Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 finaalit: KeuPa HT – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 04.04.2018 klo 00.20.

 1. Chiquita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO
  Saanko sanoa? Mun mielestäni Keupan kannattajat ovat piristäneet Kupittaalla fiilistä. Ilmeisesti pitää olla kyseessä finaalit, että edes joku viitsii matkustaa vieraspaikkakunnalle nykymestiksessä.

  Joukkue pelaa viihdyttävää kiekkoa ja pakottaa Tutonkin nostamaan tasoaan. Vierasjoukkueen kannattajat ovat äänekkäitä ja hyväntuulisia ja mikäs on ollessa kun joukkue pelaa hyvin.

  Silti:
  Pitääkö tässä kerätä kolehti, että voidaan ostaa sille Keupan maalivahdille vaikka Skanssin XXL:stä blanko maski?
   
 2. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Miksei saisi? Johan tuota olen minäkin täällä kehunut, ja kävin jopa kannattajaryhmän edustajallekin asian mainitsemassa.

  Lainaus:
  Harmi kun ei tullut tuo asia aikaisemmin mieleen, nyt on jo jonkin aikaa ollut auttamatta liian myöhäistä. Ei muuten mutta siksi, että jääkiekkoilijat ovat aivan sairaalloisen taikauskoista porukkaa, eikä Lehtinen näin hyvien pelien jälkeen vaihtaisi edes mailan teippiä. Saati sitten kypärää.

  Mutta silti, pistin aiheesta viestiä Heiskaselle. Tulkitaankohan muuten nämä jutut maalittamiseksi? Sehän on muotia nykyään. Ei siis maalitus, vaan siitä meuhkaaminen.
   
 3. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Tämä vissiin koskee muita seuroja? Vähissä on nimittäin ne TUTOn vieraspelit jossa ei turkulaisia ole ollut. Itselläkin jäi näkemättä tällä kaudella vain Rovaniemi, Joensuu, Iisalmi ja Imatra.
   
 4. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Vieläkö TuTolla riittää virtaa taistella itsensä G7 peliin ja viimeiseen taistoon, vai saako KeuPan tuhkimotarina sittenkin sinettinsä jo Kupittaalla? Hieno ottelu huomenna luvassa.

  Lainaus:
  Turun valloitusta näköjään yritetään ja sissisotaa käydään kuten Herpmannin veljekset isovihan aikaan, heh.

  Herpmanin veljekset – Wikipedia
   
 5. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:

  Pahoittelut jos tässä nyt kusen jonkun muroihin, ei ole tarkoitus... Mestistä en ole kauheasti seurannut ja se on toisaalta sääli. Vajaan 10 peliä tällä kaudella käynyt katsomassa vaikka ihan "huudeilla" sitä pelataankin. Olisi pitänyt käydä enemmän, sillä näkemäni perusteella hyvää, vauhdikasta ja viihdyttävää peliä.... Halvat liput, hyvä tunnelma ja edulliset oheistuotteet... Juuri sellaista mistä haluaisi maksaa pikku seuroille joille jokainen euro on tärkeä...
  Ei se KeuPa taida ainoa seura olla tuossa toiminnassa johon viittaat. Väärinhän se ehkä on, mutta jos vähälle liigapeliajalle "juuttuvat" kaverit eivät pääse tai voi mestiksessä pelata niin miten he kehittyisivät ? Otaksun, että viittasit siihen vai ymmärsinkö väärin ?
  Kyllähän LeKi hyötyi ihan suunnattomasti KeuPa sarjassa siitä, että Heljanko oli maalissa. 4 sarjan peliä livenä nähneenä niin Heljanko oli se joka edes antoi LeKille pienen sauman elätellä jatkoa... Samalla Heljanko sai kaipaamaansa peliaikaa
   
 6. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  En tiedä mistä tämä ajatus johtaa, mutta kyllä noita retkiä ainakin täältä Iisalmesta on järjestetty muualle ja täällä nähty muiden joukkueiden faneja. Runkosarjassa taisi olla kolme isompaa reissua ja pudotuspeleissä kaksi isompaa (?). Viime kaudella taisi olla runkosarjassa useampi. On tuokin ihan ok määrä, kun ottaa huomioon sen, että lauantain peleihin yleensä nämä reissut tehdään ja sen kohteen tulee olla suhteellisen lähellä. Myös jos se peli on jossain Lempäälässä niin ketään ei kiinosta sinne lähteä. Ts. tuossa on aika monta muuttujaa minkä tulee osua kohdalleen, joka selittää yleisesti vähäisiä fanimatkoja.

