TPS ja playoffs 2018 – Kanada-maljan paluu Aurajoen rannoille?

  • 86 096
  • 455

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
nyt pitää pelata kevätkiimassa

Nyt jos koskaan! Kissan mahdollinen ja toivottava paluu parantaa puolustusta vääjäämättä huomattavasti. Markun ei tarvitse heilua 30 min jäällä ja toivottavasti raikastuva jalka mahdollistaa kovien pommien jakelemisen.

Ensimmäisessä pelissä tapahtunut sulaminen on toivottavasti Tepsin koko joukkuelle muistutus että nyt ei pelata mitään runkkaripeliä, jossa voi selän suoristaa kahden maalin johdossa. Tänään nähdään kuinka kova kiima Tepsillä on ja saavatko papat koneen kunnolla käyntiin. Kakkoskenttä on tällä hetkellä paras ja vaarallisin ketju, joten toivottavasti peliaika heijastelee tätä tilannetta. Muutenkin Filppulan ketjut sun muut tarvitsevat peliaikaa eikä tuollaisia täsmäaseita ole mitään järkeä istuttaa penkillä samalla kun pappaosasto puuskuttaa pari polkaisua Tapparan hyökkäystä jäljessä.

Itse ainakin uskon Tepsin nostavan tänään tasoaan. Perstuntuma on että toinen peli klaarataan ainakin, mutta mitään vahvaa tunnetta ei ole siitä että tuleeko voittoja yksi vai kaksi.

Helvetin hieno aika vuodesta! Huomenna Turkuhalli räjähtää saatana!

edit: typo
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Iso peli tiedossa. Kaikki tarvittava meillä on edelleen rosterissa tämän sarjan voittoon. Kun koko kuuskymppinen pystytään pelaamaan kovalla intensiteetillä ilman niitä petollisia nukahduksia, niin mitään hätää ei ole. Jos vaikka Tappara hieman tulisi alkuun puoli-ylimielisenä, niin tuolloin alussa olisi paikka iskeä lujaa. Hieno näytelmä luvassa!
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Jos mietitään Tompan tämän hetken kuntoa maksimistaan, niin se on jotain 60 ihan max 70 prosenttia. Ajattelin, että tuossa pienen breikin aikana oltaisiin saatu kroppaa uomiin, mutta ei se tuossa iässä enää hetkessä korjaannu. Tässä käy juuri niin kuin pelkäsimme, että Kaskinen ylipeluuttaa ykkösketjun puhki. Siellä on nälkäistä Kurua ja kumppania, jotka jaksaa kyllä vääntää. Toivottavasti nälkäinen Pajuniemikin palaa piakkoin kokoonpanoon. Fraser pelaa ihan liikaa ja eihän se Markun vika ole..

Jotenkin niin alistunut oli Tepsi ekassa erässä, että eikö siellä oikeasti uskottu kotijoukkueen rynnistävän päälle varsinkin ekalla kympillä. Rehellisyyden nimissä tuomaristo jopa armahti meitä ekassa erässä jättämällä viheltämättä pari tilannetta.

Periksi ei anneta, mutta nyt odotan valmennusjohdolta tekoja. Omaan tekemiseen on uskottava, mutta nykyisellä peluutuksella homma on jo melko jästipäistä. Ylivoimakentällisiä voisi rukata. Tuntuu, että Filppula menee hukkaan herrasmiesten nykyvireellä tuossa ketjussa.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Periksi ei anneta, mutta nyt odotan valmennusjohdolta tekoja.

Ihan tälleen niinku tosissani nyt kysyn, että millä perusteella? Näiden playoffien aikana valmennusjohdolta ei ole paljon tekoja nähty. Hämmästyttävän vähän mitään pelin sisäisiä reagointeja aikalisien yms muodossa. Keskiviikkona Turussa Tapparan annettiin ottaa peli hallintaan kolmannessa erässä aivan vapaasti ilman mitään aikalisiä tms. Kalliot ja Perrinit painavat itseään puhki pelistä toiseen, Setänen pompottelee maalilla ja mikään ei muutu.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Ihan tälleen niinku tosissani nyt kysyn, että millä perusteella? Näiden playoffien aikana valmennusjohdolta ei ole paljon tekoja nähty. Hämmästyttävän vähän mitään pelin sisäisiä reagointeja aikalisien yms muodossa. Keskiviikkona Turussa Tapparan annettiin ottaa peli hallintaan kolmannessa erässä aivan vapaasti ilman mitään aikalisiä tms. Kalliot ja Perrinit painavat itseään puhki pelistä toiseen, Setänen pompottelee maalilla ja mikään ei muutu.

