Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 puolivälierät: Hermes – Espoo United

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Mahika7, 13.03.2017 klo 18.05.

?

Kumpi selviää puolivälieräparista jatkoon?

Poll closed 18.03.2017.
 1. Hermes

  14 ääntä
  31,1%
 2. Espoo United

  31 ääntä
  68,9%
 1. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Ainut oikea rangaistus Summasen tapauksesta olisi ottaa kortti pois. Siis pressikortti pois Jatkoajan "toimittajilta". Menkää lapset kotiinne.
   
 2. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Niin ehkä itse ajattelen, että jos joku nimittelee itseäni vaikka idiootiksi tai pedofiiliksi, niin se on enemmän nimittelijän ongelma, kuin minun ongelma. Kyllä tähän maailmaan kaikenlaisia hulluja mahtuu. Miksi minun pitäisi heidän puolestaan repiä stressiä eikä kaikesta tarvitse välittää.

  No jääkiekkopelin tiimellyksessä tunteet nousee pintaan ja kaikenlaista huudellaan puolin ja toisin. Kuuluu mielestäni lajiin. Summasen sanavalinnat kertoo mielestäni enemmän hiukan yksinkertaisesta luonteesta kuin siitä että olisi oikeasti tarkoittanut mitä laukoi. Karhulakin otti sen verran lungisti, että näytti ymmärtävän tämän.

  Anyways hyvää peliä perjantaina Espoossa.
   
 3. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  On eri asia "sanoa pahasti", kuin päästää suustaan jotain, jonka vuoksi löytää itsensä oikeudesta kunnianloukkaussyyte niskassaan.

  Vai etkö erota näitä kahta asiaa keskenään?
   
 4. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Ei lähtenyt siitä, kolmannessa erässä Puhakka tuli päin Hermeksen maalivahtia ja Tirronen-Edelmann -matsista alkanut kokkolalaisten "Summanen käskytti" -chantti saavutti uuden lakipisteensä. Valmentajan toki pitää kestää katsomopaine, mutta oudon kova pelote Summasesta on kokkolalaisille tullut.

  EDIT: Ottelutallenteesta näkyy, että useampi tuomarikin käy kuuntelemassa verbaaliottelua vaihtoaitioiden välissä, mutteivät pistäneet suihkuun, erikoista?
   
 5. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Niiltä pelaajilta ei kuitenkaan ole evätty ammatinharjoittamista. He ovat saaneet sanktion kun tuomioistuin - ei Jatkoajan keskustelupalsta - on katsonut heidän syyllistyneen rikokseen.


  Lainaus:
  Siksi tämä keskustelu onkin ihan turhaa. Jos Summanen löytää itsensä oikeudesta ja saa tuomion, arvioidaan tilannetta uudelleen. Ennen sitä tämä on turhaa uhriutumista ja suorastaan naurettavaa käytöstä. Ihan yhtä naurettavaa kuin Summasen eilinen purkaus, vain eri tavoin säälittävää.
   
 6. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Ja aina kun joku uhkaa "tappaa" jonkun, niin pelit seis ja jatkot käräjäsalissa? Aina, vailla poikkeusta? Laiton uhkaus on huutelua paljon vakavampi tapaus.
   
 7. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Niin. Olihan tuo Ramilta yksiselitteisen asiatonta, ja ihan paikallaan, että asiaan kiinnitetään huomiota. Vaan ei tässä nyt kyse kuitenkaan mistään kansanmurhasta ole, eli ehkäpä kenenkään ei kannata alkaa ihan hurjasti hyperventiloimaan.

  Soveltuvat rikosnimikkeet joko kunnianloukkaus (RL 24:9-10) tai yksityiselämää koskevan tiedon levittäminen (RL 24:8-8 a). Molemmat näistä asianomistajarikoksia. Karhula voi halutessaan tehdä asiasta tutkintapyynnön tai rikosilmoituksen poliisille, ja tässä tapauksessa hänen ehkä pitäisikin. Jälkimmäisellä rikosnimikkeellä en ehkä tosin itse suosittelisi moisen tekemistä leimautumisriskin takia.
   
 8. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  En puhunut laittomasta uhkauksesta. Puhuin kunnianloukkauksesta.

  Jos todistettavasti ja julkisesti haukut toista ihmistä pedofiiliksi ilman todisteiden häivää, niin suurella todennäköisyydellä oikeus kutsuu. Luonnollisesti, jos rikosilmoitusta ei (tässä tapauksessa Karhula) tehdä, niin asia jää siihen, mutta Ramin syytökset on sen verran vakavia, että olisi syytä aloittaa keltaisten sivujen lukeminen kohdasta "lakimiehet".
   
 9. Jupe#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Miten nämä "rattijuoppo- ja narkkari"-pelaajat liittyvät Raivo Summaseen? Niinkö, että jos Raivo tuomittaisiin niin hänen pitäisi saada jatkaa valmentajana? Olisiko Salonoja väärässä jos hän erottaisi Summasen tämän saadessa tuomion?
  [/QUOTE]
   
 10. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Totta kai nämä eroavat toisistaan. Erona on se, että tästä voi halutessaan nostaa kanteen ihan siviilipuolella. Mielestäni näin kannattaisi tehdäkin.

  Muistelen, että Helminen pelasi aika pitkää verosotkujensa jälkeen ja eikös Karalahdella ollut jotain pahoinpitelyä nuoruudessa ja huumeita aikuisiällä? En ole varma, mutta veikkaan, että Jantusellakin on jonkin näköinen rekisteri. On muuten olemassa juristejakin, joilla on merkintöjä rikosrekisterissä. Siinä mielessä tulokulmasi on hieman erikoinen.
   
