ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt on varmaan aika avata tämäkin ketju, kun ensi kauden valmennusryhmä ja kapteeni on selvillä. SaiPa tiedotti hetki sitten koko liigauransa SaiPaa edustaneen Ville Kohon tehneen 2 vuoden jatkosopimuksen.

Hassua kyllä, mietin tuossa äsken kuntosalilta tullessani, että näinköhän Koho lopettaa tämän kauden jälkeen kun vaivoja on ollut jonkin verran ja alkaa ns. uusi projekti. Luojan kiitos ei lopeta, vaan mies jatkaa keltamustan jengin vahvana kapteenina 2 vuotta eteenpäin ja SaiPalainen identiteetti alkaa olla hyvällä tukirangalla.
Näillä sanoilla aloitti Theofilus uuden kausiketjun likimain vuosi sitten, kun kippari Koho ilmoitti jatkostaan. Noihin aikoihin tiedettiin myös, ettei Tirkkonen jatka SaiPan peräsimessä ja että Santanen adjutantteineen ottaisi ohjat. Tai ruorin, miten nyt vaan.

Kohon viimeinen puolivuotta on mennyt toipilaana, mutta nyt paikat alkavat olla kunnossa. Kipparia tarvitaan edelleen kovasti. Sannin porukka on ollut alkukauden ristitulessa. Peliesitykset ovat heitelleet laidasta toiseen, mutta marraskuun koittaessa näyttäisi jonkinlaista vakautta löytyvän. Jatkaako Santanen ensi kaudella ykkösenä, on vielä arvailujen varassa. Jos SaiPa punnertaa pleijareihin kympin joukkoon eikä mitään totaaliromahdusta synny, jatkokin saattaa koittaa. Kaksivuotinen paperihan hänellä on. Ans kattoo kuin käy.

Sopimuksen mukaisesti SaiPassa kiekkoilevat kaudella 2017-18 ainakin seuraavat pelaajat:

Markkanen Jussi
Tuohimaa Frans

Maalahti Kalle
Sneck Jere
Lappalainen Lasse
Taipalus Lauri
Savilahti-Nagander Per
Koponen Santeri (optio)
Mäkinen William (optio)

Koho Ville
Strömberg Kim
Nikko Joni
Virkkunen Valtteri
Salminen Saku
Mönkäre Anton (optio)

Toki kaikki sopimukset ovat "yhteisymmärryksessä" purettavissa, jos tilanne oleellisesti muuttuu. Peräpää näyttää jo melko mukavalta, mutta hyökkäys on levällään kuin kuulut jokiseneväät. Kaksi ketjua kasassa. Vanhojen merkkien perusteella kolmaskin saataneen vielä tämän vuoden puolella tai heti alkuvuodesta. Loput sitten kevään ja kesän mittaan.

Näin sarjataukojen aikaan voi mietiskellä vaikka tulevia. Ulkkarit vaihtunevat jälleen kerran, ja jo yksikin jatkosopimus olisi plussaa. Kenelle vaan. Kotimaisista pitäisin mielelläni esim. Kurosen, Kaksosen, Leivon ja ainakin jomman kumman kaksikosta Jääskeläinen/Kettunen. Vainikainen ja Koski ovat siinä ja siinä, vaikka hyvin välillä pelaavatkin. Koskiranta tähyillee kaukomaille ja Lontoon Matille joku muu tarjoaa ison tukun rahaa.

Jotta duunia on taas Tuomenoksalla ja kumppaneilla.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tietääkö kukaan Patrick Davisin tilannetta? Miten on toipunut vammoistaan ja onkohan mahdollisesti palaamassa jäille ensi kaudella? Jos Davis olisi palaamassa jäille ensi kaudella niin tuli vaan mieleen voisiko Saipa olla se seura jossa hän pelaa jos vielä pelaa? Olisi varmasti halpa vaihtoehto ja olisi myös varmasti halukas tulemaan vielä SaiPaan vaikka toipilas onkin. Pystyy pelaamaan myös sentterinä, joten toisi hyökkäykseen mukavasti leveyttä. Kaikille nykyisille ulkkarihyökkääjille voisi nyt myös sorvata jatkosopimuksen.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pidän todennäköisenä Davisin paluuta. Jotenkin se fiilis jäi noiden kausi jää välistä -juttujen jälkeen puhuttujen juttujen jälkeen. Muista täytyy sanoa ettei se jatkosoppari toimi niin että se vain tehdään. Kyllä ne pelaajat (ja agentit) osaavat myös ajatella. KHL vaikuttaa todennäköiseltä näille kahdelle onnistujalle. Sveitsi ja Ruotsi toki on myös rahakkaita. Luulen että Trotter oli saanut tietää SaiPan ulkomaalaisten onnistumisista ja näki tämän hyvänä tilaisuutena palata koviin sarjoihin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Davisin paluuseen uskon itsekin. Kun kerran mies niin sanoi! Olkoon sitten p-amerikkalaista kohteliaisuutta, eli ei. Ensi kaudella meijän miehiä, sano.

