Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 finaalit: KeuPa HT – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 04.04.2018 klo 00.20.

 1. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Hutulle se paikka sitten tuli josta homma ratkesi. Tolpat eivät olleet TuTon puolella, mutta lopussa KeuPalla ehkä oli myös hieman kovempi himo ratkaista. Hieno tunne ja onneksi Turkuun lähti mahtava faniporukka. Olisi ollut huikeaa nähdä vielä seitsemäs peli, mutta tämä kyllä kelpaa hyvin, varsinkin kun oli vielä jatkoaikaratkaisu jonka jälkeen aina nähdään nuo voimakkaimmat riemunpurkaukset.
   
 2. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Tänään oli tasainen peli, mikä olisi voinut päättyä toisinkin. Onnea mestaruudesta KeuPalle, sen hyville faneille ja Keuruun kaupungille. Hienoa että mestaruus on tärkeä koko yhteisölle. Toivottavasti KeuPa saa nyt paremman hallin.
   
 3. M.O.R.O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mustavalkoinen rytminmuutos
  Lainaus:
  Taisi Penalla vittuilut kolahtaa omaan nilkkaan, mites nyt suu pannaan, heh?
   
 4. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Joo onnea vaan Keuruulle. Hiukan on ristiriitaiset fiilikset. Pientä seuraa on aina helppo sympata, KeuPa:n suhteen vaan särön tekee tuo farmiaspekti. Mutta kuten miljoonaan kertaan todettua, niin vika on systeemissä, ei kyseisessä seurassa.

  Peli oli tänään mitä hienoin, tunnelmaa myöden. Keuruulta oli tullut niin iso nippu porukkaa, että sai kannustuksellaan koko hallin mukaan. Kumpi tahansa olisi voinut voittaa, tällä kertaa se oli KeuPa. Tolpat ei tänäänkään kotijoukkuetta suosineet, mutta sen taakse on turha mennä. TUTO vaan oli yksinkertaisesti liian tehoton, niin tänään kuin aiemminkin.

  On tämä urheilu draamaa. Asia konkretisoitui hyvin taas tänään, kun raivoisasti juhlivien keuruulaisten vastapainoksi kotijoukkueen pelaajat riiputtivat päitään vaihtoaitiossa. Siitä aivan yläpuolelta kun katseli, niin oli se vaikuttavaa nähdä miten raskaasti osa pelaajista tappion otti. On Mestis sitten miten näivettynyt tahansa, niin pelaajille sen(kin) voitolla on iso arvo. Ehkä eniten tunne oli käsin kosketeltavissa, kun pieni pikkupoika tuli vaihtoaition pleksin taakse äitinsä kanssa ja itki vuolaasti. Ja jos oikein tulkitsin, niin poika oli Aki Kangasmäen jälkikasvua.

  Sellaista tämä on. Olen seurannut lätkää aktiivisesti tuolta 70-80 -lukujen vaihteesta, ja monasti tässä vuosikymmenten aikana funtsinut kannattamisen syvintä olemusta. Voittoja aina toivoo ja tappioita pelkää, ja niiden välillä on olevinaan aivan valtava kuilu. Mutta silti, voiton hetkellä se huuma kestää suurinpiirtein sen aikaa kun on hallissa, samoin tappion hetkellä syntyvä pettymys. Taas tuota asiaa pohdin kotimatkalla S-Marketin maitohyllyn luona. Eli että miten erilainen se kaupassa käynti olisi, jos olisi ollut TUTO joka olisi mestaruuden voittanut. Ei juurikaan erilainen.

  No, menipä syvälliseksi. Ei nyt oikein pidempää viitsi naputella vaikka juttua kyllä tulisi vaikka romaanin verran, mutta kai tuosta ainakin joku osaa sen jutun punaisen langan löytää.

