Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 18.06.2017 klo 14.57.

 1. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Jarry menee erinomaisesti kakkosena ja hakkaa Niemet mennen tullen.

  Ja kuka ehdottelee tosissaan Jagria vuonna 2017? Jagrilla ei ole mitään asiaa kärkijengeihin, varsinkaan pingviineihin miehen luistelu ei riitä millään eikä mahdu pelaavaan kokoonpanoon. Oikea paikka on jämäseuroissa henkilökohtaisia pisteitä kohentamassa ja pelirahaa tienaamassa. Voittavan jääkiekon kanssa miehellä ei ole mitään tekemistä, ja on ollut todellinen käsijarru Barkovilla ja kumppaneille.
   
 2. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Fransonilla kanssa sama ongelma eli jalkanopeus. Luistelu on Fransonin yksi heikkouksia, virheherkkyyden ohella. Että sikäli hänkään ei tuolta osin sovi siihen muottiin mitä pelaajalta pitäisi hakea. Kiekollisista osaamista kyllä ihan kelvollisesta kolmospariin ja omaa hyvän laukauksen.
   
 3. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Menisi aivan varmasti, mutta ymmärrän seuran idean pitää Jarry ykkösenä AHL:ssä pelaamassa eikä tuppea puremassa. Siksi kakkonen pitää hakea muualta.
   
 4. P3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens
  Ja ei J.Jokista enää tänne. Auttamatta liian hidas vaikka monipuolinen olisikin.
   
 5. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Hyvin haisteltu, jos pitää paikkaansa.

  Bob McKenzie‏Varmennettu tili@TSNBobMcKenzie
  Vastauksena käyttäjille @TSNBobMcKenzie ja @TSN_Sports
  Per @NHL_AaronWard, Matt Hunwick expected to go to PIT.
   
 6. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 7. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Hunwickin hankintaan olen kyllä tyytyväinen. Pudotuspeleissä oli Maple Leafsin kolmospakki, joten eiköhän tuo Penguinsissa ole oikein sopiva pelaamaan 5-6 pakin aikoja. Pystyy varmasti myös kärkipuolustajien loukkaantumisten aikana paikkaamaan kohtalaisesti.

  Jo ainoastaan Roman Polakin maininta sai lähes oksennusrefleksin aikaan. Toivottavasti Penguins pysyy kaukana noin huonoista pelaajista.
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Hunwick on oikein hyvä hankinta, mutta vähän liikaa tuossa sopparissa on. Olisin kuvitellut Hunwickin irtoavan alle kahden miljoonan AAV:lla tämän tasoiseen joukkueeseen, mutta ei näemmä.
   
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Penguins Sign Goaltender Antti Niemi to a One-Year Contract | NHL.com

  Niemen sopimuksesta virallinen tiedote siinä. AAV $0.7 miljoonaa eli erinomaisella hinnalla saatiin siitä kakkosmaalivahti, lähes minimipalkalla.

  Siinä on nyt entinen Stanley Cup-voittaja ja Vezina-finalisti nyt ensi kaudella kakkosmaalivahtina. Taso ei nykyisin enää ole erityisen hyvä, mutta nyt pääsee parempaan joukkueeseen ja vähäisempään rooliin, joten luotetaan siihen että se auttaa Niemeä pelaamaan hyvän kauden.
   
 11. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aika kova pudotus palkassa mutta pääsipähän paikkaan missä voi voittaa sc.
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ihan hyvä fiilis Niemen hankinnasta varsinkin kun tuli noin halvalla. Vielä pitäisi ne sentterit jostain hankkia...
   
 13. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Tosin eikös tuo kuittaa pari miljoonaa vielä Dallasilta tämän kauden ajan, joten siinä mielessä mieheltä varmasti suht helppo päätös ottaa lähes minimipalkka Pensin tasoisesta joukkueesta. Varmasti ihan hyvin suoriutuu Pensissä kakkosveskarin tontilla kun edessä on kuitenkin hyvä joukkue.
   
 14. BaronFIN Jäsen

  Kyllä Niemi on kyllä heittämällä aliarvostettu maalivahti. Yli 400 peliä runkosarjassa ja yli 200 voittoa. Ei ihan jokainen pääse noihin lukemiin urallaan. Viime kauden Dallasissa ei olisi nyt Bobrovskikaan loistanut. Hyvät fiilarit. Ja jos sakkaa, niin helppo laittaa NHL ura pakettiin.

  Tuolla palkalla kakkonen, jää hyvin Penseillä hilloa muihin kohteisiin.
   
 15. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Aika paljon joukkueen identiteetti tosiaan muuttuu, kun nyt myös Chris Kunitz sorvasi vuoden mittaisen kahden miljoonan arvoisen pahvin Tampaan. Kaikki peliesitykset sivuun huomioiden, onhan se outoa katsoa ensi kaudella kun maalissa ei ole #29 eikä nurkissa #14 kohnottamassa.
   
 16. P3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens
  Kyllähän tuon Kunitzin olisi mielellään pitänytkin. Vaikka runkosarjat ovat menneet viime vuosina vähän niin ja näin, on hän kuitenkin ollut viime ja tänä vuonna tärkeä pala playoffeissa kun päätyyn on menty.
   
 17. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Schultz 3v. maltillisella 5,5 vuosiansioilla. Hyvä diili!
   
 18. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Penguins Re-Sign Justin Schultz to a Three-Year Contract | NHL.com

  AAV nousi hieman toivomaani korkeammaksi (sellainen 4.75 olisi ollut toiveena), mutta Orlovin sopimuksen ja viime kauden runkosarjan tehojen pohjalta kuitenkin ihan odotetun korkea AAV. Plussaa sopimuksen pituudesta. Vaikka Schultz hienon kauden pelasikin, niin vähän olisi ollut tuolla hintaa liian suuri riski lyödä pidempi sopimus käteen. Schultzilla on kuitenkin edelleen ne omat puutteensa, mutta otti viime kaudella hienoja kehitysaskelia eteenpäin. Vielä kun kehitys jatkuu samanlaisena, saa tasaisuutta lisää otteisiinsa ja kokonaisvaltainen peli jatkaa kehittymistään, niin tulee olemaan tärkeä osa joukkuetta kolmen seuraavan vuoden ajan. Ja sen jälkeen voidaan katsella jatkoa sitten.

  Seuraavaksi sitten Dumoulinille sopimus. Hänelle antaisin viisi-kuusi vuotta, ja AAV mielellään lähellä neljää miljoonaa.
   
 19. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Penguins Add Four New Faces to the Organization as Free Agents | NHL.com

  Farmiin kasa sopimuksia. Eli siis:

  Greg McKegg
  Jarred Tinordi
  Zach Trotman
  Chris Summers

  Summersille kahden vuoden sopimus, muille vuoden sopimukset. Kaikki kaksisuuntaisia ja NHL:ssä pelatessa AAV $0.65 miljoonaa eli minimi.

  Edit. Lisää farmisopimuksia:

  Penguins Re-Sign Tom Sestito and Frank Corrado; Sign Casey DeSmith | NHL.com

  Eli siis:

  Tom Sestito
  Frank Corrado
  Casey DeSmith

  Sestitolle ja Corradolle vuoden mittaiset kaksisuuntaiset jatkosopimukset. AAV minimi.

  Casey DeSmithille ensimmäinen NHL-sopimus, aiemmin ollut organisaatiossa AHL-sopimuksella. Kaksi vuotinen ja kaksisuuntainen sopimus, AAV niin ikään minimi.
   
  Viimeksi muokattu: 02.07.2017 klo 01.08
 20. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Hienoa, että Schultz saatiin kiinnitettyä! Kipuraja oli tuo 5.5 milj$ mielestäni joten onneksi sen yli ei nyt menty. Täytyy kumminkin todeta, että ei Pensiin ole näköjään kukaan millään ale-sopparilla halunnut tulla vaan kaikista on joutunut maksamaan ns. täyden markkinahinnan ja Hunwickista jopa enemmän. Tosin, eikö JR tunnettu myös Carolinassa tuosta, että tuppaa jakelemaan ehkä vähän turhan isoja sopimuksia? Näinköhän Dumoulinin sopimus tulee jäämään alle 4 milj$ per kausi tasolle?

  Kunitz meni sitten Tampaan. Olisin toivonut tämän lopettavan uran Pens-nuttu yllä, mutta näköjään pelihaluja vielä riitti ja mielestäni tuon 2 milj$ voi käyttää paremminkin joten ei muuta kuin kaikkea hyvää miehelle Floridan lämpöön! Jonkun millin lapun olisin hyväksynyt, mutta pari milliä on vähän liikaa tässä tilanteessa.

  Mistäköhän JR aikoo pieraista pari sentteriä joukkueeseen vielä?
   
 21. Pens71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä! Lienee joku "iso" treidi vielä vai haetaanko vapailta markkinoilta..?

  Kieltämättä allekirjoittanut salaa sitä toivoisi Duchenia pensiin mutta hinta varmaan olisi liian kova..
   
 22. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Kyllähän tässä nyt on pakko toivoa, että Cullen vielä yhden vuoden pelaisi. Helpottaisi paljon tämän hetken sentteri ongelmaa. Itse myös toivoin, että Kunitz olisi pysynyt joukkueessa. Olisiko suostunut jopa pienempään sopimukseen, jos olis tarjottu sopivaa sopimusta? Mies on ollut niin pitkään kantavia voimia, että olisi ollut hieno nähdä uran loppuminen oikean joukkueen paidassa. Olisi vaikka tarjottu joku uran jälkeinen työpaikka tai muuta sellaista epävirallisesti taustalla tai vaikka ihan paperilla. Vähän haikea olo on kyllä, kun useampi menestyksen takuuna olleista nimistä vaihta maisemaa. No, kuuluu asiaan. Toivotaan, että ne tarvittavat sentterit löytyy jostain.
   
 23. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Penguins on menettänyt nyt tähän mennessä Fleuryn, Kunitzin, Daleyn ja Hainseyn. Takaisin on tullut Hunwick ja Niemi. Rutherfordilla huhuiltiin olevan viisi sentteriehdokasta pari päivää sitten, mutta yksikään niistä ei ole konkretisoitunut. Syitä siihen on varmasti monia, mm. todella moni muukin janoaa senttereitä kuivilta markkinoilta. Tähän mennessä Penguins on kuitenkin ollut Free Agent Frenzyn (ja laajennusdraftin) selkeä häviäjä, mikä tietysti oli oletettavaakin.

  Schultzin jatkosopimukselle varaukseton peukalo. Ei voi mitään sille, että markkinat ovat nyt pelaajalle edulliset eikä halpoja ryöstösopimuksia juurikaan nähdä.

  Sheary, Dumoulin ja Archibald ovat vielä ilman sopimusta omasta rungosta. Noinkohan joku 7m riittäisi heille kaikille yhteensä, mikä tekisi 4m tilaa kolmossentterille.

  Guentzel - Crosby - Sheary
  Hagelin - Malkin - Kessel
  Hörnqvist - x - Rust
  Wilson - Rowney/Cullen - Reaves

  Kuhnhackel, Archibald

  Kuten seuraavasta huomaa, en ole laisinkaan Reavesin hankinnan puolella. Harmittaa, että Reaves tuli viemään turhaa tilaa cappiin, mutta Rutherford taisi olla sanojensa vanki kun meni möläyttämään tuomarilinjasta. Noinkohan ovat Sullivanin kanssa keskustelleet onko Reaves se pelaaja joka pystyy pelaamaan hänen sapluunassaan vai ei. Tilanne on ihan OK kolmossentterin suhteen, kunhan vaan ei mene kilpalaulannaksi muiden halukkaiden kanssa. Nimiä on jo aiemmin listailtu, eikä itsellä oikeastaan mitään uutta ole lisätä. Loppuun pieni jossittelu; Dallasiin mennyt Hanzal olisi mahtunut rosteriin mikäli Reaves olisi jäänyt tulematta ja minun hintahahmotelmani RFA-pelaajien sopimusten suhteen täsmäisi. Cullen ei siinä tapauksessa tietenkään mahtuisi, mutta aavistuksen skeptisesti hänen jatkoonsa kannattaa muutenkin suhtautua.

  ----

  Eilen oli prospektien 3on3 turnaus missä mm. ZAR pelasi. En saanut itse toimimaan facebook live -lähetystä, joten jäi matsit näkemättä mutta jos joku sattui vahtaamaan niin olisi kiva kuulla kommentteja menestyjistä ja/tai epäonnistujista.
   
 24. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Oikeastaan Daleyn lähtö harmittaa (toki Maffinkin, mutta se piti päästää capista) luettelemastasi joukosta. Hainseytä ei todellakaan tule ikävä, ja onhan Kunitzikin has been, vaikka pleijjarikairaamista ja ratkaisumaalin esittikin tänä vuonna. Sentteri pitäisi tosiaan jostain taikoa, ja nappulaa ei tahdo oikein löytyä riittävästi, saati soveliasta ehdokasta. Saas nähdä miten Bonino paikaattin, koska Hunwick ja Niemi paikkaavat Daleyn ja Maffin ihan ok omalla mutulla. Itseasiassa Niemen hankinnasta olen jopa melko innoissani, vaikka muuten en mikään Suomalaisten pelaajien super faniböyy olekaan ja Määttää olisinkin lihoiksi pistänyt huutaen, mutta se on selvää, ettei JR ole samoilla linjoilla Määtän suhteen
   
 25. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Hunwick mielestäni varsin hyvä hankinta kolmospariin. Ja Niemikin menee runkkarissa kakkosena ja Jarry isoilla minuuteilla AHL:ssa ja sitten pleijareihin ylös kakkoseksi.

  Sen sijaan en ymmärrä miksei Nashvillen tarjoukseen Boninosta pystytty vastaamaan. 4 millillä olisi mielestäni pingviinienkin pitänyt pystyä miehen pitämään. Olisivat sitten voineet kaupata ylipalkatut ja Boninoa vähemmän tärkeät Määtän tai Hagelinin tehdäkseen tilaa cappiin.
  Toivottavasti nyt sitten taikovat jonkun diilin Duchenesta ja Määttä toiseen suuntaan pickien kanssa.