Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 puolivälierät: Hermes – Espoo United

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Mahika7, 13.03.2017 klo 18.05.

?

Kumpi selviää puolivälieräparista jatkoon?

Poll closed 18.03.2017.
 1. Hermes

  14 ääntä
  31,1%
 2. Espoo United

  31 ääntä
  68,9%
 1. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Aika avata topic että saadaan keskustelut käyntiin jo ennen sarjan alkamista.. Ennakkoon on kyllä luvassa todella kiihkeä sarja kun muistaa mitä kävi joukkueiden edellisessä kohtaamisessa.. Espoo on todellaki piristynyt tämän vuoden puolella ja Summanen on saanut hommaan rullaamaan, Hermes onneksi sai kotiedun joka saattaa ratkaista tämän sarjan.

  Sarja lähtee käyntiin keskiviikkona 15.3 klo 18.30 Kokkolassa, muut pelipäivät ovat :

  17.3, 18.3, 20.3, ja tarvittaessa 22.3, 24.3 ja 25.3

  Oma veikkaukseni että kyllä Hermes tähän hoitaa kunhan ei lähdetä Summasen leikkeihin mukaan ja pää pysyy koko sarjan ajan kylmänä.. Todella kova haaste on Hermekselle pitää pää kylmänä mutta luotto löytyy että pelaajat tiedostavat tilanteen ja ajatukset pysyy vain omassa pelissä!

  4-2 Hermekselle
   
 2. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Oma veikkaus menee juuri päinvastoin, eli EU:lle voitoin 4-2. EU vie kaksi ensimmäistä ja sen jälkeen vuorovedoin.
  Raastava sarja, ensimmäinen peli ke Kokkolassa ja sitten pe Espoossa. Siitä suoraan bussiin Kokkolaan jossa 3.peli jo lauantaina. Suattaapi tuossa lauantain pelissä väsy näkyä kolmannessa erässä, kun on neljään päivään 3 peliä ja bussimatkailua 20 tuntia reisissä. Odotan muutoinkin aika fyysistä sarjaa, vaikka EU ei siitä hyödykään.
   
 3. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Vaikeaa tätä on lähteä spekuloimaan. Unitedilla on mielestäni sarjan paras puolustus tällä hetkellä. Hyökkäyspäässä laukauksia taitaa olla lähes eniten, mistä päästään surkeaan maalintekotaitoon. Hermes taas osaa maalit tehdä paikoistaan.
  Kuitenkin uskon Espoon vievän, koska Tirronen ja Summanen.
   
 4. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Hermeksen omapää ja AV parani kertaheitolla nyt kun saatiin Lehto takas. Viimeaikojen luokaton AV peli, YV sekä ajoittaiset vaihtovirheet on maksanu kohtuuttomasti, alivoiman uskon paranevan kun saatiin puolustukseen johtaja takaisin.

  Jos nuo saadaan ok tasolle niin uskon että Hermes tulee viemään 4-2 ottelusarjan, jos ylivoimaa ei saada kuntoon niin kusessa ollaan ja Espoo vie.
   
 5. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Ilmeisesti Espoo kulkee välimatkat lentokoneella? Jos tämä on tosi niin taitaa tuoda pikkusen lisäetua tuleviin koitoksiin.
   
 6. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Oma tietämykseni tästä parista on aika puolueellinen. Hermes ei ole kovinkaan tuttu joukkue (pätee kyllä suurimpaan osaan mestis-joukkueista, mutta tässähän sitä oppii). Hermes teki sarjassa kolmanneksi eniten maaleja ja 28 enemmän kuin EU. EU:lla taas oli paljon laukauksia, joten viimeistely menee tässä tapauksessa Kokkolaan. Omissa soi suunnilleen yhtä paljon, joten siinä ei saada suurta eroa tehtyä. Molemmilla, ainakin EU:lla, on sarjaan erittäin hyvät veskarit enkä lähtisi tätäkään osa-aluetta liputtamaan kummallekaan. Kuntopuntarin mukaan EU on sitten aika selvästi niskan päällä. Pistekeskiarvo viimeisestä viidestä ottelusta on 2 p/o, viimeisestä kymmenestä 2,1 ja viidestätoista 2. Hermeksellä vastaavat ovat 1,2; 1,5 ja 1,4. Siinä missä EU oli sarjan toiseksi kovin joukkue runkosarjan viimeisellä kolmanneksella, oli Hermeksen trendi laskeva: koko runkosarjan pistekeskiarvo oli 1,6 p/o, joten kevät on ollut aika alavireinen. Valmennuksen puolelta Hirvonen on aika lapanen, mutta Summasen mukana olo nostaa tämän myös Espoolle.

  Yhteenvetona EU tulee voittamaan sarjan puolustamalla sekä paremman valmennuksen ja kunnon ajoituksen vuoksi.

  Kuntopuntarin löysin täältä: BFC - Tilastot - Kuntopuntari
   
 7. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Heitin tästä läppää jokunen päivä sitten... Eikai nyt sentään niin ole että oikeasti vetävät mestiksessä lentokoneella? Huhhu :D
  Noo rahalla saa ja hevosella pääsee vai miten se meni...
   
 8. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Tuskin ainakaan charterilla. Reittilennoilla ei taida hirveästi hyötyä lentämisestä.
   
 9. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Tai lentokoneella..

  Olisihan se hienoa, jos Mestiksestä löytyy joukkue, joka tuohon pystyy. Lähdettä en ole kyllä missään nähnyt, joten voi yhtä hyvin olla Putinin disinformaatiota kuin tottakin.
   
 10. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Ihan ovat bussilla matkustamassa. Tänään Kokkolaan ja huomenna takaisin. Mistähän tämä juttu lähti liikkeelle?
   
 11. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Haha, voihan ankka. Mahollista että menin vähä helppoon, mutta Salonojasta ei koskaan tiiä. :))
   
 12. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Eikö se Espoolaisten bussi ole mestiksen tasollakin aika pramea? Fiini metalliväri, logot, nimet kyljessä ja sisätiloissa varustelut viimisen päälle? Vrt. suurin osa mestisjengien busseista on niitä tavallisia ja tylsiä "Bussiliikenne nönnönnöö Oy"- busseja.
   
 13. Vanhaukko Jäsen

  On kai se sitten hieno mutta kilometrejä Kokkolaan on yhtä paljon kuin nönnönnöö OY:n busseillakin eikä aikataulukaan paljoa muuttune.
   
 14. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Totta tuokin. Toivon kyllä että EU menee tästä parista jatkoon, josko saataisiin pk-seudulle paikallispleijarihuumaa. Toisaalta taasen vähän kuumottaa koska Espoo on ollut kyllä kivenkova jengi viimeaikoina ja Vantaan pitää kyllä varsinkin vieraissa saada ne pienet asiat kuntoon jos mielii länsinaapureita voittaa. Mutta katsellaan nyt miten ensimmäisillä kierroksilla käy!
   
 15. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Kylläkai tuota bussia käyttää myös naisten joukkue ja kummatkin korisjoukkueet. Noilla käyttömäärillä saattaapi tulla halvemmaksi oma bussi, kuskinhan voi aina "lainata". Päällekkäiset pelit tietysti rajoittaa.
   
 16. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Ei EU:lla mitään omaa bussai ole. Busmolla kulkevat.
   
 17. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Hyvin United pelasi nöyrästi puolustuksen kautta, vaikka onkin kiiltävä bussi. Ottelussa nähtiin kyllä yllättävän hienoja maaleja molemmin puolin. Aika hermostunuttahan tuo kuitenkin oli ja sarjahan on tosiaan vasta alussa.
   
 18. Pawe87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ura, Hermes
  Tiukka matsi oli ja todella mukavaa pudotuspeliviihdettä nähtiin. Tunnelma hallilla todella hyvä. Sarja vasta tosiaan alussa, uskon jatkuvan pelien tasaisena. Toivottavasti Edelmann on pelikunnossa perjantaina, todella ikävä tilanne tuo loukkaantuminen.
   
 19. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  Tämä sarja ratkeaa siihen kummalla on hienommat bussit. Kyllä niitä hienoja busseja Kokkolastakin löytyy.
   
 20. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Airbus vaihtui onnibussiin ja kotietu Espooseen.

  EU puolusti hyvin, kuten Hermeksen tyyppistä vahvaa maalintekojoukkuetta vastaan pitääkin. Vieraspelaaminen on yleensä hyvää, kun ottelua moititaan sekavaksi. Nuoreksi joukkueeksi aika kypsä esitys.

  Ottelu oli tasainen ja ennakoi mielestäni pitkää sarjaa. EU tulee voittamaan tai häviämään sarjan viisikkopelin myötä. 1vs1 -pelissä Hermes vie.
   
 21. rasperi75 Jäsen

  Jotenkin vaisu asenne Hermekseltä vaikka tosipelit kyseessä. Suomi-Sarjan playoffeja katselleena jätti tämä ottelu asenteeltaan aika kylmäksi. Noh onhan sarja vasta alussa.

  En panisi pahaksi jos Laakso pelaisi loput ottelut maalilla. EUlla näytti olevan kunnon poffijytinä päällä ja pelas hyvää fyysistä peliä. Tasanen sarja tulee olemaan pelillisesti mutta Espoo vie sarjan ottelut nimiinsä.
   
 22. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Maalivahtipeli sekä viimeistely oli ratkasevassa asemassa. Luvattoman helposti 2 ekaa Edelle, ekassa ja kolmannessa erässä oli Hermeksellä paikkoja joista olis pitänyt tehä. Tasanen, vauhdikas ja fyysinen ottelu. Tässä sarjassa pelataan poffikiekkoa parhaimmillaan!
   
 23. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Tämän päivän ottelusta sitten odotetusti Edelman sivussa. Unitedille tulee mukaan kovuutta ja maalintekovoimaa, kun Veistola on taas pelissä.
  Saapa nähdä yrittääkö United heti alusta paineistaa Laaksoa, joka toki pelasi keskiviikkona hyvin.
   
 24. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Harmillinen tappio. Hermestä vastaan ei kannata lähteä maalitekokilpailuun. Ehkä joukkue oppi tästä jotain. Kolmannen erän pelaamisella saa toki pitkän kesäloman, mutta ei paljon muuta.

  Pari ensimmäistä erää oli pääosin hyvää peliä ja Hermeksen hyökkäykset saatiin ohjattua kulmiin. Seuraava ottelu lienee aika vaikea, kun Hermes on nyt saanut itseluottamuksen kuntoon.

  P.S. Hermeksen bussin takaikkunassa lukee isolla VIP.
   
 25. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Hermes ansaitsi tänään voiton, vaikka EU pelasikin kaksi erää vähäeleisen tehokkaasti. Kolmannen erän sulaminen oli kyllä totaalisimpia näkemiäni. Ilman Hermeksen Ikosen typerää vitosta ottelu olisi ratkennut jo varsinaisella peliajalla, niin paniikissa EU oli. Väkisin kyllä kääntyy katse myös valmentajan suuntaan, kun kolmanteen erään tullaan noin ja esim. aikalisälle ei koeta mitään tarvetta homman levitessä käsiin.

  EU:n kärkipään pelaajista Kivilahti ei joko viihdy poffeissa tai ole täysin kunnossa. Tikkinen on omassa päässä jatkuva riski, onneksi toisessa päässä myös vaarallinen.