***

Hamiltonin ja/tai Trotterin jatkoon ensi kaudella uskon. Kyllähän SaiPa sai McIntyren ja Raun pidettyä myös näiden breikattua, joten miksi ei myös nyt? Ainakin jompaa kumpaa pidän mahdollisena. Paljon tietysti riippuu siitäkin minkälaiset fiilikset pelaajilla on seurasta ja olosuhteistaan siellä. Yllättävän moni on SaiPassa viime vuosina viihtynyt pidempäänkin, eli hommat sillä tavalla hoidetaan asianmukaisesti ja pelaajilla on luottamus seuraan, mikä on hyvä signaali.
 
Viimeksi muokattu:
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
McIntyrestä oli tuo optio, että se varmisti pitämisen. Raukin saatiin pidettyä, koska tuli kesken kauden ( olikohan vajaa 30 matsia) joka helpotti tilannetta.

Hamilton ehkä ennemmin mahdollinen.
 
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Todella hyvä tilanne olis, kun saatais Hamilton ja Massi pidettyä. Trotterkin kelpais, mutta se nyt on jo itsestään selvää, ettei kaikki ainakaan jää, tuskin kaksikaan...
 

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vainikaiselle nyt parin vuoden jatkosopimus äkkiä ennen kuin kuopiolaiset tai muut onkivat kaverin pois. Tykkään VV:n otteista, vaikka virheitä välillä sattuu. Saipalaisittain harvinainen voimahyökkääjä.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, LA Kings, Malaga CF
Kosken Eetu tehnyt 2 vuoden jatkon. Lähdettä en nyt kerro, mutta ite olen kyllä erittäin tyytyväinen tuohon.
 

Bacon

Jäsen
Kosken Eetu tehnyt 2 vuoden jatkon. Lähdettä en nyt kerro, mutta ite olen kyllä erittäin tyytyväinen tuohon.
Hieno homma. Vakiinnuttanut paikkansa kokoonpanossa ja vaikka on vähän näkymätön kentällä, niin hoitaa kyllä oman tonttinsa mallikkaasti. Ei valittamista.
 
Tissit.

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koskella on aika vaatimattomat statsit aikuisten sarjoista, mutta junnuissa on kulkenut paremmin. Narreissakin ppp-tahdilla. Huomionarvoista on myös, että EK oli SaiPan tehokkaimpia chl-matseissa: 8 pelissä 7 pistettä. Samaan ylsivät myös Leivo ja Koskiranta. Jotta potentiaalia pitäisi olla.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, LA Kings, Malaga CF
Ihan kiva. Kuroselle saman pituinen pahvi, niin olen jo tyytyväinen.
Tietoa asiasta ei miulla ole, mutta oon kuullut sellaista huhua, että ei taida SaiPa tarjouksineen mahtua edes samaan "pöytään" kuin muut kilpahuutajat. Kentälle kun katsoo, niin eipä tuo edes ihmetytä. Nyttenhän se on Kurosenkin aika realisoida tehty työ palkan muodossa.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuronen taisi mennä jo. Tai siis sauma jatkoon SaiPassa. Sen verron hyvässä vedossa on nyt ollut.
Kyllä mie kans rehellisesti sanottuna näen, että Kuronen vaihtaa maisemaa tän kauden jälkeen. Hinta nousee näillä otteilla ja ottajia varmasti on.
 
"Jos haluat pizzaa, mene pizzeriaan. Jos haluat maaleja, mene maalille. SaiPa haluaa pizzaa."

