Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 puolivälierät: Hermes – Espoo United

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Mahika7, 13.03.2017 klo 18.05.

?

Kumpi selviää puolivälieräparista jatkoon?

Poll closed 18.03.2017.
 1. Hermes

  14 ääntä
  31,1%
 2. Espoo United

  31 ääntä
  68,9%
 1. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Henkilö, joka (arvelen) ei ole koskaan omannut luonnetta tarttua pilliin edes alasarjassa mutta kritikoi tuomareita naurettavan klisheisellä tavalla voisi edes yrittää tuntea häpeää.
  Viime viikonloppuna autoin parina 17 vuotiasta mimmiä, joka uskalsi mennä kentälle uransa kolmanteen peliin (illalla seitsemänteen) mutta ei aluksi juuri muuta. Sitten kun alkoi päivän mittaan uskaltamaan, niin jo joku nelikymppinen paskahousu huutelee katsomosta pilkkahuutoja. Tiedätkö, kummalla puolella kentän ulkoreunoja ne ruikuttajat viihtyvät?
   
 2. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Ei muuten tule. Kyllä se on ihan Hermeksen joukkueesta joku joka siellä huutaa. Jääkööt nyt kuitenkin mainitsematta kuka se on, tai sanotaan kuitenkin ettei se ole Upi
   
 3. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Pelasin reilut pari kymmentä vuotta ja tuomaroin muutamia otteluita, mutta se ei vaan iskenyt. Tykkäsin enemmän pelaamisesta. Itse en koe, että tuomarointi vaatisi mitään erikoista uskallusta. Siitä olen samaa mieltä, että kaikenlainen huutelu on hölmöä. Etenkin junnupeleissä. Kannustaminen taas on ihan toinen asia ja sitä ihailen. Itse istun katsomossa aika hiljaa. Taputan välillä. Mutta se minusta.

  Yhdenkään tuomarin on kuitenkaan turha kitistä. Oma valinta ja sen voi lopettaa, jos ahdistaa. Eikä hävetä yhtään. Varsinkin tuo lainaamani viesti oli täysin turha, kun en tuomareita kritisoinut.
   
 4. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Et sinä joo, paitsi että annoit tukea nimimerkki @Blöö lle viestiin, jossa hän esitti aika hurjan oletuksen toimitsijoiden (jotka ovat osa tuomaritiimiä) tahallisesta, kotijoukkuetta suosimaan pyrkineestä virheestä.
   
 5. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. sympatiat HCIK, VG, FPS
  Summaselle kahdeksan peliä kakkua +4000€ sakot Unitedille.
   
 6. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  edit. Päätös kerkesi tulemaan ennen enteriä, mutta en ala viestiäni poistamaan, koska seison mielipiteeni takana rangaistuksen osalta. Selvennetään sen verran kaavaa millä laskin pelikieltoa, että en ollenkaan älynnyt ottaa huomioon uusijalisää (3 ott), case Lämsään liittyvää myönnytys lisää (1-2 ott)* ja runkosarja vs play off (1 ott).

  Lainaus:
  Veikkaan, että rangaistus tulee olemaan 2-3 ottelua ja Unitedille jonkinlainen uhkasakko. Esimerkkinä antamasi 1 ottelun pelikiellot ja sitten aikanaan Summasen 5 ottelun pelikielto Lämsälle huutelusta. *Lämsän tapaukseen en ihan suoria yhtäläisyysmerkkejä vetäisi, koska siihen liittyi todella vahvasti surullisen kuuluisa Nordlund-case, jossa vaihdettiin koko Liigan kurinpito, että saatiin annettua pelikieltoa Peltosen loukkantumisen aiheuttaneesta taklauksesta. Hieman ylimitoitettu toimitsijakielto ja sakko omasta mielestäni oli pieni myönnytys Nordlundin pelikiellon mahdollistamiseksi. Tapaukseen liittyy paljon muutakin, mutta niistä on aikanaan jauhettu tarpeeksi omissa ketjuissaan, joten en tähän ala kaikkea tarinoimaan.

  Uhkasakosta löytyy esimerkkiä, kun aikanaan Tami piti omaa show'ta Sportissa, ja silloin kurinpito totesi, että seura vastaa pelaajien ja toimihenkilöiden käytöksestä ottelutapahtuman aikana.

