Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 puolivälierät: Hermes – Espoo United

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Mahika7, 13.03.2017 klo 18.05.

?

Kumpi selviää puolivälieräparista jatkoon?

Poll closed 18.03.2017.
 1. Hermes

  14 ääntä
  31,1%
 2. Espoo United

  31 ääntä
  68,9%
 1. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Ai jai. Vaikka kuinka espoolaisten lasien läpi katson, tämä asia ei selittelemällä parane. Rikossyytöksillä leikkiminen ei kuulu jääkiekkoon, urheiluun, eikä yhteiskuntaan. Pitkä toimitsijakielto pitää tulla, ei ottelumäärinä vaan kalenterista katsottavana määränä (Summasen sopimushan on katkolla kauden jälkeen, eikä varmasti uusita tämän jälkeen.)

  Nauhoitteen julkaiseminen oli kyllä virhe, ei Summasen tai EU:n kannalta, vaan Karhulan kannalta. Pedofiliasyytökset julkisuudessa hallihuhuina ovat aivan jotain muuta kuin lähitunteina some-hitiksi nouseva nauhoite. Asian lajiliitossa tai rikostutkinnassa suoritettava tutkinta on tietysti tehtävä asioiden omilla nimillä, mutta Karhulan kannalta julkisuudessa pitäisi käsitellä "Syytti julkisesti törkeästä rikoksesta" tms. Tämän todettuani on esim. YLEn otsikko "Raimo Summanen sortui alatyyliseen huuteluun Mestiksen pudotuspeleissä" aivan liian laimea.

  Tätä taustaa vasten ei voi kuin ihailla Karhulan rauhallista käytöstä ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.
   
 2. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mä näen asian hieman toisin. Mun mielestä on Karhulan ja kaikkien muidenkin kannalta hyvä, että nauhoite julkaistiin ja siitä ilmenee selkeästi Summasen sekoaminen. Paljon ikävämpää olisi, jos tuosta olisi lähtenyt liikkeelle huhu, joka toimisi rikkinäisen puhelimen tavoin – nyt tuo on paljon helpompi leimata vain Ramin sekopäiseksi huuteluksi.

  Paljon ikävämpiä olisivat "Mestis-valmentajaa varjostavat pedofiliasyytökset" kaltaiset jutut, joihin sitten keskustelupalstoilla lisättäisiin käytävillä kuultuja "totuuksia". Nyt kun asiaa ei salailla mitenkään, kukaan ei voi lisätä siihen mitään puolitotuuksia tai sivumausteita, ja homma näyttäytyy vain Raimon aivopieruna, mitä se olikin.
   
 3. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Toivottavasti @Runtulin on oikeassa. En puolustele tuota huutelua mitenkään, en vaan halua siitä koituvan mitään oikeita seuraamuksia huudon kohteelle.
   
 4. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Mitä siitä edes voisi koitua Karhulalle? Jos onkin huudellut jotain niin ikään rangaistuksen arvoista, asia tulee kyllä esille keissiä käsitellessä, jos ei muuten, niin "todistajien" toimesta, riippumatta siitä olisiko nauhoitetta julkaistu tai ei. Parempihan tuo nauhoite oli julkaista, koska muutoinhan Summasta olisi voitu jopa syyttä suotta syyttää ala-arvoisesta ulosannista. Nythän asia ei ainakaan jää huhujen varaan.
   
 5. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kyse ei ole perinteisestä "homottelusta", jossa kaikki tietävät, ettei homottelija tarkoita kohteen olevan homo. Niin huutelija, kohde kuin ympärillä olevat kuulijatkin. Summasen tapauksessa hän taas vihjasi Karhulan olevan pedofiili perustuen johonkin huhuun. Se on ihan eri asia. Hän siis julkisesti leimasi Karhulan pedofiiliksi. Sanatarkka lainaus:" Sä oot pedofiili, mä oon kuullut! Pedofiili! Pedofiili olet kyllä." Kaikkein surkeinta tässä on se, että Summanen osui väärään maaliin jonkun kaveriltaan kuulemansa jutun perusteella: Raimo Summanen kilahti Kokkolassa – Jatkoaika: "Sä olet pedofiili", kuuntele tallenne | Tamperelainen

  "Summasen viittaama tapaus liittyy henkilöön, joka on työskennellyt aiempina vuosina Antti Karhulan kanssa samassa organisaatiossa. Mainitulle henkilölle tuomittiin raiskauksen yrityksestä vuoden ja kahden kuukauden ehdollinen vankeusrangaistus sekä yhdyskuntapalvelua. Kyseinen henkilö ei ole Antti Karhula."
   
 6. kolaolli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Näiden sun kommenttien valossa kyllä voi ihan rauhassa kutsua sinuakin idiootiksi. En tiedä ymmärrätkö, mutta idiootilla ja pedofiilillä on ero? Et voi huudella mitä sattuu ja sanoa, että "ne nyt oli vaan sanoja mitä huusin, en tarkoittanut mitään".

  Toinen asia mitä en ymmärrä sinussa on se, että miten voit puolustaa ihmistä joka huutelee törkeitä loukkauksia julkisesti ja sen jälkeen sanoa, että ketään ei saisi haukkua?
   
 7. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Sä voi kutsua mua ihan miksi haluat, jos se jotenkin oloasi helpottaa. Itse en ajatellut nimitellä takaisin mitenkään, kun en koe siihen erityistä tarvetta.

  Sen sijaan jos huutelut jääkiekkopelin tuoksinassa harmittaa, niin suosittelen seuraamaan vaikka uppopalloa.

  Karhula ei ollut moksiskaan huutelusta, totesi vain että ota lääkkeet ja esiintyi hyvin rauhallisesti pressissä. Hyvä että jollain menee tunteisiin, vaikka asianomistaja lätkävalmentajana ottaa lungisti.
   
 8. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Ketju päässyt ihan uuteen lentoon Ramin aivopierun takia. Espoo mainittu, torille mars! Mielenkiintoinen piirre ketjussa on se, että molempien osallistuvien joukkueiden kannattajat ovat pysyneet aika rauhallisina ja taivastelijat ovat tulleet lähinnä muualta. Enimmäkseen sieltä missä kausi on jo ohi. Täällä mainittiin myös se kuinka kovaa hintaa salonoja maksaa Summasen palkkaamisesta. Se on tietysti vähän miten sen ottaa. Sarjan pohjalta viidenneksi ja pudotuspeleihin on kyllä ihan hyvä saavutus.

  Harmillista, etten ole päässyt näkemään näitä kahta viimeisintä ottelua. Olen ilmeisesti missannut aika paljon. Sarjan ollessa 1-2 -tilanteessa ennustin kotivoittojen alkavan. Aika lähelle, not! No perjantaina se kotivoitto sitten tulee. Pakkohan siihen on uskoa.
   
 9. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Tämän paremmin ei voi enää tiivistää. Tässä tapauksessa kunnolla vaan kaikki esiin ettei jää epämääräisten huhujen varaan. Ilman nauhoitetta ja sen julkistamista olisi varmasti jäänyt epämääräistä huhuilua kiertämään paljon enemmän.
   
 10. olleby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Onnittelut Hartza. Olet ihan vitun typerä ihminen.
   
 11. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Nauhoitteelta selviää myös se, että huutelu on tapahtunut todistajien (katsomon pikkupoikien) läsnä ollessa ja kaiken kuulleena. Se lienee raskauttava asianhaara tapauksen seurauksia mietittäessä. Myös sanamuoto on tärkeä. Kyse ei ollut vain haukkumisesta vaan ilmaan heitetystä leimakirveestä, joka huitaistiin ihan väärään kohteeseen. Tilanne olisi ihan eri, jos tämä Ramin sekoilu olisi tapahtunut jossain yksityisessä tilassa.

  Toivottavasti liitto ymmärtää sanktioida Summasta raskaalla kädellä. Pelkästään tämä kevät ei riitä mitenkään.
   
 12. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Entäs jos kyseessä onkin tuomittu pedofiili? Ainakaan mistää kunnianloukkauksesta ei voisi tällöin puhua.

  Olen Runtulan kanssa samaa mieltä siitä, että nauhoite pitäisi julkaista. Siitä voi sitten syytetty puolustautua, Rami selitellä tekosiaan (en muuten usko, että selittelee) ja sarja tehdä omat johtopäätöksensä.

  Se on kuitenkin selvää, ettei Summaselle pitäisi antaa kenkää tämän takia.
   
 13. kolaolli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ymmärsit hienosti väärin, mutta en ihmettele sitäkään. Mulla meni tunteisiin sinä. Ihmisiltä tuntuu muutenkin kadonneen maalaisjärki, mutta epäilen sinun koskaan sellaista edes omistaneen. En tiedä helpottaako sun haukkuminen oloani, mutta olen täysin eri mieltä sinun kanssasi ja mielestäni silloin pitää sanoa vastaan eikä antaa asioiden olla.