Esim. tänään, kun tuskin enää pelissä tasoihin noustaan, sekottaisin ketjuja ainakin loppupeliksi. Toki ohuella vedetään, kun Virtakin putosi pois. Perusteita en tosiaan valmennuksen reagointiin voi antaa, kun semmoisia selkeitä muutoksia ei ole tällä kaudella nähty. Tuntuu pahalta sanoa, mutta nykykunnossaan Kallio ei kuulu pelaavaan kokoonpanoon.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Ei kuulu ei, mutta silti vain vetää joka ilta suurimpia peliaikoja. Pelkääkö Kaskinen että jos tulee ilman puolikuntoista Kalliota turpaan, hänet lynkataan tms? Se on todennäköisesti jo kaikille katsojille selvää, että Tompan pitäisi olla kotona parantelemassa, eikä kaukalossa riippakivenä joukkueen kaulassa.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Nuo kentät on pakko muokata uuteen uskoon huomiseen peliin ei tuosta muuten tule mitään. Kaikki aivan koomassa pyörii tuolla.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä tässä käy myös miehistö aika kapeaksi jälleen kerran. Kallio on käytännössä tyhjä rotsi, ei voida puhua hänen kohdalla mistään runkosarjan top3-pistemiehestä, vaikka muodollisesti mukana roikkuukin. Tallinderin poissaolo näkyy armottomasti johtajuusvajeena puolustuksessa. Tallen olisi tässäkin pelissä varmasti tuonut ryhtiä avauspeliin ja puolustuspäähän, puhumattakaan siitä että pelaisi vaikeimmat minuutit Fraserin tms. sijaan. Eronen taitaa edelleen olla puolikuntoinen. Nyt putosi Virta pelistä. Vaikkei hänkään mitään järin ihmeellistä ole esittänyt niin omaa kuitenkin jonkinlaista ratkaisuvoimaa. Muut syvyyspelaajat (esim. Pikkarainen, Nurmi) ovat sitten muuten vaan menneet täysin jäähän pleijareissa.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nurmen ja Pikkaraisen tilalle seuraavaan peliin Pajuniemi ja Monni. Molemmat olleet täysin turhakkeita viime peleissä. Toki suurimmat ongelmat ykkösketjussa, mutta siihen lienee turha odotraa muutosta. Enintään Lindsten viltitetään.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Isompaa hävittävää tässä ei kai enää ole, vaan nyt pitää herätellä koko remmiä ja lujaa. Siiki ja Nieminen rosteriin ja pappoja katsomoon.

Siiki - Jonne - Talkkari olkoot ykkönen ja pakeiksi Kaskinen ja Fraser. Maaliin Kaarlehto. Ja sitä rataa. Olisipahan taisteleva Tepsi ja jäisi tämäkin sarja jostain mieleen. Jos Salon Sami löytää itsensä siniseltä ylivoimalla ja Rintsi pyörittämässä yv:tä, niin en laita pahakseni. Kalle itse seuratkoon seuraavan pelin vaikka Edisonista ja Böögin Aki hoitaa koutsaamisen. Tai pelaajavalmennuksem, hypätköön kaukaloon jos siltä tuntuu. Ensimmäinen Böögin valmennuksellinen teko ja teesi on, että kaikenmaailman pelikirjat ja viivelähdöt sun muut pseudo-träpit heitetään takavasemmalle roskikseen ja aletaan pelaamaan sitä vitun lätkää villeimmillään ja vapaimmillaan. Kunnon luontoäidin lätkää. Sillä se Suikkanenkin pelasti monta peliä keväänä 2010. Taklauksia, vittuilua, lämäreitä, tilanteiden loppuun ajamista, heittäytymistä ja testoa kehiin oman maalin eteen. Tahtoa eikä mitään partiopoikien nyhväämistä. Jore-Karhu voisi vittuillakseen jakaa katsomoon porkkanoita, vaikka "Tappara-katsomoon". Eskola voisi lanseerata jonkin menevän teeman huomiselle; "Balls to the walls", erästä saksalaista hevibändiä lainatakseen. Yleisölle voisi Dufva-huumorin myötä jotain asiaankuuluvaa rekvisiittaa jälleen.

