Pokerikeskustelu

  • 897 998
  • 6 377

Morgoth

Jäsen
Toinen syy pelata cashia on se, että sittareissa/turnauksissa peli on kohtuu nopeasti push/fold-pelailua, ja sitten lähinnä jännitellään, että kuka vetää ohi ja kenelle osuu kortit.

Niin, cashissa pitää osata pelata jopa postflop. Turnauksissa/sittareissa riittää, kun preflop peli on kunnossa.

Karrikoidusti tietysti :)
 

Mapleton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago
aihetta sivuten .Mitäs bonuksia olette " huoraillut" jos käytetään rumaa kieltä, klo on yli 22 joten lapset nukkumassa ..( tai ainakin pitäisi olla)

itse otin tälläisen hieman oudon cashback bonuksen titanpoker, sain rahat moneybookeriin mutta tuo titanin oma bonus aika mahdoton saada, liikaa rake käsiä..

Muutenkin olen koko pokeriurani aikana (2v) läpipelannut vain yhden talletusbonuksen, towergamingin helpohkon, 5p per dollari
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Eli tällainen teksti löytyi pokerisaitilta pari päivää sitten: Siis vain yksi teksti muiden joukossa, joten sinulla ei välttämättä ole fiksua kommentoitavaa tähän... tai mieti edes ensin!

Jos olet ylivelkaantunut, ota välittömästi yhteyttää velkakohteisiin, ja sovit asiat, niin luottotietosi eivät mene. Pankille tärkein asia on se, että vaikeassakin velkatilanteessa sinne varataan aika, ja käydään tilanne läpi. Rahaongelmasta ei tarvitse puhua. Käytät vaan termiä " yleiset taloudelliset ongelmat" ja "yli varojen eläminen". Samoin on siis muidenkin velkakohteiden kanssa. Puhuminen ja sopiminen auttavat aina.
Kaverini sai käyttölainaan lykkäystä. Hän maksaa todella pientä summaa hetken aikaa, mutta se onnistui ainoastaan niin, että pankkineuvojan kanssa mentiin juttusille.
jos luottotiedot häviää, niin olet todella kusessa.Jopa puhelinliittymän saaminen on vaikeaa... vuokra-asunnosta tai velasta tulevaisuudessa puhumattakaan
.

Sanoisin, että 90% lukijoista nauraa jutulle, mutta puolet heistä on juuri tuossa tilanteessa.

Paitsi Leon on jopa tuon laskelman ulkopuolella. Hän oikeasti luulee olevansa kova pokerisälli, joka onnistuneesti kätkee 200-300t peliongemaista hameensa alle. Sorry I forgot... Life is life!
 
Viimeksi muokattu:

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eli tällainen teksti löytyi pokerisaitilta pari päivää sitten: Siis vain yksi teksti muiden joukossa, joten sinulla ei välttämättä ole fiksua kommentoitavaa tähän... tai mieti edes ensin!

Sanoisin, että 90% lukijoista nauraa jutulle, mutta puolet heistä on juuri tuossa tilanteessa.
Vähän sekava viesti, mutta ilmeisesti nämä olivat sinun omaa tuotantoasi. Eli missä lukijoista? En käsitä, miksi arvelet 90%:n nauravan tälle jutulle. On tai ei ole pokerinpelaaja. Eihän tuolle ole mitään syytä naureskella. Ihan asiallisia ohjeita, jos joku on hoitanut asiansa päin vittua. Vielä tyhmemmältä kuulostaa arvella joka toisen, missä tahansa tekstin lukeneista olevan velkaongelmissa.

Sen sijaan mielenkiintoisempi kysymys on se, että mikä pointti on copypasteta tämä tänne. Todistaako tämä jotain pokeriongelmaisten yleisyydestä? Muuttaako tämä pokerimyönteisen jatkoaikalaisen asennetta pokeria kohtaan? Alkaako hän ajattelemaan, että ehkä sitä pelaamalla joku todella on velkaantunut. Ajatteleeko hän, että taisi douppi sitten todellakin olla oikeassa paasatessaan pokerin turmiollisuudesta.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sanoisin, että 90% lukijoista nauraa jutulle, mutta puolet heistä on juuri tuossa tilanteessa.