 11. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Missä vaiheessa olen puhunut mitään rikosrekistereistä?

  Totesin vain, että on eri asia haukkua toista "vitun paskaksi" kuin kertoa julkisesti toisen olevan pedofiili ja vielä ilman mitään todisteita.
   
 12. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tässäpä on tarvittava sanottuna. Hävetti niin maan perkeleesti Ramin huutelut aikanaan Lämsälle enkä olisi uskonut että onnistuu vielä kotimaassa sen riman alittamaan näin kirkkaasti. Eiköhän tulossa ole ansaitusti kengänkuva takamukselle ja kunnon toimitsijakielto. Kunnianloukkaussyytettä Karhula tuskin nostaa, vaikka voisi sen helposti halutessaan tehdä.

  Ja potkujen suhteen en ole niitä suuna päänä vaatimassa, tietenkään, vaan ajattelen mielestäni realistisesti. Salonojan reaktio Valavuoren twiittailuun ei jätä paljoa liikkumavaraa tässäkään tilanteessa.
   
 13. Yeap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Summasen huutelut asetettu kurinpidon käsittelyyn. Saapas nähdä kumpi ehtii ensin, Salonoja vai kurinpito.
   
 14. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Jos Summanen tuomitaan, tulee seurankin sanktioida miestä. Jos Summanen ei joudu edes oikeuteen, riittää Jääkiekkoliiton toimitsijakielto ihan hyvin.

  Rattijuoppotuomarilla on nimi, Jari Levonen. Narkkarilla on nimi, Marko Jantunen. Muitakin on, mutta tässä esimerkit pelaajista, jotka ovat tehneet paljon Summasta pahempia rikoksia ja saaneet jatkaa. Siten ne siis liittyvät, että kun tuolloin ei ole nostettu asiasta älämölöä, on jokseenkin koomista seurata tätä massaloukkaantumista.
   
 15. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Luuleeko kukaan Summasen huutelun perusteella kenenkään olevan pedofiili tai yhtään mitään muutakaan? Ei. Siksi ei loukkauskaan kovin kummoinen ole, se kun ei oikeasti ole tahrannut kenenkään mainetta. Typerää ja hyvän maun vastaista. Vähän niinku lätkä aika usein on.
   
 16. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  En. Mutta kyseessä on sen verran vakava syytös, että kunnianloukkauksen tunnusmerkistö täyttyy heittämällä.
   
 17. Jupe#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Voisi kai siellä joku huudella toiselle, leikkisästi, että "sä olet murhaaja, mä kuulin, hei sä olet murhaaja, oliko käskytys murhaaja, oliko"! Pientä juksuttelua vaan...
   
 18. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Paikalla olleet kokkolalaiset pikkupojat voivat hyvinkin luulla, jotka eivät kummankaan miehen historiaa tunne. Ainakin kertovat koulussa kavereilleen ja huhu kiertää ja kiertää. Tämä huhu voi tulla Karhulalle vastaan vaikka yöelämässä jonkun pikkupojan vähän yksinkertaisemman isän toimesta arvaamattomana käytöksenä alkoholin vaikutuksen alaisena. Tämä on vain yksi skenaario, mikä nyt nopeasti tuli mieleen.
   
 19. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Suomessa on onneksi riippumaton tuomiolaitos, joka tekee päätökset siitä onko joku syyllinen ja jos on, mihin. Sitä ei tehdä kokkolalaisessa jäähallissa tai missään muuallakaan. Jos Karhula kokee kunniansa loukatuksi, ei muuta kuin haastetta kehiin. Summanen vastaa tällöin yksityishenkilönä haasteeseen ja kärsii seuraamukset mahdollisesta tuomiosta. Ennen tätä kyseessä on vain ja ainoastaan mauton ylilyönti, josta Summanen varmaan saa jonkun mittaisen toimitsijakiellon.
   
 20. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin ja tämä on keskustelupalsta, jolla on aivan ok keskustella asiasta ja vaikkapa spekuloida mahdollisilla tuomioilla.

  Sen verran vielä itse tapauksesta, että sympatiat ovat ehdottomasti EU:n puolella. Aina voidaan tietysti jälkiviisastella, että mitäs palkkasitte Ramin, eikä tuo jälkiviisastelu aivan pieleenkään mene, mutta harmi silti, jos joukkueen menestys nyt tähän kaatuu.
   
 21. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Ei se mitään kaadu. Ottelukin voitettiin, vaikka apuvalmentaja keskittyi valmentamisen sijaan vastustajille huuteluun.
  Eiköhän se pelisysteemi ole nyt aika hyvin sisäistetty ja muunkin valmennuspoppoon ryhti lienee terävöitynyt sarjan aikana.
   
 22. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Eivät kyllä tosin ole koskaan työskennelleet samaan aikaan samassa organisaatiossa, jollaisen kuvan tuosta hieman saa. Sinällään aika hurjaa, että tämä viime kaudella tuomittu jannu valmentaa näeämmä jo ulkomailla ja junioreita.
   
 23. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Sillä "päävalmentajalla" vaan ei ole auktoriteettia johtamiseen. Siinä ei paljoa pelisysteemit auta.

  edit: täytyy kyllä sanoa, että tämä surkuhupaisa (ja toki mauton) episodi nosti ainakin mielenkiintoa pudotuspeliparia kohtaan. Voisi mennä huomenna jopa hallille.
   
 24. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Kysessä on paljon enemmän kuin mauton ylilyönti. Summanen saa toimitsijakiellon ja kenkää Jussilta riippumatta siitä tekeekö Karhula Summasen huuteluista rikosilmoitusta vai ei.
   
 25. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Sehän jää nähtäväksi. Itse veikkaan, ettei saa.