  Ottelusarjaan ainakin tuli kerralla väriä, jossei sitä ollut tarpeeksi jo Edelman vs Tirronen- tapauksen pohjilta, joka myös Summasen huutelulle toimi osatekijänä. Toisaalta on hienoa, että Mestikseen saadaan hieman väriä, mutta tällä kertaa ylitettiin hyvänmaun raja ja kirkkaasti. Itse seuraan mielenkiinnolla jatkoa, koska välierissä SaPKo kohtaa kyseisen parin voittajan ja olen niin kusipäinen ihminen, että ajattelen vain SaPKon etua.

  Toimitsija-aition suosimiseen ja hylättyyn maaliin sen verran otan kantaa, että itse olen toisessa lajissa ollut käsiaikana (mikä on se virallinen aika), ja olen nähnyt kaverilla tuskanhien puskevan, kun tulostaulunpitäjänä ei saa näytön kelloa heti päälle ja siinä äkkiä vierähtää aikaa, kun muutaman kerran nappia painaa ja kello ei lähde päälle ja alkaa tarkistaminen onko kaikki johdot kunnolla kiinni jne. Päätelaitteessa, mikä on siinä toimitsija-aitiossa, ei välttämättä ole erillista summerin käynnistävää nappia.
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2017 klo 22.11
 7. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Summanen missaa siis yhden tai kaksi ottelua tästä sarjasta koko seuraavan sarjan, jos EU tästä jatkoon menee. EU sai 4000 €.n sakot.

  Mielenkiintoista nähdä miten Hirvonen pärjää ilman aivoja ja käsiä vaihtoaitiossa. Sarjan toisen puolikkaan Timo pääsi keskittymään latteuksien laukomiseen medialle otteluiden jälkeen. Nyt on kyllä Hermeksellä iskun paikka.
   
 8. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Eiköhän tämänpäiväinen mene kevyesti Unitedille. Espoossa on sentään totuttu turbulenssiin, mutta Hermes on todennäköisesti mennyt täysin sekaisin tästä kohusta. Kunhan United vain malttaa pelata rauhallisen varmaa vieraspeliä, niin viimeistään toisessa erässä alkaa maalipaikkoja aueta selkä seinää vastaan pelaavaa joukkuetta vastaan.

  Kokoonpanoista senverran, että Edelmann on ainakin merkattu Hermeksen aloittajaksi. Varmaankin ajatuksella, että Laakso pelaisi huomenna. Itse olisin kyllä hyvävireisen Laakson pannut aloittamaan.
  Unitedilla Uomala tulee odotetusti Joona Puhakan tilalle ja Ylönen jatka kokoonpanossa. Kaijomaa on edelleen poissa.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2017 klo 12.41
 9. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Karhula kommentoi Summasen anteeksipyyntöä: Solvatuksi joutunut valmentaja tyrmistyi Summasen ”todella laimeasta” anteeksipyynnöstä: ”Julkitulo oli ihan onneton” - Mestis - Ilta-Sanomat

  Karhula on siis pahoittanut mielensä Summasen huuteluista tosi pahasti. Ei halua kuitenkaan tässä vaiheessa kommentoida mahdollista tulevaa rikosilmoitusta, vaan lupasi palata siihen sarjan loputtua.

  Ihan niin kuin olisin itsekin joskus kuullut tuon "anteeksipyyntösi ei kelpaa, vaan pahentaa vain asiaa" -kuvion. Muijan suusta.
   
 10. Pawe87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ura, Hermes
  Illan pelistä ei totisesti latinkia puutu. Toivottavasti keskittyminen pysyy molemmilla joukkueilla itse pelissä, eikä turhia ylilyöntejä nähdä. Viihdyttävä peli varmasti tiedossa ja Hermeksen maalinsuulle palaava Edelmann on tiukan paikan edessä. Tänään saisi esittää samanlaisia torjuntoja kuin viime kevään seiskapelissä Jokipoikien paidassa.
   
 11. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Tsirp Tsirp. Kesä tuli Kokkolaan ja linnut laulaa. Ottakaa nauhalle.
   
 12. Salama44 Jäsen

  Espoossa sentään pelikello toimii ettei tarvi maaleja hylätä sen vuoksi.
   