  Mitä tulee jääkiekkopelin tuoksinnassa tapahtuvaan huuteluun, olen siitäkin eri mieltä. Huutelen itsekkin kentälle katsomosta - lähinnä tuomareille, mutta jos sinun mielestäsi on edelleenkin kutsua ihmisiä pedofiileiksi, voit miettiä kumman meistä pitäisi olla ja missä. Aion kyllä iloksesi seurata jatkossakin jääkiekkoa ja tulla paikanpäälle Espooseen taas perjantaina =) Huutele sinä sitten siellä katsomossa mitä lystäät, toivottavasti saat ystäviä.
   
 14. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Mun sympatiat mestiksessä on ehdottomasti EU:n puolella mutta ei jumalauta voi aikuinen ihminen päästellä tollasta suustaan ja vielä selvästikkin lasten läsnäollessa. Täysin ala-arvoista käytöstä josta on pakko tulla tuntuva rangaistus. Lähtikö tämä nyt tuosta hyltystä maalista? Ainakin ruudussa näkyvän kellon perusteellahan se oli selkeääkin selkeämpi hylkäys, sikäli kun sillä nyt on merkitystä.
   
 15. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei, vaan tässä on kyse siitä, että suomalaisen jääkiekkoyhteisön pitäisi asettaa selkeät rajat sille, mikä on soveliasta käytöstä ja mikä ei. Mielestäni tässä mennään sen rajan yli ja reippaasti mennäänkin.

  Selitykseksi ei kertakaikkiaan mielestäni kelpaa se, että "Rami on Rami". Sama mies on perseillyt vuosien varrella vaikka kuinka ja paljon ja nyt kertakaikkiaan pitäisi sulkea häneltä suomalaisen jääkiekon ovi.

  Jokseenkin surullista seurata Summasen puolustelua täällä. Onneksi se on selkeässä vähemmistössä.
   
 16. Jupe#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Minun mielestäni raja vedetään siihen höpiseekö noita juttuja kesken pelin kaukalossa vastustajan korvaan vai koko yleisön edessä kovaan ääneen. Vertaat Raivon pedofiili-huuteluja tyhmä- ja ääliö-huuteluihin? Aika moni meistä (tai puhun siis omasta puolestani...) voisi laittaa linnaan jos pelkkä tyhmänä tai ääliönä oleminen katsottaisiin rangaistavaksi!.
   
 17. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Tuolla se nauhoitettu pätkä on (linkki jatkoajan uutiseen) http://www.jatkoaika.com/Artikkeli/...kolassa-pedofiili-pedofiili-olet-kyllä/188820
   
 18. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Not sure if serious.

  Sinä et tiedä mitä rangaistuksia Summanen tulee samaan. Suomen jääkiekkomaine ei kärsi tästä. Suomalainen jääkiekko voi ihan yhtä hyvin kuin ennenkin, sanoo yksi Raimo Summanen mitä tahansa.
   
 19. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Sehän tässä surkeinta onkin, kun ei ole.
   
 20. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Homoudessa ei myöskään ole mitään pahaa, joten sen vertaaminen tähän on vähän erikoista. Mielestäni Jääkiekkoliitto voi antaa tästä vain pienen toimitsijakiellon. Jos oikeus joskus katsoo Summasen syyllistyneen rikokseen, voidaan sitten arvioida miten reagoidaan.

  Onhan SM-liigassa saanut pelata narkkareita ja rattijuoppojakin, yksi siellä on tuomarinakin. Aikamoista tekopyhyyden viittaa taas puetaan niskaan kun tästä asiasta ollaan nostamassa tällainen haloo.
   
 21. Jupe#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Mikä asiassa on surkeinta? Sekö ettei kyseessä ole tuomittu pedofiili?
   
 22. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Kuka vittu enää jaksaa tätä mielensäpahoittajien maailmaa? Lätkämatsissa sanottiin pahasti. On se hirveetä.
   
 23. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Se, että täysin syytön mies leimataan julkisesti.
   
 24. Jupe#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Ovatko toiset valmentajat haukkuneet "narkkari- tai rattijuoppo"-pelaajia suureen ääneen tai kuten tässä tapauksessa eikö näitä pelaajia ole tuomittu niistä teoista?
   
 25. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ei olekaan. Yritin vain selventää ratakiskosta vääntämällä Hartzalle miten tämä tapaus eroaa normaalista haukkumisesta vaikkapa esim. homoksi tai pelleksi.