Nauran ainoastaan ylläolevalle lauseelle. Eli meinaat et Jatkoajan lukijoista/kirjoittajista 45% on ylivelkaantuneita ja vielä nimenomaan pokerin peluun takia? Itse uskon määrän olevan 0,2-0,5%:n luokkaa. Se jos kaverisi on huono pelaamaan pokeria ja ei edes älyä lopettaa pelaamista ajoissa niin ei varmaan tee lähes puolista kanssa ihmisistä samanlaisia.

Suurin osa pelaa varmaan niin pienillä panoksilla ettei niillä ole käytännössä mitään vaikutusta omaan taloudelliseen tilaan. Itsekin olen sijoittanut viime keväänä 30€ eräälle pokerisivustolle ja tällä hetkellä saldoni pyörii siinä 150-200€:n välissä. Pelaan pokeria vaihtelevasti 2-15h viikossa yleensä jonkun 5h. Eli ei tuosta vielä kannata ruveta mitään tuntipalkkoja laskemaan. Moni kaverini pelaa kanssa pokeria ja kenelläkään ei tunnu olevan taloudellisia vaikeuksia pokerin kanssa vaikka jotkut ovatkin tappiolla.

Ei se peliriippuvaisuus ole niin yleistä kuin kuvittelet. Ei kaikki ole niin pöljiä että kuvittelisivat rikastuvansa äkkiä vaikkei peliä osaakkaan. Mutta kiitos kaverisi meillä jotka osaavat pelata tasoonsa nähden oikean kokoisissa pöydissä voimme hieman ansaita.

Ja eikös ne luottotiedot nollaannu muutamassa vuodessa?
 

Morgoth

Jäsen
Sen sijaan mielenkiintoisempi kysymys on se, että mikä pointti on copypasteta tämä tänne.

Surkea provo tai todennäköisempi vaihtoehto, että syystä tai toisesta asia herättää niin paljon voimakkaita tunteita ko. kirjoittajassa, että tärkeintä on vain hyökätä pokerin kimppuun ja lähes kaikki materiaali käy siihen.

Kuitenkin vain häviävästä pelaajasta ylivelkaantuneeksi pelaajaksi on melkoinen matka. Sellainen perstuntuma mulla ainakin on, että suurin osa pelaajista pelaa kuitenkin aika pienillä panoksilla, jossa summat eivät suuntaan tai toiseen ole kovinkaan merkittäviä.
 

Spenroos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, JanPa
Kun nyt täällä jauhetaan paskaa aiheen vierestä niin toteanpa minäkin että peliongelma on oma vika ja siihen tulee hakea apua. Turha siitä on syyttää peliä tai muita pelaajia. Ja näin sanon vaikka lähipiirissäni on peliongelmainen ihminen. Muutoinkin kaikenlainen yli omien varojen eläminen kertoo sen että ihmisellä on kasvuprojekti kesken. Aikuinen vastuullinen ihminen elää siten kun on varaa.

Onko muuten kukaan jatkoaikalaisista koittanut karsia tai aikeissa osallistua suoraan Helsinki Freezeoutiin? Itse olen selviytynyt tällä viikolla unibetin viikkofinaaliin ja olen tällä hetkellä lähes varma voitostani :o) .
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viestini oli aamuyöllä hieman sekava olutkorin seurauksena, mutta sanaakaan en vaihtaisi pois :)

Käyn täällä tasaisin väliajoin moralisoimassa peliongelmasta, koska suuri osa (ei välttämättä suurin, mutta suuri) pokerinpelaajista on peliongelmaisia, jotka eivät ongelmaa myönnä. Minun motivaationi purkautumiseen on lähipiirissä olevat peliongelmaiset, ja ko. ongelman laukaisi juuri tuo typerä trendipokeri, jossa totuus hämärtyy, ja tunnit muuttuvat päiviksi... ja päivät kuukausiksi jne.

Jos minulta olisi kysytty 5 vuotta sitten, miten tuossa pokeri"harrastuksen" kasvussa käy, niin olisi jo silloinkin tiennyt vastauksen aivan apteekin hyllyltä, eli se vastaus on: huonosti.

