Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

SaiPa kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana ahal, 03.11.2016 klo 16.08.

 1. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Keltamustaa sydäntä peliin niin hyvin vielä pärjää, nyt kävi vaan hakemassa ylimääräiset massit pois palkkasoturina.
   
 2. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Olen 100 % samaa mieltä!
   
 3. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Eikös tuo Jarno Pikkarainen ole nousemassa TPS:n peräsimeen, kun Selin on sieltä ilmeisesti lähdössä pois?
   
 4. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei ole. TPS:ää tulee valmentamaan ensi kaudella seuran A-nuorista nostettu Kalle Kaskinen.
   
 5. KovaT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Nostaavat kaiketi jonkun (Kalle Keskinen?) oman pojan päävalmentajaks.
   
 6. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Lainaus:
  Tämä! Lisäksi kun otetaan huomioon, että myös Taipalus jatkaa niin eipä tarvitse kovin suurin odotuksin kauteen lähteä.
   
 7. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Edelleenkin nostaisin esiin valmennuksen. Esim. näiden pelaajien kohdalla ero on todella iso, milloin joukkueen kemia on saatu toimimaan, pelaajien vahvuudet saatu esille ja itseluottamus korkealle ja joukkueella on toimiva pelitapa. Näistäkin pelaajista voidaan saada paljon enemmän irti, mitä tämä kausi näytti. Ja edelleenkin olen sitä mieltä, ettei tämä kausi kaatunut yksittäisiin pelaajiin, vaan kokonaisuus petti. Taiottiin paskaa oikein urakalla.
   
 8. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Suikkanen nähty tänään paikallisessa K-Raudassa. Mukaan tarttui ainakin alkuporakone, kiuaskivet ja pari vasaraa.
   
 9. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  Lainaus:
  Jäänyt vain itselleni nähtyjen pelien perusteella hänestä sellainen kuva, että kuuluu kategoriaan "tähti Mestiksessä, turisti Liigassa". Jos kuitenkin tulee, niin annetaan reilusti mahdollisuus näyttää pärjääkö liigatasolla.

  Lainaus:
  Tästä samaa mieltä. Liian paljon tehdään johtopäätöksiä SaiPan pelaajista tämän kauden perusteella, vaikka eihän joukkueesta hirveästi onnistujia löytynyt. Uskallan väittää, että esimerkiksi SaiPan kaikki ulkomaalaishankinnat olisivat pystyneet siihen samaan mihin esimerkiksi Davis, Spina yms., jos olisivat pelanneet Tirkkosen SaiPassa. Kuitenkin Hamilton, McFarland ja Trotter kaikki väläyttelivät taitojaan, joten todennäköisesti hyvin valmennetussa joukkueessa he olisivat olleet kaikki pistepörssin kärkikahinoissa. Taipaluksella meni tämä kausi ihan vihkoon ja viime kaudella jäi IFK:n kovassa pakistossa aika pieneen rooliin. Toissakaudella kuitenkin Liigan tehokkain puolustaja. Ei se ole sattumaa. Hyvin valmennetussa joukkueessa Taipaluksesta tulee olemaan todennäköisesti paljon iloa joukkueelle.
   
 10. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Ei se valmennus niitä Taipaluksen helvetillisiä harhasyöttöjä antanut, eikä varmasti käskenyt antamaankaan.
  Kun/jos ensi kauden puolustuksessa huseeraa kuuden pelaavan pakin joukossa nimet Taipalus, Savilahti- Nagander ja Sneck, ei kyllä hyvä heilu, SaiPan maaliverkko sensijaan heiluu ja USEIN.
   
 11. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Voihan se pelaaminen maistua paremmalta asiallisella valmennuksella, joten voihan esim. Taipalus ja Pärre saada pienen boostin pelaamiseensa. Tai siis pelaamaan normaalilla tasollaan.
   
 12. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei varmasti, eikä tuolla valmennuksella tainnut olla kyllä mitään muutakaan annettavaa joukkueelle.

  Sitä en kiistä etteikö Taipalus olisi ollut luokaton, mutta niin olivat monet muutkin, jotka aikaisemmin ovat pystyneet pelaamaan hyvälläkin tasolla.
   
 13. Lainaus:
  Omasta mielestäni Lepaus olisi kokeilemisen arvoinen. Urakehitys ollut rakettimaista viime kausina. Toissa kaudella naapuriseura Ketterässä Suomisarjaa, viime kausi (jokseenkin vaisu) Mestiksessä ja tällä kaudella Mestiksen MVP(?). En näe miksi ei voisi onnistua liigassa?

  Kyllähän tuohon palettiin pitäisi muutama hemmetin kova nimi saada kiinnitettyä mahdollisimman nopeasti katastrofaalisen kauden jälkeen. Antaisi oikeaa signaalia kannattajille ja yhteistyökumppaneille.
   
 14. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuossa ylempänä kun on kilpaa kauhisteltu ensi kauden puolustusta, niin mites toi Tikkasen Harri? Soppari Tepsin kanssa loppui tähän kevääseen, ja nyt voisi olla sellainen "nyt tai ei koskaan"-hetki Hapan kotiuttamiseen. Tänä vuonna tulee 36 mittariin mutta ainakaan tilastojen perusteella ei ikä vielä paina, runkosarjassa +17, pleijareissa +4 ja peliaika keskimäärin siinä 15-20 minuutin välillä. Olisi selkeä upgrade Backmanin paikalle, ei muuta kuin A rintaan ja vakioukoksi kolmospariin ja tarvittaessa jopa ylemmäs loukkeja paikkaamaan.