  KeuPalle iso peukku, vaikka toki finaaleissa sen tuleekin olla tuolla tasolla.

  @Niilo tottakai lainat on jossain määrin ihan ok, ei sitä voi estää mitenkään Mestiksessä. Mutta kun jossainvitunlekissä on kaikki pelaajat melkein lainapelaajia, KeuPallakin ollut jossain peleissä yli 12 lainapelaajaa, joista moni on vielä isossa roolissa. Se siinä kyrsii, sitten kun niillä lainoilla vielä menestytään hyvin.
   
 7. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Minä olen KeuPan pelejä seurannut vuodesta 1972 alkaen, milloin enemmän paikan päällä, milloin vähemmän. Vaimon kanssa kierrettiin 80-luvulla ennen lasten syntymää ympäri maata, mm. Pedersöressä (IFK Lepplax), Raumalla (HC Ganal), Lappeenrannassa (PEPO), Lieksassa (Hurtat) ja Mikkelissä (Jukurit) vain muutama mainitakseni. Iisalmessa ei silloin tainnut pelejä olla?

  Mutta se mistä piti marisemani on tämä iänikuinen(ainakin tällä kaudella) aihe, eli se, että jossain saadaan päähän lähteä tekemään Mestistasolla huippukiekkoa ilman omia kasvatteja. Tuntuu todella kohtuuttomalta, että esim. Keuruulla, jossa on saatu kehitettyä kuvio, jossa seuran edustusjoukkueeseen on kerätty ukkoja, jotka pärjäävät sarjassa ihan sikahyvin, olisi jotenkin "väärin voitettu". Sehän on päivänselvää, että esim. Turussa väestöpohja on niin paljon suurempi, että ei Keuruun kokoisella paikkakunnalla ole mitään mahdollisuuksia menestyä vain oman juniorituotannon pohjalta.

  Tämän kauden Mestisjoukkueista TUTOn lisäksi vain EU:lla olisi mahdollisuus menestyä pelkästään omista kasvateista kootulla joukkueella. Ja nekään eivät niin tee. Mutta silti muutaman vähän heikommin menestyneen joukkueen kannattajat jaksavat aina vain valittaa ns. farmiseurojen pärjäämisestä. HÖH.

  Jotain Keuruulla on tehty oikein, kun joukkue menestyy. Lisäksi katsojat/kannattajat ovat tyytyväisiä, vaikka pelaajat eivät varsinaisesti keuruulaisia olekaan (en muuten ole minäkään ollut enää 30 vuoteen). Joten toivoisin, että tämä alituinen valitus ja farmareiksi haukkuminen loppuisi ja muutkin yrittäisivät menestyä itsenään, sillä yksikään nykyinen Mestisjoukkue ei todellakaan voi väittää olevansa varsinaisesti mikään pelkästään omilla pelaajilla toimeen tuleva seura.
   
 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Onko teidän keuruulaisten niin vaikea lukea noita tekstejä niin, miten ne on kirjoitettu? Minä, tai kukaan, ei ole koskaan sanonut että yhdenkään joukkueen tarvitsee omista junioreista joukkuetta saada kasaan, tottakai se on hienoa, mutta se ei ole se pääasia mikä kaikkia vituttaa. En edes tiedä mistä olet saanut päähäsi edes ajatella, että joku vaatisi omilla junioreilla pärjäämistä, se olisi aivan käsittämätön vaatimus. Jumalauta nyt valoja.

  En minä rupea mitenkään valehtelemaan omaa kantaani. Kyllä minä hieman koen, että se mestaruus on väärinvoitettu, jos se voitetaan kahden joukkueen farmina, ei yhteistyöseurana, vaan farmina.

  Ai mitä? Tykkääkö keuruulaiset, kun oma joukkue menestyy. No tottakai tykkää, miksei tykkäisi. Onhan Keuruun tarina vailla vertaansa, mutta kyllä minä vaan niin toivon, ettei farmijoukkue menestyisi enää koskaan näin hyvin. Korostan tähän väliin, KeuPa saa menestyä hyvin, ei mitään KeuPaa vastaan seurana, vaan tämän kauden menestysreseptiä.
  Lainaus:
  Tämä oli muuten ihan superhauska. Mitenniin muutkin? Kyllähän kaikki muut yrittääkin itsenään menestyä ilman kahden liigajoukkueen laina-apuja (pl. LeKi).

  Koittakaa nyt KeuPalaiset ymmärtää nämä pari asiaa: Seurassa ei ole mitään vikaa, vaan toimintatavoissa ja sen mahdollisuuden tarjoasta eli liitossa. Kukaan ei sano, että pitäisi omilla kasvateilla pärjätä, vaan olisi kiva kun suurimman osan palkkakuitissa maksajana ei ole Lukko tai JYP.
   
 9. Chiquita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO
  Lainaus:
  No joo. Sitä lähinnä tarkoitin, että mielestäni ennen oli enemmän vieraskannattajia Kupittaalla ja se on aina hieno juttu, kun joku sellaiseen reissuun lähtee. Minulla ei ole varaa siitä valittaa, kun itse käyn korkeintaan muutaman vierasmatsin kaudessa, mutta kaikki kotipelit yritän katsoa paikanpäällä.

  Pelillisesti hienoa finaalisarjaa mennään. Toivottavasti saadaan edes 2500 yleisöä paikalle.
   
 10. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Toivottavasti olen väärässä, mutta itse vähän epäilen 2000 katsojan ylitystä. Halli olisi täynnä, jos homma olisi Tutolle katkolla, mutta televisiointi, maanantai-ilta ja lauantain heikko esitys vie yhtälönä paljon yleisöä. 1600-1700 katsojaa oma veikkaus.
   
 11. Peluuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat-
  Lainaus:
  Jokipojat pystyisi pelaamaan pelkillä omilla kasvateilla mestiksessä..tosin häntäpäässä. Siis omilla kasvateilla, jotka käytettävissä. Liigassa ym. ammattisarjoissa pelaavia ei huomioida.
   
 12. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Myös lippujen suht korkea hinta vie katsojamäärää alaspäin. SM-liigan finaaleihinkin pääsee selvästi halvemmalla, Kärppien kotipeleihin pääsee 12 eurolla* (tosin seisomapaikoille, mutta niissähän vasta onkin tunnelmaa). TuTon matsiliput ovat ennakkoonkin ostettuna parikymppiä. Toki parillakympilllä saa vapaavalintaisesti hyviä istumapaikkoja mutta silti SM-liigafinaalitkin ovat halvempia. Olisi ollut ehkä taktisesti järkevämpää pitää lippujen hinnat vähän alhaisempina niin ihmisiä olisi tullut enemmän nauttimaan oheispalveluista.

  *= Linkki vie Jatkoajan uutiseen Kärppien lippuhinnoittelusta.
   
 13. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Sulle siis aivan sama, vaikka Tappara alkaisi KHL-seuran rengiksi ja pelaajia tulisi ja menisi eikä oikein tietäisi että ketä siellä taas ensi viikolla pelaa? Arvostaisitko vai arvostelisitko? Mitä mieltä olisit liigasta sarjana? Koska mestiksen uskottavuudesta ja arvostuksesta tässä on kyse, mutta liigaa seuraavien mielestä on vaan ok, että pelaajat saa käydä mestiksessä pyörähtelemässä ja pitämässä tuntumaa yllä, kun eivät mahdu liigajoukkueeseensa, koska mestis on teille täysin yhdentekevä eikä sitä tarvitse arvostaa. Todella hienoja tällaiset kierrätyskeskusjoukkueet. Vievät sarjan arvostusta alaspäin.

  Sitten täällä vielä @Mc Potkukelkka alkaa sotkemaan keskustelua ihan väärille urille puhumalla omilla kasvateilla pelaamisesta. Ei sellaista täällä ole kukaan ollut vaatimassa, vaan sitä mitä @Knap yritti kertoa.
   
 14. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  No tulihan se sieltä!
   
 15. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Keuruulaiset ovat ainakin sitä mieltä, että tänä iltana nostetaan kannua Kupittaalla. Nelisen bussia ja vajaa 200 KeuPalaista lähdössä joukkueen tueksi! Ihan en tälläiseen lähtijämäärään olisi uskonut, mutta helvetin hieno homma.
   
 16. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Keuruulaiset valtaavat Kupittaan tänään. Hieno homma, että noin paljon on keuruulaisia lähdössä luomaan kovaa tunnelmaa. Ei ainakaan helpota Tutoa viemällä sarjaa vielä Keuruulle.

  Jotenkin on pessimistinen fiilis. Ei oikein luotto riitä, että Tuto voittaisi kahdesti peräkkäin KeuPan. Ainoa toivo, että kovissa peleissä rypetetty valmennus, sekä kokeneet pelaajat ottavat joukkueen henkiseen reppuselkään. Tällä hetkellä näyttää, että kuluttavan pitkä sarja SaPKoa vastaan vie veronsa ja Keupa luistelee Tutolta jalat alta. Vaikka se Elomokin jaksaa toistella runkosarjan merkityksettömyyttä kaudesta toiseen, niin kyllä sillä vaan saattaa olla helvetisti merkitystä tiukoissa sarjoissa viimeisissä peleissä. Puhumattakaan rahallisesta merkityksestä.

  E: Lisätään vielä. En ymmärrä sanontaa näissä peleissä "Sama se ketä tulee vastaan, kun kaikki pitää voittaa". Ei se vaan ole aivan sama jatkoa ajatellen. On ihan hippasen eri asia pelaatko edeltävässä sarjassa seitsemän tiukkaa peliä tiiviiseen tahtiin vai vedätkö 4-5:ssä pelissä poikki homman ja lepuutat miehet iskuun kolhuista ja väsymyksestä.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2018 klo 10.48
 17. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Pieni ja urhea TUTO jatkaa taisteluaan ylivoimaista suosikkia vastaan. Pahoin pelkään, että turkulaisten osalta on tänään katsomossa tyhjää ja hiljaista. Keskivertoturkulainen jää aina kotiin, jos on pienikin mahdollisuus, että hän voi leimautua häviäjän puolelle. Ylen televisiointi vielä lyö viimeisen naulan arkkuun. Vastaavasti kääntäen, turkulainen kyllä mielellään näyttäytyy paikalla, jos on todennäköistä, että pääsee olemaan voittajan puolella. Varsinkin, jos tarjolla on mestaruuden voittaminen.

  TUTOlla pitäisi olla selkeä resepti ottelun voittamiseen: Painetta sekä häirintää maalille, ja kiekko maaliin vaikka väkisin, jollei muuten, niin Lehtisen kanssa. Ei Lehtistä ole kunnolla edes vielä testattu. Hän voi hyvinkin olla tuleva NHL-maalivahti, mutta nyt hän on vielä koulupoika, johon puree samat keinot, kun kaikkiin muihinkin. Ja Jokiselle puuta käsille ja poikkaria selkään. Löytyykö tähän hommaan sopivaa pelaajaa? Perjantaina Virkki yritti taistella Jokisen kanssa, mutta hänen liikkeensä ja hermokontrollinsa ei siihen vaan riitä. TUTOn on turha haaveilla voitosta, jos tuo kaksikko (Lehtinen ja Jokinen) saa rauhassa pelata omaa peliään.
   
 18. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Ihan mielenkiinnosta kysyn kun asiaa en tiedä: mitä eroa vuonna -72 pelanneella KeuPalla on nykyiseen? KeuPan logossahan on vuosiluku 1995.
   
 19. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  KeuPa HT taisi 95 irtautua omaksi Keruun Pallo:sta.
  En tiedä kannattaako ihan kovasti ketään alkaa jyräämään, koska jäähyt eivät auta pelin voittamiseen. Uskon kyllä, että katsomossa Keuruulaiset voittavat, mutta eivät kentällä. Viimepelissä hyvä alku katkesi jäähyihin. Pitäisi vaan pysyä pois jäähypenkiltä, niin ei kenellekään tulisi ylimääräistä kuormaa.
  Vedot nopeammin ja enemmän. Maskipelaaminen kuntoon ja kyllä, rumia maaleja saa kyllä tehdä.
  Omassa päässä pitää käyttää ääntä. Vapaaseen paikkaan ei vastustajaa saa päästää.
  TUTO vei edellisen kerran mestaruuden vieraskentällä ja niin taitaa käydä tälläkin kertaa. Kuopion tori pitää varata....
   
 20. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Lainaus:
  Kaikkihan nyt tietää mitä eroa vuonna -72 pelanneella KeuPalla on nykyiseen (oman kylän pojat). Logossa oleva vuosiluku taas ei kerro muuta kuin sen että KeuPan jalkapallo- ja jääkiekkojaostot eriytyivät tuona vuonna omikseen. Sitä edeltävässä logossa oli vuosiluku 1950, enkä epäile etteikö jo sitä ennenkin olisi myös jääkiekkoa Keuruulla pelattu.

  Sen verran puutun vielä myös tuohon NatKingColen voimakkaasti toistamaan farmi ja näivettämisasiaan, että hieman sieltäkin puolelta pyritään kärjistämään asioita. Ainakin siltä osin että miten porukkaa ramppaa liigasta Keuruulla ratkomassa pelejä. Nimen omaan tämä ramppaaminenhan on puuttunut tältä kaudelta, joka on tehnyt joukkueesta yhtenäisemmän kun pelaajat ovat pelanneet pitkään KeuPassa ja tämä on todennäköisesti nyt sitten vaikuttanut menestykseen. Ei siinä kuitenkaan minunkaan osalta mitään sen kummempaa puolustelemista ole, kyllähän KeuPassa kuluneella kaudella käyneiden pelaajien määrä oli yksi mestiksen isoimmista.

  Tämän illan osalta minäkin pelkään sitä että Kupittaalla ei ole läheskään täysi tupa (perustelut aiemmissa kommenteissa) ja nimen omaan tuo kun mestaruus on katkolla Turkulaisten kannalta väärälle joukkueelle. Toivottavasti oltaisi kuitenkin väärässä tämän asian suhteen.

  Saa nähdä mihin suuntaan peli nyt sitten lähtee. KeuPan pitäisi minun mielestä pystyä lähtemään tähän peliin vapautuneella asenteella, joka voisi tietää suotuisaa lopputulosta. TuTo on veitsi kurkulla ja jos se näkyy varovaisuutena ja liian varmana pelaamisena puolustuksen pitävyyteen keskittyen niin on vaarana että puolustamaan se silloin myös joutuu ja omissa voi kolista. Mutta voihan toki vastaiskupelaaminenkin toimia. Luulisi TuTon kuitenkin lähtevän sillä asenteella että peli otetaan haltuun hyökkäyksen avulla ja Pohjanoksaan luotetaan. Saa nähdä ratkaiseeko tänäänkin se ensimmäinen osuma?
   
 21. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Hieno juttu kun Kupittaalle on tulossa niin suuri joukko keuruulaisia. Tervetuloa.

  TuTo lähtee peliin samalla kokoonpanolla kuin edelliseenkin. Toivottavasti TuTo voittaa tänään niin saadaan vielä nautiskella game sevenistä kauden huipentumana.
   
 22. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  KeuPa fanit pitää kyllä kiitettävästi ääntä
   
 23. Dzurilla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ottawa Senators
  Onnittelut KeuPa:lle. Neljää peliä ei kukaan voita vahingossa. Over and out, kausi paketissa.
   
 24. M.O.R.O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mustavalkoinen rytminmuutos #24
  Onnittelut ansaitusta mestaruudesta KeuPa ja todella upeat fanit teillä jotka toivat elämää kupittaallekin.
   
 25. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
  Onnittelut KeuPalle, Jypille ja Lukolle. Paras voitti. Ainut asia mitä minua harmittaa on että tappio ei harmita tai vituta. Ja se on tämän sarjajärjestelmän vika. Kyllä sarjat pitäisi saada auki! Elomon voisi myös potkia pihalle. Ensi kaudella taas. Kiitos ja näkemiin.