Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

SaiPa kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana ahal, 03.11.2016 klo 16.08.

 1. Arsenius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jokipojat
  Löfman oli JYPin ehdottomasti parhaita ellei jopa paras hyökkääjä Playoffeissa. Tanuksen hankinnalle iso peukku, logoon ampujia SaiPalla on ihan tarpeeksi, luontainen maalintekijä loistavalla nopealla rannarilla varustettuna.
   
 2. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Olen aika vakuuttunut, että Tanukselle on aika isoa ruutua varattuna. Näkisin itse, että Kakkosketjuun ja samalla selkeesti myös ylivoimavastuuta. Oma toive(saattaa olla kyllä turha toive) on, että nämä aiemmat sopimuspelaajat(kokeneemmat) olisivat alaketjujen pelaajia ja kärki on Tanusta lukuunottamatta viel kokonaan tulossa. Löfman voisi olla tullessaan hyvä sentteri Tanukselle.
   
 3. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän niiden tulossa olevien hyökkääjien on oltava kovia. Mikähän sen Davisin tilanne on? Itse toivoisin, että olisi vielä koko ykkösketju tulossa eli Löfman sekä kaksi kovaa laituria. Luulen kuitenkin, että näin ei käy.
   
 4. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hyvä haku tämä Tanus ja nimenomaan kakkoskentälliseen. SaiPalla on nyt alakentät täynnä, kakkonen huutaa yhtä ja ykkönen puuttuu täysin. Löfman jos tulee niin siinä on ykkössentteri, Davis, jos pelaa jossain ensi kaudella niin SaiPassa ja on kakkossentteri. Huutaa vielä kahta ulkkaria ykköseen ja yhtä pakkia. Oma hahmotelma:

  X1-Löfman/X2-X3
  Nikko-Davis/X4-Tanus
  Kaksonen-Koho-Strömberg
  Virkkunen-Koski-Salminen
  +Muut

  Carsson-Maalahti
  Lappalainen-Taipalus
  Nagander-X5
  +Sneck ja junnut

  Tuohimaa
  Markkanen
   
 5. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ne jotka tosissaan kaavailevat Löfmanista ykkössentteriä voisivat herätä siihen todellisuuteen, että kaveri ei ole pelannut kertaakaan yli 30 pisteen kautta ja tulee myös ensi kaudella väistämättä viettämään sen 10-20 peliä saikulla. Anssi on erinomainen hankinta nimenomaan kakkossentteriksi, mutta ykköseen tarvitaan potentiaalisempi pistemies. Vaikka tämä kausi nyt meni päin persettä niin vähän rajaa näihin inhorealistisiin skenaarioihinkin.
   
 6. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Herääppä nyt tähän maailmaan. SaiPalla oli 13-14 kaudella ykkössentterinä runkosarjassa 35 pistettä tehnyt Patrik Davis, kakkosena Rissanen joka painoi reilu 20p. Ja tiedän Koho teki sillä kaudella reilut 30p mutta ei ollut meidän ykkössentteri. Itse näen että Löfman pystyy olemaan se 30-40p pelaaja helposti. Varmoja 60p miehiä ei SaiPan budjetilla ole saatavilla.
   
 7. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Toisaalta ainoa syy siihen, että Löfmanilla ei ole 30 pisteen kausia on se, että ei ole pelannut täysiä kausia. Viime kauden ppg parempi kuin Järvisellä ikinä ennen ykkössentterin kauttaan SaiPassa. Omasta mielestä Löfman on myös hyökkäyksellisesti parannus Järviseen nähden, joten en ihan ymmärrä minkälaista inhorealismia on nähdä, että Löfman voisi Järvisen paikkaaja olla. Olisi aika kova parannus, jos Järvinen-Koskiranta vaihtuisi johonkin x-Löfmaniin, jossa X on vielä Löfmania parempi. Toki mahdollista, mutta en nyt pitäisi täysin selviönä.