  Tuomareille kehut. Ei ollut helppo peli, mutta tuomitsivat aivan helvetin hyvin. Seurantaketjussa joitain tuomioita kritisoitiin, mutta kyllä ne vaan kaikki aika lailla oikein meni. Ja suurimman arvon annan sille, että paljon oli tilanteita joista ihan oikein jätti puhaltamatta, kun moni muu olisi pistänyt jäähylle.

  Pitää muuten korjata aikaisempaa lausuntoani, jossa sanoin että Ahoniemi ei hermostu koskaan. No tänään hermostui, nimittäin pelin ratkettua. Potki seinää ja yritti mäiskiä komposiittia palasiksi vielä kättelyn jälkeenkin. Hieno mies. Seurasin oikein tarkkaan miten entiset joukkuekaverit Ahomäkeen suhtautui, ja lämpimät halaukset taputuksineen tuli ja annettiin.

  Joo...jos on paljon kirjoitusvirheitä tässä, niin kestäkää. Naputtelen nimittäin kännykällä, eikä oikein ole ruutia oikolukea.
   
 5. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Oli TuTolta ihan hyvä peli, mutta aina ei vaan voita. Joka tapauksessa hopeakin on ihan hyvä saavutus, ainakin parempi kuin pronssi, mistä supercell perjantaina taistelee.

  Niin ja lauantaina Inter voittaa futiksessa Tepsin Kupittaalla, mitä on kiva mennä katsomaan.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2018 klo 22.29
 6. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  No jos nyt vielä hiukan koitan tiivistää noita ajatuksiani, niin ehkä pointti on se, että sen enempää voitto kuin häviökään ei loppujen lopuksi ole niin suuria juttuja. Ja se on oikeastaan hyvin kummallista, kun kuitenkin noita pelejä niin perkeleesti jännittää ja touhussa mukana elää.

  Lätkä on kai kuitenkin vain lätkää, siinä kai se pähkinänkuoressa. Ja tämä siis tippaakaan esimerkiksi KeuPa:n voittoa väheksymättä. Mutta esimerkiksi tuosta käy hyvin vaikka 10-vuotias tyttäreni, joka on kova TUTO-fani, hymyili leveästi kun keuruulaisten pelivarusteet lentelivät ja pelaajat ryntäsivät kannattajien kulmaan. Tyttö totesi vaan, että tämähän on kivaa. Niinpä.
   
 7. M.O.R.O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mustavalkoinen rytminmuutos
  Lainaus:
  Aika säälittävä ukko olet.
   
 8. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Onnittelut KeuPalle täältäkin. Kyläseuran tuhkimotarina sai sen sinettinsä ja ansaitusti. Sarja kääntyi KeuPalle kahdessa viimeisessä pelissä. TuTon peli meni selviytymiseksi ja mukana roikkumiseksi Pohjanoksan avulla. Pitkän SaPKo sarjan vaatima vero ehkä myös alkoi näkymään TuTon pelissä hiljalleen enemmän. Lähelle TuTo pääsi taas voittoa, mutta mielestäni KeuPa oli tänäänkin hieman niskanpäällä hyvillä maalipaikoilla mitattuna. TuTo ei saanut peliinsä sellaista "flowta" mitä KeuPalla oli ja jollain tavalla olitiin pelinopeudessa perässä.

  TuTolle paras sijoitus vuosikymmeneen Mestiksessä, mutta hieman tyhjä olo on pelin jälkeen. Hopea ei ole häpeä, mutta tuskin tyydyttää ketään, kun niin lähelle lopulta päästiin päätyä. Pitkästä aikaa kuitenkin TuTolla on nyt kokemusta siitä, mitä finaaleissa pelaaminen vaatii ja tästä voi ammentaa usempi peluri myös tulevaisuuteen viimeisiä menestymisen askeleita. Ilman näitä kokemuksia on hyvin vaikeaa päästä sille tasolle millä mestaruuksia otetaan. Tappiosta huolimatta iso kiitos TuTon joukkueelle koko kaudesta. Finaaleja on aina hienoa päästä seuraamaan kotihallissa, varsinkin vuosikymmenen tauon jälkeen.
   
