Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Rauman Lukon johto – ammattitaitoinen vai ammattitaidoton?

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana yksi vs yksi, 11.02.2013 klo 22.46.

 1. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mun puolesta tämä ketju voitaisiin sulkea, sillä ketjun otsikkoon on vain yksi vastaus: AMMATTITAIDOTON!

  Pelkkää perseennäyttöä kannattajille vuodesta toiseen.
   
 2. Isorumailkeä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anonyymit kotikiusatut
  Tämä nyt liittyy ehkä enemmän ry:n kuin Oy:n toimintaan, mutta johdon tekemisiä kuitenkin eli lainataanpa toisaalta:
  Lainaus:
  Jep. Eli seuralla ei ole jatkossa junioripuolen valmennuspäällikköä, joten voisin kuvitella, että tuleva urheilujohtaja tulee hoitamaan tämän homman. Lisäksi E-juniorien herkkyyskausivalmentajan määräaikainen työsopimus jätettiin uusimatta (vastasi E-junnuista, taitovalmennuksesta sekä tyttö- ja naiskiekosta) ja ymmärtääkseni homma kaatuu pääosin D-juniorien taitovalmentajan niskaan. D-juniorien taitovalmentajalla on ensi kaudella vastuullaan aika monta joukkuetta...

  Ilmeisesti jostain piti säästää ja sen seurauksena E-junnujen valmentaja pistetään pihalle, mutta en ole aivan vakuuttunut, että nyt säästettiin oikeasta paikasta. Ei uskoisi, että Lukon liikevaihdolla operoivan organisaation rahoissa yhden junnuvalmentajan palkka olisi niin iso kuluerä, että se pitää välttämättä säästää varsinkin, kun puhutaan herkkyyskauden junioreista. Toki on myönnettävä, että en tiedä, onko taustalla jotain muuta eli onko E-junnujen valmentaja hoitanut hommansa huonosti tms.

  Ihmettelenpä vaan.
   
 3. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tämän ikäluokan jantterit jäävät ilman sitä isointa huutoa mediassa joten tästä oli helppo karsia ilman sen suurempaa tuskaa toimistolla. Nyt on varaa sihteeripäällikön/mediapäällikön/Puhelinmyyntipäällikön mahdolliseen palkankorotukseen kivuttomasti.

  Tottakai Saarikoskellekin piti jotain korvata kun ns alennettiin ja päästettiin tuhoamaan A-junnujen seuraava kausi. D-junnukoutsi saa olla tyytyväinen jotta töitä riittää, Tipikin voi kesken tekstauksen silkkipuvussaan näin todeta samalla kun viilaa kynsiä miettien miten voisi vielä enemmän perseillä tämän seuran eteen (urheilullisesti). Talouspuoli tuntuu olevan hallussa ja kohtahan se meneekin niin, että iso menoerä Rauman Lukko on historiaa ja keskitytään enemmän siihen Rauma Rockin suuntaan. Rock kettu Rock.
   
 4. mize Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kiekkoareenassa on useampikin juttu TPS:n tämän päivän tiedotustilaisuudesta ja siellä toi Niittymäki ja Koivu esille juuri niitä juttuja, joita toivoisi Lukoltakin, mutta taitaa olla vaan toiveajattelua.
   
 5. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Olin ihan samaa tulossa kirjoittamaan. Tappara on organisaationa malli esimerkki tästä ja tähän on herätty muuallakin. Hpk Pennasen johdolla tekee jo hyvää työtä ja TPS seuraa perässä. Mielestäni tuo on menestymisen ehto tulevaisuuden Liigassa!
   
 6. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  http://kiekkoareena.fi/jutut/koko-p...istoja-assat-ja-lukko-luovat-uuden-tapahtuman Ei tuo Rajala ihan tyhmä äijä ole. Tuo paikallistaistopäivä kuulostaa loistavalta. A-junnut pääsevät pelaamaan sarja-avauksen kunnon yleisölle ja muutenkin tapahtumasta luulisi tulevan erinomaisen, kun muitakin junnuja sekä edustusjoukkueet kohtaavat vaikkakin lyhyemmissä otteluissa. Ei taida olla muualla käytössä tälläistä?
   
 7. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ei taida olla ihan Rajalan lanseeraama idea. Muistaakseni tällainen toteututettiin viime vuonna pääkaupungissa, kun HIFK:n ja Jokerien A,- B- ja C-nuoret ottivat yhteen paikalliskamppailujen hengessä. Taisi olla vielä D1-junnuillakin oma matsi. Sitä en muista kohtasivatko edustusjoukkueet harkkapelin merkeissä.

  E: Se olikin tämän vuoden tammikuussa kun Stadin junnnuderby (A, B, C-jun.) pelattiin.
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2017 klo 13.23
 8. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Loistava idea! Itselle päivä on huono, elokuun viimeisenä lauantaina on huvilakauden päättäjäiset, joku kutsuu niitä myös venetsialaisiksi, joten olen mökillä. Mutta tuon teeman ympärille saa varmasti rakennettua hyvä kiekkopäivän vähän Pitsiturnauksen tyyliin. Päivällä perhe teemana ja illalla juhlitaan mennyttä kesää. Hyvä Rajala!
   