En minä turhaa päätäni auo. Jos onnistun yhdenkin pokerinpelaajan saamaan järkiinsä esim. täällä, niin olen onnistunut. Jos joku ottaa nämä viestit henkilökohtaisesti, niin voi sentään. Ei kiinnosta, koska tiedän nyt sen, miten pokeri voi tuhota ihmisen niin henkisesti kuin fyysisestikin. Jos en olisi sitä nähnyt, niin ajatusmaailmani olisi ehkä hieman erilainen. Nyt se ajatusmaailma on kuin rautakanki. Ei taivu pelimaailman positiivisuuteen enää ikinä.

Tuohon aamun lainaukseeni en laita linkkiä, koska kaverini kirjoitti sen omalla nimellään. En tiedä miksi, mutta niin teki.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmetyttää vain, miten doupin kanta pokeria kohtaan on niin kovin negatiivinen. Ihan kuin itse pelissä olisi jotain vikaa. Ei se ole itse pelin vika, että jotkut ovat tyhmiä ja pelaavat tyhmästi.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Käyn täällä tasaisin väliajoin moralisoimassa peliongelmasta, koska suuri osa (ei välttämättä suurin, mutta suuri) pokerinpelaajista on peliongelmaisia, jotka eivät ongelmaa myönnä.

Mitenkä sinä määrittelet peliongelmaisen? Onko rajana häviäminen, pelaamiseen käytetty aika, vai joku muu?
Tämä kiinnostaa ihan sikälikin, että suurin osa pokerihuipuista on pelinarkomaaneja. He lyövät jatkuvasti vetoa mitä kummalisimmasta asioista, ja pelaavat siinä sivussa pokeria aika isolla tuntikeskiarvolla päivää kohden. Heillä on kuitenkin varaa siihen, ja omien sanojensa mukaan he rakastavat pelaamista.
Sitten on tietenkin näitä ihmisiä, jotka eivät pysty lopettamaan pelaamista, vaikka ovat jo hävinneet varallisuuteensa nähden liian paljon. Tuo osa pokerinpelaajista tai ylipäänsä pelinarkomaaneista (pelikoneet ennen nettipokeria, nettipokerin aikana, ja nettipokerin jälkeen), on mielestäni kuitenkin aikalailla pieni.
Suurin osa pelaajista on kuitenkin niitä jotka pelaavat huvikseen, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Panokset pysyvät maltillisena, eikä pokeriin käytetty aika - ehkä alkuinnostusta lukuunottamatta - vaikuta ihmissuhteisiin.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Oletko hakenut apua tuohon alkoholiongelmaasi?

Ei ole tarvis, kiitos vaan huolenpidosta :)

ps. sorry tuo viestini sinua kohtaan. Oli turha kommentti.

Ihmetyttää vain, miten doupin kanta pokeria kohtaan on niin kovin negatiivinen. Ihan kuin itse pelissä olisi jotain vikaa. Ei se ole itse pelin vika, että jotkut ovat tyhmiä ja pelaavat tyhmästi.

Siis koko systeemihän on aivan mätä. Jos esimerkiksi sinä voitat Pokerissa 100e, niin voitat sen joltain toiselta ihmiseltä. Tottakai se on oma häpeä hävitä, mutta en oikein osaa löytää mitään positiivista ko. pelistä. Enkä oikeen mistään muustakaan rahapelistä. Negatiivinen asenteeni johtuu siis siitä, että olen läheltä nähnyt muutamassa tapauksessa, kuinka ihminen on "murtunut" Pokerin takia. Siis taloudellisesti, henkisesti ja fyysisesti. Alussa harmiton huvi muuttui painajaiseksi, josta on vaikea päästä pois.

En pelaa itse ollenkaan Pokeria, mutta tiedän idean täysin.

Mitenkä sinä määrittelet peliongelmaisen? Onko rajana häviäminen, pelaamiseen käytetty aika, vai joku muu?

Sillon kun kontrolli häviää, voidaan puhua ongelmasta. Eräs sukulaiseni voisi pitää 3 tunnin luennon asiasta, mutta vaikea referoida edes osaa siitä tänne.

Eli jos vaikka suunnittelet pelaavasi tietyn summan ja tietyn ajan, ja sitten suunnitelma toistuvasti menee vituiksi, niin silloinhan jotain on vialla. Ei se sen kummempaa metafysiikkaa ole.
 

Mäyris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Sattuiskohan jollain olemaan tietoa mistä lafkasta löytyisi edullisesti pokerisettejä? Toki tiedossa on nettikaupat ja niiden hintataso, mutta kiinnostaisi saada hinta/laatutietoja muistakin kaupoista.
 

Huilumestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sattuiskohan jollain olemaan tietoa mistä lafkasta löytyisi edullisesti pokerisettejä? Toki tiedossa on nettikaupat ja niiden hintataso, mutta kiinnostaisi saada hinta/laatutietoja muistakin kaupoista.

Clas Ohlson lienee paras vaihtoehto jos pelimerkit tarvitsee, mutta ei viitsi rahallisesti paljoa panostaa. 300 merkin setti 37e. Myyvät myös merkkejä 100kpl pakkauksissa.

edit. Eipä tuo näköjään niin hirveän halpa olekkaan nettikauppoihin verrattuna.
 

pata13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Lajinsa Viimeiset, Polk High
Mitenkä sinä määrittelet peliongelmaisen? Onko rajana häviäminen, pelaamiseen käytetty aika, vai joku muu?

Et kysynyt minulta, mutta oma mielipiteeni määritelmästä on se, että jos pelaamisesta aiheutuu haittaa itselle, perheelle tai muille läheisille, on kyseessä peliongelmainen. Eli arjen normaali suorittaminen häiriintyy tavalla tai toisella pelaamisen vuoksi. Monesti ongelman määrittääkin läheiset eikä peluri itse. Sopii myös alkoholismiin.

Itse keskusteluun pokerimaailman moraalisesta puolesta en ota kantaa.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Et kysynyt minulta, mutta oma mielipiteeni määritelmästä on se, että jos pelaamisesta aiheutuu haittaa itselle, perheelle tai muille läheisille, on kyseessä peliongelmainen. Eli arjen normaali suorittaminen häiriintyy tavalla tai toisella pelaamisen vuoksi. Monesti ongelman määrittääkin läheiset eikä peluri itse. Sopii myös alkoholismiin.

Itse keskusteluun pokerimaailman moraalisesta puolesta en ota kantaa.

Itse määrittelen asian samalla tavalla, ja onpa aikalaill doupillakin sama näkemys asiasta.
Senpä takia minä ihmettelenkin suuresti sitä, että voidaan ihan vakavissaan sanoa, suuren osan nettipokerin pelaajista olevan peliongelmaisia (pelaajamäärä taitaa pyöriä sadoissatuhansissa jo pelkästään Suomessa). Eittämättä heitä on, mutta aivan varmasti suurin osa tietää missä raja kulkee.

Tässä vielä aiheeseen sopiva linkki.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Itse määrittelen asian samalla tavalla, ja onpa aikalaill doupillakin sama näkemys asiasta.
Senpä takia minä ihmettelenkin suuresti sitä, että voidaan ihan vakavissaan sanoa, suuren osan nettipokerin pelaajista olevan peliongelmaisia (pelaajamäärä taitaa pyöriä sadoissatuhansissa jo pelkästään Suomessa). Eittämättä heitä on, mutta aivan varmasti suurin osa tietää missä raja kulkee.

Tässä vielä aiheeseen sopiva linkki.

Siis tottakai osa tietää, missä raja kulkee. Tiedänhän minäkin milloin juominen tai vaikkapa syöminen on lopetettava. Sen takia en ole alkoholisoitunut, enkä ylipainoinen.

Kysymys ei ole siis siitä, etteikö osa tietäisi, vaan siitä, että on olemassa suuri joukko epätoivoisia pelaajia. Miksi hemmetissä ei voitaisi lopettaa jo alkanutta piinaa heti? Jos joku on lukenut aikaisempia viestejäni, niin on nopeastikin tajunnut, etten mitään kieltovaltiota halua perustaa. En halua kieltää rahapelejä kokonaan, enkä mitään muitakaan "nautintoaineita"

Yliaktiivinen pelaaminen vaikuttaa kuitenkin myös muihinkin, kuin omaan napaan. Se vaikuttaa kaikkiin sosiaalisiin suhteisiin, alkaen puolisosta ja lapsista... jatkuen esim. kavereihin yms.