  Maalahti - Carson
  Taipalus - Lappalainen
  Savilahti - Tikkanen
  Sneck
   
 15. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tikkanen kelpaisi kyllä. Varmasti kiinnostusta löytyy Saipassakin omalle pojalle. Markus Kojon kanssa voisi myös tehdä sopimuksen ensi kaudesta jos on halua jatkaa. Yhtenä vaihtoehtona puolustukseen tuli mieleen myös Kalle Kaijomaa, häneltä löytyy Saipa-taustaakin ja hyvä kausi Saksassa takana. Kelpaisi varmasti mihin tahansa muuhunkin liigaseuraan. Joku heitti vaihtoehdoksi myös SaPKossa hyvän kauden pelanneen puolustaja Casimir Jurgensin joka olisi hyvä korvaaja Mäkiselle.

  Hyökkäyksessä taas Tanus on tosi kova haku, 40 maalia Mestiksessä viime kaudella on kova juttu. Lepauksen kun saisi siihen vielä kaveriksi niin siinä olisi tosi hyvät ehdokkaat ensi kauden vuoden tulokkaiksi liigassa. Löfman on ollut hyvässä vireessä nyt pleijareissa ja siinäkin on tosi hyvä haku SaiPalta. Kunhan nyt vaan pysyisi terveenä. Hyökkäys on muuten vielä aika pahasti vajaavainen ensi kauden osalta mutta jospa sinnekin saataisi nyt huhtikuun aikana uutisia ja varmistuksia uusien ja nykyisten pelaajien osalta.
   
 16. Zoidberg Jäsen

  Näin pari yötä sitten unta, jossa Pikkaraisen Jarno olisi valittu SaiPan päävalmentajaksi.

  Silloin tuo tuntui vielä pahalta unelta, mutta nyt kun olen asiaan tutustunut ja asiaa suussani maiskutellut, niin ehkei se lopulta niin huonolta kuulostakaan. Hintapyyntö ei taida olla hirveän korkea, mutta potentiaalia löytynee. Ulkonäkö vaikuttaa aika mulkulta, mutta luonne valmentaja voi olla ihan hyväkin. Tietysti ihmetyttää, miksei hänestä tullut Tepsin päävalmentaja.

  Waltteri Immonen lienee tällä hetkellä vahvin vaihtoehto, kun jotkut ovat sanoneet häntä jo varmaksi valinnaksi. Hänen suhteen on mielialani vaihtuneet samaan tahtiin kuin naisella mielialat kuukautisten aikana. Aluksi olin vähän positiivinen, sitten negatiivinen jne. Nyt on taas sellainen olo, että kai hän on ihan hyvä vaihtoehto. Kokemusta ainakin löytyy pääsarjapeleistä. Mitään Jokeri-kauden päävalmentaja esimerkkiä on turha tuoda, sillä siitä kaudesta on jo 10 vuotta aikaa. Ei haittaisi, vaikka toisi jonkun kovan pelimiehen mukanaan tuolta Sveitsistä SaiPaan.

  Lehterän Tero olisi kiva saada valmentajaksi, mutta häneen ei minulla usko riitä. Valmentanee jossain muualla tai sitten jatkaa Ruudun äärellä.
   
 17. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Tilanne taitaa olla parempi mitä aiemmin luulin. TPS mitä ilmeisemmin lunasti Savilahden koko sopimuksen, kun herra sinne siirtorajalla siirtyi.
   
 18. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  LOL! Savilahti toki tärkeä pelaaja kaudelta 13-14, mutta ehkä parempi näin. Ei vain parane naureskella tai Pärre on ensi kaudella tps:n ykköspuolustaja ja tekee vähintäänkin aina hattutempun SaiPan verkkoon.
   
 19. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei kyllä pidä paikkaansa. Savilahti on SaiPan mies ensi kaudellakin.
   
 20. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Michael Keränen ei ilmeisesti jatka Ilveksessä. Voisiko siinä olla SaiPalle sopiva pelaaja? Keräselle taas Saipa voisi olla hyvä vaihtoehto hakea uutta nousua uralleen. Keränen voisi tulla ehkä hieman halvemmalla sopparilla mutta hänelle pitäisi yrittää sorvata mieluummin sopimus mallia 1+1 tai kaksivuotinen soppari.
   
 21. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jokerit -> Ilves -> SaiPa. Next stop Mestis.
   
 22. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  Tero Lehterä. Kiitos SaiPa. Nyt on hyvä pöhinä ensi kautta silmällä pitäen.
   
 23. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Voi vittu mikä antikliimaksi!

  Jos viime kauteen lähdettiin riskiporukalla, niin mikä tämä sitten on? Nyt piti pelata varman päälle, sen sijaan palkattiin A-junnuvalmentaja/TV-kommentaattori. Mitä helvettiä Tersa ja Ek?
   
 24. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Loistavaa! Jo vahvasti huhuissa olleeseen Immoseen olin tyytyväinen, mutta silloinkin kirjoitin, että Lehterän olisin ottanut vieläkin mielummin. Ja nyt tuo toive toteutui. Tästä on hyvä jatkaa!
   
 25. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tässähän melkein innostuu jo tulevasta kaudesta. Enemmän ainakin kuin missään vaiheessa viime kautta. Sellasta hyvää pöhinää ilmassa. Tästä Liiga ensin läpsytellään loppuun, Löfman takaisin kotiin, valmennusryhmä kasaan ja muutama uus janari niin syksyä voi melkein odottaa hymyillen.

  Toimistolle kyllä peukkua valmentajan julkaisusta. Viljakaiselle varsinkin. Hyvin sai heräteltyä mielenkiintoa tuo kiusoittelu.