 13. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  Ryhdikäs esitys EU'n nuorelta joukkiolta. Kaiken kohinan keskelläkin sipuli kesti ja 'pakollinen' kotivoittokin tuli. Hyvin jatkavat Bluesin perinnettä pleijarijoukkueena. Sitten vaan Savonmaan pässit ojennukseen!
   
 14. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Hieno sarja ja Hermes oli yksilötasolla todella hyvä. Neljä voittoa kuudesta ottelusta on kuitenkin tuplasti enemmän kuin kaksi, oikea joukkue meni jatkoon.

  Mielestäni EU puolusti paremmin ja oli tasaisempi suorittaja. Fyysisesti Hermes esitti hienoja taklauksia, mutta EU voitti enemmän kaksinkamppailuita. Hieno suoritus nuorelta joukkueelta.

  Seuraavassa sarjassa kohtaavat kevään kaksi parasta joukkuetta. Tiukka paikka EU:lle.
   
 15. Pawe87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ura, Hermes
  Onnittelut Espooseen voitosta. Voitot 4-2 eivät jätä selittelyille sijaa, tästä sarjasta meni parempi jatkoon. Hienoja ja värikkäitä otteluita kaikki. Harmittavasti Hermeksen kausi katkesi toisen kerran peräkkäin ensimmäisellä kierroksella. Erityisen katkeran tappiosta tekee se, että juuri EU nyt päätti kauden. En nyt mene noihin syihin sen enempää, en halua ottaa heidän voitostaan mitään pois.

  Toivottavasti Hermeksen kausi 17-18 pitää sisällään onnistumisia ja elämyksiä meille faneille!
   
 16. Hokifani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Frölunda,HIFK,Ilves, Hermes, Joensuun Kiekko-Pojat
  Olipa vauhdikas peli. Viisaammin pelannut voitti. Karhulan olisi kenties pitänyt peluuttaa rohkeammin pelaajia. Nelosketju oli mielestäni tänään Hermeksellä parhaiten aikaan saavin ketju. Ajan puutteen vuoksi jäi maalit uupumaan. Hyvin taisteltu, mutta ykkös ja kakkos ketjun olisi pitänyt tänään saada paljon enemmän aikaan. Valitettavasti valmentajan ja pelaajien rutiini ei riittänyt voittoon. Kuitenkin hieno kausi joukkueelta, nyt on aika rentoutua. Pitäkää hyvät päätösbileet. Palataan ensikaudella linjoille. KIITOS HERMES!
   
 17. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Onnea Espooseen jatkopaikasta! Loistava sarja oli ja eihän tuossa mitään jossiteltavaa jäänyt vaikka jokainen peli olisikin parilla pompulla voinut päättyä miten vain. Hyvin oli peleissä tunnetta mukana ja en usko että mikään muu joukkue olisi saanut Kokkolassakaan porukkaa hallille ja ääntä halliin samallalailla kuin juuri Espoo united. Ei voi Hermeksen kauteen pettynyt olla kokonaisuudessaan vaikka nyt tympäseekin. Ens kaudella sitten mennään päätyyn asti!
   
 18. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Onnittelut EU:lle. Huikea tulostason nosto Summasen tulon jälkeen, kyllä se jollain mittapuulla kannatti vaikka herra toi turhankin paljon väriä tähän ottelusarjaan. Espoo oli useassa otelussa sen kuuluisan potkun verran edellä. Tänään Hermeksellä kolme kertaa tyhjä maali, ei yhdestäkään sisään. Ensi vuonna otetaan kuitenkin revanssi ;)
   
 19. Elmeri Hautamäki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo ja Blegi
  Kiitos Hermekselle huikean viihdyttävästä sarjasta. Paremmalla tuurilla sarja olisi voinut päättyä Espoolle jopa 4-0, mutta onneksi näin ei käynyt sillä nyt saatiin draamaa ja viihdettä kuuden ottelun edestä.
  Hermeksen fyysisyys oli välillä myrkkyä oppirahoja maksavalle nuorelle Unitedille, mutta tuoreet jalat olivat tällä kertaa ratkaiseva tekijä.

  Olipa hienoa nähdä ensimmäisen kerran sitten Bluesin aikojen yleisön kannustavan kunnolla espoolaista jengiä. Ensi perjantain välierän kotiavauksessa jo 2500 katsojan raja rikki?
   
