Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 finaalit: KeuPa HT – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 04.04.2018 klo 00.20.

 1. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mutta miksi? Edelleen, miksi? En kysynyt mitä se oli, kysyin miksi.
   
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ei edes villeimmissä unissa. Kymmenen vuotta sitten suurinta mitä Keuruulla voitiin kuvitella, oli että hyvänä kautena KeuPa saattaisi pärjätä kakkosdivarin lohkossaan sen verran hyvin, että pääsisi keväällä kokeilemaan tasoaan jotain muuta joukkuetta, kuin arkisia Suolahden Urhoja ja Jämsän Kiekko-Susia ynnä muita vastaan. Mitään edellämainituilta poisottamatta. Niin, ja jos joku joka väittää Keuruun jäähallia Suomen kylmimmäksi, ei ole kyllä koskaan käynyt Suolahden jäähallissa..

  Kaudella 2009-2010 alkoi nousu joka huipentui eilisiltaan. Syksyllä 2011 sitten nousu Suomi-sarjaan, tasapisteissä muistaakseni TuusKin kanssa, mutta KeuPa maalierolla Suomi-sarjan karsinnoista loppusarjaan. Tuolloin tuntui jo riittävän epärealistiselta, kun Keuruun jäähallissa luisteli yht'äkkiä perinteisiä ja suhteellisen tunnettuja seuroja, kuten esimerkiksi KooVee tai FPS. Kevät 2012 huipentui Suomi-sarjan mestaruuteen ja Mestis-karsintoihin, joissa Mestis-paikasta oli kuitenkaan turha edes unelmoida, niin epärealistista se oli.

  Kun toinen Suomi-sarjan mestaruus kaksi vuotta myöhemmin tuli, ei silloinkaan käynyt edes mielessä, että seuraavana syksynä KeuPa oikeasti pelaisi Mestistä. Siitäkään huolimatta vaikka etukäteen oli kerrottu, että Suomi-sarjan sen kauden mestarilla on oikeus hakea Mestis-lisenssiä. Sieltä se paikka kuitenkin tuli ja nyt ollaan tässä. Ja nimenomaan: Tällaisen ei pitänyt koskaan olla Keuruulla mahdollista. Ja toden totta vaikea tuota on vieläkään uskoa.
   
 3. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Ihan sama miksi. Sillä ei ole mitään merkitystä, vaikks Keinänen olisi kussut KeuPalaisten juomapulloon. Sarja on ohi ja sen jälkeen kunnioitetaan vastustajaa ja voittaja sitäkin suuremmalla syyllä.
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Totta, näistä ihmisistä saattaa joku päivä tulla niitä, jotka seuraavat Mestistä pintaa syvemmältä ja niin edelleen. Ei Keuruun jäähallin katsojakunnasta varmasti läheskään edes puolet tajua, että ei KeuPan mestaruus mikään jättiyllätys ollut. En nyt itsekään olisi ihan mestaruuteen ennen kauden alkua uskonut, mutta kyllä tuolla kokoonpanolla ilman muuta hyvät mahdollisuudet tapella hyvistä sijoituksista oli. Joka tapauksessa tuo David vs. Goljat -henkinen äimistely, jossa KeuPa edustaa "pienenpientä" Davidia hieman huvittaa. Ihmeen tästä toki tekee se kuinka Keuruun kokoisesta kylästä etenkään voi edes tulla Mestis-tason seuraa, mutta se on jo toinen juttu.

  Kaksi viimeistä peliä oli kyllä mielestäni todella laadukkaita jääkiekko-otteluita ihan puolin ja toisin ilman värilasejakin, vaikka lopputulokset molemmissa olivatkin suotuisia. Vauhtia ja vaarallisiakin tilanteita riitti, kuitenkin pelissä riitti myös järkeä. Pelillisesti todella hyvää mainosta Mestikselle. TuTolla tosiaan melkoinen saldo noiden tolppakutien kanssa. Eilenkin taisi olla pari kappaletta, tosin 5 senttiä taas toiseen suuntaan ja kiekko olisi mennyt kokonaan ohi. Tolpan ja maalin välillä on kuitenkin loppujen lopuksi melko suuri ero.

  Eilisen pelin KeuPa mielestäni ansaitusti voitti. Se oli viimeisessä erässä ja ratkaisuhetkillä aktiivisemmin ratkaisua hakenut ja uskalsi pelata. En tiedä näkyikö TuTossa sitten väsymyksen merkkejä vai mitä se oli. Sen etsikkoaika oli ja meni toisessa erässä, jossa se ei Keinäsen maalin jälkeen enää tolppaa lähemmäksi päässyt.
   
