Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

RIP-ketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana hanu, 29.12.2007 klo 11.20.

 1. hanu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  raitapaita
  Tämän päivän Aamulehti kertoi ikäviä uutisia. Voitto 'Vode' Liukkonen on jättänyt meidät. 18 kertainen olympiakisaselostaja muistettaneen erityisesti Pertti Karppisen kultamitalisoutujen selostuksista, nuorempi polvi tietysti kulttimaineeseen nousseista kurlingkuiskailuista Naganossa. 'Nyt meni kuva, toivottavasti kohta menee äänikin' .

  RIP

  Lehdessä oli myös Reijo 'Rete' Laksolan kuolinilmoitus. Tuli minulle aivan puun takaa. Rete oli minua seitsemän vuotta vanhempi kaveri, joka oli aina meille junnuille ystävällinen ja kannustava. Jouduin joskus viheltämään Tapparan harjoituspeliä ehkä 16-vuotiaana, kun nimetty kaveri ei paikalle ilmiintynyt. Pelaajat kohtelivat noviisia muutenkin hyvin, mutta muistan Reten kommentoinnin pelin jälkeen: ' Taisi olla melekein paskat housussa, mutta helvetin hyvin meni.' Ja läppäsy hartioille ja virne suupielessä.

  RIP

  t. hanu
   
 2. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  No johan on Aamulehti myöhässä uutisensa kanssa. "Yesterdays news, tomorrow."
   
 3. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Niin siis, tuo Laksola taisi olla kuolinilmoituksissa jotka omaiset ostavat ja tulevat aina paljon myöhemmin lehtiin, eivätkä sinänsä ole uutisia. Ilves tosiaan piti hiljaisen hetken ex-pelaajansa muiston kunniaksi heti tuoreeltaan valitettavan tapahtuman jälkeen ja Rentsenä Laksola minulle tuli tutuksi. Minulle ei Aamulehteä tule (tulee Helsingin Sanomat, jonka muut kuin urheilu-uutiset ovat riittävän paljon paremmat kompensoivakseen sen, että Tamperelaiset joukkueet eivät ole suurennuslasin alla urheilu-osuudessa), joten en tiedä noteerattiinko tuota uutisena tuolloin. Jatkoajassa tuosta tosiaan ilmoitin tuossa "liian aikaisin lähteneet kiekkoilijat"-ketjussa. Liukkosen poismenoa taas käsiteltiin tuolla "urheiluselostajat"-ketjussa tuoreeltaan.

  Sinällään tämä ketju puolustaa pidemmän päälle paikkaansa, mutta tosiaan avauksessa mainitut menehtyneet on jo muualla Jatkoajassa noteerattu.
   
 4. Ramchester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Chicago Blackhawks, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Tiedä sitten kumpi on parempi, tämä RIP-ketju vaiko Arvon Moderaattorien kunnianosoitus Voitto Liukkoselle siirtämällä tämän poismenoa käsittelevä ketju kierrätyskeskukseen, niin kuin kaikki muukin tusinatavara: http://keskustelu.jatkoaika.com/showthread.php?t=39829
   
 5. Vesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hautausmaan Kiukku
  Lainaus:
  Oli muistokirjoitus heti tuoreeltaan Aamulehdessä.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 30.12.2007 klo 14.13
 6. Koirapoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
  Markku Peltola

  RIP
   
 7. kakkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Saako tähän ketjuun laittaa yleisesti RIP-viestejä? En saanut aloituksesta selvää.
   
 8. kakkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  2007-vuosi

  RIP
   
 9. Freddie Freeloader Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greek Philosophers
  Tähän ketjuun haluan liittää hänet. Ei ollut kovin mieluinen joululahja tämä uutinen.
   
 10. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Porin Ässät: kevät 1967 - 7.1.2008

  Yli 40 vuotta taipaleesi kesti, mutta Porin ulkopuolella jää tuskin monikaan kaipaamaan. Tosin liigasta puuttuu tämän jälkeen kestovitsi.
   
 11. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
 12. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Ohoh. Jopas kaveri nuorena lähti, itseni ikäinen heppu. Huumeet on ikävä juttu, tulee vähän River Phoenix mieleen tästä.

  Eikös kyseisen näyttelijän muuten pitänyt olla mukana tulevassa Batman-leffassa? Ehtivätköhän kuvata sen loppuun. Tulisi eräänlainen joutsenlaulu siitä.
   
 13. hannes_ko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fly Emirates
  Lainaus:
  EI PERKELE! Tämä on jo vitutusketjukamaa. Oksettaa.

  Heath Ledger oli nuoren polven näyttelijöistä ehdoton suosikkini. Miehen suoritus Monster's Ballissa on paras ja koskettavin mahdollinen suoritus.

