lainaus:
  Löfman, mutta kukas se toinen on?
   
 8. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  No ainakin Tavia on huhuttu SaiPaan, mutta myös lähtemään ulkomaille, joka taitaa olla herran ykkösvaihtoehto käsitykseni(ei tietoa) mukaan. O'Connoria jossain kohtaa myös huhuttiin SaiPaan, mutta...huhut on huhuja ennenkuin todeksi todistetaan.
   
 9. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Joukkue kokoontuu maanantaina. Eiköhän silloin tule heti jo näitä uusia soppareita "uunista ulos."
   
 10. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eiköhän Löfmanin soppari ainakin ja ehkä huhuttu Kojon jatko. Tuliskohan jo myös apuvalmentaja uutisia?
   
 11. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Niin juu tuo case Kojo. Juu se vois olla kans sellainen joka saatetaan julkaista, jos siis paikkansa pitää. Mitä tulee tuohon valmennusporukkaan, niin se ilmoitetaan sitten kun koko ensikauden valmennusporras on tiedossa. Sopisi ainakin minulle oikein hyvin, jos se tapahtuisi jo vaikka heti maanantaina.
   
 12. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Onko mitään huhuja kuulunut ketkä olisi mahdollisia apuvalmentajia?
   
 13. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Niin paljon kuin SaiPaa rakastankin, niin yksi asia on mielestäni tosi: SaiPa tarvitsee lähemmäs kymmenen laadukasta pelaajaa lisää jos halutaan edes haaveilla jonkunlaisesta menestyksestä. Materiaali on tällä hetkellä järkyttävän ohut. Jos Löfman tulee, niin siinä on yksi ja pitkin kevättä, kesää ja syksyä loput.
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2017 klo 20.18
 14. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tottakai se tässä vaiheessa on ohut, kun joukkueen kasaus on täysin kesken. Ei tarvitse suuri matemaatikko olla, niin 1-2 puolustajaa ja 5-6 hyökkääjää vielä tulee. Sitten tuleeko muutoksia olemassa oleviin sopimuksiin voi vielä hieman muokata palettia.
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2017 klo 14.44
 15. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Nyt on sopimukset 8 puolustajan, kolmen maalivahdin ja kymmenen hyökkääjän kanssa. Ei kyllä varmasti tule kymmentä laadukasta ukkoa lisää. Veikkaan, että Löfmanin lisäksi tulee yksi laadukas ukko (T. Koskiranta tai hänen korvaaja) ja loput duunareita. Niin ja toki 1-2 arpaa tulee ulkkareiden muodossa.
   
 16. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Selvästi olet matikkamiehiä :-) Puhut vähän mutta asiaa, allekirjoitan täysin. Valmennuksen ja fysiikkapuolen merkitys tulee korostumaan entisestään.
   
 17. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niin, toinen vaihtoehto on onnistua näiden tämänhetkisten Janatuisten kanssa. Kuten jo sanoin, valmennuksen ja fys.puolen merkitys on järisyttävä.
   
 18. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Olikohan Tero Lehterän toistaiseksi viimeinen kommentattorikeikka Ruutu+ kanavalla tuo tämän iltainen?
  Joukkue taitaa kokoontua ilmeisesti maanantaina ja alkaa Lehterällä se raaka arkipäiväinen työn teko, varmaankin ensin esittäytyminen joukkueelle ja sen jälkeen ehkä esitelmää miten aloitetaan ja mitkä on tavoitteet kaikella tekemisellä?
  Julkistetaanko samalla koko valmennusryhmä, toivottavaa olisi, sillä tieto nimistä ja työnjaosta selkiyttää tilannetta myös suuren yleisön suuntaan.