Vittu tuolla jos millä saadaan tamperelaisten ärsyttävän pedantti puolustusprikaati esikuntineen sekaisin. Tunteita ja tuoksuja tähän tarvitaan eikä mitään "oltiin hyviä, mutta niin oli kaverikin" läpinöitä.
 
Viimeksi muokattu:

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Hämmentävää miten huonoa jääkiekkoa voi tolla kokoonpanolla pelata. Oisko vika sittenkin valmennuksessa?
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo... Huomenna on sitten kattila liki täynnä, toivon että pystytään edes haastamaan ettei ihan täydellistä persraiskausta tule kauden ennätysyleisön edessä. Maali olis plussaa. Kauheasti enempää ei nyt osaa toivoa, mutta näyttäisivät edes että kiinnostaa.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Olipa paska peli Tepsiltä, vaikka supercell maksaa. Onneksi Kupittaalla pelataan voittavaa turkulaista jääkiekkoa.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Valmennukseen tämä nyt kaatuu. Ei jätkillä ole toimivaa sapluunaa johon tukeutua, ei omissa eikä hyökkäyksissä. Alussa jokainen jätkä näytti siltä, kuin olisi alin ja paineen alla. Jopa ruudun rasittavin selostaja näkee pelitavan älyttömyyden. Pistepörssin top kolmosessa kaksi meidän senaa ja rakentaminen on silkkaa paskaa.
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Kyllä mä näen niin että kaikki joilla on sopimus niin tietysti pelatkoon sopimukset loppuun, mutta heillä joiden sopimus loppuu tähän kauteen niin saa mun puolesta vaihtaa osoitetta jos ei kerran kiinnosta. Huomenna on parempi onnistua. Jo ihan sarjan kannalta ja myös siksi että halli täynnä. Itsehän en kyllä paikalle ole tulossa. Mutta aika moni kuitenkin on tulossa joten toivon että TPS edes yhden pelin yrittäisi pelata kunnolla
 

Saske

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks
Se on kumma kun vuodesta toiseen ollaan saman ongelman äärellä. Ei väliä kuka valmentaa, mutta ns. ykkösketjua peluutetaan aina koko ajan liikaa.

Kallio ei ole esittänyt tässä sarjassa yhtään mitään. Nyt se Filppula sinne ykköseen ja Perrin laidalle, kaveriksi Väyrynen / Pajuniemi. Ei tässä enää auta kolmatta kertaa hakata päätä seinään. Oikeesti aikalisä minuutti ennen pelin loppua ... Maalivahti ois pitäny ottaa jo 55 Min kohdalla pois, jos maaleja aiotaan 3 kpl tehdä. Mutta kun ei niin ei. Ollaan idiootteja kaikki.
 
Suosikkijoukkue
Dirlandaa, kun on seikkailumieltä ja haisee hieltä
Piti tulla kosminen kevät, mutta purjeissa solmussa pahasti ja mennään kölin alta syvään. Joko tiketit Barcelonaan tai Leville, vai minne menee? Toki huomenna näköratio tulilla, vaikka pahaa tekee.
 

Lätkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nythän Nurmi nostettiin jo Pyydyksen tontille, eikö?

Rautakorpi ei muuta mitään, mutta Kaskisen pitää kaivaa huomiseksi niemisotto ja pajuniemi mukaan kokoonpanoon. Virran lisäksi ottaisin Bergerin pois tuolta.

67 10 51 2 49
52 89 18 4 36
25 81 71 20 26
84 56 48

Tuolla tavalla huomenna.

Virtasen Jonnella ei tee näissä otteluissa yhtään mitään.

Kolmas peli ratkaisee tämänkin sarjan.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Olipa paska peli Tepsiltä, vaikka supercell maksaa. Onneksi Kupittaalla pelataan voittavaa turkulaista jääkiekkoa.
Haista vittu juntti ja mene takaisin tonttuilemaan takaisin kupittaalle.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paljon tuntuu olevan pelissä pielessä, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Pelitapa ei tuota riittävästi maalipaikkoja, harvoja paikkoja tuhlaillaan, avauspelaaminen on tukkoista ja yksilötasolla liian moni pelaaja on kohmeessa. Kokoonpanokaan ei enää ole niin hyvä kuin se hetken aikaa näytti. Tepsi on hidas ja mielikuvitukseton. Tänään vielä nukuttiin täysin ensimmäinen erä ja luovutettiin peli ennen kuin se ehti kunnolla alkaa. Päälle vielä loistovireen löytänyt Hrachovina niin...

