Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 puolivälierät: Hermes – Espoo United

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Mahika7, 13.03.2017 klo 18.05.

?

Kumpi selviää puolivälieräparista jatkoon?

Poll closed 18.03.2017.
 1. Hermes

  14 ääntä
  31,1%
 2. Espoo United

  31 ääntä
  68,9%
 1. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikirjasto
  Lainaus:
  Eli Raimo Summanen pukeentuneena Espoo Unitedin toppatakkiin Espoon Unitedin pelaaja-aitiossa Espoon Unitedin ottelutapahtumassa puhui yksityishenkilönä?

  Hyvä että selvisi.
   
 2. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Tiedote liittyen keskiviikon Hermes-ottelun tapahtumiin » Espoo United
  Linkki vie EU:n tiedotteeseen.

  Pidän erityisesti kohdasta "Olen kipuillut henkilökohtaisella tasolla erittäin voimakkaasti perättömistä käskytyssyytöksistä, jotka jäivät pyynnöistä huolimatta käsittelemättä. Asia on vaivannut minua pitkään ja voimakkaassa tunnetilassa se purkautui väärällä tavalla.".
   
 3. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Hyvä, että selvisi Espoo Unitedin logiikka.

  Homottelet twitterissä: Potkut
  Kutsut toista ihmistä henkilöksi, jonka seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu vain ja ainoastaan seksuaalisesti kypsymättömiin lapsiin: Saat pitää työpaikkasi.
   
 4. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Eiköhän Raato ole miitissä ilmoittanut vetävänsä Salonojaa turpaan jos potkut tulee. No, jos homma menee oikeuteen, niin tätä varmaan katsellaan uudelleen.
   
 5. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Minusta taas tiedote olisi ollut asiallinen ja ryhdikäs jos siitä olisi jätetty juurikin tuo Summasen voivottelu pahoittuneesta mielestä pois. "Anteeksi, olin idiootti". Se olisi ollut hyvä. Yleensäkin kriisiviestinnässä yksi kultaisia sääntöjä on: jos typerehdit, tunnusta kaikki ja pyydä suoraan ja ilman mitään sivulauseita anteeksi tekoasi. Älä esitä sen perään mitään joka alkaisi mutta -sanalla tai yritä hakea muutoin hyväksyntää teollesi. Sellainen yleensä vain pahentaa seurauksia.
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2017 klo 15.43
 6. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  En epäile hetkeäkään etteikö Summanen olisi kipuillut käskytyssyytöksistä. Sen verran voimakkaasti on kipuillut vuosien varrella ilman mitään syytöksiäkin. Taitaa olla henkisesti liian kova paine toimia noin hektisen pelin äärellä.
   
 7. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Salonoja tais ottaa varman päälle, ettei joudu maksumieheksi jos Raimo uhriutumiseltaan keksii vetää potkut oikeuteen. Sinällään ei vaikuta EU:n toimintaan koska saanee sen verran pitkän toimitsijakiellon, ettei tällä kaudella ole aitioon enää asiaa.
   
 8. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Lainaus:
  Voi kyynel sinua raukka Raimo, kun olet kokenut vääryyttä! Sulle pitäisi järjestää jälkipuinti tapahtuneiden tiimoilta, jos noin vanhat asiat aina vaan kaihertaa. Terapiaakin kannattaisi harkita vakavasti. Ehkä jopa henkilökohtaista henkistä terapeuttia. Lisäksi vihan,- katkeruuden ja itsehallinnan/hillinnän kurssia voisi suositella. Onhan sinun ylilyönteihin totuttu jo pelaajaurasikin aikana ja eipä se ole miksikään muuttunut kaikkien näitten vuosien varrella.
   
 9. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Niin, Raato varmaankin ymmärsi ettei ole pakko laittaa nimeä siihen "puramme sopimuksen yhteisymmärryksessä" paperiin, jos ei halua. No, EU saa kantaa tätä häpeätahraa nyt sitten pitkään.
   
 10. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Itseasiassa ei tarkkaan ottaen syyttänyt rikoksesta, vaan väitti tämän omaavan seksuaalisuuden kiinnostuksen lapsiin, joilla ei ole vielä alkanut murrosikä.

  Kumpikin on täysin tuomittavia tekoja Summaselta. Siinäkin hypoteettisessa tilanteessa, että haukkumisen kohteena oleva henkilö olisi taipumustaan vastoin toimiva pedofiili nuo huutelut olisivat erittäin arkaluontoisia ja haavoittavia.

  Ikävä juttu, mutta jääkiekko ei ottelutapahtumana sovi Summaselle lainkaan. Todella, todella surullista kun ihmisen neurologinen invaliditeetti estää toteuttamasta suurinta intohimoaan. Otan vähän valelääkärin roolin, mutta koska MISSÄÄN muussa kontekstissa Summanen ei ole osoittanut noita elkeitä, pikemminkin päinvastoin, niin johtopäätös on se että kilpailutapahtuman aiheuttama stressi aiheuttaa jonkun aivoalueen sammumisen.

  Harmittaa kaikkien osapuolien puolesta ihan vietävästi tällainen. Tietenkin se tasoitusmaalitilanne oli myös asia joita ei saisi sattua mutta taas kerran tuomarit hoitivat tilanteen oikein.
   
 11. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Eiköhän tämäkin myrsky vesilasissa unohdu kuten jokainen muukin "ennenkuulumaton sikailu".
   
 12. lucas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  En puolusta Summasta ja pidän tapahtunutta harvinaisen typeränä ylilyöntinä, mutta eiköhän nämä dramaattiset voivottelut ja itkemiset, saati sitten sarjastasulkemis- ja muut typeryydet voisi lopettaa jo.

  Kuumentumiset kuuluvat peliin ja onhan noita valmentajien raivokohtauksia nähty ennenkin meillä ja maailmalla. Samoin pelaajien. Ei ole ollut kovin painokelpoista verbaliikkaa niissäkään mouhoamisissa, seuran edustajina pelitapahtumissa. On ehkä jopa uhkailtu, syytetty perättömästi tai nimitelty niin rumilla ja provosoivilla tavoilla kuin vain on höyrypäissään keksitty. Silloin kun homma menee yli (nyt meni), niin kurinpitoprosessin tehtävä on muistaa asianosaisia asiaankuuluvalla tavalla. Näin tapahtunee nytkin. Move on.

  Jos Karhula kokee kunniaansa loukatun, hän voi nostaa siitä keissin. Se on ihan ok. Tai sitten menee vain eteenpäin hänkin.

  Game on! Erinomainen sarja menossa.
   
 13. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Olitpa ihan helvetin hauska. Tuomariston syyttäminen puolueelliseksi on sama kun väittäisi ettel lääkäri halua potilaan parantuvan. Äärimmäisen loukkaavaa. Tuomarina tätä toisinaan kuulee, ja ainoa asia mikä jarruttaa laittamasta joka kerta sitä sanktiota minkä säännöt asiasta määrää on laiskuus kurinpitobyrokratiaan.

  Tuomari tai toimitsija voi olla huono, mutta että puolueellinen... Kukaan ei pysty uskomaan tuomarin / toimitsijan puolueellisuuteen muutoin kuin omaa joukkuetta vastaan. Se kertookin asiasta kaiken.
   
 14. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Toisaalta... Valavuoresta ei ollut EU:lle varmaankaan mitään hyötyä. Raato sai kuitenkin joukkueen pelaamaan. Valavuoresta päästiin nätisti eroon, Raadosta ei haluta päästä eroon.
   
 15. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No ei tainnut mennä vieläkään oikein, ainoan(?) fyysisen todistusaineiston mukaan kaikki alkoi Summasen pedofiili-huutelusta, ja sen jälkeen Karhula vastasi lääkkeiden ottamisesta. Mahdoton sanoa onko Karhula huudellut jo tuota ennen lääkkeiden ottamisesta, mutta Summasen tuntien, hän on saattanut aivan hyvin räjähtää noista käskytyssyytöksistä josta oli ilmeisesti aiemmin ollut huutelua. Oli miten oli, Summasen käytös meni jälleen aivan yli, tästä on pakko tulla pidempi toimitsijakielto. Aivan eri asia leimata toista pedofiiliksi kuin vaikkapa mieshuoraksi. Noissa leimoissa on yhteiskunnassa aika suuret erot (syystäkin).