  Joukkue on vielä pahasti vajaa, minä henk.kohtaisesti odotan noiden Tanus, Mönkäre, Kettunen sopimusten lisäksi noin 4 - 5 hyökkääjää, joista ainakin 2 saisi olla senttereitä, nythän senttereitä on Koho, Koski, Kettunen, onko muita, reserviä olisi kuitenkin hyvä olla.
  Puolustus, tuleeko huhuttu O.Connor, sopisi hyvin tuohon nykyiseen koostumukseen, toivoisin vielä yhtä kovempiotteista pakkia, ei oltaisi aivan pehmoja ja paria nuorta voisi lainata mestikseen vaikka vuorotellen, että saavat peliaikaa miesten peleistä.

  Ja, kun Lehterä silloin julkistustilaisuudessa sanoi tavoittelevansa SHL tyylistä pelaamista, niin kyllä on kova työ saada noita muutamia sopimuksen alaisia miehiä siihen muottiin, Salminen, sekä Nikko ei nimittäin menneen kauden näytöillä sellaiseen sovi, suoraluistelun, eikä kaarreluistelun taidot ei nimittäin pojilla riittäneet edes Santasen pelisysteemin toteuttamiseen, eikä riitä Lehteränkään sapluunaan muuta kuin erittäin kovalla harjoittelulla.
  Toivoisin molempien parantavan luisteluaan reilusti harjoituskaudella, sillä fyysiset ominaisuudet muuten, pituus ja paino olisivat mielestäni hyvät ns. voimahyökkääjälle joka ajaa maalille ja iskee irtokiekot maaliin, eikä vain katsele kauempaa.

  No, eiköhän seuraavat lähiviikot jo tuo valaistusta joukkueen koostumukseen, pari viimeistä hankintaa sitten tulee siellä kesälomakauden jälkeen, niinhän on tapahtunut aiemminkin.
   
 19. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Löfman on yksi "varma" kärkisentteri ensi kaudelle, mutta ehdottomasti toinenkin tarvitaan. Kyllä niitä hyökkääjiä on tulossa varmastikin 5-7 ja pakkeja luulisin, että kaksi. Löfmanin siirtyminen SaiPaan pitäs olla sinettiä vaille valmis juttu.
   
 20. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  Ei ole kohdistettu erityisesti sinuun, vaan yleisesti kaikkiin aiheesta spekuloiviin. Ihmettelen vain, mitä nämä puheet noin seitsemästä (7) lisähyökkääjästä oikein ovat. Pari pakkia voi hyvin tullakin, mutta mielestäni yksi laadukas on parempi kuin kaksi markuskojoa. Hyökkääjiä on kuitenkin sopimuksenalaisina vaikka millaiset määrät. Itse näen ketjut nykyisillä soppareilla jotakuinkin näin:

  X-X-X
  Nikko-X-Tanus
  Kaksonen-Koski-Strömberg
  Virkkunen-Koho-Mönkäre
  Salminen-Kettunen-X (joku jatkava nuori jätkä)

  Voin toki olla vain ihan helvetin tyhmä, mutta en vain keksi, mihin nämä 5-7 (ilmeisesti nimenomaan organisaation ulkopuolelta) tulevaa ukkoa laitetaan pelaamaan. Nikolle ja Tanukselle soisin mieluusti kelpo mahdollisuuden ja jopa tähän merkatut kakkosketjun minuutit. Strömberginkään maalihanaa en merkkaisi lopullisesti kiinni hitsautuneeksi, ja Mönkäre voi otteillaan nousta aivan mainiosti ylemmäs.

  Neljä laadukasta tai ainakin potentiaalista hyökkääjää, mukaan lukien Löfman, on paitsi realismia, myös sopimustilanteen kannalta järkevä ratkaisu. Minulla ei nimittäin ole mitään tietoa siitä, että joitakin rungon sopimuksista oltaisiin purkamassa. Viides hööki voitaneen hankkia talven mittaan, mutta olisi tyhmyyttä hukata kehittymismahdollisuus juuri Nikon ja Tanuksen kohdalla.
   
