Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 finaalit: KeuPa HT – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 04.04.2018 klo 00.20.

 1. Lätkä Jäsen

  Ikävintä lisäksi, että divarin vuosia kestäneen "puhdistuksen" seurauksena sarjaan on pesiytynyt nk. "faneja" näistä nykymestiksen untuvikkoseuroista, jotka hyväksyvät divarin nykytilan ja jopa kannattavat sitä! Huh! Ei pitäisi olla aihetta minkäänlaisiin riemunkiljahduksiin sarjan ollessa tällaisessa suossa!

  Tämä on valitettavasti seurausta ainoastaan siitä, että sarjassa pelaa tällä hetkellä sellaisia seuroja, joilla ei olisi ollut ikä päivänä mahdollista nousta entisaikojen divariin. Harmi....todella harmi!
   
 2. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Kyseinen toiminta kielii ainoastaan siitä, ettei pelaajilla ole mitään intohimoa seurauskollisuuteen. Energia ja "voitonilo" puretaan aivan eri asioihin... Tapaus siis ainoastaan todistaa tuon tosiasian.
   
 3. Se on ikävä että turkulaisia harmittaa ja keksitte kaikennäköistä kuraa jotenkin himmentääksenne Keupan upean tarinan arvoa. Tänään jäällä oli vain yksi JOUKKUE, joka todellakin ansaitsi taistelullaan mestaruuden. Kuten Jokinen sanoi: "Tässä joukkueessa lätkän pelaaminen vaan on kivaa". Siitäpä turun neideille mietiskeltävää kun neulovat hamekankaitaan tahi istuvat jossain terapeutilla, jotta kasetti kestäisi edes hieman, näille selkeästi tarvetta ainakin mussuttajalussella ja parpikenillä.
   
 4. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Kiitos.
   
 5. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Ei yhtään yllätä, että kyseinen nimimerkki on tulee pilaamaan keuruulaisten mainetta joukkueen lisäksi. Kovat antipatiat tuntuu olevan.

  E: Ja kukaan ei ole varmaan sanonut, että KeuPa ei olisi mestaruutta ansainnut.
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2018 klo 00.58
 6. Nati Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS ja Turun Toverit
 7. Jusu7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ihan jokainen voi tuosta klipistä kuunnella itse kohdan jossa tämä häpeällisyyden ja dissauksen maailmanennätys tapahtuu. Muutamaan kertaan kelattuani en saa kyllä mitenkään tuosta koko joukkuetta laulamaan Keinäsen maalilaulua. Yksi pelaaja huutaa muun yleisen älämölön, kannunnostelun ja huudon seassa kappaleen kertsiä ja kuuluu kolme kertaa "Keinäänen, Keinäänen, Keinäneen" ja loppuu siihen. Kaikkien aikojen mestishäväistys, ihan oikeastiko ? Tuskinpa tästä kannattaa sen enempää yöuniaan menettää ja alkaa joukkuetta vihaamaan.

  Sarjassa tarjottiin kyllä hienoa kiekkoa puolin toisin. Parista viime pelistä päätellen jotka jotakuinkin kokonaan näin, jäi tunne että TuTolla bensa loppui ja KeuPa pääsi hallitsemaan paljon paremmalla liikkeellä. Hieno sarja ja hieno kausi ainakin omasta mielestäni. Mestiskiekko on ihan katsomisen arvoista lätkää ja ainakin KeuPa on edustanut itselleni raikasta lätkää välillä tylsän ja ummehtuneen liigan vastapainoksi. Kiitos kaudesta molemmille ja pelaajille mukavia lomapäiviä!
   
 8. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Joku taliaivo siellä osoittaa pienuutensa, mutta lienee liioittelua syyttää koko joukkuetta siitä. Isoon ryhmään mahtuu usein joku kusipää, niin näköjään nytkin. Toivottavasti ymmärtää edes hävetä.
   
 9. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  No on siinä ainakin se kolme huutoa liikaa.

  Lainaus:
  Tähän on helppo yhtyä.

  Vielä sen verran pointseja Keuruulta saapuneille kannattajille, että oikein tyylikkäästi antoi suosionosoitukset myös TUTOlle pelin päätyttyä. Samoin pelin alussa aplodit keräsi myös Turun Murre.
   
 10. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jotenkin nyt vaikuttaa näin ulkopuolisen silmissä siltä, että Turussa puretaan pettymystä nyt sitten tähän Keinäsen huuteluun. Aika älytöntä yliregointia, kun ei edes hetkeksi pysähdytä miettimään, että mitä tuossa oli homman takana ja ketkä siinä olivat mukana. Ja sitten yhtäkkiä KeuPa on maailman hirvein joukkue ja Keuruu Suomen kauhein kaupunki.

  Toki ihan hyvä, jos tästä on oltu toimittajiin yhteydessä, niin ehkäpä asiaan saadaan jotain selvyyttä ja järkeäkin mukaan.