 9. TOVERIT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Joo, sellainen kausi! Ei nyt jaksa enempää kiinnostaa, joten totean vaan, että onnea Keuruu! Palataan asiaan joskus, jos sittenkään...
   
 10. TIKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Se tässä itseäkin nyt eniten harmittaa, että kun ei oikeastaan harmita. Tappiota enemmän ketuttaa se kun KeuPan pelaajat keräytyivät yhdessä nostamaan pokaalia niin lauloivat Keinäsen maalilaulua. Farmijoukkue dissaa mestaruuden voitettuaan sarjan ainutta seurauskollista pelaajaa. No, jokainen tyylillään. KeuPa oli tänään mielestäni selvästi parempi ainakin telkkarista katsoessa, joten ansaittu voitto kyllä. Onnea Keupa! Mestikselle vaikea sanoa samaa.
   
 11. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Harvinaista että kukaan jaksaa tuomareita kehua. Hyvin veti nämä pelit mitä minä katselin. Lakuakin lämmittää kun ajelee sen 5 tuntia Lappeenrantaan ja on yöllä kello 2 omassa sängyssä kun edes vähän kehastu palstalla.
   
 12. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Nää on jänniä. Voin vaan kuvitella sitä, miltä Keuruulla tuntuu tällä hetkellä. Mestiksen mestaruus on kuitenkin aika pitkälle suurinta, mitä siellä voitiin edes kuvitella joku kymmenen vuotta takaperin.

  Kai sitä sillai ujosti voi tunnustautua KeuPa-faniksi itsekin. Joskus tosi kauan sitten junnuna tuli pelattua joukkuetta vastaan, toki eri jätkät remmissä nykyään. Sillai ujosti sympaten tuli seurattua koko matka kolmosdivarista tähän asti. Jämsässä/Mäntässä ollaan varmasti kateellisia juuri nyt. KeuPan matkaa tähän pisteeseen tuli itse seurattua paikan päällä aina, kun jengi Jyväskylässä pelasi. Outo juttu sekin.

  Ehkä sitä ajatteli, että jos tän alueen seuroista joku, niin just KeuPa pystyisi tänne asti pääsemään. Suomen viidenneksitoista paras seura ja seurojahan täällä piisaa kyllästymiseen asti. Se on aivan se ja sama jonkun farmikuvion kanssa, Keuruulla tää homma ymmärrettiin just oikein. Siitä tää on merkki. Muut Mestis-seurat voi olla katkeria, se kertoo vain ja ainoastaan siitä, että oma seura ei osannut hyödyntää nykysysteemiä oikein ja se harmittaa.

  KeuPa osasi ja ne teki sen. Keuruu on ansainnut kiekkonsa puolesta jokaisen suitsuksen puolelleen. Tää oli KeuPan hetki ottaa se mestaruus ja perkele, ne meni ja teki sen! Happamia kommentteja asiasta saa tulla vasemmalta ja oikealta, ei paljoa paina. Oman kaupungin joukkuetta täällä jokainen kannattaa lähtökohdista riippumatta, eikä tällaisen pitänyt olla Keuruulla koskaan mahdollista. On se.
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2018 klo 09.06
 13. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Samat tunnelmat kuin mistä @Numero 1080p kirjoitti eli eipä näillä niin väliä, viimeistään viereiseen Citymarketiin mennessä pelin jälkeen mahdolliset tunnelataukset ovat jo ajat sitten kadonneet. Puolen vuoden päästä lätkitään taas lätkää, ja joka vuosi kausi tuntuu alkavan aivan liian aikaisin keskellä loppukesää.