  Ei näin. Ei todellakaan näin.
   
 14. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Jos luin oikein joltain ulkomaiselta sivustolta, niin tämän uutisen mukana luki, että uusin Batman-leffa olisi kuvattu jo. Siinähän hän esittää Jokeria.
   
 15. Dark Knight on kuvattu loppuunasti ja post-produtiossa. Tuli aika shokkina tämä kuolema, aina olen näyttelijästä pitänyt, semmoinen "guiltypleasure" näyttelijä(10 Things i Hate about you, The Patriot yms...) Mutta samalla vakavasti otettava (Monsters Ball, Brokeback). Ja kaverilla ikää tosiaan alle 30-v, joten uran parhaat hetket olisivat varmasti olleet edessä.

  Surullista kyllä, mutta tavallaan odotan Dark Knightia vielä vähän enemmän.
   
 16. Milhouse Nixon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Tennisseura, Fc Könsikäs
  Yhtä vanha kuin minä. Vituttaa tällaiset uutiset. Itse veivaan kipulääkityksellä tällä hetkellä, mutta Heath on poissa lopullisesti.
   
 17. Uleåborgir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
  Ei-luonnollisille ja ei-itseaiheutetuille kuolemille RIP TOP...

  - John Lennon
  - Olof Palme
  - John F. Kennedy
  - Anna Lindh
  - Anna Politkovskaja
  - Aleksandr Litvinenko
  - Robert Kennedy
  - Eero Holsti ja Antero Palo (Steen Christensenin uhrit v. 1997)
  - Jokelan kuolemat
  - Konginkankaan rekkaturman 23 kuollutta vuodelta 2004
  - Benazir Bhutto
  - Cliff Burton

  ja moni moni muu.
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2008 klo 02.11
 18. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Ikävä sanoa, mutta samoin. Varmasti moni muukin samoilla linjoilla ympäri maailmaa. Kaverilla siinä vielä sellainen rooli (Jokeri) ja, kun kuolee nuorena ennen ensi-iltaa, niin se varmasti myös lisää mielenkiintoa elokuvaa kohtaan kaikin puolin.
   
 19. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Harmi, ei kuitenkaan ihan turha näyttelijä ollut. Mitä Ritarin Tarinan ja Monster´s Ballin olen nähnyt mieheltä, odotan kyllä Batmania nyt vielä hieman enemmän itsekin. R.I.P
   
 20. kovalev Jäsen

  Juuri näin viime viikonloppuna Brokeback Mountainin ensimmäisen kerran ja nyt sitten tämä...

  Lahjakas kaveri, surullista.
   
 21. nastamuumio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TIIKERIT (kovin junnuseura ikinä!)
  Ei kait Ledger huumeisiin varsinaisesti kuollut, toisin kuin viikko sitten tipahtanut Brad Renfro, joka oli myös nuorehko eli 25-v.
   
 22. kovalev Jäsen

  Lainaus:
  Ilmeisesti unilääkkeiden yliannokseen. Tulkintakysymys ?
   
 23. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Täällähän tästä onkin jo ollut puhetta. Itse luin Ledgerin kuolemasta vasta tänään leffakerhoketjusta. Kuten sinnekin kirjoitin, harvoin nämä julkimoiden kuolemat sen kummemmin koskettavat, mutta nyt kyllä hiukan kirpaisi. Jannu oli omalla suosikkilistallani top kolmosessa. Pitänee katsoa Brokeback Mountain ja Casanova lähiaikoina vaikka vain muistoksi. Ritarin tarina, Ned Kelly, The Four Feathers, Monster's Ball ja Patriot onkin jo katsottuna. Osa noista varsin kepeitä leffoja, mutta sympaattinen jamppa pärjää niissäkin.
   
 24. Heitinga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Luin tästä traagisesta tapahtumasta vasta nyt. Loistava näyttelijä, jonka teoksia aloin seurata Ritarin tarinan myötä. Ledger oli muutenkin ehdottomasti se THE näyttelijä toisen Batmanissa näytelleen Jim Carreyn kanssa.

  Oliskohan sittenkin pitänyt avautua tuohon "veti hiljaiseksi" -ketjuun, koska tämä oikeesti tavallaan liikutti minun elämääni...

  ED. Eli todellakin menin sekaisin noissa nimissä. Kiitos korjauksesta... korjataan tämä ja vaivutaan unholaan häveten. Ensi yönä itken itseni kyyneliin...
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2008 klo 22.25
 25. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Varmaan on yksi Batman meikältä jäänyt näkemättä?

  Mitä eroa on hänellä ja hänellä?

  Toinen taitaa olla Oscar-palkittu näyttelijä ja toinen muuten vaan naamanvääntelijä