Voin vakuuttaa kaikille, että se joukko, joka on täysin koukussa nettipokeriin, ei ole mikään pieni joukko. Itseasiassa ongelmaa ja yleensä pelimaailmaa hyvin läheltä nähneenä voin sanoa senkin, että myös ns. voitollisena pelaajana itseään tituleeraava henkilö voi olla niin vitun kiinni ko. pelissä, ettei esimerkiksi töistä tai sosiaalisista suhteista tule yhtään mitään. Onko se elämää, että pelaat lähes 24/7 jotain peliä, ja jätät muun elämän toiseksi?
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Voin vakuuttaa kaikille, että se joukko, joka on täysin koukussa nettipokeriin, ei ole mikään pieni joukko.

Ei ole ei, sillä pelaajamäärä on niin suuri. Mutta väite "suuri osa nettipokerin pelaajista on ongelmapelaajia", on ihan naurettava. Prosenttuaalisesti määrä on pieni, mutta lukumääräisesti suuri, johtuen isosta pelaajamäärästä.

Itseasiassa ongelmaa ja yleensä pelimaailmaa hyvin läheltä nähneenä voin sanoa senkin, että myös ns. voitollisena pelaajana itseään tituleeraava henkilö voi olla niin vitun kiinni ko. pelissä, ettei esimerkiksi töistä tai sosiaalisista suhteista tule yhtään mitään. Onko se elämää, että pelaat lähes 24/7 jotain peliä, ja jätät muun elämän toiseksi?

Kyllä, ja tuon joukon voi laajentaa koskemaan muuten vain virtuaalielämää viettäviin, joita väittäisin olevan enemmän kuin nettipokerilla elämänsä tuhonneita.
Olen myös kanssasi samaa mieltä, että myös voitollinen pelaaja voi ihan yhtä hyvin olla peliongelmainen.

Ongelma on olemassa, muttei se ainakaan vielä ole niin laaja kuin sinä annat ymmärtää. Tulevaisuudessa ongelma tulee kuitenkin lähes 100% varmasti pahenemaan, joten pelaamisen vaaroista kertominen esim kouluissa olisi hyvä aloittaa. Myös vanhemmat voivat toimia vastuullisesti, ja jättää pokerisalkut sun muut vastaavat ostamatta lapsilleen.
 

Jakkara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pelaaminen ei ole hallinnassa jos:
1) Valehtelet pelaamasi ajan / summan.
2) Jäät mielummin kotiin pelaamaan kun lähdet kavereiden kanssa mihin sitten pyytävätkin.
 

Morgoth

Jäsen
Voin vakuuttaa kaikille, että se joukko, joka on täysin koukussa nettipokeriin, ei ole mikään pieni joukko.

Tästä olen samaa mieltä. Tuossa mielessä nettipokeri on koukuttava peli (ainakin aluksi) ja myös henkisesti aika köyhdyttävää, jos se on todellakin ainoa asia mitä elämässään tekee. Varmaan kaikilla jotka ovat enemmän pelanneet on pelaaminen meinannut lähteä lapasesta jossakin vaiheessa, mutta varmaan suurin osa löytää jonkun järkevän rajan sille omalle pelaamisellekin.

En siltikään ole samaa mieltä, että nettipokeri tuon perusteella pitäisi kieltää. Jos nyt tuolla tavalla ajattelee niin nettihän on täynä ties mitä 'turhaa ja hyödytöntä' ja jotkut pelaavat erilaisia roolipelejä sun muita pelejä tolkuttomasti tai jotkut surffailevat pornosivuilla päivätpitkät ja jopa työaikanaan jne.

Pokerin moraalisesta puolesta voi aina keskustella, mutta toisaalta eihän kukaan pakota pelamaan ja kun tallettaa rahat, niin pitäisi tajuta mikä on pelin henki. Ei se raha mistään puusta tipu vaan joltakin se on aina pois.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
nettipokeri on koukuttava peli (ainakin aluksi) ja myös henkisesti aika köyhdyttävää, jos se on todellakin ainoa asia mitä elämässään tekee.

Ja näitä ihmisiähän riittää.

Jos joku tulee minulle (koko ikäni IFK:n pelejä seuranneena) sanomaan, että jääkiekko on perseestä, niin tottakai olen vastahakoinen ja kinaan vastaan. Samanlailla pokeri"addikti" sanoo samaa omasta ns. harrastuksestaan. Puolustaa viimeiseen asti. Kyllähän minäkin ehkä niin tekisin, jos nettipokka olisi elämässäni korkealla paikalla.