  Yleisöä oli 1748. Enempää ei Mestis-ratkaisufinaali vedä. Takavuosina Kupittaakin oli pullollaan ihan runkosarjapeleissäkin, ja 10 vuoden takaisissa finaaleissa taisteltiin lipuista hallin ollessa täynnä. Mutta eipä nyky-Mestikseen intohimoa kovin helposti kehity, korkeintaan vanhat fanit jaksavat hallilla istua ja hyvässä lykyssä tuoda vielä jälkikasvunsa.

  Tehoton tuntui TuTo kaiken kaikkiaan olevan, ei ollut supertähti-Luceniuksestakaan kuin ottamaan turhan jäähyn viimeisessä erässä. KeuPa oli ne pari maalia parempi tässä sarjassa ja otti neljä vaadittavaa voittoa, joten mestaruudesta tunnustus Keuruulle, joka on onnistunut farmitoiminnan maksimoimaan huippuunsa, toisin kuin LeKi, K-Vantaa ja valtaosa muista nyky-Mestiksen joukkueista. Lähes kaikkihan seurat farmeja nykyisin ovat, mutta harva farmi voittaa mestaruuden.

  Samassa onnittelut myös Jyväskylään omien sopimuspelaajien saavuttamasta kauden toisesta mestaruudesta CHL-pokaalin lisäksi ja onnea myös Raumalle, harvoinhan Lukko-sopimuspelaajille on viime vuosikymmeninä tullut mestaruuksia. Nyt ei tarvitse maalivahdinkaan olla kallella (Lukko-)kypärin.
   
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Ihanko oikeasti?!? Ei jumalauta mitä toimintaa. Todella häpeällistä ja noloa.
   
 15. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Keupan mestaruus oli huonoin asia mitä Mestikselle voi tällä haavaa tapahtua. Rest In Peace Mestis.
   
 16. TIKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllä. Ihan oikeasti.
   
 17. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Himmentää mielestäni KeuPan mestaruuden arvoa, jos näin ovat tehneet. Keinänen on varmasti sarjan arvostetuimpia pelaajia ja tänäänkin taisi jaksaa johdattaa joukkueensa ensimmmäisenä "raskaan" hopean hakuun. Keinäselle jos kenelle olisi suonut sen kirkkaamman mitalin, mutta tällaista tämä on ja Keni tietää sen.
   
 18. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Ei jumalauta. Jos näin tosiaan tapahtui, eikä luonnollisesti ole syytä epäillä sanojasi, niin tuossa kyllä sitten ylitettiin jonkin sortin mauttomuuden maailmanennätys. Tosiaan Mestiksen yksi harvoista, ellei peräti ainoa seurauskollinen pelaaja, jonka päälle syljetään.

  Voihan vittu, en voi muuta sanoa. Tuoko on tapa jolla KeuPa yrittää saada arvostusta osakseen?

  Ja vielä loppuun sanoisin, että älkää vaan yksikään keuruulainen kehdatko olla tästä asiasta eriävää mieltä. Ettehän?
   
 19. Shane Falco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
  Lainaus:
  Pelaajina hyviä, ihmisinä pieniä. Jos voitonkin hetkellä toisille vittuilu on arvokkaampaa kuin oman saavutuksen juhliminen niin kertonee oleellisen näistä sankareista. Toivottavasti Keuruun bussi on jo kaukana.
   
 20. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Voisiko nyt kuitenkin sillä johtoportaan asenteella ja lippujen hinnoittelulla olla vähän vaikutusta asiaan? Tuohon päälle YLE:n ilmainen lähetys, niin ei ole ihme jos ei ole halli täysi. Areenassa näkyi että ekaa erää seurasi 4800 ja rapiat katsojaa, toisessa erässä oli määrä noussut yli 8000 katsojan ja nyt puhutaan netistä, ei TV:stä. Kyllä hyvä kiekko kiinnostaa, mutta noilla hinnoilla, niin en ihmettele lukumäärää. Mutta taas piti saada vedettyä maksimi tulos yhdestä pelistä. Erittäin lyhytnäköistä toimintaa.