  Lainaus:
  Tuosta lainauksissasi olleesta jutusta saa sellaisen kuvan että kyseinen henkilö oli vielä KooKoon listoilla 2016, Karhula on käsittääsekseni ollut Hermeksen listoilla jo tuolloin. Iltalehden uutisessa KooKoon TJ. toteaa: — Iltalehden uutisen (2/2016 julkaistu) jälkeen keskustelimme henkilön kanssa ja päätimme, että hän siirtyy syrjään. Hän kertoi itse raiskauksen yrityksestä. Muista rikoksista sain tiedon lauantaina, kun luin Ilta-Sanomien jutun, sanoo Välimaa.

  Turha tässä on liikaa EU:ta mollata seurana, mutta turha myöskään antaa läheskään puhtaita papereita, ottivat tietoisen riskin kun palkkasivat tämän sosiaalisesti täysin epävakaan henkilön töihin. EU tarvi kurssiin rajua muutosta ja ymmärrän kyllä heidän palkkauksensa, koska harvoin Mestikseen saa Summasen tietotaidolla ja kokemuksella varustettua henkilöä. Harmi että paketissa on myös aika paljon pasketta mukana.
   
 16. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Ei se ihan noin mennyt tuo homottelu. Valavuori sanoi julkisuudessa EU:ta edustavana, ettei tähän firmaan homoja palkata. Hyvin selkeä tapaus työpaikan pitämisen suhteen.
   
 17. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Typerä ja vastenmielinen moka Summaselta. Harmittaa joukkueen puolesta. Eiköhän kurinpito löydä mittasuhteiltaan sopivan rangaistuksen, jonka Summanen saa luvan kärsiä nöyrästi.

  Tämän threadin taso lähestyy kovaa vauhtia Vauva-lehden keskustelupalstaa. Melkein tekisi mieli uskoa, että muutama kommentti on vain provomielessä heitettyjä herjoja. Puolin ja toisin, myös joiltakin espoolaisilta. Kenellä on nyt Raimon puheista oikein erityisen paha mieli, niin voisi tulla perjantaina Espooseen (liput netistä 10e, ovelta 20e) kannustamaan vierasjoukkuetta. Voitte vaikka viritellä jotain Raimo-chanttia; josko siitä tulisi parempi olo itselle.

  Sinänsä Hirvoselle hyvä testi; saako tässä tilanteessa johdettua joukkoja ja fokusoitua tällaiseen pyöritykseen täysin tottumattomien pelaajien fokuksen olennaiseen.
   
 18. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Tämä ei pidä paikkaansa, ei sitten alkuunkaan. Toki mitä ammattimaisemmaksi toiminta menee, sitä harvemmiksi nuo tapahtumat käyvät. Olen ollut aiemmin edustamani joukkueen kanssa hyötymässä mainitsemistasi tilanteista. Toki myös kärsimässä, mutta noissa tilanteissa jäi useimmiten se 100% varmuus saamatta. Oksettavaa touhua yleisellä tasolla, enkä viittaa tahallisuuteen Kokkolan pelissä. Siellä mokattiin ennenkaikkea siinä, että summeria olisi pitänyt painaa, kun oikea aika oli kuitenkin tiedossa manuaalisen kellon pitäjällä.
  Noissa tapauksissa mistä oli kohtuu varma näyttö, raportoitiin lajiliitolle. 1 toimitsija hyllytettiin kokonaan toiminnasta ja ainakin kaksi erotuomaria ei ole sen jälkeen korkeimmilla tasoilla puhaltanut.
   
 19. Zoidberg Jäsen

  Onkohan tuolla Summasella oikeasti joku sairaus aivokopassa? Tämä ei ole siis vittuilua hänelle, vaan ihan puhdas mietintö. Minäkin tiedän yhden henkilön, joka huutelee yhtä mauttomia juttuja muiden edessä. Milloin omasta tyttärestä, milloin naapurista ja milloin kansanedustajasta. Hänellä siis todettu aivoissa jonkinlainen häiriö, jonka takia hän ei mieti sanomisiaan.

  "Lämsä oot mieshuora" ja "ota Hjallikselta poskeen" huudot olivat nekin jo todella mauttomia, mutta nyt mentiin vielä uudelle tasolle. Mulkku mikä mulkku.

  Ja toivotaan ettei Summanen ole välierissä mukana. EU siellä saa olla, jos vain paikan ansaitsee.
   
 20. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Tiedän.

  Summanen ei siis ollut EU:n edustaja kutsuessaan toista ihmistä pedofiiliksi?

  Vai onko pedofiiliksi kutsuminen jotenkin lievempää kun homojen sortaminen?

  Lainaus:
  Koprolalia – Wikipedia ?
   
 21. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.. paitsi, että tuo oli kyllä virhe toimitsijoilta. Onhan se tietysti hyvä, että saatiin yksi alasarjojen herkkänahkainen ruikuttaja mukaan keskusteluun. Käytöskymppi mulle, koska viesti ei ollut hauska.
   
 22. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Me ollaan kyllä nyt oltu ihan eri kursseilla, mitä kriisiviestintään tulee. Minulle kovapalkkaiset konsultit kertoivat, että viestinnän tulee olla ennen kaikkea nopeaa. Virhettä pyydetään anteeksi ja tekoa pyritään inhimillistämään. Sitähän tuossa haetaan, mutta Summasen suusta tuo vaan kuulostaa hölmöltä.
   
 23. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  On monellakin tavalla. Aluksi nyt tuossa ei leimattu ihmisryhmää (elleivät pedofiilit loukkaantuneet jääkiekkovalmentajarinnastuksesta) vaan yksi ihminen. Toiseksi tässä ei käytetty valta-asemaa oman ajatusmaailman ajamiseen. Onhan tuossa paljon muutakin, mutta kyllähän sinä sen tiedätkin. Jonkin verran olen kirjoituksiasi lukenut ja tästä kyllä paistaa läpi muut asiat kuin tämä kyseinen case.
   
 24. hil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Bromwich Albion, Liga NOS & LigaPro
  Mielenkiintoinen tapaus, ja ketju, kaiken kaikkiaan. Järvinen, vai kuka tämän käsitteleekään, olisi varmasti hyvin tyytyväinen jos tätä ei olisi tapahtunut lainkaan.

  Lainaus:
  Ei ole kaupungit vaan ex-KooKoovalmentajat menneet Summasella sekaisin, nimittäin Karhula siirtyi Hermekseen KooKoon juniorivalmentajan pallilta samoihin aikoihin kun se pedofiilivalmentaja siirtyi Kouvolaan. KooKoossa oli muuten joskus toiminnanjohtajakin jolla oli esittää oikein hovioikeuden päätös että ei ole raiskannut.

  Järvisen antamaa rangaistusta on vaikea ennakoida. Linjahan näissä on ollut että vitun homosta ei saa mitään - paitsi kympin jos sen sanoo tuomarille. Mustalaisesta ja ryssästä saa yhden pelin tai joskus 5 + PRK ja sen yhden pelin. Paljonko saa sitten pedofiilista? Jos saa kovin paljon enemmän kuin yhden pelin, niin valittavatko nuo mainitut ryhmät syrjintäasiamiehelle?

  Taklauksista tms aiheutuneissa rangaistuksissa vastapuolen loukkaantumattomuus on ollut - julkituotuna tai ei - lieventävä seikka. Päteekö sama logiikka tässä tapauksessa, Karhula kun ei liene lääkäriä tarvinnut?

  Se taas lienee rangaistusta koventava seikka kun asia on saanut hyvin julkisuutta. Siviilipuolellahan tuo taas toimiin päinvastoin. Summasen kannalta varmaan pahinta olisi että joku kukkahattutäti - tässä tapauksessa tuskin Kaarina Hazard - alkaisi puimaan asiaa iltapäivälehdistössä tai eduskunnassa.
   
 25. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Edelleen niin nuo "ota lääkkeet" huudot ei tule Karhulalta vaan joltain yleisöstä!

  Kovasti tässä odotellaan mestiksen kurinpitoryhmän päätöstä! :D