  E: Muistuttaisin nyt, että viime kauteen lähtiessä top-6 oli muotoa
  McFarland-Koskiranta-Ströbä
  Kaksonen-Järvinen-Hamilton

  E2: T. Koskiranta tosin tuskin jatkaa. Eksyi vahingossa tuohon omaan kaavailuun.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2017 klo 22.58
 8. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  Lainaus:
  Jos Löfman meinaa painaa 40 pistettä, niin saa vetää piste/peli -tahtia, koska tunnetustihan Anssi ei täyttä kautta pelaa. Eihän Löfmania nyt oikeasti kukaan sovittele ykköseen? Tai Tero Koskirantaa kokonpanoon sen jälkeen, kun Lehterä puhuu aktiivisesta pelitavasta. Näillä mennään hyökkäyksen suhteen:

  x - x - x
  Tanus - Löfman - x
  Nikko - Koski/x - Strömberg
  Virkkunen - Koho - Kaksonen
   
 9. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olisiko mahdotonta ajatella, että Dave Spina tekisi paluun Saimaan rannalle, sopimus päättyi Turussa tähän kauteen ja ei ilmeisesti TPS:ssä jatka, olisi varmasti molemmille osapuolille hyvä ratkaisu, Spinalle Lappeenranta on tuttu ja Spina on Saipalle tuttu mies, ei varmaankaan mahdoton kuvitelma. Patrick Davis olisi myös mukava saada takaisin. Jos Löfmanista kaavaillaan ykkössenaa niin sitten pitää olla hyvä vara-ykkössena. Semmoinen voisi olla Davis tai joku vastaava ulkkari. Tero Koskirannan pitäisin myös jos vaan haluaa jatkaa, hänestäkin saisi hätätilanteessa tulosketjujen sentterin jos tulee loukkeja. Puolustuspää huutaa hyvää kiekollista pakkia tyyliin O'Connor tai vastaava. Sitten vielä joku nuori Lehterän kaappaama lupaus hyökkäykseen ja puolustukseen. Alaketjujen miehet alkaa olla täynnä mutta olisikohan Janne Kolehmainen halukas palaamaan Saimaan rannoille Löfmanin kanssa, siinä olisi työteliäs alaketjujen pelaaja ja kiekkojen syöjä jollaiset on kullanarvoisia.
   
 10. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Tämä on se skenaario/toive mikä minullakin on mielessä. Sit ku tuonne ykköseen saadaan oikeasti tekijämiehiä, ni avot.
   
 11. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  T. Koskiranta kauas pois täältä. Kolehmainen taisi joskus sanoa ettei palaa ikinä Lappeenrantaan, vai muistanko väärin? Spina toimisi siihen aktiiviseen pelitapaan hyvin, mutta polttiko siltoja? Tuohon omaan hahmotelmaan pakiksi huutaisi Ryan Glenn tyyppistä pelaajaa.
   
 12. Lainaus:
  Kolehmaisella vaan sattuu olemaan sopimus JYPin kanssa ensi kaudesta. Eikös Kolehmaisella mennyt sukset ristiin Ilkka Kaarnan kanssa aikoinaan? Spina-Davis-Giliati oli kyllä ihan kiva ketju katsella muutama vuosi sitten... nopeutta kuitenkin kavereille kaipaisi lisää ;-)
   
 13. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  Itse olen ihan tyytyväinen siihen, ettei Kaksosta viime kauden kokemusten jälkeen tarvitse mahduttaa kakkoseen. (Tähän kavalkadi erilaisia hymiöitä.) Kelvollinen tasapainottava, työteliäs ja sopeutuvainen yleispelaaja keskiverroilla käsillä on aika lailla kolmosketjulaisen prototyyppi. Sinne siis, ei siellä niin paljon parempiakaan ole.

  Tietysti optimaalisessa tilanteessa Strömbergiä ei tarvitsisi korvamerkata kakkosketjuun --> Kaksosen minuutit kolmosketjussa eivät ole selviö --> Salminen joutuu oikeasti taistelemaan pelipaikastaan.

  Lainaus:
  Sen kerran, kun ollaan Zolomyn kanssa ihan samoilla linjoilla, se on erilliskommentin paikka. Löfman ansaitsee ilman muuta paikan kahdessa kärkiketjussa, mutta SaiPan parhaaksi sentteriksi nimenomaan hyökkäyspelillisesti en häntä merkkaisi. En, mikäli Lehterän Ensimmäinen on tarkoitus päättää pudotuspeleihin.
   
 14. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  Lainaus:
  Ei se rosteri voi oikeasti tuon katastrofikauden jälkeen olla tuon huonompi, etenkään kun mainostetaan jotain "uutta alkua". Väkeä pitää saada halliin syksyllä ja jos siellä kahdessa kärkikentässä viilettää joku vitun kaksonen tai strömberg, niin voin luvata ettei sitä väkeä näy. SaiPalla on ollut tapana jättää aina melko paljon tilaa budjettiin, jotta joukkuetta voidaan vahvistaa kauden aikana, mutta nyt rosterin pitää oikeasti näyttää kilpailukykyiseltä jo syksyllä ja toivottavasti toimistollakin on tajuttu se. Liigassa ei hirveästi ole mielenkiintoisia kotimaisia nimiä etenkään jos se Tavi karkaa ulkomaille. Miten olisi Saarisen Jepen paluu? Toisi ainakin käsiä tuohon joukkueeseen.
   
 15. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Erittäin hyvin ollaa samoilla linjoilla asioista. Heti syksyllä pitää olla rosteri sellainen, että se kiinnostaa myöskin "suurta yleisöä." Jesse Saarinen kelpais ehdottomasti Tavin korvaajaksi.
   
 16. Lainaus:
  Samaa mieltä. Jos oltaisiin rapakon takana, yrittäisin päästä jäljellä olevasta kahden vuoden sopimuksesta irti treidillä mahdollisimman nopeasti.

  Tanus hyvä haku ja toivottavasti onnistuu Lappeenrannassa! Edelleen toivoisin myös Lepausta keltamustiin, mutta lieneekö valmis pahvi jo muualle?

  Mikäs SaiPa:n oman kasvatin Tomi Leivon tilanne tällä hetkellä, onko lähdössä muualle vai ollaanko jatkopahvia raapustamassa?
   
 17. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  Lainaus:
  Siirtyy Kouvolaan.
   
 18. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Huhujen perusteella olisi siirtymässä KooKooseen. Mitään virallista tietoa ei tietääkseni ole. Ei ole kuitenkaan jatkamassa SaiPassa.

  edit. sooooo slow
   
 19. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Onko tietoa Vainikaisen ja T. Koskirannan sopimustilanteista. Itse olisin kummallekin jatkopahvia antamassa.
   
 20. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  T.Koskiranta ei taida oikein sopia Tertsin aktiiviseen pelitapaan, mutta Vainikaisen näkisin mielelläni SaiPassa myös ensi kaudella. Tällä hetkellä kuitenkin veikkaan, että molemmat lähtee.
   
 21. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Lainaus:
  Jotenkin koko aktiivisesta pelitavasta on käynyt kummittelemaan ajatuksiin mielikuva, jossa laituripari Nikko-Strömberg ei ensin ehdi iholle ja vaihdosta tullut Virkkunen-Kaksonen polkee kylkeen kiinni ja häviää lopulta kaksinkamppailun. Noh, hyvä siitä kai tulee, mutta oman mielenrauhan vuoksi odottelisin myös jatkoja ainakin Vainikaiselle, jolta jalkoja ja fysiikkaa ei puutu. Menisi se rosteri ainakin vähän sinne päin. Kettunenkin saisi jatkaa.

  Mutta Tanus todella hyvä hankinta ja pituudesta plussaa.
   
 22. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olisikohan SaiPan mahdollista houkutella Urho Vaakanainen Saimaan rannoille nyt kun valmentajana on Vaakanaiselle tuttu henkilö? JYP:n palstalla on ollut juttua, ettei JYP tarjoaisi hänelle jatkoja. Siinä olisi hyvä korvaaja William Mäkiselle.
   
 23. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mönkäreen optio käytetty ja Kettusen kanssa solmittu ensi kauden jatko. Kettusen sopimuksessa 4kk tryout.
   
 24. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tosin Davis pelasi suuren osan kaudesta laidalla ja keskellä lähinnä loukkaantumistilanteen vaatiessa ja poffeissa. Eikös nimellinen ykkönen ollut suuren osan kaudesta Tavi-Koho-Mankinen? Ja muisti sanoo Kohon keränneen noin 37 pongoa ja olleen joukkueen paras pistemies. Tuon kauden menestys perustui juurikin usean kentän (ja pelaajan) tasaisempaan pistetehtailuun. Ja ei tainnut Daviskaan täyttä pelimäärää pelata.

  Ja toisaalta, Löfman on pelannut paljon myös laidassa. Ei siitä välttämättä tarvitse sentteriä tehdä.
   
 25. emz1 Jäsen

  Lainaus:
  "Hämeenlinnalaisseura neuvotteli sopimuksesta myös toisen Pikkuleijonien tähtipelaajan Urho Vaakanaisen kanssa. Lupaava puolustaja on kuitenkin päättänyt jatkaa uraansa nykyisessä seurassaan JYPissä."

  Lähde: Pikkuleijonien ykköstähti Kristian Vesalainen palaa SM-liigaan - SM-liiga - Ilta-Sanomat