 5. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Minua eilisessä pelissä jäi harmittamaan, että Keinäsen maalilaulu kuultiin toisessa erässä vain kerran. Hänhän laukoi samassa erässä myös tolppaan. Myös Aki Juusela laukoi tolppaan vähän ennen KeuPan voittomaalia.

  Turun Sanomissa oli viime sunnuntaina pitkä ja sympaattinen juttu KeuPasta. Siinä mm. kerrottiin, että kaikki KeuPan pelaajat ovat joko ammattijääkiekkoilijoita tai opiskelijoita. Tuossa on suuri ero TuToon, minkä pelaajista monet käyvät työssä.. Esimerkiksi Aki Keinänen on viimeiset 10 vuotta pelannut työnteon ohessa.

  Jos keuruulaiset kovasti pitävät Keinäs-laulusta niin voivathan he ottaa sen ensi kaudella maalilaulukseen, jos saavat Akilta siihen luvan.
   
 6. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Heh. Railakkaasti KeuPan pojat juhlineet. Pokaalista ei ole juurikaan mitään enää jäljellä =)
   
 7. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Lainaus:
  No onneksi on aineen häviämättömyyden laki, eikä pokaali voi näin ollen hävitä, se vain muuttaa muotoaan...
   
 8. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eipä taida ihan aito kuitenkaan olla joka on palasina vaan replica
   
 9. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Lainaus:
  Ehkäpä Keinänen oli pelin aikana päässyt KeuPa-pelaajan ihon alle ja tuli suun kautta ulos? Jotkut yksilöt ovat huonoja häviäjiä ja jotkut vielä huonompia voittajia. Viimemainitut eivät saa arvostusta - yksilöinä. Sitä paitsi: mikäs jääkiekkojoukkue se on, jossa ei yhtään kusipäätä ole? Mutta pari sanaa itse sarjastakin: hyvää kiekkoviihdettä ja mainosta sarjalle yleisellä tasolla. Keuruulla tehdään niillä resursseilla työtä, jotka käytettävissä on. Minä arvostan sitä kovastikin. KeuPa ei kilpailusääntöjä tee, vaan jääkiekkoliitto. SJL:ää en näiltä osin arvosta.
   
 10. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  ääliöt!

  näihin pokaalin hajoittamisiin pitäisi laittaa sakko.
   
 11. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Siellä on ollut näemmä ihan edarimeininki...
   

  Liitetyt tiedostot:

 12. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Hauskaa että KeuPa voitti! Onnea! Ja jumalauta....KIPRUlla liehuu vielä!
   
 13. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Juurikin näin. Yksilöinä heitä ei tarvitse arvostaa, mutta koko seuran dissaaminen muutaman kusipään vuoksi ei ole mielestäni kovin järkevää.
   
 14. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Kyllä Poika voi hyvin!!! Twitter
   
 15. Marker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen Jääkiekkomaajoukkue, Mestis
  Mestis gaalassa oli joku kuulemani mukaan (ilmeisesti TuTolainen) huutanut isoon ääneen, että "Poika" kuuluu meille tai ainakin pitäisi voittajan kohdalla lukea Lukko tai JYP! Melkoisen lapsellista huutelua. Mielestäni tuollainen on turhaa ja osoittaa joko tietämättömyyttä tai jonkinasteista katkeruutta. Voittajan on tietysti helppo hymyillä, mutta myös häviäjän osassa oleminenkin vaatii taitoa pelaajilta, kuin myös faneilta.
   
 16. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Samaa huutelua tuli ratkaisupelin jälkeen Turussa. Kyllähän tuollainen keuruulaisittain vit#ttaa, mutta toisaalta ymmärtää häviäjän puolelta. Tokihan meillä yhteistyöpelaajia niiltä suunilta viime kaudella oli. Tyhmyyttä on kuitenkin sanoa KeuPan olevan Lukko tai JYP, jokainen siellä jäällä veti KeuPa-logolle ja KeuPa oli lopulta tämän kauden paras joukkue Mestiksessä. Se ei ollut Lukko, JYP tai TuTo.
   
 17. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Minä en kyllä kuullut tuollaista, vaikka olin hallissa palkintojenjaon loppuun asti. Kyseessä on ollut yksittäistapaus, mitä ei kauheasti kannattaisi paisutella.

  Muuten kannatan kiintiötä Mestis -joukkueiden lainapelajien määrälle (esim. viisi pelaajaa kerrallaan pelaavassa kokoonpanossa) ja kieltäisin myös lyhytaikaiset lainat niin, että lainapelaajan pitää tehdä Mestis-joukkueeseen vähintään esim. kuukauden pituinen sopimus.
   
 18. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Juuri näin, kyseessä oli yksittäistapaus, mistä puhun. Ei mitään syytä asiaa paisutella, mutta kyllä vastaavia yksittäistapauksia on tappion hetkellä varmasti ollut muitakin. Tosin valtaosa pystyy myöntämään KeuPan voittaneen, eikä sotke enää mestaruutta Lukkoon tahi JYPiin.
   
 19. Marker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen Jääkiekkomaajoukkue, Mestis
  Yksittäistapauksesta kirjoitinkin, joka ilmenee kirjoituksestani. Ja loppujen lopuksi finaaleissa ei KeuPa ollut suinkaan ainoa joukkue, jolla oli lainapelaajia. Kyllä niitä siellä TuTon kokoonpanossa oli. Kannatan ehdottomasti sitä, että vain viisi lainapelaajaa per ottelu. Tuo toinen ehdotus lyhyistä lainoista tuskin onnistuu, vaikka hyvä ehdotus on sekin. Uskoisin, että jos liiga- ja mestis seuroilla on yhteistyösopimus, niin liiga-seurat haluavat ehkä muutaman pelin lainasopimuksia loukkaantumisista toipuneille pelaajille. Mutta sopimuksia rakennettaessa voisi neuvotella juuri tuollaisen kuukauden lainasopimuksen minimirajoituksen. Tästä tulikin mieleeni, että olen ymmärtänyt niin, että suurin osa KeuPan lainapelaajista pelasi koko kauden seurassa ja lyhyet sopimukset oli huomattavasti vähentyneet edellisistä vuosista.
   
 20. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Nuorten U20 finaalissa hävinneet ruotsalaiset saivat pelikieltoja, kun riisuivat hopeamitalit välittömästi ne saatuaan pois kaulastaan. Pitäiskö myös TUTO Hockey pelaajille antaa pelikieltoja samasta syystä? Ainakin Juusela, Lucenius ja Keinänen ottivat häpeämitalinsa pois kaulasta heti ne saatuaan.
   
 21. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Siitä sitten vain ilmiantoraporttia kyhäämään liiton suuntaan, voit saada nimesi lehteen ja mainetta kiekkopiireissä jos seurauksena olisi sanktioita.
   
 22. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Itse asiassa toivon, että kyseiset pelaajat ihan itse ilmoittautuisivat ja pahoittelisivat epäurheilijamaista käyttäytymistään. Näköjään TUTO-fani(t) eivät näe asiassa mitään tuomittavaa.
   
 23. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Eikö olisi vielä parempi, jos perustettaisiin totuuskomissio joka kutsuisi nämä raskaan ideologisen rötöksen tehneet pelaajat julkisiin kuulusteluihin? Kuulustelut voisi nauhoittaa ja niitä voisi käyttää opetusmateriaalina Jääkiekkoliiton Salaisen Valtionpoliisin koulutusistunnoissa. Yleisöksi voisi kutsua vaikkapa JYPin ja Lukon faneja buuaamaan sopivissa kohdissa, TuTon kannattajia kun ei paikalle saapuisi.

  Tämän jälkeen seuraisi julkinen häpeärangaistus jossa mestaruusjuhlissa Aki Keinäselle avoimesti vittuilleet ja Keinäsen maalilaulua laulaneet jyppiläiset ja lukkolaiset... anteeksi, siis keupalaiset pelaajat vittuilisivat Keinäselle uudestaan ja kertoisivat Akille, mitä oikeasti tarkoittaa pitkäaikainen sitoutuminen yhteen seuraan ja seuran logolle pelaaminen vuodesta toiseen. Keuruullahan se on ollut hyvin hallussa vuosikymmeniä kestäneen pääsarja- ja divarikausiputken aikana.

  Turussa ei moisesta seuratraditiosta tiedetä tietysti mitään ja sen takia täällä eivät pelaajat ehkä osaa vielä käyttäytyä yhtä fiksusti kuin nämä KeuPa Forever -veteraanit joilla on KeuPan logo sydämessään vaikka pelaajasopimus onkin johonkin SM-liigaseuraan.
   
 24. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Nyt kyllä tehdään kärpäsestä härkästä oikein huolella. En ole kuullut anteeksipyyntöjä Keinäselle laulamisesta enkä odota sellaista pelaajilta, jotka olivat pettyneitä hopeaan. Nämä laulut kohdistuivat kuitenkin vastustajaan toisin kuin mitalin pois ottaminen omasta kaulasta. Jos tästä nyt jostain syystä pelikieltoja annettaisiin, niin kyllä siitä laulamisesta pitäisi tulla selvästi pidemmät sanktiot.
   
 25. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Eikö Keuruulla ole yhtään mitään tekemistä, kun pitää tämmösestä alkaa kitisemään lähes kuukausi kauden päättymisen jälkeen?