Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Rauman Lukon johto – ammattitaitoinen vai ammattitaidoton?

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana yksi vs yksi, 11.02.2013 klo 22.46.

 1. Jämäminuutit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Viittaatko Rosendahliin? Jos viittaat, et taida olla ihan kartalla? Sanotaanko näin, että Risto on "kiekkopiireissä" ehkäpä maan kovin ja arvostetuin ammattilainen. Ja eiköhän se mainitsemasi tietosalkkukin ole ihan ajan tasalla.
   
 2. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Miksei Lukon pelaajilla sitten putki kulje? Miksi esim. Tapparaan siirtyneet pelaajat ovat siellä viettämänsä kesän jälkeen elämänsä kunnossa?
   
 3. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  En tiedä kyllä yhtään mikä Urama-viha sulla on päällänsä, mutta Uraman kausilla kuntopohja oli muistaakseni aika kova. Ilmeisesti Urama statistiikan ystäväna seurasi kaikkea graafeista ja tilastoista, jolloin oli erittäin helppo huomata jos joku ei ollut kehittynyt oikeaan suuntaan. Sitten oli se RD:n "omatoimiset", joka pohjautui pitkälti luottoon pelaajia kohtaan ja Vuoren kuvioista en tiedä yhtään mitään.
   
 4. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  "Monia asioita olisi voinut ja pitänyt tehdä toisin"... Joo, kyllä tässä taas Tipi rulettaa ja politikoi parhaimpansa mukaan.

  Ilmeisesti ainakin se ollaan opittu Rajalan sanoin, että ihan koko joukkuetta ei kannata vaihtaa kerralla. Edelliskauden joukkueesta häipyivät maalivahdit (Zapolski ja Rinne), kuusi pakkia (Mikkola, M. Koivisto, Brookbank, Tommila, Jaatinen, Hyvärinen) ja yhdeksän hyökkääjää (Asplund, Nurmi, Lahti, Vauhkonen, Piitulainen, Riska, Sipiläinen, Lähde, Koski). Tuossa on lueteltuna kolme kentällistä pelaajia, joilla jokaisella oli kuitenkin oma roolinsa joukkuessa ja suurella osalla vieläpä iso sellainen.

  Tämän kauden joukkueesta "liipasimella" ovat ainakin Stepanek maalivahdeista, Virtanen, Ellerby, Seigo pakeista ja Pitkänen Lähteenmäki, Saarela, Kangasmäki hyökkääjistä. Lisäksi Gagnon vaihtoi jo maisemaa ja ei ole takaisin tulossa. Monen harmiksi sellaisilla herroilla kun Liedes, Antonen, Väyrynen, Mäkinen ja Riikola on sopimukset ensi kaudeksi ja arvatenkin nuo turhakkeet syövät ainakin 3-4:n hyvä pelaajan liksat.

  Eli vaikeaa tulee taas ensi kaudella olemaan, kun rakennus alkaa alusta.
   
 5. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olen kuullut toisenkin suuntaisia luonnehdintoja.
   
 6. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Varmaan tiedät, ettei ole olemassa ihmistä, joka miellyttäisi kaikkia...
   
 7. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pitää paikkansa, mutta epäilen myös tuota väitettä Rosendahlista kiekkopiirien arvostetuimpana fysiikkavalmentajana.
   
 8. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kulkiko putki myös keväällä 2010 jouhevasti tai ylipäätään minään keväänä?
   
 9. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  @Jämäminuutit Kyllä viittasin. @sheiko Tuossa aika hyvin asian tiivistikin. Missä muussa muka syy on kuin fysiikkaharjoittelussa, jos putki ei koskaan Rauman Lukon pelaajilla kulje, mutta muualle siirtyessä kulkee? Eikös joku maininnut, että Lähteenmäelläkin on oma fysiikkavalmentaja? Jos asia näin on niin sekin aika painava asia, että Lähteenmäki on ainoa tuossa joukkueessa jolla luistin kulkee.
   
