Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

RIP-ketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana hanu, 29.12.2007 klo 11.20.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Kerran ehdin Nykäsen livenä nähdä, kuusi vuotta sitten kun herra esiintyi Raahe Festivalilla. Olihan hän kyllä karismaattinen tyyppi lavalla, siitä ei mihinkään pääse. Päällimmäisenä mielessä tietysti ovat kolme kultamitalia Calgarystä 1988. Saavutukset ovat kiistattomat, Nykänen on ehdottomasti kaikkien aikojen suurimpien suomalaisurheilijoiden joukossa.
   
 2. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Joo, todella. Voin vain kuvitella, tai osittain ei todellakaan tarvitse. Luoja.

  edit: siis sama että joku antaa addiktille viinaa, että saisi juttuja lehtiin. En vaan edes vähän alusta tajua, että joku vielä puolustaa näitä parasiitteja.
   
 3. MarkoPalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Matti Nykänen.
  Kaikkien aikojen talviurheilija.
  Paavo Nurmi -luokan urheilulegenda.
  Hiljaiseksi vetää.
  Suuri mäkikotka on poissa.

  ”Minä sieltä mäkitornista kuitenkin alas laskin, eikä mikään Suomen kansa”

  Osanottoni omaisille ja lähipiirille
   
 4. Jäätyneet kädet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Parempi joukkue ja faktoihin perustavat ihmiset
  Niin, Suomessa on tietääkseni sanan- ja lehdistönvapaus. Eikä julkkisten elämää tarvitse käsitellä silkkihansikkain, oli millainen kansallisikoni tahansa. Varsinkin Matin kohdalla, joka useampaan kertaan elämänsä aikana todistetusti hakkasi naisia.
   
 5. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Viimeinen hyppy sumuun on hypätty, rauhaisaa lepoa Nykäsen Masalle. Yksi harvoista suurista urheilusankareista on poissa. Urheilu-uran jälkeinen elämä oli mitä oli, mutta ei se poista Nykäsen suuruutta mäkihyppääjänä.

  Jokainen on toki omista teoistaan vastuussa eikä esim. Matin puukotusepisodeja voi puolustella, mutta kaikenlaista yllyttäjää, loista ja perskärpästä hänenkin ympärillään pyöri. Seiskapäivää-touhut olivat varsinkin ällöttäviä luottotoimittajineen. Samoin takavuosien "manageri" Maick Sierra oli melko vastenmielinen hahmo, hänhän kuoli viime vuonna.

  Ismo Kallio eli kypsään vanhuuteen, levätköön hänkin rauhassa. Ei ole enää Manua eikä vara-Manua.
   
 6. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Matille rauhaisaa lepoa. Paljon pidempään jaksoi kuin olin uskonut.

  Miten muuten nuo Matin vanhemmat? Isä kai jo poistui joukostamme jokin aika sitten, mutta äiti on vielä suremassa. Paljon he eivät julkisuudessa muistaakseni koskaan olleet, mutta minä sain sellaisen kuvan, että he olivat (ja äiti on vieläkin) ihan tavallisia ihmisiä. Matti taisi vaan jostain syystä saada tuollaisen ylivilkkaan luonteen sattumalta? Vain onko tässäkin takana joku Teemu Selänne "totuus on oudompi kuin uskoisi" -salaliitto kolmannen osapuolen kanssa jne.? Ei ole tullut noita juorulehtiä luettua sattuneesta syystä tarpeeksi.
   
 7. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Olen hieman eri mieltä, mutta se sallittakoon. Nykänen suorastaan vihasi miestä, joten on hän mielestäni erittäin outo kohde olla ensimmäisten joukossa puhelinkommenttia hakemassa toimittajien osalta. Ja vaikka miehet 'hautasivat sotakirveet', niin ei Kojo mikään läheinen hahmo Nykäselle kuitenkaan ollut, jotta hänen ensireaktiollaan olisi mitään merkitystä. Kojo ei myöskään millään tavalla ole liittynyt suomalaiseen mäkihyppyyn suoranaisesti aikoihin, joten en näe häntä mitenkään keskeisenä hahmona mäkihyppyskenessä.
   