Ja en minä mikään mikään pyhimys ole, kun tänne tulen pelimaailmaa puolustaville selittelemään tarkoitusperiäni. Haluaisin vaan, että jokainen miettisi omalta kohdaltaan sen asiaan loppuun asti, että mitä on tekemässä... ja mitä mahdollisesti haluaa tehdä tulevaisuudessa.

Uskon, väitän ja väittelen siitä, että pokerimaailma on vääristelevä paskiainen samettisine kokolattiamattoineen! (vertauskuva)
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ja en minä mikään mikään pyhimys ole, kun tänne tulen pelimaailmaa puolustaville selittelemään tarkoitusperiäni. Haluaisin vaan, että jokainen miettisi omalta kohdaltaan sen asiaan loppuun asti, että mitä on tekemässä... ja mitä mahdollisesti haluaa tehdä tulevaisuudessa.
Viinaan jää koukkuun, mutta sen myyntiä ei kielletä. Tupakan kohdalla sama juttu. Sama tietokonepeleillä. Esimerkkejä voisi keksiä vaikka loppupäivän ja vielä jäisi osa mainitsematta. Nettipokeri tai rahapelit yleensä ei mitenkään poikkea noista siinä, että heikot sortuvat ja vahvat eivät. Se vika on aina enemmän ihmisessä itsessään kuin koukutuksen kohteessa. Tottakai kaikki maailman ongelmat ratkeaisivat sillä, että kaikki vähänkin mielihyvää tuottava kiellettäisiin lailla. Mutta mitä helvetin järkeä siinä olisi? Jos nuo lähisukulaiset pääsisivät jostain koukusta irti vaikkapa sitten lakimuutosten avulla, tilalle tulisi takuuvarmasti seuraava houkutus. Ja taas tarvitaan auttavia puhelimia ja maallikkosaarnaajia.

Jotta doupille tai muille ei jäisi harhaluuloja, pelaan pokeria hyvin vähän ja pienillä panoksilla. Välillä voi olla viikon-parin taukojakin ja kerralla max 2 tuntia riittää minulle ihan hyvin. Se ei tarkoita sitä, ettenkö olisi perehtynyt lajiin ja väittelen mielelläni tästäkin aiheesta.
 

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pitkästä aikaa kaivoin nettipokerin esiin yli vuoden tauon jälkeen. Viikon verran olen tässä pelaillut, lähinnä turnauksia. Muistin miksi olen pitänyt taukoa. Olen aivan raivon partaalla!
Aluksi voitin muutamia kympin sittareita ja olin kolmas vähän isommassa turnauksessa, eli sain vähän kassaa kuntoon. Tänään olen tilttipäissäni syöksynyt sen parisataa takaisinpäin. En vain pysty hallitsemaan peliäni kun mua pannaan muutaman kerran perseeseen oikealta ja vasemmalta. Yritän korjata stäkkiä agressiivisella pelillä, jos olen saanut hittiä. Kun hittiä tulee tarpeeksi pelini muuttuu jokinlaiseksi jänöagreksi. Teen ihan käsittämättömiä ratkaisuja. Jos yritän förata blindin räyhäkkäällä korotuksella, painankin flopin jälkeen check, jos joku katsoo. Floppaan setin kutosia ja pöytään tulee pata-akka ja -ässä. Viis mukana floppia katsomassa turnauksen kuplalla. Painan melko takaa Check! WTF! En tiedä mikä pieni jacknichollson minussa saa vallan kun tilttaan, mutta vaikeaa on rauhoittua. Ajattelin sitten puhaltaa vähän höyryjä pihalle ja otin parin kybän headsupin. Peli olikin pl omppua josta en tajua hevon vittua. Ei kestänyt kauaa. Taidan mennä hakkaamaan munasillani päätäni portinpieleen. AQ on maailman paskin käsi ja kaikki voi muutenkin painua vittuun.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Nakertaa tän mun todella huono tuuri vaiheeksi viimesen 2 päivän aikana olen hävinnyt AA:lla ja KK:lla aina pienempää pari 5 kertaa putkeen. Ja nämä vastustajan parit ovat olleet aina sen yhden pienempiä. Tässä 5 kerran putkessa ei ole yhtään voittoa välissäkään.

Toivottavasti tämä loppuu aikanaan rolli pienentynyt uhkaavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös