Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Rauman Lukon johto – ammattitaitoinen vai ammattitaidoton?

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana yksi vs yksi, 11.02.2013 klo 22.46.

 1. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Yksi kovimmista kaappauksista tehtiin penkin taakse. Apuvalmentajaksi pestattiin eräs hahmo, joka on viimeisen 10vuoden aikana tuhonnut lähes kaikki juniorijoukkueet, joissa on jollain tavalla ollut vaikuttamassa niin Porissa, että Raumalla.

  Toki sama kaveri on tuhonnut kymmeniä, ellei jopa satoja roskiksia ja muuta jäähallin irtaimistoa, kun ei oikein ole pelit lähtenyt.

  Mutta kai se kiekkoja kerää kivasti.

  Hyvä veli-jutut jne.
   
 2. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lainaus:
  http://m.iltalehti.fi/jaakiekko/201703092200081331_jk.shtml

  "Bernissä Jalonen pääsi paljon helpommalla kuin aloittaessaan HIFK:ssa 2008. Tuolloin Jalonen joutui korjaamaan haparoivan organisaation joka tasoa ennen kuin seura oli kypsä mestaruuteen 2011.

  - Bernissä ei tarvinnut aloittaa niin alhaalta kuin HIFK:ssa, Jalonen sanoi."

  RD joutui samanlaiseen tilanteeseen Raumalla. Ei vaan saanut tehtyä tarvittavan suurta muutosta. Henkilövaihdoksia olisi tarvittu riittävään muutokseen. Instituution heikkoudet realisoitui karmealla tavalla. Vuori joutui mahdottoman eteen ja ei omannut auktoriteettia tai taitoa johtaa myös toimistoa ja hallitusta urheilullisissa asioissa.
   
 3. lebak Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä mihin tämä uskottavuusnäkemys perustuu enkä osaa itsekään ottaa sen suuremmin kantaa esimerkiksi pelaajien tai agenttien näkemyksestä.

  Mielenkiintoista on väite, että Lukon organisaatiosta ei löydy huippu-urheiluosaamista palkollisten joukosta. Haluaisin kuulla asiasta useampia seuroja kiertäneiden kokeneiden pelaajien, valmentajien tai miksei vaikka agenttienkin suusta miten Lukon fysiot, luistelu-, voima- ja maalivahtivalmentajat, apukoutsit, psykologit, yhteydet junnuvalmennukseen yms. toimivat verrattuna muihin liigaseuroihin.

  Mielenkiintoista on myös nähdä ketä UTJ:ksi valitaan näitä koordinoimaan ja vaihtuuko myös palkolliset sen mukana. Pakkohan se on myöntää, että kyllä tässä RD:tä on ikävä.
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2017 klo 15.23
 4. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
 5. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Erittäin mielenkiintoista nähdä, että mitä tapahtuu hallituksen puheenjohtajan taholta sen jälkeen, kun kausi päättyy maanantaina.

  Alkaako kunnon kenkimistalkoot toimistolla ja pelaajapuolella vai lyödäänkö kausi hissukseen maton alle ja julkaistaan sitten joskus vapun korvalla joku uusi SuperLiedes kovilla saatesanoilla?


  Voin vakuuttaa, että raumalainen kiekkoyleisö ei sulata tämän hetken toimintaa, että Lukko kyntää kaukalossa, ensi kaudesta ei sanaakaan ja vittu ensi kauden kausikorttilaskuja tippuu postilaatikosta. Tai no, olihan sieltä tällä viikolla tullut myös postia playoffkausikortin vahvistamisesta, että kyllä se meidän toimisto ajan tasalla on.

  Minä en ainakaan kanna euroakaan Rauman Lukko OY:n toimintaan ennen kuin ensi kauden joukkue, valmennus ja UTJ on tiedossa.

  Ja vaikka UTJ olisi tiedossa, mutta se on Vanhatalo niin boikotti kestää tasan niin kauan, kuin floppihannu organisaatiossa vaikuttaa.
   
 6. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Aika hiljaista on ollut kyllä näiden asioiden suhteen, eikä paljoa väliaikatilanteita ole toimiston tai hallitusken puolelta kerrottu. Toivottavasti asia ei kuitenkaan ole niin, että tuleva UTJ on pelkkä juoksupoika ja paskakaivo, jonka piikkiin hallituksen ja toimiston tötöilyt sitten kaadetaan. Tulevan kauden joukkueestakaan tuskin lisätietoa edes voidaan paljoa antaa, ennen kuin tämä kausi on taputeltu, eli varmaan jotain tietoa alkaa tulemaan siinä vaiheessa kun:

  A) Lukon kausi on virallisesti ohi (huomenna)
  B) Joukkueet joista uusia pelaajia tulee päättävät kautensa
  C) Joukkue josta uusi päävalmentaja tulee päättää kautensa
  D) Joukkue josta UTJ/Urheilujohtaja tulee päättää kautensa
   
 7. Lokakuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Aika selvältä näyttää että Huhtamaasta uusi Tj ja Urama hoitaa UTJ:n hommat.
   
 8. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ei kai vittu vieläkin puuhastelu jatku? Saunakaveriosasto Urama sitten siihen tärkeään paikkaan vai? Toivottavasti ei.
   
 9. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ainakin maajoukkueessa Uraman työskentelyotetta vastaavassa tehtävässä on kehuttu kautta suomalaisen urheilukentän, vaikka koirat ovat aina U20-flopista alkaen räksyttäneet. Siellä on tainnut jokainen istuva toimihenkilö korostaa, että Urama on vienyt suomalaista jääkiekkoa tuossa pestissään äärimmäisellä tavalla eteenpäin ja tehnyt huippulaadukasta työtä, jonka seurauksena olosuhteet, harjoittelu ja uusi tekniikka on kaikki tuotu joukkueen käyttöön.

  Paljon vihaa kerää kyllä Urama, mutta jos siinä on Lukon UTJ niin ensi kaudella siellä juhlistetaan.
   
 10. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Mikäs vika Uramassa olisi? Rauli on saanut kovasti kehuja nykyisen työnsä hoidosta ja paljon tulosta aikaan. Uramalla on valtavasti kokemusta ja näkemystä. Lisäksi Raulilla on terävä ote nykykiekkoon ja hän tuntee junioripuolen.

  Aikanaan valmentajana Urama muistettiin ahkerana työntekijänä, joka sai myös tulosta aikaan.

  Minusta Rauli olisi erinomainen ja osaava valinta UTJ:n tehtävään.
   
 11. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  En kyllä ymmärrä miten Uramasta saadaan saunakaveri. Mun mielestäni olisi oikein sopiva tapaus UTJ hommiin.
   
 12. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Uraman auktoriteetti "saunakaverien" suuntaan on ainoa joka Uramassa itseäni epäilyttäisi. Pystyykö pitämään nuo erossa urheilupuolesta? Muuten kyllä loistava haku tuohon paikalle.
   
 13. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kertokaa mulle joku kongreettinen esimerkki Uraman hyvästä työstä ja mitä tulosta on luotu?
   
 14. friikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Utjksi on kaksi vaihtoehtoa ylitse muiden: Rale ja Erkka. Jos Urama suostuu, niin toivon että tottakai hänet valitaan. On saanut isosti kehuja liiton töistään. On myös mies, joka palautti Lukon mitalikantaan valmennuskaudellaan. Lisäksi on vahva Lukko-sydän eli tietää mitä raumalaiset haluavat nähdä ja odottavat joukkueeltaan. Nyt kuulostaa hyvältä, jos huhu pitää paikkansa.

  Toimitusjohtajaa ei mielestäni tarvitse vaihtaa, mutta en tiedä mitä kulisseissa tapahtuu. Jos hyvää taloudellista tulosta ja kasvua takonut Rajala nyt kuitenkin lähtee, niin Huhtamaa lienee hyvä ja tuttu vaihtoehto Lukolle.
   
 15. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Onhan Uraman näytöt liiton valmentajapesteistä katastrofaalisen huonot. Ahkera mies varmasti on mutta kun muistelee Uraman aikaa Lukossa niin silloin ei ainakaan ne rekrytoinnit pelaajapuolella menneet nappiin läheskään aina vaikka osumiakin välillä tuli. Sitä en tiedä sitten että miten paljon tuohon aikaan valmentaja niihin sai vaikuttaa. En uskalla tästä huhusta kyllä riemastuakkaan.
   
 16. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Nyt ei käsittääkseni puhuta Ralen valmentajapesteistä vaan toiminnasta liiton huippu-urheilujohtajana. Näytöt esim. 2016 lienevät kiistattomat???
   
 17. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Lainaus:
  Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtajan tehtävässään Uramaa ovat kiitelleet julkisuudessa kaikki. Jopa itse Kummola kertoi, että Urama on saanut vain kiitosta työpanoksestaan. Urama on ollut tärkeänä tekijä tuomassa yksilölähtöistä valmennusta ja luomassa nuoren pelaajan polkua huippujääkiekkolijaksi. Tulostakin on tullut, kun miettii millaisia lupauksia ja tähtiä Suomi on pystynyt viime vuosina tuottamaan jääkiekon saralla.
   
 18. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Urama ei varmasti ole huono vaihtoehto. Omaa valmennuskokemusta ja tuntee varmasti nuorten pelaajien kentän hyvin.

  Toivoisin kuitenkin, että henkilö tulisi ulkopuolelta. Raumalla ei ole mitään identiteettiä siitä minkälaista pelin pitäisi olla.

  Huhtamaasta en osaa sanoa mitään, pitääkö huhu edes paikkansa. Rajala on kiistatta tehnyt hyvää työtä päätyönsä eli talouden parissa. Kun mies palkattiin Lukkoon niin ensimmäisessä haastattelussa sanoi "tuovansa seuraan hyvää fiilistä mikä toivottavasti näkyy myös katsomoissa".

  Urheiluseuran johtaminen on myös yhteisöjohtamista. Tähän olisi hyvä saada uudenlaista lähestymistapaa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2017 klo 16.15
 19. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Niin eikös se ole ihan normaalia, että tuollaisissa pienissä piireissä kehutaan toisia? Urama epäonnistui ensin junnuvalmentajana, mutta yhtäkkiä löytyy töitä lisää liitosta. Näin toimii hyvä veli järjestö.
   
 20. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jukka Holtari ei ollut kummoinen valmentaja, mutta UTJ:na onnistunut kohtuu hyvin. Valmentaminen ja joukkueen kokoaminen ovat kaksi täysin eri asiaa.
   
 21. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Uraman valmennustaidoista voidaan olla montaa mieltä, mutta on tuo sentään pari pronssia Liigassa voittanut 4/6 ollut kahdeksan sakissa. Junnu maajoukkueissa ei ole mennyt valmennuskeikat putkeen, mutta viimeistä kisa-floppia ei hänen syykseen voi laittaa mitenkään. Rautakorven pyynnöstähän Urama siellä patsasteli.

  UTJ:n hommaan Rale olisi varmasti yksi parhaista ja pätevimmistä vaihtoehdoista, jos on hommasta kiinnostunut.
   
 22. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Urama olisi oikeastaan aika selvä valinta UTJ:ksi, ihmettelen miksen ole häntä aiemmin ajatellut. Varmasti yksi valtakunnan pätevimpiä juuri pelitavan ja junnujen kehittäjänä (organisaatio-, ei joukkuetasolla) pelaajahankintapuoli voi olla heikkous. Ehkä Vanhatalo jatkaa siinä sidekickinä?
  Urama ja Virta, ei tosiaan mitkään mediaseksikkäimmät valinnat.
   
 23. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Pointtini oli se että ei Rale mikään velho ollut ainakaan pelaajien rekrytoinnissa. Ja joku vertasi Holtaria ja Ralea... Holtari on toiminut 12 vuotta NHL joukkueen scouttina eli sitä silmää on saanut siinä matkan varrella aika paljon kehittää...
   
 24. Guru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ei missään nimessä Uramaa enää ikinä Lukon organisaatioon. Tuo organisaatio tarvitsee jämäkän ja määrätietoisen urheilun kehittäjän. Ei Uraman kaltaista tissiposkea.
   
 25. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Niskala antoi hyvän haastattelun tuossa kauden päätteeksi ja vaikutti aika kypsältä toimistonkin touhuihin!