 8. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Meikä on juottanut Mattia ennen sen keikkaa aikoinaan Kaisaniemen Coloradossa, nykyinen siipiveikot, en tiennyt et se esiintyy siellä mut yhen tutun silloinen kumppani oli siel töissä ja saatiin välillä juua ilmaiseksi siellä niin Matti tuli viereeni, istuin silloin vähän ku yksin niin Matti tilasi kokiksen.

  Kysyin: "Eikö paukku maistu?" Niin sano että "lompakko on managerilla". Sanoin: "Voin tarjoo otatko valkovenäläistä", niin otti kyl.

  Sitten kysyin et: "maistuuko shotti?" niin kelpas ja otin salmarit niin Matti tykkäs yhdistelmästä niin otettiin viel parit samanlaiset ni sit alko juttu luistaa.

  Sen manageri pamahti paikalle just ku tarjosin uusia ni huus et -jos viel tarjoon ni vetää lättyy. No se läks menee niin otettiin viel yhet shotit.

  Sit se manageri tuliki jo takas ku joku biisi alko soimaa kovempaa et: "Matti mikrofoni", ku se alko esittelee mulle vyötään ku kehuin ku se oli pinkki. Siin se nosti paitaa et napa näkyy ja oli kyl ihan hyvässä kunnossa. Manageri tarjoo mikkii edelleen ja Matti puhuu mulle Holmenkollenin kisoista ku olin kysynyt sen mielestä parasta kisaa. No playpäk alko niin se oli se elämä on laiffii biisi ja Matti edelleen kertoo mulle tarinaa. Manageri ihan tilteissä ja "yleisö" ihan ihmeissään niin sanon Matille et hei sun keikka alkaa ja osoitan siihen managerin suuntaan ja siitä ojenevaan mikrofoniin sekä kyrpää managerin otsassa. Matti veti keikan kuin Matti välillä vetää. Tuli keikan jälkee kiittelee et yleensä jengi tulee pummii siltä juomaa ja tosi harvoin kukaa tarjoo tai on muutenkaan ystävällinen niin tuli kyl hyvä fiilis. Sen koommin en oo Mattii tavannut mut ois ollu kiva kysyy et muistaako vielä.
   
 9. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Seura-lehti teki saman jo 80-luvulta alkaen. Lehti teki miljoonia Nykäsellä. Toimittaja oli Isto Lysmä. Tuohon aikaan lehtien levikki oli satoja tuhansia.
   
 10. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  RIP Unto Wiitala
   
 11. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Huh huh...

  Sanattomaksi vetää.

  Kaksi oman alansa erikoismiestä ja omien aikakausiensa jättiläistä omassa lajissaan on poissa.

  Unskia ja Masaa suurempia tai oikein edes samalle tasolle pääseviä tavallaan ei ole helppo löytää.

  Ensimainittu kun sattui olemaan myös suomalaisen maalivahtipelin eräänlainen kanta-isä.

  Vaikka eihän kaikki helppoa ollut aina Unskillakaan.

  Etenkään vielä Jääkarhuja vastaan pelatessa 1950-luvulla.

  Junnu-Maisteri/Junnu-Enska (Maisteri kun oli oli Pulli ja kun Matista ei ikinä monien uskomaa ja toivomaa Suomen seuraavaa mäkihyppyvalmentajaa tullut tai edes merkittävää oheishenkilöä ja isä oli Ukko-Enska.) oli rosoinen, karismaattinen, monisärmäinen, räiskyvä, rauhaton ja monin tavoin pohjimmiltaan eläessään rauhaa kaipaava herkkä ihminen josta tuli suurta niin hyvässä kuin valitettavasti myös pahassakin.

  Hänellä oli paljon äitiänsä, mutta myös hämmästyttävän paljon isäänsäkin muistuttavia luonteenpiirteitä.

  Tällainen vaikutelma minulle jäi ainakin Matti Ensio Nykäsestä.

  Unski ja Dynamo olivat vuorostaan jääkiekon ja sen ulkopuolella sitten niitä kaiken tietäviä isoisä tai joskus ehkä vaikeampina päivinään sellaisia vähän tarkempina ja äkkijyrkän oloisina, aina silti lähestyttävinä sellaisia isoisän isä-tason hahmoja joilta sai kuulla paljon ja oppia uskomattoman määrän asioita. Ja ennen kaikkea myös tiedostaa mielipiteitä jotka monet nuoremmat ja jopa vanhemmat polvet ovat unohtaneet tai jopa tieten tahtoen halunneetkin jättää tietämättä kun siitä tietämättömyyden/oppimattomuuden itsepäisyydestä olivat myös molemmat nämäkin herrat huolissaan aikanaan eläessään.