 10. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Ai se sama Sami, joka veti juuri tuossa koko helmikuun kiikareilla? Mielestäni Lähteenmäki ei kyllä erottunut tuolta mitenkään liikkeellään. Melkoista liioittelua, että oli ainut, jolla luistin kulki. Sitäpaitsi, tuota joukkuetta ei enää edes ole.
   
 11. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Miten kiikarit liittyy mitenkään siihen, että kuinka hyvin jalka liikkuu? Sami ei tosiaan ole missään vaiheessa osoittanut olevansa pelisilmällisesti kovinkaan näppärä kaveri, mutta kyllähän fysiikka oli kohdillaan. Ja johan tuo koko viime kausi ja edelliset keväätkin osoittaa liikkeen suhteen, että Lukon fysiikkavalmennuksessa on pakko jonkun asian tökkiä ja pahasti.
   
 12. rellu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
  Lainaus:
  Samoin epäilen. Rosendahl OLI aikanaan arvostettu, aikana jolloin liigakiekkoilijoiden fyysinen harjoittelu oli vielä vaatimattomammalla tasolla kuin nykyisin vaaditaan. Joku ylempänä mainitsikin tietotaidon päivitystarpeen, se lienee Ristolta unohtunut. Tai sitten on auktoriteetti kadonnut.
   
 13. mize Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ihmettelen, että miten kukaan täällä voi olla kyseenalaistamatta yhdenkään Lukon organisaatioon kuuluvan henkilön osaamista. Sen verran kaukana ollaan joka tasolla Suomen huipulta, että ihan kaikkien osaaminen pitää nyt kyseenalaistaa.
   
 14. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tämä. Tämä on just tärkeä mietelmä.
   
 15. Jämäminuutit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  No joo, on niitä mielipiteitä varmasti monenlaisia... Voi olla, että Risto ei Suomen ykkösjätkä tuossa roolissa ole. Väittäisin kuitenkin, että jos ei muuta, niin ainakin kestää vertailun muihin liigaseuroihin. Eli jos Rosendahlin osaaminen ei Lukolle varsinaista kilpailuetua tuo, ei siinä muille hävitäkään. Huippuammattilainen sanon minä.

  Dufvan vuosina joukkuehan ei juuri edes haroitellut. Ei kesällä eikä kauden aikana. Rosendahlin työpanos meni silloin lähinnä A- ja B-junnujen kanssa touhuamiseen?
   
 16. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Joukkue treenasi, mutta omatoimisesti. Tässä tapauksessa uskon, että Rosendahl on antanut harjoitteluohjelmat pelaajille.
   
 17. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Miten menestystä tavoitteleva organisaatio voi perustaa valmentaja- tai urheilutoimenjohtaja nimityksen siihen, että maksetaan palkkaa muutenkin? Tai ylipäätään mitään nimitystä... Jonkun aikaa tässä sulatellut asiaa, enkä tietyllä tapaa voi ymmärtää sitä. Rauman Lukon toiminta on suoraan sanottuna aivan perseestä. En sano, että Vuori olisi huono UTJ, mutta onhan se tietyllä tapaa karua että pitää palkata vain siksi että maksetaan ennestään palkkaa. Saarikosken nimitys A-junnujen valmentajaksi on sen sijaan yksi älyttömimmistä asioista, mitä jääkiekon historiassa on tapahtunut. Jos äijän meriitit on ennestään junnuista aivan olemattomat tuloksellisesti ja ottaa omaa roolia apuvalmentajana niin onko oikeasti aivan pakko pitää äijää organisaatiossa vain siksi, että palkkaa maksetaan ennestään. Joku vähän fiksumpi siellä toimistolla/hallituksessa voisi tulla selittämään tätä asiaa. Junnutason toimintakin on oltava laadukasta, jotta Lukko voi menestyä. Nyt sinne laitetaan valmentajaksi mies, jolle maksetaan ennestään palkkaa ja ajatellaan että ei voi olla siellä ainakaan haitaksi enempää. Ei voi oikeasti olla mahdollista - ei vaan voi olla. Ai niin, mutta tämähän on Rauman Lukko.

  Rauman Lukon puuhastelua seuraa intohimoinen lätkäkansa. Sen näytti jo A-junnujen pleijareiden katsojamäärätkin sekä Raumam Boikien toiminta ylipäätäänsä tässä vuosien varrella. Tälläistä paskaa tarjoatte tälle uskolliselle porukalle vastineeksi. Hävetkää.
   
 18. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lähtökohtaisesti Lukon urheilutoimenjohtajan paikka pitäisi olla yksi urheilukentän halutuimpia Suomessa. Vakavarainen seura, melkoista puuhastelua ollut takavuosina ja mahdollisuus perustyöllä jo nostaa seuran profiilia.

  Kuitenkin tuo Lukon linjaus, että UTJ pääasiassa toimii junioripuolella ja liigajoukkueen kasaamisessa tulisi yhdeksi lisäakseliksi päävalmentajan, toimarin, hallituksen ja Vanhatalon kanssa. Eli suomeksi sanottuna Lukko ei anna sitä täyttä valtaa UTJ:lle, joka houkuttelisi pestiin huippuammattilaisia.

  Se näkyi ehdokkaista.

  Harmittavasti siis kuitenkaan vallasta ei haluta luopua ja antaa sitä ammattilaisten käsiin. Ehti jo hieman jopa innostua tästä asiasta.
   
 19. Äksönn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  On kyllä ihan käsittämätöntä toimintaa jos asiat joita täältä saa lukea on edes jokseenkin totta.

  On hyvä että viime kauden syitä ja ongelmakohtia on nyt ruodittu ja lehdistöönkin asti kirjoitettu. Toivottavasti nämä ongelmat ja virhepäätökset on nyt käsitelty läpikotaisin ja vastaava ei tapahdu enää ikinä.

  Nyt pitäisi oikeasti jo kohdistaa katseet tulevaan. Tällaisen perslaskun jälkeen pitäisin erittäin tärkeänä uskottavuuden kannalta, että seuran puolelta alettaisiin tuomaan eetteriin uutta positiivista uutistulvaa. Tietysti jossei ole mitään uutisoitavaa, niin paha siitä on otsikoita repiä.

  Jos esimerkiksi tuo UTJ-posti on nyt vain yksi porras lisää organisaatioon, niin olisiko sekin kannattanut säästää vaikka Keuruun bensoihin? Ei voi olla että tuollaisella vastuulla ja toimenkuvalla joku voi kutsua itseään urheilutoimenjohtajaksi. Mitä helvettiä?! Nipistäkää joku minua, tämän on pakko olla vain pahaa unta. Meille nauraa linnutkin.

  Ja juuri edellisen takia minusta olisi erittäin tärkeää että seura tulisi asian tiimoilta julkisesti esiin ja kertoisi mitä henkilöltä oikeasti haetaan? Pari lausetta paikallisaviisissa voi pyyhkiä sanonko minne!

  Mikä on seuran visio ja sitä kautta strategia ensi vuodelle, kolmen vuoden päähän, viiden vuoden päähän. Sitten perustelut miten tähän aiotaan päästä. Sen jälkeen toiminnan muuttaminen ja oikeat henkilöt oikeille paikoille. Olen sanonut tämänkin jo monta kertaa. Keskittäkää se konserniavustus kentän ulkopuolelle ja oikeisiin ammattilaisiin! Tätä kautta tilanne ja toiminta johtaa pitkällä aikavälillä myös kentän puolella oikeisiin asioihin. Ainakin silloin perusta antaa mahdollisuuden hypätä.