Vaikea tässä on motivoitua huomiselle, mutta onneksi edellisen pelin tulosta ei tarvitse kantaa mukanaan seuraavaan. Lopulta on ihan sama häviääkö seitsemällä maalilla paskan pelin jälkeen tai yhdellä hyvän pelin jälkeen, seuraavassa kaikki lähtee taas nollista. Homma on edelleen omissa käsissä. Huomiselle joku limainen taisteluvoitto, niin peli saattaisi kummasti vapautua.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kallio ihan lapanen ja pelasi silti enemmän kuin yksikään Tepsin pakeista. Lisäksi seuraava peli tulee heti huomenna niin onhan yli 20 minuuttia tuolla huojumisella ihan liikaa.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Täytyy sanoa, että hengetön,munaton ja mauton oli Tepsin vieraspeli Mansessa. Odotin todella, että peliin tulee rymistelevä TPS ja , että parannetaan joka osa alueella. Mokattiin pieniä tärkeitä juttuja isojen lomassa. AJoitukset olivat pielessä Tapparan trapin purussa, tärkeitä aloituksia hävittiin mm Perrin. Materiaalia olisi parempaan. Maalipaikkojen viimeistely oli nolla ja vastuuta myös siirreltiin. Ei ole myöskään Kallio siinä vireessä tai kunnossa, että johtaisi joukkoja esimerkillään. Pyydys oli varmaan viimeisestä 7,5 minuutista kentällä 5 minuuttia. Kuru oli mielestäni hyökkääjien parhaimmistoa.
Toivon todella, että Kaskinen ja TPS ryhdistäytyy ja tekee tästä sarjan. Kaskinen ja M.Manner taitaa olla hyviä frendejä.Toivottavasti Kaskisesta löytyy lopulta sitä kuuluisaa munaa. Oli Mantereen eilinen haastattelu voiton jälkeen oudon anteeksipyyntelevä. Liekö propagandaa https://www.ruutu.fi/video/3213790
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Joo menen. Leiki sinä supercelin pelien kanssa. Saatat jopa joskus voittaa.

Nyt on naapurista aika kylmäävää settiä.

Mikä sinua nyt ahdistaa? Mene tuhlaamaan ja ammentamaan loppumatonta kiihkoasi sinne omalle hiekkalaatikolle juonimaan miten saatte sen himoitun mehukannun sinne mehumökkiinne. On tosi kiva jos joskus jotain voittaisitte, mutta täällä sulla tuntuu nyt olevan aika heppoiset argumentit.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Siltähän se pahasti näyttää, että kesäloma lähestyy. Tepsin pelissä ei mikään tänään näyttänyt siltä, että finaaleihin joukkue ansaitsisi paikan. Ei mikään. Tappara vei peliä kaikilla osa-alueilla ja ennen kaikkea taktisesti: TPS oli koko ajan altavastaaja, eikä millään tavalla uhannut Tapparaa.

Jos vielä aamulla oli fiilis, että sarjassa voi käydä miten vaan, nyt tunnelma on sellainen, että toivoo edes sitä yhtä-kahta voittoa ennen sarjan väistämätöntä tappiota. Toki pelejä on vielä jäljellä, mutta mikään ei nyt Tepsin pelissä haise siltä, että finaalikiimaan saumaa saati uskoa olisi.

Huomenna kauden ennätyskotiyleisön edessä TPS:n on jätettävä kaukaloon ihan kaikkensa. Siitä lähdetään, että jos huomennakin hävitään, niin hävitään sitten taistelun päätteeksi, ei tällä tavalla täysin taktisesti alistettuna.

Tähän liittyen ja mitään Tapparalta pois ottamatta, mutta: ei nyt tuo tamperelaisjoukkue mitään yllättävää sinänsä ole esittänyt. Ihmettelen vaan, miten Kaskiselta ei ole tässä(kään) sarjassa löytynyt mitään taktista vastausta vastustajan kuvioihin; samoilla mennään. Oppirahoja maksetaan nyt keltanokkavalmentajista aika isoin lompakoin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös