Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 puolivälierät: Hermes – Espoo United

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Mahika7, 13.03.2017 klo 18.05.

?

Kumpi selviää puolivälieräparista jatkoon?

Poll closed 18.03.2017.
 1. Hermes

  14 ääntä
  31,1%
 2. Espoo United

  31 ääntä
  68,9%
 1. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Veikkaan päinvastaista, samoin toivon. Summanen on näyttönsä antanut taas kerran. Haluatko lyödä pienoisen veikan jatkuuko Summasen pesti vai ei?
   
 2. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Mieluummin en, niin varmalla pohjalla Salonojan aivoituksista en uskalla väittää olevani.

  Olin ehdottomasti sitä mieltä, että Valavuoren kenkiminen oli oikein, sillä Aleksi puhui seuran nimissä. Summasen kaikki tietävät, eikä kukaan oleta että siellä eilen Raivo kertoi seuran mielipiteitä vastustajan valmentajasta. Tietty Salonoja voi olla eri mieltä, mutta epäilen.
   
 3. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Valavuori twiittaili typeryytensä vapaa-ajallaan, toki seuran nimissä. Summanen syytti Karhulaa vakavasta rikoksesta seuran edustajana ottelutapahtumassa. En usko hetkeäkään että Salonoja katsoo läpi sormien. Ei ole syytäkään. Pedofiilit ovat rikollisia ja ihmisten silmissä aivan alinta pohjasakkaa. Karhula totesikin, ettei tule mieleen millä pystyisi nokittamaan, jos haluaisi takaisin huudella.
   
 4. thnninen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
  Lainaus:
  Tämä on nyt jo ihan hiusten halkomista mutta pedofilia ei ole rikos. Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö on. Summanen toki syyllistyi ainakin minun silmissäni kunnianloukkaukseen mutta en tuon perusteella väittäisi hänen ketään vakavasta rikoksesta syyttäneen.
   
 5. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Pedofiilit ovat monessakin mielessä pohjasakkaa, mutta tämähän ei liity siihen vaan Summasen sanoihin. Ei hän pedofiiliksi ole (tietääkseni) ryhtynyt vaikka muita sellaisiksi väittääkin. Häntä voidaan syyttää vain siitä, että solvasi toista valmentajaa. Jos se on Suomessa potkujen arvoista kamaa niin ei kai siinä sitten, mikitetään jatkossa liigapelien vaihtoaitiot niin johan saadaan työtehtäviä vaihtoon.
   
 6. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
 7. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Kävin jo tuolla Unitedin puolella pohtimassa, mutta laitan vielä tänne niille henkilöille jotka vaativat ikuisia kieltoja ja seuran sulkemista sarjasta:
  "Tapa se. Tapa se kusipää" ja toteutuksen yritys (täysin yksipuolinen fyysinen pahoinpitely) johtivat 8 ottelun toimitsijakieltoon. Onko Summasen pedofiilihuutelu tätä rangaistavampaa. Tottakai Liiga-Mestis, mutta henkilökohtaisesti tuntuu siltä, että tässä tapauksessa on mittasuhteet karannu vähän käsistä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2017 klo 13.42
 8. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Ei sentään. Tarkoitin vain, että tuon asian ruotiminen julkisuudessa ja sen nostaminen ison yleisön tietoon voi tehdä "uhrille" (Karhula) enemmän hallaa. No tehtyä ei enää saa tekemättömäksi, joten se siitä.

  Luultavasti suurin osa yleisöstä tai pelaajista ei tietäisi koko episodista yhtään mitään. Nyt tietävät ja nyt Karhula kulkee sitten leima otsassa. Ja siinä leimassa lukee "hän joka Summasen kuuleman mukaan on pedofiili".
   
 9. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Pelaajana kunnioitin Summasta, mutta ihan vitunmoinen mulkku ja kusipää tuntuu olevan valmentajana. Joskus ehkä on jotain osannutkin, ja satunnaisen kilahtamisen ymmärrän intohimoisille ihmisille, mutta kun ei ole eka eikä toka kerta, kun Raato on näissä merkeissä mediassa esillä, ei oikein jaksa ymmärtää. Hyi vittu.
   
 10. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Kaikki lätkää seuranneet tietävät, että Sumo sekoaa ärsytettäessä. Unitedilta oli juuri hylätty maali ilman mitään perusteluita ja Karhula huuteli Summaselle lääkkeistä jne. Raimo suuttui kovasti ja huuteli takaisin niin loukkaavasti kuin osasi. Yllättyneet? Karhula onnistui provosoimaan Summasen huutelut, tämä on fakta. Suomen laissa muuten yllyttäjälle tulee sama rangaistus kuin tekijälle. Pitäiskö myös Karhulan saada sakkoa? No ei, mutta mieshän sai aikaan juuri sen, mitä omalla huutelullaan haki.
   
 11. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  JOS näin todellakin oli, että huuteli lääkkeistä Summaselle niin silloin kannattaa varautua siihen että sieltä tulee verbaalisesti takaisin ja aivan saatanan lujaa kun kyseessä RS.
   
 12. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  No näinpä onkin. Pedofilia on seksuaalihäiriö ja pedofiili syyllistyy rikokseen vasta toteuttaessaan mielihalujaan. Yhtä kaikki pedofiileja pidetään aivan alimpana pohjasakkana ja melkoista alkaa huutelemaan ilman minkäänlaista pohjaa.
   
 13. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Asiasta liikkuvat huhut olisivat paljon ikävempiä, kuten aiemmin kirjoitin. Jos korvaat "joka Summasen kuuleman" sanalla "huhujen", saat lauseesta paljon inhottavamman.
   
 14. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Meinaatko että Rami edustaa näissä jotain normaalia? Ehkä joku Valtonen välillä pääsee lähelle Summasen tasoa jutuissaan, mutta kyllä muuten luulen ettei siellä kovin moni näitä mieshuora- ja pedofiilijuttuja huutele. Joku KJ:n yksittäinen "vitun neekeri" -huuto tuomittavuudestaan huolimatta edustaa aivan eri tyyppiä kuin tällainen selkeä syytös jossa asiaa vielä toistellaan ja vedotaan johonkin kuulopuheisiin. Ellei sitten usko, että Jalonen piti Kapasta todellisuudessa tummaihoisena ja halusi käyttää hänestä halventavaa nimitystä siitä johtuen.
   
 15. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin, tuosta klipiltähän kuuluu Karhulan aivan rauhallisesti toteavan Summasen häntä pedofiiliksi nimitettyä (siis jälkeen, ei ennen) että "ota lääkettä". Ehkä tämä oli Summasen käytöksen huomioiden varsin kohtuullinen ja jopa laimea reaktio Karhulalta eikä päinvastoin.
   
 16. HLe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jatkoajan uutisessa lukee "Vierasjoukkue Espoo Unitedin viime hetkien 1−1-tasoitusmaalia ei hyväksytty, sillä hallin tulostaulun pelikello ei ollut pelitilanteen aikana käynnissä". Eikö tuo anna aika harhaanjohtavan vaikutelman jostakin oikeusmurhasta? Todellisuudessa maali hylättiin koska aika loppui, eihän tuossa pitäisi olla mitään nokan koputtamista kenelläkään?
   
 17. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Onko sulla faktaa, että Karhula huuteli Summaselle lääkkeistä ennen Summasen pedofiili-huutoja? Ääninauhalta nimittäin varmasti sinäkin kuulet, että Karhula huutelee lääkkeistä vasta sen jälkeen, kun Summanen on huutanut häntä pedofiiliksi.
   
 18. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  Mitä itse nyt tuota tilannetta selvittelin, niin sikäli kun pelikelloa ei käynnistetty ajoissa ja aika ehti oikeasti loppua ennen kuin Espoo maalinsa teki, niin silloinhan se hylkäys meni täysin oikein, kun aitiossa on kuitenkin manuaalinen ajanottokin. Sitä en sitten tiedä miksei esim. manuaalisesti soitettu summeria tai kuulutettu tilannetta.
   
 19. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Kyllä. Ymmärsin ilman mitään klippien katselua että lääkkeistä ja niiden ottamisesta kaikki alkoi ja johti tuohon.
   
 20. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Aloitus oli EU:n päädyssä ja Kokkolan koijarit antoivat Hermekselle enemmän aikaa viivyttelemällä kellon käynnistystä tahallaan. Espoolaiset saivatkin syötönkatkon ja tekivätkin maalin "väärään" päähän, jolloin "moka" kellon kanssa "huomattiin" ja maali hylättiin. Tässä tilanteessa Karhula aloitti huutelun tunnetuin seurauksin.
   
 21. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  Pelikello käynnistettiin myöhässä ja hallin kellon mukaan United ehti tehdä maalin ja tuomaritkin sen hyväksyivät.
   
 22. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tuossa sun viestissä mikään ei pidä paikkansa. Se joka huutaa lääkkeistä ei ole Karhula, fakta!

  Ja maali hylättiin koska erä oli ehtinyt loppua, fakta!

  Edit. Se pitää paikkansa että Rami sekoaa (hymiö)
   
 23. HLe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Vai niin, no sitten noille Kokkolan toimitsijoille pitäisi myös saada seurauksia.

  Lainaus:
  Onhan tuo teidän toimitsijoiden käytös myös hävettävällä tasolla jos todella vetävät kotiinpäin.
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2017 klo 14.23
 24. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  Tuomarien tai toimihenkilöiden syyttäminen tahallisesta kotiinpäinvedosta on kyllä sen verran raskas syytös, että siihen pitäisi olla jotain todistusaineistoakin. Nolo juttuhan tuo kaikin puolin on, mutta veikkaisin nyt kuitenkin ihan inhimillistä virhettä syyksi. Vastaavaa on tainnut tapahtua liigaympyröissäkin, tälläkin kaudella. Kyllähän tuosta asiasta toimihenkilöiden kesken varmasti palautekeskustelut käydään.

  Mutta maalin hylkääminenhän menee tosiaan ihan oikein, jos kerran faktisesti jäljellä ollut aika oli ehtinyt jo loppua.
   
 25. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Vaadin yllä olevan perusteella nimimerkki blöön sulkemista jatkoajan keskustelupalstalta. Lisäksi toimitsijoiden, Mestiksen ja Suomen jääkiekkoliiton tulee nostaa häntä vastaan siviilikanteet, jokainen tahollaan. Lisäksi kaikki blöön kannattamat urheiluseurat tulee välittömästi lakkauttaa ja hänen lapsensa eivät enää saa osallistua mihinkään ohjattuun toimintaan ml. koulu. Ko. nimimerkin julkista kivitystä tulee harkita perustuslakivaliokunnassa.