  Kovia juttuja viime päiviä ajatellessa.
   
 12. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  RIP Unski. Jokusen matsin olen pelannut kun Unski oli tuomaroimassa vanhempana herrasmiehenä ja kentällä vallitsi aina kuri ja järjestys. Kaikki pelaajat kunnioittivat Unskin auktoriteettia.
   
 13. M@rko77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LFC, Pelicans, Nopsa ja FC Lahti
  Lainaus:
  Itse näin (ja kuulin) Matin Raumanmeren juhannusfestareilla vuonna jotaa.. Olin siellä järkkärinä, kuuma oli ja porukkaa ihan himmeesti! Keikka kun alkoi, niin porukka vyöryi leirintäalueelta ja ties mistä - siinä oli järkkäritkin helisemässä! Keikka meni hyvin ja taisi olla selvinpäin tuolloin.

  Matista voisi adjektiiveja luetella vaikka koko illan. Mutta ennen kaikkea oman tiensä kulkija. Harjoitteli omalla ajallaan ilman pätäkkää, koska halusi olla paras (saman teki myös Litti). Milloin lintsattiin koulusta, milloin mistäkin. Todella surullinen uutinen, ei voi muuta sanoa. Luulin, että Matti elää ikuisesti. Ei elänyt. Ei mikään pyhmis tietenkään, muttei mikään vellihousukaan. Harva meistä uskaltaa hypätä hernerokkasumiin 18-vuotiaana. Toivottavasti hänet haudataan jonnekin, missä voi sitten joskus häntä käydä muistelemassa. "Huominen on aina tulevaisuutta." Kiitos Matti kaikesta!
   
  Eino_Mies tykkää tästä.
 14. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Eihän noista hiihtoniiloista käytännössä kukaan muu kuin viime vuonna edesmennyt Pulli ollut Masan luottoystäviä. Hannu Lepistö ehkä kaikken vähiten. Mutta case Kojonkoskea enemmän on pistänyt silmääni kuinka lehdistö ei ole saanut ongituksi Mervin kommentteja. Joku muu ex-vaimo kuitenkin kommentoi aika hienosti että huolimatta kaikesta tapahtuneesta Matilla oli kuitenkin paikka hänen sydämessään. Ihan ilman mitään katkeruutta.
   
  palle tykkää tästä.
 15. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Taisin olla itsekin yleisössä tuolla keikalla, ehkä 2003 tai 2004. Muistaakseni Matti esiintyi siinä pienemmällä sivulavalla maauimalan takana. Ja oliko peräti niin, että samaan aikaan isolla rantalavalla soitti Apulanta, mutta yleisöryntäys kohdistui juuri tuonne mäkilegendan keikalle.

  Jengi huusi monta minuuttia Matti, Matti, Matti... kunnes artisti ja bändi asteli lauteille. Ja bileet oli valmiit!

  Sellainenkin muistikuva on jäänyt, että Matille oli joskus buukattu toinenkin keikka Raumalla, johonkin yökerhoon. Mutta se peruuntui kun mies joutui poliisin pahnoille juuri muutamaa päivää ennen väkivaltaepäilyn vuoksi.
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2019 klo 10.28
  M@rko77 tykkää tästä.
 16. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 17. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 18. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  No hitto, antoisat matkat Dunlopille. "Cry Baby" on myös hyvinkin legendaarinen pedaali.
   
 19. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
 20. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 21. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K11ng Perrin, David Tomasek. Ja JYP.
  JH Haynes.

  Kaikki jotka ovat joskus perehtyneet autojen korjausmanuaaleihin, ovat varmasti törmänneet Haynesin manuaaleihin. Rauhaisaa lepoa ja kiitos ihmisen elämän helpottamisesta.
   
 22. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
 23. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Lainaus:
  Oho. Onhan noita Haynesin manuaaleja tullut tutkittua ja hyllyssäkin on edelleen useita. Rauhallista matkaa yläkerran verstaalle.
   
 24. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Olli Lindholm on kuollut.
   
 25. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Nyt tuli puskista. RIP Olli. Hieno mies.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2019 klo 17.33