 20. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Tänään oli kyllä yleisö hienosti mukana, loppu 3 minuuttia rummutusta ja taputusta. Siellä lähti mukaan nekin, jotka yleensä istua nököttää penkissä sen näköisinä, ettei tapahtumat kiinnosta pätkääkään.
  Sarja oli todella tasainen ja pelin taso Mestikseen hyvää. Hermes oli vahvempi yhdellä osa-alueella eli fyysisyydessä ja EU taas maalineduspelaamisessa ja maalivahtipelissä. Itseni yllätti se, että Espoo pääsi myös Hermeksen maalin edessä ripareihin hyvällä prosentilla, kun taas Hermes ei muutamia poikkeuksia lukuunottamatta toisessa päässä siihen pystynyt.
  EU:n joukkueesta täytyy nostaa 2 pelaajaa, jotka omaan silmään erottui pelistä toiseen. Jiri Veistola, sarjassa ainakin 20-25 blokattua laukausta, uhrautui joka tilanteessa vaikka pelaa puudutuksella ja joutui ottamaan muutaman päivän huilin saatuaan mailan silmään. Tässäkin sarjassa sai huulta auki ja monia muita pikkuvammoja, muttei silti jättänyt menemättä jyrän alle.
  Viktor Westermarck, ehdoton joukkueen 1.pakki. Ei ole kiire minnekään ja ratkaisut on lähes poikkeuksetta oikeita. Uskomaton tasonnosto syksyltä ja muutoinkin näyttää, että kehittynyt huimasti viime kaudesta.
  Joukkueena pelit voitetaan tai hävitään, mutta edellämainitulta kaksikolta vahva esitys Hermes peleissä.

  Hermeksen paras pelaaja omasta mielestä kultakypärä Kangas. Juonikkuutta löytyy ja kelpo laukaus. Onneksi ketjukaverit ei olleet tänään ihan samalla aaltopituudella, joten tämä syömähammas saatiin pidettyä pimennossa. Voisin olettaa noilla avuilla saavan liigassa näyttöpaikkaa kun ikää ei tuon enempää ole.
   
 21. Linnankundi Jäsen

  Tämän illan pelissä oli kyllä Hermeksellä iso annos huonoa tuuria, pystyivät sähläämään kolme täysin avopaikkaa pelissä. Olikohan joukkueille teroitettu, että maalivahteja ei ajella, sen verran hienosti kumpikin joukkue väisteli maalivahtia mahdollisuuksien mukaan. Hermeksen saama tuomio maalivahdin häirinnästä oli kyllä väärä, Hermes-hyökkääjä yritti jarruttaa tilanteessa sen minkä pystyi, kun samalla EU-pakki painoi kaveria oman maalivahdin päälle. ehkä pilli oli herkemmässä aikaisempien tapahtumien johdosta.
  Keskiviikkona sitten alkaa varmasti tasainen ja veikkaisin hyvätasoinen ottelusarja SaPKon ja EU:n kanssa. Molemmat joukkueet ovat aika kepeäjalkaisia, joten vauhtia tuskin otteluista puuttuu.
   
 22. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Tuo tuomio meni kyllä niin väärin kuin olla voi. Olin itse varma, ertä jäähy tulee EUn pakille kiinnipitämisestä. No, tuo tuomarointi oli koko sarjan enemmän kuin epämääräistä, välillä kärsi Hermes välillä EU. Se olisi hauskaa tietää mitä tuossa 3.erän aloituksen jälkeisessä tilanteessa näki päädyssä oleva tuomari? Katse oli Piispasen suuntaan, eikä reagoinut millään tavalla kun Hermeksen pelaaja kolasi yli.
   
 23. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Veikkaan että muiden otteluiden perusteella nämä tuomarit olivat sanoneet että veskareihin ei kosketa edes vahingossa tai tulee penaltia. Kevyt jäähy mutta sinäänsä ymmärrettävissä.

  Mielestäni tuomarit katsoivat turhan paljon sormien läpi Hermeksen provoilua. Toisaalta paljon draamaa saatiin peliin kun Franssila(?) ja viiksekkäät kaverit pisti pikkusikaa koko sarjan ajan ja huutelut päälle.

  Todella hyvä sarja kaikin puolin. Kiitos Hermekselle hyvästä vastuksesta. Oli todella kovia pelejä, mutta kyllä se Espoon uusi bussi taisi katkaista sarjan. Saa nähä minkälainen linkkari Savolanlinnasta löytyy ;)