Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus
alcoholic
Viimeksi havaittu:
17.03.2019 klo 20.31
liittynyt:
08.02.2006
Viestejä:
1 703
Saadut tykkäykset:
72
Kaupunki:
Jyväskylä
Ammatti:
opiskelen tällä hetkellä

alcoholic

Jäsen, sijaintina Jyväskylä

alcoholic nähty viimeksi:
17.03.2019 klo 20.31
 • Jäsenen alcoholic profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Kaupunki:
  Jyväskylä
  Ammatti:
  opiskelen tällä hetkellä
  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Opiskelen jkl.ssä ja seuraan aktiivisesti jääkiekkoa. Kritisoin asioita, jos on tarvetta, mutta myönnän myös olevani väärässä, jos asia on eri tavalla kuin olen väittänyt

  Jalkapallo valmennus, laskettelu, penkkiurheilu

  Allekirjoitus

  Lukko on joukkue,joka onnistuu tekemään NHL-tason pelaajista 2-divaritason kiekkoilijoita

  Harri moisio, Radio Rock