 9. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
 10. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Mitään en sun viestistä ymmärtänyt, mutta Tipille tuntuu kaikki jääkiekkoon kuulumaton olla tärkeämpää. Raumarock ja Pikkujoulut ja muut ryyppyjuhlat.
   
 11. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Ei ainakaan vielä ole ollut merkkejä siitä, etteikö hallitus olisi Rajalan toimintaa vastaan.
   
 12. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Ainakin viime kaudella pelaaminen oli välillä sellaista komediaa, ettei tiedä olisiko sitä itkenyt vai nauranut kun hommaa katsoi. Siihen nähden toiminta Teatterin kanssa sopii oikein hyvin kuvioihin.
   
 13. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Rajala toimii, kuten hallitus haluaa. Rajalan tehtävänä on ollut nostaa liikevaihtoa sekä pienentää Lukon riippuvuutta konserniavustuksesta. Siinä Rajala on onnistunut kiitettävästi, sillä oheistapahtumien avulla liikevaihto on noussut selkeästi. Ilmeisesti myös ainakin osa noista oheistapahtumista tuottaa myös voittoa mukavasti, faktatietoa siitä minulla ei ole.
   
 14. Lone Wanderer Jäsen

 15. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Mitäs tähänkin voisi sanoa. Alkaa näitä Rajalan/Lukon entisen johdon (erityisesti Tipin) moukkamaisuuksia olemaan sen verran tullut julkisuuteen lähiaikoina, että varmasti vadit kaatuilee jo jossain sidosryhmissä. Ainakin Rajala tuntuu olevan mestari aliarvioimaan kannattajia, entisiä pelaajia ja jopa joitain sponsoreitakin. Totuudella kun on vaan sellainen taipumus, että se jossain vaiheessa tulee julki ja joku joutuu selittelemään...
   
 16. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Rajala taisi kuitata Kovasen luomujauhojen ostamisen.
   
 17. Wormatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Anaheim Ducks
  Mautonta. Iljettävää. Limaista. Mitä näitä termejä nyt oli.

  Ihme että kehtaa näyttää jäähallilla kasvojaan.
   
 18. Jerry100 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihdoin Oranssi
  Vittu mitä suhmurointia.
  Rajala on kyllä melkoinen kusipää. "pääasia on että näyttää hyvälle"
   
 19. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Ammattitaitoinen vaiko ammattitaidoton? Ainakin moraaliton.
   
 20. Kettumainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  En pysty ymmärtämään Rajalan toimintaa millään tasolla. Niljakasta ja iljettävää. Langettaa ison varjon kannattamani seuran ylle. En yhtään ihmettelisi jos yhteistyökumppanitkin älähtäisivät tällaisen julkisuuden takia.

  Miten se kehtaa? Hyi saatana!
   
 21. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Rajalan on pakko tulla ulos tämän asian kanssa, jos nuo jutut eivät pidä täysin paikkaansa. Jos pitävät niin olisin hiljaa ja miettisin vahvasti jatkoa Lukossa. Tuo toiminta leimaa koko organisaation toiminnan tällä hetkellä. Sen lisäksi vitutus kannattajana on suunnattoman suuri. Veikkaan, että Lukko fanien vitutus oman seuran toimintaa kohtaan on heti Ilves fanien jälkeen kakkosena. Tosin sielläkin jo parannettiin hommia, joten vahvana ykkösenä ollaan.
   
 22. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Lainaus:
  No ei ole ensimmäinen kerta, kun Rajalan moraalista tai sen puutteesta puhutaan. Yllätyksenä nämä ei tule nyt eikä koskaan, mutta vituttaa joka kerta aina vaan enemmän.
   
 23. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Lainaus:
  Lukolla ja HIFK:lla on näemmä vähän samankaltainen tilanne seurajohdon ja kannattajien välillä. Kummankaan seuran johto ei edusta seuran ja kannattajien arvoja. Eli vaikkei meillä ihan noin irvokkaasti ole toimittu, niin osaan kyllä samaistua teidän tunteisiin. Irstas tilanne.
   
 24. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  "Siksi minä olen Lukko". Nään jo Timo Rajalan poseeraavan ison setelitukun kanssa kuvassa tuolla tekstillä. Millään muulla ei tunnu olevan väliä.
   
 25. TheJackal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadin ykköset -> HIFK
  Hyi helv****! Tulipas paha olo suorastaan! Kyllähän meidän karavaanari on saanut monta kertaa veden kiertämään ja koneen käymää ylikierroksilla, mutta tämä menee kyllä kaikkien noiden ja muidenkin taustahahmojen tekojen ylitse! HÄPEÄ RAJALA!

  Toivottavasti teillä tehdään vielä organisaatio muutoksia piakkoin! Täytyy kuitenkin nostaa vielä hattua bojille, että saivat noin hienon tapahtuman aikaiseksi!