 21. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  No itse näkisin, että Tanus on tällä hetkellä ainut kärkiketjujen pelaaja ja eli siten 5 paikkaa vapaana ja sitten laajuutta kuitenkin tarvitaan materiaaliin. Tällä hetkellä kuitenkin sopimuksenalaisia pelaajia on vain kolme ketjullista. Mitä tulee Markus Kojoon, ni tykkäsin kaverin tyylistä täs kevällä. Näkisin kaverin hyvänä lisänä pakistoon. Ei olis myöskään kallis. Toki yksi "laadukas" pakki tarvitaan kärkipariin/ylivoimaan. Tietoa ei tokikaan ole siitä millaista rosteria ollaan SaiPaan ensi kaudeksi kasaamassa.
   
 22. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ykkösketju + Löfman vievät jo neljä paikkaa. Noiden lisäksi tarvitaan kakkosketjun laituri, koska pudotuspeleihin haluava joukkue ei voi laskea kahta kärkiketjun paikkaa pelkän mahdollisuuden varaan. Oikein kovasti silmiä siristämällä ja hammasta purren voin ehkä nähdä Strömbergin tuolla paikalla. Joka tapauksessa, olettaen että Löfman on tosiaan tulossa, meillä tulee ensi kaudella olemaan kaksi erittäin loukkaantumisherkkää top 4 -sentteriä, joten vähintään yhden tulevan hankinnan täytyy pystyä pelaamaan sekä sentterinä että laiturina ja vielä omata jonkinlainen pisteidentekopotentiaali. Alakejuihin olisi lisäksi hyvä saada joku kokenut fyysinen vääntäjä á la Flinck tai Venäläinen. Ottaen huomioon että ykkösketju tosiaan puuttuu vielä kokonaan ja että Kettunen/Salminen/junnu X on todella ohut reservi, niin kyllä tuo 5-7 lisähyökkääjää on täysin realistinen luku.
   
 23. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  Viisi on jo paljon järkevämpi lukema. Ihannetilanteessa se myös toteutuisi, mutta olen jo asennoitunut neljään. Pelaajabudjetti kun tuskin on nousemaan päin. Lisäksi rajallisilla resursseilla on mielestäni parempi panostaa laatuun kuin määrään. Löfman + ykkösketju shall it be, vaikken pahastukaan viidestä uudesta hyökkääjästä.

  Mitenkään en tahtonut mollata Kojoa. Toi kaivattua cojonesia pakistoon keväällä, ja otteet olivat oikeasti lupaavia puolustavan puolustajan uraa ajatellen. Kun tuo ei kalliskaan ole, ja esitykset olivat varsin tasalaatuisia, pidempi kiinnitys voisi olla paikallaan.
   
 24. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  No nyt kun sen noin laitat, niin tuon ostaminen on jo paljon helpompaa. Neljä menee yläketjuihin, mutta alaketjuihin panostamisen tarpeen suhteen meillä on näkemysero. Venäläisellä on sinänsä aina paikka SaiPassani, mutta mikäli paluuhaluja ei ole, niin nähdäkseni pärjätään ilmankin. Näkisin mieluusti esimerkiksi Häkkisellä ja Karjalaisella jonkinlaisen rotaatioroolin edustuksessa.

  Reservi on nykyisellään ohut, mutta junioreista voi nostaa pari uutta tyrkylle, jotka tuossa listasinkin. Karjalainen esitti hyvin lupaavia otteita loppukaudesta, ja Häkkinen nyt muuten vain sijoittui kaksi vuotta alaikäisenä A:n sisäisen pörssin kolmanneksi. Jos lisää höökejä päätetään hankkia, löisin itse paukut kärkiosaamiseen ja viidenteen vielä julkaisemattomaan top 6 -hyökkääjään.
   
 25. pertteli Jäsen

  Mitäpä luulette, voisikohan SaiPa olla kiinnostunut Juuso Pullista? Lähdössä ilmeisesti Jypistä, eikä ole menossa KooKoohon. Tai ainakin huhujen perusteella näin.