-Nimimerkki Bacon 17.11.2015 kun SaiPa oli hävinnyt Hifk:lle 4-3-

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kosken pahville peukkua. Toivoisin myös Kaksosen, Leivon, Vainikaisen, Jääskeläisen ja Kettusen jatkoa. Näillä olisi alakentät miehitetty ja särkymävaraakin olisi. Osasta tiedetään, mitä saadaan ja osalla taas potentiaalia eteenpäin. Kärki sitten toki puuttuu vielä. Jos nyt ajatuksen tasolla havainnollistan sopimustilannetta, niin hyökkäyshän näyttää esimerkiksi noin tältä tällä hetkellä:

Strömberg - X - X
X - X - Nikko
X - Koho - X
Salminen - Koski - Virkkunen

Tähän esimerkkiin voi sitten sijoitella ja pyöritellä haluamallaan tavalla eri nimiä. Mutta jos nyt mutuillaan niin jotenkin on se fiilis että Davisin paluu nähdään ensi kaudella. Ja että joku nykyisistä ulkkareista myös. Ja mikä on Nokelaisen tilanne? Vieläkö saa itsensä pelikuntoon? Kettunen voisi kasvaa tämän kauden mestiksessä ja nousta kärkkymään paikkaa kokoonpanossa ensi kaudeksi.

Puollustuksessa on sopimuksia varsin paljon ja siellä tilanne voisi näyttää esimerkiksi tältä:

Maalahti - X
Taipalus - Lappalainen
Mäkinen - Savilahti
Sneck - X

Eli ykkösmies ja yksi rivimies puuttuu. Toisaalta voidaan pohtia, pelaavatko Taipalus ja Savilahti ensi kaudella joukkueessa vai järjestetäänkö yhteisymmärryksessä siirtoa muualle. Mäkiseltä odotetaan seuraavaa askelta ja sen aika olisi nyt. Muuten taitaa päästä hakemaan vauhtia muualta. Toivotaan, että Sneck on uusi Lappalainen, eli ekalla kaudella mestisukko ja yhtäkkiä kesällä kunnon harppaus hyväksi liigapuolustajaksi.

Maalivahtiosasto tiedetäänkin. Kestääkö Jussi? Ja mikä on Tuohimaan taso? Kysymyksiä on paljon.

Vähän aikaista ehkä, mutta tulipa pieni chekki tehtyä. Kahtellaan, varmaan jotain kotimaisia jatkosopimuksia vielä droppaa ennen vuodenvaihdetta.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Tirkkosen luomasta fregatista on tullut sukelteleva u-vene. Ehkä tälle saadaan loppu, vai käydäänkö taistot jään alla nykyisin?
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Tirkkosen luomasta fregatista on tullut sukelteleva u-vene. Ehkä tälle saadaan loppu, vai käydäänkö taistot jään alla nykyisin?
U-veneellähän olisi helppo upottaa joku taistelulaiva Tappara tai ohjusristeilijä KalPa, mutta niillä kun on niin isot hävittäjäsaatot syvyyspommeineen...
Taisi sukellusvene SaiPa saada osumaa ja vesisäiliöitä ei saada tyhjättyä ja ollaan vajottu pohjaan. Onko miehistössä taidokasta mekaanikkoa korjaamaan viat? Edellinen kippari Tirkkonen ei olis meitä tämmöseen kiipeliin saanu, mutisee miehistö, mutta perhana sai ylennyksen ja siirron korkeampiin tehtäviin juuri ennen uutta komennusta.
 
Viimeksi muokattu:

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Tämä kausi voidaan peruutella nykyupseeristolla kotisatamaan nuolemaan haavoja. Ensikaudeksi on saatava kunnon kippari Lehmann-Willenbrock ja sille luotettava perämies Werner. Jotain radikaalia on tapahduttava, vai halutaanko me nähdä syöksyvä sputnik läähättävineen laika-koirineen ensikaudellakin?
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
Kaksonen kiinitetty kevääseen -19.

Joskus näitä miettii, että mikä näissä on hinta/laatu - suhde. Elmerin pelityyli on hyvä ja olisi loistava nelosen rouhija, mutta ei miehestä maalintekijää ikinä tule. Ja jotenkin väkisinkin tulee fiilis, että ukolle haetaan isompaa roolia, mihin pystyy. Ja valitettavasti palkkakin on sitten sen mukainen?

Älkää ymmärtäkö väärin, ettenkö sinänsä ukosta pidä. Mutta onko Elmerin tapauksessa sama setti menossa kuin nyt Koskirannan kanssa? Mikäs siinä, vaikka olisi, koska ainahan ukkoa voidaan hilata ketjuissa alaspäin. Mutta se liksa.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Näitä kavereita kannattaa kiinnittää tässä vaiheessa kautta. Kun antaa pitkän sopparin niin hintakin on ok. Ja tälläkin kaudella nähty että kun kärki loukkaantuu niin alempaa hierarkiasta pitää pystyä täydentämään. Siinä Elmeri on ollut mies paikallaan, vaikkei kärkikenttiin optimikokoonpanolla kannata haaveilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy