Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 18.06.2017 klo 14.57.

 1. Razzers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Marian Gaborik
  Tulipahan tässä yhtenä vaihtoehtona mieleen kolmossenaksi teille Erik Haula Vegasista. Caphit 2,75 jota 3 vuotta jäljellä ja iski Wildille kumminkin 15 häkkiä menneellä kaudella. Nopeakin on joten voisi sopia Penssin systeemin aika hyvinkin.

  Uskoisin irtoavan ihan sopuhintaan kun Vegasilla on noita senttereitä ja eritoten Karlsson tuohon kolmosen keskelle.
   
 2. LemMy Jäsen

  Itse olen kyllä sitä mieltä, että jos Duchene olisi Pensiin irroitettavissa niin ehdottomasti.

  Kuten sanottua mestaruuksia voittaneeseen runkoon on tehtävä välillä jonkun verran tuuletusta ison profiilin nimillä, jotta joukkue pysyy tuoreena ja nälkäisenä.

  Jos ja kun Schultzille ollaan pidempää jatkoa sorvaamassa ei joukkueessa oikein voi neljää yli 4milj capilla operoivaa pakkia olla. Olettaen siis, että Dumoulinin sopimus alkaa nelosella.

  Itse Ruthefordin saappaissa yrittäisin rakentaa treidiä Määtän+Shearyn ympärille.
   
  Viimeksi muokattu: 29.06.2017 klo 22.49
 3. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ja näiden tuuletuksien lisäksi tilanne on myös se että runko on vetänyt nyt kaksi todella lyhyttä kesää ja seinä tulee joskus vastaan. Siinä joku kovan luokan sentteri joka on pitkiä kesiä viettänyt vähentämään tähtien ja muiden kuormaa runkosarjassa olisi erittäin suuri apu. Toki ylipäätään jonkinasteista vaihtuvuutta siis kaipaa tämänkin takia ja siksi näkisin että mikäli pens aikoo ensi kaudellakin tosissaan mestaruudesta taistella niin ne alakenttien veteraanit kannattaa yrittää korvata nälkäisillä ja pidempiä kesiä viettäneillä pelaajilla.

  Ja sitten se yksi ajatusleikki: Radulov. Jos mies haluaa voittaa cupin, niin olisikohan miehestä tulemaan lyhyellä sopparilla tähän tähtisikermään, jolta jopa hieman cap-tilaa löytyy, noin viime kautta vastaavalla caphitillä? Ajatelkaas nyt Radulov ja Duchene tuonne messiin! Jos se vaatii määtän, 1st rounderin ja jonkun hyvän prospectin kauppaamista, niin minkäs teet mutta olisihan siinä jo meininkiä! Toki puolistus ei silloin yhtä leveä olisi kuin nyt ellei joku veteraani halua vielä tulla halvalla pahvilla kolmospariin koittamaan. Ja ehkei silloinkaan.

  Kakkosvahtiasiaan heitetään vielä (epätodennäköinen) skenaario että löytyisi euroopasta joku vahvan kauden vetänyt kaveri joka haluaa yrittää vielä P-Amerikkaan vuoden halvalla sopparilla hakemaan paikkaa ja onistuessa tulevaa kovempaa pahvia. Pensissäkin kuitenkin mahdollisuudet saada ihan hyvin pelejä on olemassa.

  Tämä siis neutraalin katsojan fantasiointia, millaista tähtisikermää voisi hyvällä tuurilla olla vielä näin palkkakattoaikanakin mahdollista hetkeksi löytää. Kolmas mestaruus putkeen olisi toki aivan älytöntä menoa...
   
 4. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Minusta ylläoleva viesti on jo liian yliampuva. Radulov/Duchene vs Määttä + 1st rounder + (jotain)
  Hintä olisi liian kova capista puhumattakaan kun pitäisi vielä pari pelaaja lisätä kokoonpanoon, jotta saadaan ensikaudelle kilpaileva joukkue.

  Mielestäni näiden isojen kalojen kaupat pitäisi jättää suosiolla muille ja lähteä kalastelemaan tuonne alimpiin ketjuihin paria sentteriä suhtkoht halvoilla sopimuksilla, joka ei tule helppoa olemaan.

  Pakistoon en muutoksia tekisi muuten kuin Schultzin jatkosopparin 4-6m väliin, riippuen toki sopparivuosista. Daley, jos ei irtoa max 3m vuosi niin tervemenoa.
   
 5. Kaspar11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Pittsburgh Penguins
  Ollista luopuisin heti jos vaihdossa saa nopeamman muuten vastaavilla ominaisuuksilla olevan top 4 pakin, tai hyvän tyypillisen kolmossentterin, Bonino vol 2.
  spekuloidussa Duchene kaupassa ainut järki on lähettää Matt suoraan esim. Nashvilleen vaihdossa puolustajaan. Eli toivottavasti ei tapahdu, vaikka näyttääkin vahvasti siltä että tuo kolmos sentteri joudutaan hakemaan treidillä.
   
 6. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Daleylle on ollut kysyntää muunmuassa Montrealissa. Eiköhän hänen hintansa nouse liian korkeaksi. Schultz ilmaisi halunsa pysyä Pittsburghissa aiemmin kesällä, joten toivottavasti hänelle saadaan sorvattua kaikkia tyydyttävä hinta. Pelottavan kovia hintoja ovat vaatimattomat nimet kyllä saaneet puolustaja-markkinoilla joten saa nähdä jääkö Penguinsille luu käteen esimerkiksi Dumoulininkin kanssa. Alleviivaa Ollin tarvetta joukkueessa, josta lisää tuonnempana.

  Radulov oli joidenkin huhujen mukaan hinnoittelemassa itseään ulos Montrealin haavista, joten tuskinpa hän Penguinsin joukkueeseen mahtuisi. Montreal voitti Atlanticin divisioonan ja vaikka runi jäikin lyhyeksi niin on silti kovempien NHL-joukkueiden joukossa. Radulov on yhtä utopistinen kun jokavuotiset Genon kauppaamiset. Muutenkin tarve on nimenomaan senttereille kun niitä on kaksinkappalein poistumassa, ellei Cullenin päätä saada käännettyä.

  Lainaus:
  Kukapa ei luopuisi jostain pelaajasta saadakseen parannellun version, mutta realististahan se ei ole. Ollista luopuminen tarkottaisi automaattisesti jonkin kovan NHL-pelaajan hankkimista, kuten vaikkapa Duchene, mutta en itse henkilökohtaisesti näe järkevänä supistaa jo ennestäänkin kapeaa pakistoa hankkiakseen täydennystä joukkueen syvimpään osa-alueeseen, hyökkäykseen. Joukkueesta tulee muutenkin uupumaan pelipaikoilta pelaajia joten yhden pelaajan hankkiminen kahdella pelaajalla vaan kasvattaa tarvetta lisähankinnoille. Puolustaja parempaan puolustajaan kauppoja tuskin nähdään, ellei kylkiäiseksi tarjotella esimerkiksi Guentzeliä.

  UFA-markkinoilla on muutama mielenkiintoinen jokerikortti, joilta alkaa bensa jo olemaan lopussa mutta kukapa niistä koskaan tietää: Jagr ja Doan. Doan olisi sellainen herra joka edustaisi sitä Rutherfordin peräänkuuluttamaa kovuutta, mutta siitä tolkuttomasta kovuudesta maksettiin posketon hinta käytännössä samaa pelipanosta vastaan. Doanilla voisi olla cullenmaista potentiaalia joutsenlaulunaan. Jagrin tarpeesta en niin tiedä, mutta voisihan seuran ja ikonin välejä siloitella vielä viimeisellä yhteisellä vuodella. Ympyrän sulkeminen olisi ainakin itselle hyvinkin tyydyttävää, eikä papalla varmaan mitään sanomista sitä vastaan ole jos taistellaan tosissaan pytystä. Todellisuudessa kummastakin varmaan pysytellään erossa sillä Sullivanin pelitapa vaatii enemmän nopeutta mitä papoilta on odotettavissa.
   
 7. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Keith Kinkaid teki jatkosopimuksen Devilsin kanssa, joten toinen esille nostamistani vaihtoehdoista kakkosmaalivahdiksi on heti poissa markkinoilta.

  Yksi nimi listalta jäi kuitenkin eilen puuttumaan, koska CapFriendlyn UFA-listaus ei jostain syystä sisältänyt hänen nimeään enkä viestiä kirjottaessani itsekään saanut häntä mieleeni. Eli kyseessä tietenkin vastikään sopimuksestaan ulosostettu Antti Niemi. Hänen nimensähän välittömästi myöhemmin eilen olikin sitten yhdistetty Penguinsiin Elliotte Friedmanin toimesta, ja vaikken mikään Niemi-fani olekaan niin jos vaihtoehdot ovat tosiaan Niemi ja Nilsson, niin eipä tuo Niemi nyt huono vaihtoehto ole. Halvalla sopimuksella jos tulee selväksi kakkosmaalivahdiksi, niin ehkä hän pystyy todistamaan vielä olevansa NHL-tason maalivahti.
   
 8. Kaspar11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Pittsburgh Penguins
  @tsajari

  ei ole realistista ei, mutta ainoa järki olisikin mielestäni treidata "Duchene" suoraan eteenpäin vaihdossa Ollia parempaan top4 pakkiin. Tuskin tapahtuu muuta kuin pleikkarilla.
  Ja ne kaksi lisäpalaa tuollaiseen kauppaan, Guentzel ja Sprong olisi ilman muuta pidettävä joukkueesssa pitkään eikä käyttää treidissä.

  Mielenkiintoisia aikoja, kun on selkeästi tarve hankkia pari kolme uutta pelaajaa joukkueeseen.
  Pystyisiköhän Rowney hoitamaan nelossentterin paikkaa vakituisesti?
   
 9. LemMy Jäsen

  Lainaus:
  Olihan tuosta Renauld Lavoie puhellut, että Malkin oli soitellut Raduloville ja koittanut saada miestä suostuteltua lyhyellä sopimuksella Pensiin kannujahtiin. Radulov sen sijaan ilmeisesti näkee että tämä on viimeinen kesä kun pystyy kunnolla vielä rahastamaan.

  Ihan en näkisi, että yhtä utopistisia asioita ovat, koska periaatteessa jos Radulov haluaa voittaa niin joku kaksivuotinen suht halpa sopimus olisi mahdollinen.
   
 10. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Mikäs luu sen Dumoulinin kanssa käteen jäisi? Mies on edelleen RFA, ja niinkin hyvä kun hän parhaimmillaan onkin ollut, näytöt ovat kuitenkin sellaiset että Määttää kalliimmasta sopimuksesta on turha haihatella. Veikkaan jatkoa solmitaan jonnekin 3,5 - 4 miljoonan tietämille. Daley on lähdössä, taitaa olla saamassa Detroitissa palkankorotuksen johon Penguins ei voi vastata. Kolmosparin toista paikkaa soviteltaneen pakon edessä Pouliotille, jonka waiver-vapaus päättyi. Streit ja Hainsey jatkavat matkaansa, ja jotkut Warsofskyt ja Ruhwedelit saattavat päästä yrittämään vakiokokoonpanoon. Köykäiseltä näyttää, eli pakko JR:n on joku lontooksi D-pelipaikkaa edustava jääkiekkoilija hankkia. Tai sitten ei, laitetaan Letang sairaslomalle ja nostellaan kannua siitä huolimatta. Schultz saattaakin osoittautua hieman ongelmalliseksi. Toivottavasti mies tajuaa pelaavansa lähes parhaassa mahdollisessa ympäristössä joka palvelee hänen kykyjään, eikä luule omaavansa mitään suvereenin ykköspakin työkaluja.

  Lainaus:
  Ei perkele, ovat liian hitaita. Tai ehkä Jagr minimisopimuksella istumaan pressiboksiin pelkästään siksi, että ulosmittaisi lupauksensa Mariolle.
   
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Mielestäni Antti Niemi on paras maalivahti jonka Pens voisi vapaista saada, muuten ei nuo nimet juuri itsessä kiinnostusta ja luottoa herätä, mutta Niemellä voisi vielä olla annettavaa ja todistettavaa. Kolmossentteriä joudutaan todennäköisesti hakemaan treidillä sillä eihän tuolla vapaissa ole yhtään nimeä kyseiselle tontille. Tai no Hanzal olisi yksi, mutta hänen palkkansa nousee liian korkeaksi ellei sitten mahdollisuus voittaa cup paina vaakakupissa ja mies tulisi Pittsburghiin vuodeksi tai pariksi halvalla lapulla. Nelossentteriksi voitaisiin tuo Boyle hommata sitten vaikka.
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Niemi vielä varmasti suostuu lyhyeen ja halpaan sopimukseen. Joko 2v minimeillä tai joku vuosi ja n. miljoona. Kyllähän teidän pitäisi tuo Jagr tuolta kotiuttaa ja kauden päätteksi sitten koko ukko suoraan hallin kattoon.
   
 13. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  @GHowe viestini oli ihan tarkoituksella yliampuva, toki varmaan ymmärsitkin sen. Ja jos totta puhutaan niin en olisi edes niin vakuuttunut että joukkueen tasapainon kannalta Duchene olisi niin hyvä haku että siihen kannattaa esim Määttää uhrata. Duchene ei ole montaa vuotta Sidiä ja Genoa nuorempi joten ei näiden joskus tapahtumaan hiipumiseen ole se korvaaja. Toki siis ensi kaudella voisi olla suuri apu kuorman jaossa pitkän kauden aikana. Lisäksi noilla hahmotelmilla täydwn rosterin kasaaminen olisi todella vaikeaa ja sitten tilanne olisikin kuin Chicagossa.

  Radulov on se kesän suurin keskustelun herättäjä UFA-osastolla ja siksi oli pakko sotkea mies soppaan. Heitto tietysti oli juuri siitä syystä että mikäli mies on kannujahdissa niin vähän halvempi soppari ja mies Pensiin on niitä parhaita mahdollisuuksia tähän. Toki mies taitaa olla enemmän pitkän ja rahakkaan sopimuksen perässä. Ja kysyntää riittää myös Contendereista.

  Pensin Core on edelleen vahva useamman vuoden ajan ja siksi mitään "pakko voittaa juuri nyt" -tilannetta ei ole. Varsinkaan kun alla on kaksi mestaruutta. Puolustukseen Letangin ja Schultzin ympärille kasaa kaksi kovaa paria ja kolmoseen kyllä varmasti löytyy tarpeeksi hyviä miehiä niille minuuteille. Määtän myyminen olisi silti huono ratkaisu tulevaa ajatellen sillä sitten kun ensimmäisen top-4 pakin tasonlasku alkaa, olisi huomattavasti kapeampi rosteri kasassa. Ja Cole on UFA jo ensi kesänä ja voi olla vaihtamassa siinä vaiheessa. Määttä on hyvä runkomies tulevaan sukupolvenvaihdokseen, mikäli se sitten onnistuu jollain eväillä.

  Koska kesään kuuluu välillä hurjatkin spekulaatiot niin heitetään silti vielä yksi, yhä epätodennäköinen, sellainen: Pens myy Määtän ja jotain ja saa vaihdossa Duchenen. Capissa on yhä jonkin verran tilaa ja iskee kiinni siihen toiseen kuumaan UFA:n, Shattekirkiin. Ei välttämättä yhtään sen parempi veto ja edelleen sen jälkeen tilaaa niille lopuille hyökkäjille on vähän. Mutta nyt on hei kesä ja ei tää niin vakavaa oo.
   
 14. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Nojoo tosiaan, omaa huolimattomutta. Siltikin, ei kenties todennäköinen mutta kyllä offer sheettejä saa pelätä kahden mestaruuden jälkeen. Eikös Schultzkin ole RFA? Ainakin capfriendlyn mukaan.

  Ja vuosistahan se on kiinni. Määtällä on pitkä lappu kohtalaisilla keskiansioilla.
   
 15. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Näkisin että offersheetin pelko on Schultzin kohdalla suurempi, mutta kuitenkin aika vähäinen. Toinen huolenaihe on Schultzin kohdalla mahdollinen välimieskäsittely, olkoonkin ettei kyllä ole hajuakaan mitä luokkaa hänen sopimuspaperinsa sitä kautta olisi. Mutta suurin "ongelma" on se, että kestääkö Rutherfordilla kantti, eikä anna mitään 7 miljoonan lappua koska Schultz ei ole sen arvoinen. Mielestäni kipuraja liikkuu siinä 5,5 megadollarin tietämillä. Schultz on edelleen nuori, joten pitempi lappu ei olisi katastrofi, mutta caphittia on pakko saada painettua alas.
   
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Penguins close to making trade for center | TribLIVE

  Kolmossentteri hankittu treidillä?
   
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Jos JR saa tehtyä Schultzin kanssa samanlaisen sopimuksen kuin mitä Caps sai juuri Orlovin kanssa niin olen erittäin tyytyväinen. Dumoulinille pitäisi riittää puolestaan noin 4 milj.$ per kausi, tuskin saa suurempaa lappua kuin Olli Määttä. Kumminkin tuolle kaksikolle kun saadaan uudet sopimukset kouraan on TOP-4 puolustus ihan hyvässä jamassa tulevillakin kausilla ja potentiaalia parempaan löytyisi yhä. Cole on erittäin hyvä pelaaja kolmospakkipariin ja siihen rinnalle joku vähän Ruhwedelia kovempi rightin kaveri niin kyllä kelpaa lähteä tulevaan kauteen.

  E:
  Lainaus:
  Eipä tuolta vapaista oikein löydykään sopivaa kolmossentteriä. Toivottavasti kyseessä olisi Vegasin Karlsson, olisi mielestäni ihan täydellinen haku Pensiin ja näkisin myös ihan mahdollisena.
   
 18. LemMy Jäsen

  Jostain syystä itsellä on tunne, että joko Määttä tai Dumo ei Pensissä ensi kaudella pelaa. Nelosen keskelle jos Cullen ei jatka, niin todennäköisesti kokeillaan Aston-Reeseä.
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 20. Zohan Jäsen

  Jokis Jussi ? Pingiineissähän peli kulki mainiosti pari vuotta sitten ja varmasti suostuis nälkäpalkallakin tulemaan.

  E: ei ollu tää toho sentterikeskusteluun siis. näin yleisesti vain,.
   
 21. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Penguins tulee tänään vapailta markkinoilta signaamaan jonkun puolustajan. Daley on suuntaamassa muualle ja todennäköisesti myös Hainsey. Siellä on kolmosparissa siten aukko täytettävänä. Montaa pelaajaa on varmoina jo huhuiltu johonkin suuntaan joten siksi joitain nimiä automaattisesti poissa listalta, mutta alla mainitsen joitain mielenkiintoisia nimiä:

  Francois Beauchemin, 37v (Viime kaudella 81 ottelua, 5+13=18)
  - Colorado osti Beaucheminin viimeisen sopimuskauden ulos, joten kun ikääkin on jo niin voisi tulla halvalla sopimuksella tavoittelemaan mestaruutta. En tiedä missä hänen nykyinen tasonsa on, mutta aikanaan ollut erittäin hyvä top-4 puolustaja, ja vuosi sitten Coloradossakin vielä teki 34 pistettä. Viime kaudella pelasi kolmanneksi eniten Coloradon puolustuksessa ja eniten alivoimalla, mutta kun kyseessä on Coloradon viime kauden joukkue niin ei se paljoa kerro. Mutta eiköhän hän nyt voisi ainakin samalla tasolla kuin Hainsey suorittaa Penguinsin puolustuksessa yhden kauden verran.

  Dmitry Kulikov, 26v (Viime kaudella 47 ottelua, 2+3=5)
  - Hankittiin viime kesänä aika isoin odotuksin Buffaloon, mutta pelasi siellä rikkonaisen kauden eikä vastannut odotuksia. Voisikin nyt sen vuoksi olla saatavilla edullisen puoleisen yksivuotisella sopimuksella, jonka aikana antaisi näyttöjä uutta 4+ miljoonan per kausi sopimusta varten.

  Cody Franson, 30v (Viime kaudella 68 ottelua, 3+16=19)
  - Fransonilla on plussaa kahteen yllä olevaan nähden kätisyys, sillä rightin pakkina tasapainottaisi hyvin Penguinsin puolustuksen. Mutta Franson on samalla kahteen yllä olevaan nähden heikompi puolustussuuntaan, eikä heidän tavoin pystyisi myöskään alivoimalla ottamaan roolia. Kun ylivoimallakin rightin pakkeina on jo Letang ja Schultz, niin Franson ei ehkä ihan sen tyyppinen puolustaja mitä joukkue tarvitsisi.

  Matt Hunwick, 32v (Viime kaudella 72 ottelua, 1+18=19)
  - Hunwick on kahdella viimeisellä kaudella vakiinnuttanut paikkansa vakituisena NHL-puolustajana. Hunwickin vahvuutena on hänen sulava luistelu, ja kellottanut isoja minuutteja alivoimalla liigan kärkipäähän kuuluneessa av-joukkueessa. Sopisi siten profiilinsa puolesta hyvin Penguinsin kolmanteen pakkipariin. Pelannut lisäksi käsittääkseni hyvin myös oikealla puolella, joten täyttäisi hyvin Daleyn roolin leftin pakkina joka pelaa oikealla puolella.

  Tuossa olisi neljä potentiaalista nimeä uudeksi puolustajaksi Penguinsille. Hunwick noista voisi olla se kaikkein sopivin haku Penguinsin pelityyli huomioiden, ja Kulikovissa taasen olisi kenties mahdollisesti saatavilla kaikkein suurin hinta/laatu-potentiaali. Beauchemin toisi sitä kokemusta ja johtajuutta, jota joukkueesta kesän aikana lähtee muualle. Franson taasen olisi tuollainen köyhän miehen justinschultz ja rightin puolen pakkina tosiaan kätisyyden puolesta noista neljästä nimestä se ideaalisin.

  Muista markkinoilla olevista nimistä Andrei Markov hakenee liian suurta sopimusta ja muutenkin jatkanee Montrealissa, Kevin Shattenkirk ja Karl Alzner varmasti käyvät liian kalliiksi Penguinsille, Michael Del Zottoa ollaan jo viety vahvasti Vancouveriin, Dan Girardia viedään vahvasti Tampaan.... Heidän jälkeensä siellä olisi vielä Brian Campbell, Dennis Wideman, Johnny Oduya, Fedor Tuytin, Roman Polak, John-Michael Liles ja Kyle Quincey tasonsa osoittaneina NHL-puolustajina tarjolla, mutta eipä noista kukaan sytytä erityisemmin. No ehkä Campbellin olisi voinut lisätä yllä olevalle listalle viidenneksi nimeksi. Simon Despres myös markkinoilla, mutta valitettavasti ura lienee ohitse aivotärähdyksen vuoksi.
   
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Mielestäni Polak voisi olla aika sopiva pelaaja tuonne pakistoon. Toki tällöin pakkipareja ei voisi rakentaa niin, että Cole ja Polak olisivat samassa pakkiparissa vaikka olisivatkin hierarkiassa sijalla viisi ja kuusi, mutta yhdessä olisi turhan raskasjalkainen pakkipari kasassa.
   
 23. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Polak ei kiinnosta yhtään. Näkihän sen viime vuodenkin finaaleissa kuinka surkea puolustaja hän oikeasti on. Tokihan Penguins on kyennyt paremmin puolustajiensa heikkouksia paikkaamaan kuin vaikka Sharks ja myös Predators kykenivät oman kolmosparinsa osalta, mutta silti. Lisäksi jos et Colea ja Polakia uskaltaisi peluuttaa yhdessä, niin laitatko sinne vikkeläjalkaisen Olli Määtän siihen Polakin rinnalle sitten? :)

  Penguinsin prioriteettien puolustajan osalta pitäisi olla liikkuvuudessa ja kiekollisessa pelaamisessa, eikä Polak sovi tuohon muottiin ollenkaan. Avauspelaaminen oli todella heikkoa ilman Letangia, ja kyllä sinne tarvitaan pelaaja joka kykenee antamaan sen avaussyötön hyökkääjille nopeasti ja tarkasti, ja jos syöttölinjaa ei löydy niin sitten luistelemaan kiekon itse pois omalta alueelta. Polak ei siinä auta yhtään, olisi samanlainen kuin Hainsey tuossa suhteessa, ainoastaan erilaisessa paketissa. Hunwickilta esimerkiksi nuo luonnistuvat paljon paremmin, samoin Kulikovilta. Campbell ja kumppanit myös paljon parempia.
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Illan jälkeen joukkue voisi näyttää tältä...

  Guentzel - Crosby - Hörnqvist
  Hagelin - Malkin - Kessel
  Sheary - "Karlsson" - Rust
  Wilson - "Boyle" - Reaves
  Kuhnhackl, Sprong, Rowney, Archibald jne...

  Dumoulin - Letang
  Määttä - "Polak"
  Cole - Schultz
  Pouliot - Ruhwedel

  Murray
  "Niemi"

  Eli toivelistasta löytyisivät nimet: William Karlsson treidillä Vegasista, Brian Boyle vapailta markkinoilta Cullenin saappaisiin, Roman Polak puolustukseen ja sitten Niemi maalivahtiosastolle. Vähän tuo Jussi Jokinen kieltämättä houkuttelisi myös, mutta kyllä toi hyökkäys sen verran täydeltä näyttää jo ilmankin, että laittaisin rahat kiinni muihin pelureihin.
   
 25. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Hyvä pointti, unohtui jotenkin tuo Ollin hitaus tässä tyystin, ehkä se Franson sitten. Joka tapauksessa eihän tuolla mitään kovin kummoisia nimiä ole Pensille tarjolla...