Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 finaalit: KeuPa HT – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 04.04.2018 klo 00.20.

 1. Goxim Marky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshiman karpit
  Ei jumalauta, way to go Keuruu. Entistä traagisempaa, että mestaruus meni korpifarmiin.
   
 2. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Oho, täällähän on pillastuttu taas ihan huolella pienestä huulen heitosta. Pientä herkkähipiäisyyttä havaittavissa (sehän piti olla Keuruulaisten heikkous). Jos ihan suoraan sanon niin ihan törkeen huonoja ja liian kuluneita noi Lukko- ja JYP- jutut, ei niillä enää pääse kenenkään ihon alle, samoin kuin korpifarmit ym. Paljastatte vain oman katkeruutenne, ettekä ansaitse palstaveljien kunnioitusta. Nimimerkit ei kyllä taas yllätä yhtään. Joko siitä Keinäs-laulun laulamisesta (väärät ihmiset ja väärässä paikassa) tuomio on saatu paikallisessa käräjäoikeudessa luettua?
   
 3. Goxim Marky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshiman karpit
  Lainaus:
  Lukko- ja JYP-"jutuilla" on ihan faktinen perusta, eikä niitä voi selitellä pois muiden ihmisten katkeruudella tms. Kuten joskus jo totesin, niin keupan joukkue oli hyvä ja voitti pelaamalla, mutta farmarointi on silti uncool ja mestiksen syöpä. Mitä tulee kunnioitukseen korpifarmin taholta, niin osaan kyllä elää ilmankin.
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  En kyllä itse ymmärrä miksi jostain mitalin poisottamisesta täytyy jaella rangaistuksia. Voitostahan tässä pelataan. Eri asia jos jättäisi kättelemättä voittajaa tai vastaavaa, se olisi epäurheilijamaista.

  Onko tästä Keinäs-laulusta edelleenkään muita "todisteita" kuin pelkkä yhden nimimerkin heitto? Mitä itse olen kysellyt eri henkilöiltä, ei heillä kenelläkään ole tästä mitään tietoa, osa saanut tietonsa ihan jäältä saakka niin sanotusta ytimestä.
   
 5. Franchise Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens, Pittsburgh Penguins
  Laittakaas ny toverit tulemaan linkkiä siihen teidän pyhimyksen maalilauluun niin tiedetään renkuttaa sitä ensi kaudella iglussa c-kasetilta oikein urakalla, kun kerran aiheesta ei tunnuta yli pääsevän. Eipähän mene sitten nillitykset hukkaan.
   
 6. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  Jos et jaksa koko ketjua lukea, niin älä sitten osallistu, saatika kyseenalaista muiden sanomisia. Kuten tuolla pari sivua aiemmin on jo linkin kera esitetty, kuuluu Kenin maalilaulun lauleskelu ihan Yle Areenassa (Kuudes loppuottelu | Jääkiekon Mestis | TV | Areena | yle.fi ajassa 3:08:00 eteenpäin.

  Lainaus:
  Vastataan nyt samaan rahaan toiseenkin, niin pääsevät Keuruulaiset näyttämään pienuutensa (vai suuren KeuPa-sydämen ja seurauskollisuuden ja yhteisöllisuuden?) ja soittelemaan ko. biisiä ensi kaudella siellä Suomi-sarja -hallissaan: Maalibiisi - Aki Keinänen #82 - YouTube
   
 7. Franchise Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens, Pittsburgh Penguins
  Ei hemmetti :-) onko ton biisin joku tehny ihan tosissaan?!? Kyllä sietääkin saada Keupan pojat penalttia ja kovalla kädellä jos tuota ovat menneet hoilaamaan! Kyllä ne on oltava Lukon ja Jypin äijiä jotka tuota ovat hyräilleet...
   
 8. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Oho, olen kyllä oman suosikkijoukkueeni finaaliketjun jokaisen viestin lukenut, osan pariin tai kolmeenkin kertaan. Viestisi jälkeen muistin, että joku tuon tosiaan linkkasi, mutta en sitä kyseisellä hetkellä ehtinyt katsoa.

  Keinäsen biisi on muuten lanseerattu näemmä kaudelle 2015-2016 ja siinä lauletaan "Mestiksen ainoo Keni". Säteri ei tainnut ottaa räpätessään huomion, että Mestiksessä KeuPan nutussa debytoi tuolla samaisella kaudella 15-16 muuan Keni Karalahti :)
   
 9. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Tapelkaa pojat niin saatte tupakkaa.

  Lainaus:
  Kysytkö ihan tosissasi? Hulppealla otteella nimetyn kauppakeskus Megan tarjonta on varmaan jo nähty, ja helluntaiseurakunnan kesäjuhlat eivät ole alkaneet vielä, joten luppoaikaa piisannee. Ja mikäs siinä on kelaillessa vielä tapahtunutta veden lirkettäessä notkollaan olevan katon räystäiltä Nortin savukiehkuroiden sekoittuessa liedellä porisevan kahvin huumaavaan aromiin.
   
 10. Marker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen Jääkiekkomaajoukkue, Mestis
  Kyllä on katkeraa itkemistä ja joutavaa leukojen loksutusta niinkin hienon seuran kuin TuTo kannattajilta. TuTo on seura, jota olen aina kunnioittanut ja jossain mielessä jopa fanittanut, mutta jos noin lapselliseksi on mennyt touhu, niin pitääkö fanien vuoksi tämän seuran sympatiseeraaminen lopettaa. Pääsin seuraamaan edes tuon ratkaisevan finaalisarjan ottelun Turkuun ja juttelin muutaman tutun ns vanhan liiton TUTo fanin kanssa ja ei nämä räksytä mistään farmista ja muusta epäoleellisesta. Seurasivat peliä suurella TuTo sydämmellä ja kannattivat reilusti omaa joukkuettaan. Kehuivat myös keuruulaisten fanien hyvää kannustusta omalle joukkueelleen. Myönsivät suoraan kesken ottelun, että ei tänä vuonna, mutta seuraavalla kaudella mestaruus otetaan. KeuPa on ansaitusti menneen kauden mestari ja muu on turhaa höpinää. Luin ketjun ja kyllä herkkähipiäistä on tänne kirjoittavien TuTo-fanien meininki samalla tavalla jos on muidenkin.
  Vielä noista farmi kirjoittelusta. Ihan turhaa on sekin, sillä mitä nyt tilastoja seurasin, niin kyllä Keuruulla pelasi sama runko joukkueessa periaatteessa koko kauden ja sellaisia pikaisia lainoja oli hyvinkin vähän ja ne ratkaisupelaajat oli kyllä ihan KeuPan kanssa sopimuksen tehneitä pelureita. Ja olihan siellä TuTollakin lainoja ihan finaaleissakin rosterissa, joten turhaa leukojen loksutusta sekin. Huonoksi häviäjiksi tuollaisilla puheilla vaan itsensä saattaa.