  Allekirjoittaneelle jää toistaiseksi tästä paha maku suuhun lähinnä sen vuoksi, miten TuTon kannattajat ovat asiaa kommentoineet täällä jatkiksen puolella. Tämä kommentointi tuntuu ala-arvoisemmalta, kuin se mitä KeuPan pelaajat tekivät.
   
 11. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Voisitko sitten kertoa, mitä tuossa oli homman takana? Ei ainakaan itselleni oikein aukea.
   
 12. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Pyh pah. KeuPa on ihan rehdisti paremmaksi todettu ja rehdisti onniteltu täältä käsin, käsittääkseni ihan joka ikisen toimesta.

  Lainaus:
  Keuruulta saapuneita kannattajia on kehuttu melko vuolaasti, viimeksi tässä aamulla minäkin, eikä tuo ole mihinkään muuttunut.

  Ehkä me täällä ollaan hiukan turhan herkällä tuon asian suhteen, sitä ei voi kiistää. Ja kuten aiemmin mainitsin, niin melko lailla mahdotonta tajuta Keuruulla ja Lempäälässä, näemmä myös Jyväskylässä.
   
 13. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  No kuinkas muutenkaan? Ei se poista sitä faktaa, että pettymys on kova ja sitä nyt sitten puretaan tähän.

  Lainaus:
  Kannattajia suoraan kyllä kehutaan, mutta kun vedetään heidän kannattamansa joukkue tällaisessa tilanteessa maanrakoon, niin se on kyllä äärimmäisen epäkunnioittavaa ja törkeää. Minua ainakaan ei KeuPan kannattajana kiinnostaisi yhtään kannattajiin kohdistuvat kehut, jos joukkueesta puhutaan tällaiseen sävyyn ja syy tuntuu jokseenkin mitättömältä.

  Mutta tunteet ovat pinnassa ja se on ihan ymmärrettävää. Totta on myös, että ulkopuolella ei helposti TuTolaisten näkemystä asiaan ymmärretä, mutta kyllä tässä silti on menty liian pitkälle. Toivottavasti tilanne tasaantuu, kun tunteet tasaantuvat.
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2018 klo 10.00
 14. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Pysähdyin hetkeksi miettimään, mutta en silti ymmärrä mitä tuossa oli homman takana ja ketkä siinä olivat mukana. Kerro meille, kun kerran tunnut tietävän.

  Oli niitä pelaajia sitten yksi, kolme tai viisi, niin joka tapauksessa mautonta ja harkitsematonta. Jollain Keuruun pelaajista petti tyylitaju. Joku voisi tähän todeta, että tuo olikin ainoa kerta, kun Keuruu ja tyylitaju mainitaan samassa lauseessa, mutta minä en sellaiseen kirjoitteluun aio alentua.
   
 15. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mistä lähtien olen sanonut asiasta jotain tietäväni? Uskon tietäväni yhtä paljon, kuin muutkin täällä.

  Ennen kuin tiedetään miksi ja ketkä, niin on mielestäni aiheetonta tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Koko joukkue tässä tuskin yksimielisesti oli takana - ainakaan sillä tarkoituksella, mikä täällä tuntuu joidenkin käsitys olevan. En ole sanonut, että kyseinen toiminta olisi järkevää tai aiheellista, mutta ylireagointi on ylireagointia. Ei pitäisi alistua samalle tasolle niiden kanssa, joiden toimintaa arvostelee.
   
 16. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Lippujen hinnoista olen aikaisemminkin kirjoittanut ja pitänyt niitä liian kalliina, vertailin niitä esim. Kärppien SM-liigafinaalien halvimpiin lippuihin (12 euroa) ja olin sitä mieltä, että halvemmilla Mestis-finaalilipuilla olisi tullut enemmän yleisöä. Mutta kyllä Mestiksen katastrofaalisella nykytilalla on myös vaikutusta siihen, ettei urheilullisuutta arvostava kiekkoyleisö lähde enää peleihin - ja tämä ei koske vain Mestistä (jonka yleisömäärät ovat laskeneet viisi vuotta putkeen) vaan myös SM-liigaa jonka yleisömäärät ovat olleet laskussa.

  Toisesta sarjasta ei voi pudota ja häntäpään joukkueet tekevät tyhjennysmyynnin tammi-helmikuussa, toisessa sarjassa pelaavat liigaseurojen sopimuspelaajat farmijoukkueissa, vastustajanaan muutama hassu itsenäisempi seura jotka eivät voi enää pelaamalla päästä takaisin pääsarjatasolle vaikka siellä ovat aikaisemmin olleet. Siitä sitten kehittämään Suomi-kiekkoa.
   
 17. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mitä tähän yleisömäärien laskuun tulee, niin liigan osalta suurin yksittäinen syy taitaa kuitenkin olla televisiointi. Ei ole sattumaa, että yleisömäärät ovat laskeneet sinä aikana, kun kaikki matsit alkoivat näkymään myös kotisohvalla.

  Mestiksen kohdalla syy on varmasti urheilullisempi.
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Ehkä tää olikin hyvä asia. Siis KeuPan mestaruus. On saanut eilisen illan ja tämän aamun lueskella joka mediasta onnitteluja KeuPalle ja monessa kommentissa lisänä on vielä ihmetelty kuinka kova juttu noin pienen kaupungin mestaruus on. Nämä on niitä ihmisiä, jotka eivät seuraa Mestistä vähänkään pintaa syvemmälle, mutta ei se haittaa, niitäkin ihmisiä tarvitaan. Kolmen viimeisen finaalin pelin taso oli hyvä, ja myös täältä jatkiksen puolelta saanut lukea kehuja pelin tasosta. Ehkä nuo YLEn näyttämät finaalit herättivät ihmisten kiinostusta, jotkut kiinostuivat sarjan tasaisuudesta, jotkut ehkä pelintasosta. Mutta ensi kaudella nään jopa terveeemmän Mestiksen kuin tällä kaudella, toki ei lähellekkään sellaista, mitä sen tulisi olla.

  Yhdyn kyllä siihen, että tuo Keinäsen maalilaulun laulaminen pilkkaamiseleenä kun helvetin mautonta. Toki voihan siinä mestaruushommassa mennä sekaisinkin, ja kun kerran jo hallissa kuulunut sinä päivänä se, niin jää se kyllä heleposti päähän soimaankin.
   
 19. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Niin kuten sinulle jo sanottiin niin yksi suurin syy on televisiointi. Yleisömäärät on tuskin laskussa, vaan ihmiset ovat siirtyneet vain halleilta kotisohville. Kuten jo aiemmin kirjoitin niin YLE:n lähetystä seurasi ekassa erässä 4800 katsojaa, kahdessa sauraavassa minulle näky yli 8000 katsojaa, tämä siis areenassa. Eli kyllä kiekko kiinnosti. Siellä vain TuTon johtoporras, valitettavasti, hinnoitteli tuotteensa sillä tavalla että ilmainen vs. kohtuullisen kallis kamppailussa vaaka kallistui sitten puolityhjäksi halliksi. Koti peli, täysi tupa, se "kuudes kenttäpelaaja", paremmat myynnit fanitavaroina ja makkaroina. Varmaa on että nyt TuTo sai maksimaalisen tuoton lipuista. Se tulojen hetkellinen maksimointi vaan harvoin on kauhean kannattava toimintamalli pidemmän päälle. Sääli.
   
 20. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Huonosti nukutun yön jälkeen on kyllä takki tyhjä. Useamman tuhatta kilometriä itse reissasin TUTOn perässä ja tunnen pari kaveria jotka vetivät reippaasti enemmän. Nyt saatiin välieräkirous rikki, joten seuraavan askel on sitten mestaruus. Nyt pieni tauko jääkiekosta. Kiitos hei.
   
 21. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Hirmu haloo jonkun tunnekuohuisen pelaajan parista huudosta. Kun 95 tuli maailmanmestaruus, niin ruotsin maalilaulua vedettiin joka tuutista monta kuukautta. Jopa kesällä stadionilla yleisurheilun maaottelussa Suomen voittaessa, joka oli kyllä jopa hakalilaisen standardin mukaan raskasta vittuilua.
   
 22. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Tuto teki aikoinaan virheen, kun teki sopimuksen kaupungin kanssa, että hallivuokra menee yleisömäärän mukaan. Ongelmaksi tuli, että kun yleisöä tuli niin ihmiset eivät lähteneet ostamaan oheistuotteita, koska pelkäävät istumapaikan menettämistä ja tuloja saattoi tulla vähemmän kuin tyhjemmässä hallissa. Ongelmaa on koitettu ratkaista numeroiduilla paikoilla, mutta tähän on niin paljon vastustusta, että hommasta luovuttiin. Joten ei Tuto ainakaan oheismyynnissä voita täydemmällä hallilla.
   
 23. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Niin. Siinä vaan kuittailtiin koko joukkueelle, ei yksittäiselle pelaajalle. Jos ei tuota eroa ymmärrä, niin ei maksa vaivaa yrittää selittää.

  Olisivat vetäneet ”Lättyä pussiin”, niin olisi ollut aivan fine.
   
 24. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tietääkö kukaan vieläkään vastausta siihen oleellisimpaan kysymykseen, eli "Miksi"?

  Sillä jos ei tiedä, vaan kyse on pelkästä arvuuttelusta, niin kannattaisi olla ihan hiljaa.
   
 25. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Varmaan ylisti Keinästä. No ei takuulla. Mitä muuta se voisi olla kuin vittuilua.