  Hieman kyllä ihmetyttää myös tuo ajatus että Keinäsen maalilaulun laulaminen olisi ollut joku dissaaminen. Mitäs jos ne lauloi sitä ihan vain koska se sopi tilaisuuteen ja Keinänen on kova pelaaja? Täällä on nykyään melkoisesti ajatustenlukijoita.
   
 21. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Laitoin viestiä kaikille pelistä kirjoittaneille Jatkoajan toimittajalle, sekä päätoimittajalle. Jos noin on tosiaan tapahtunut, niin pakko siitä on joku juttu tehdä.

  Yhdyn vahvasti Shane Falcon mielipiteeseen. Toivottavasti on jo todella kaukana.
   
 22. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  ...tai ehkä "parasta"!

  Josko tämä antaisi lisävauhtia A-/B-liigan ja C-sarjan neuvotteluihin! Luulisi herättävän liiton ja liigan pohtimaan idiosmin huipentumaa...siis että jokin liigajoukkue voittaa liigan ja sen lisäksi sijan 17! Ja kuittaa näistä sievoisen summan hilloa...

  Nyt varmaan ollaan ylitetty se kynnys, jossa pirulle annettu pikkusormi on vienyt koko käden. Itsenäisyyttä vaalivat perinteikkäät divari-/mestiseurat ovat saatu tiputettua pistesijoille ja puhtaat farmit pyyhkivät niillä pöytää! Tällainen ei olisi ikinä onnistunut, vaikkapa 10 vuotta sitten, kun esim. Spåra ja KooKoo pelasivat sarjassa. Nyt se onnistui...ja onnistuu jatkossakin, jos asialle ei tehdä mitään. Näitä keupoja, lekejä, k-vantaita riittää...Pelaajien osalta siinä onnistui nyt parhaiten Keuruu ja peliasun osalta Vantaa, joka puki päälleen Jokerit-manttelit(lainasana venäjänkielestä). Tätäpä se tulevaisuus tosiaan on, jos pikaisia muutoksia ei tapahdu! Aina sieltä isommilla budjeteilla pelaavista kultapossukerhon seuroista löytyy arsenaalia yhteen hyvään liigaseuraan ja yhteen keskinkertaiseen liigajoukkueseen(mestikseen). Ja kauden lopulla sitten ladataankin paukut tähän "kakkoseen", jos pääseura ei ole kauden aikana sattunut onnistumaan.

  Kaukana on "divari" aidoista divariajoista!
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2018 klo 00.43
 23. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Kyllähän tuo oli suurin rimanalitus koskaan Mestiksen historian aikana ja se ansaitsee julkisuutta. Tuli juuri todella syvä viha ja inho koko heidän joukkuetta ja seuraa kohtaan. Se on harmi, koska fanit ovat ainakin olleet loistavia. Helvetin häpeällistä!
   
 24. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Turha odottaa. Liiga on ollut niin ylimielinen Mestistä kohtaan että on tarttunut jo nuorempiinkin liigapelaajiinkin. Ei tosin yllätä.
   
 25. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Joo fanien puolesta harmittaa, fiksun oloista porukkaa kautta linjan. Mutta mitä joukkueeseen tulee, niin enpä juuri nyt voisi mitään joukkuetta KeuPa:aa enempää inhota.

  Kyllä, näin pienestä se on kiinni. Saa käydä lueskelemassa viestejä joita olen ennen tätä keissiä kirjoitellut. Ettei tarvitse syyttää huonoksi häviäjäksi. Tästä ei ole siitä kyse, ja vaikka jonkun mielestä voi olla pieni asia, niin periaatteen tasolla tuo on aika helvetin suuri. Siitäkin huolimatta, että ehkä Keuruulla tai Lempäälässä ei oikein ymmärrettäisi.

  Noo...niin monta sähköpostia on asian tiimoilta nyt lähtenyt, että on likimain mahdotonta ettei joku asiasta kirjoittaisi.