  Eikö Raumalla kukaan oikeasti uskalla sanoa suoraan vasten naamaa, kirjoittaa lehtiin / yleisönosastoihin? Onko uudella hallituksella munaa vai onko siellä edelleen kiva käydä peleissä "rentoutumassa". Tällaisella toiminnalla olisi oikeassa liike-elämässä tippunut päitä jo ajat sitten.

  Jossei oikeasti kiinnosta puuttua tärkeisiin ja kiperiin asioihin tiukasti, niin kannattaa laittaa lappu luukulle. Yleisölle rupeaa riittämään.

  Repikää se hallituksen uusi puheenjohtaja median eteen ja puristakaa siltä vastauksia yllä olevaan. Ei Tipiä, ei Hannua, ei Juhaa, ei Mokkaa eikä Jaria. Isoin pamppu joka sieltä löytyy, puhukaa suoraan ja asioiden oikeilla nimillä. Jossei oikeassa työelämässä "muurahaiset" saa aikaiseksi, silloin eskaloidaan isolle herralle joka selittää aina viimeiseksi.
   
  Viimeksi muokattu: 07.04.2017 klo 14.06
 20. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Saanko kysyä missä tämä ehdokaslista on ollut näkyvissä? Vai onko se vaan tietoa mikä on harvojen tiedossa?

  Tässä kohtaa itselle kaikki luottamus kohdistuu hallituksen pj:aa kohtaan. Jos hän haluaa rautaisen urheilumiehen urheilujohtajaksi, niin kyllä Lukko sellaisen markkinoilta löytää. Jos taas mennään enemmänkin entisen pj:n ajatusmallilla, ettei kenellekään voi antaa liikaa vastuuta, vaan hallitus nuijii lopulta kaiken, niin sittenhän tässä ei ole opiksi yhtään mitään.
   
 21. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Ei kai missään, mutta jostain sekin kertoo että kalkkiviivoilla olivat Vuori ja Lämsä, joista jälkimmäinen valitsi Lahdesta kuuluvien huhujen mukaan ennemmin kakkosvalmentajan pestin KHL:ssa. Saa nähdä jatkuuko haku vielä.

  Lainaus:
  Näin itsekin ajattelen. Toisaalta tuo viestintä on ollut melkoisen sekavaa mikä työnkuva tulee olemaan, mutta kuuleman mukaan tosiaan tulee olemaan kyse ensisijaisesti junioripuolen urheilullisesta johtajasta.

  Katsotaan mikä tässä on lopputulos.
   
 22. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Marko Leppänen, tuus ny sieltä jostain ja pistä nokkamies selittään, mikä on homman nimi.

  Ainut toimittaja, joka on joskus uskaltanut nostaa kissoja pöydälle.

  Onhan toi semmoista puuhastelua edelleen, että oksat pois.
   
 23. Ministeri Jäsen

  Lainaus:
  Totta. Ei voi ymmärtää.

  Kuinka paljon Lukon johto voi aliarvioida kannattajiaan?
  Kuinka tyhminä johto kannattajia oikein pitää?

  Jonkun täytyisi tosiaan nostaa kissa pöydälle ja vaatia vastauksia ja kyseenalaistaa johdon ammattitaito. Julkisesti.
   
 24. senilix Jäsen

  Minä en tiedä näistä asioista mitään. Eikä kukaan muukaan tänne kirjoittavista tunnu tietävän. Onko kenellekään tullut mieleen, että hommat voivat olla kesken? Ja keskeneräisistä asioista ei yleensä ole syytä tiedottaa....siitä syntyy vain lisää sotkua.

  Näitä lukiessani tuli mieleen, että jos se tuleva urheilujohtaja onkin Eepi. Samantapaisella toimenkuvalla kuin Tapola Tapparassa tulevalla kaudella. Mutta kuten kirjoitin, mitään en tiedä.
   
 25. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  No Lukkohan on

  - Kertonut asiasta ja kriteereistä, toimenkuvasta julkisuuteen

  - Vuotanut ehdokkaista medialle