Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 26.04.2018 klo 11.43.

 1. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  En edes usko lukemaani. Flyersin velliperseporukka pelaa koutsin pihalle, GM kaataa paskat koutsin niskaan ja toivoo, että pelaajat kuuntelisivat seuraavaa valmentajaa.

  Valta voi olla kopissa, jos koppi suorittaa, mutta jos se perseilee, niin ihan jokainen mulkero ansaitsee tulla treidatuksi ja joka tapauksessa niin moni, että jäljelle jääneiden kohdalla ei tarvitse toivoa valmentajan kuuntelemista.
   
 2. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Kyllähän toi mokke homma saatiin vielä pikkusen hullummaks kun Hart nostettiin ylös. Stolarz 2-4vko sivussa ja Elliot ei ilmeisesti pelaa kuin aikaisintaan tammikuussa, sitten kun kinkku on vähän sulanut. Onko sit niin että luotto Lyoniin on ihan nollissa kun äijä lähetettiin farmiin ja Hart ylös vai haluttiinko vähän voidella fanien syviä haavoja, tuskin nyt kuitenkaan. Tällä Hartin nostolla alennettiin myös samalla mun ahl-tv paketin arvoa reilusti :(
  Kovaan paikkaan poika pääsee pelaamaan mutta toisaalta voisin kuvitella että joukkue olis nyt kovalla sykkeellä kaukalossa. Sitähän tässä on kohta 40 peliä ooteltu. Niin kuin täällä jo mainittiinkin niin pudotuspelijuna meni tältä kaudelta. Tällä jengillä ei pystytä niin tasaiseen ja kovaan suoritukseen
   
 3. Craig Berube Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
 4. karhjoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Flyers
  Lainaus:
  Noniin! Kuinkahan syytteeseen joutuminen vaikuttaa Lehterän työluvan / viisumin statukseen? Muistelen että esitutkintavaiheessa spekuloitiin, että syytteeseen joutuminen voisi tarkoittaa em. eväämistä. Näinköhän päästään tästäkin painolastista samassa rytäkässä?
   
 5. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
  Lainaus:
  Saattoi tulla kokkeliviivoille kohtuullinen arvonlisä tämän myötä..?
   
 6. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Minä en itse ehkä lähtisi noin selkeästi tulkitsemaan tätä skenaariota Flyers-johdon tai Fletcherin epäammattimaisuuden ilmentymänä.

  On aika selvää, että nimenomaan Hextall haluttiin ulos. Nuo tarinat hänen toimintatavoistaan (joita kyllä tukee myös nuo potkimisten kohdentamiset Hextallin lisäksi juuri tiettyihin henkilöihin - ei edes henkilöstöryhmiin kokonaisuudessaan) olivat aika karua luettavaa.

  Mikäli siis tilanne johdossa nähtiin myös sellaisena, että Hextall on sormensa työntänyt myös valmentamiseen, niin ei Hakstolia välttämättä nähty ongelmaksi eikä hänestä haluttu suorilta käsi eroon.

  Muistaakseni huhut Quennevillesta alkoivat jylläämään jo paljon ennen kuin Fletcher astui puikkoihin. Eikä mikään taho ole tainnut vahvistaa noiden huhujen paikkaansapitävyyttä - päinvastoin.

  Fletcherin osalta taas mielestäni osoittaisi täydellistä ammattitaidon puutetta, jos hän olisi heti ensitöikseen potkinut pihalle Hakstolin. Hän olisi tehnyt sen täysin perustuen toisen käden tietoihin. Mielestäni on selvää, että niin johto kuin Fletcher eivät suoralta käsin nähneet Hakstolia ongelmana tässä vyyhdissä.

  Tilanne on tietenkin muuttunut, jos varmasti omasta asemastaan hyvin epävarma Hakstol on mennyt suoraan heittämään tiskiin, että joko erottaminen tai ainakin loppukauden pitäminen. Kun katsoo Flyersin recordia, niin melkoinen idioottihan Fletcher olisi, jos sitoutuisi pitämään valmentajan koko loppukauden tilanteessa, jossa joukkue on kriisissä. Hänhän antaisi täysin kykenemättömän kuvan itsestään. Eihän tuossa tilanteessa ollut muita vaihtoehtoja kuin laittaa Hakstol pihalle ja ottaa vain joku tilalle - ja luontevintahan se on ottaa farmista.

  Koko hommassa kiinnittäisin huomiota kaikkein eniten tuohon @larzzon esilletuomaan seikkaan, eli että Fletcher aika nopeasti on uskaltanut tuoda julki kannan, jonka mukaan joukkue ei pelaa valmentajalle. Tuo tosiaan tarkoittaa sitä, että joukkueen johtavat pelaajat eivät saa joukkueen pelaajia toimimaan niinkuin pitäisi - pahimmassa tapauksessa ovat jopa itse koko tilanteen luojia. Kyllä tuossa tilanteessa täytyy tunnistaa ne ongelmatekijät pelaajistossaja heittää helvettiin eikä toivoa, että uusi valmentaja ratkoo ongelmat.

  Quenneville voisi sinänsä olla oikea kaveri auktoriteetillaan saamaan tuon joukon ruotuun. Minä vain vähän epäilen, että millaisia haluja hänellä on lähteä tuollaiseen tilanteeseen? Mikäli ei onnistu saamaan, niin siinä käy helposti mclellanit. On mahdotonta valmentaa joukkuetta voittavaksi, jos se on toimintakulttuuriltaan ym. mätä.
   
 7. RexHex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kovaan paikkaan Hart toki joutuu, mutta itse näkisin tämän vain positiivisena asiana. Pahimmassa tapauksessa Hart ei ole vielä NHL-tason maalivahti ja hänet voidaan lähettää takaisin alas. Tällä tuskin tuhotaan kaverin itseluottamusta. Parhaimassa tapauksessa mies täyttääkin saappaat ja on jo tällä hetkellä NHL-tason maalivahti ja homma lähtee rullaamaan.
   
 8. tirlanttan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Hyvin pitkälti samoja ajatuksia itselläkin. Provorovilta oli muuten melko rohkea kommentti Hakin potkujen jälkeen.

  Sam Carchidi‏ @BroadStBull 17. jouluk.
  Provy thanks Hak for all he did but says he thinks the coaching change will help.

  Enkä lähtisi niinkään tuomitsemaan tätä Hartin nostoa maalille yön matsiin. Stolien loukkaannuttua vaihtoehdot olisivat olleet Lyon ja Neuvirth, jotka eivät ole saaneet muutamissa pelaamissaan matseissa käytännössä mitään kiinni. Koko liigan bottom-5 osastoa molemmat sekä torjuntaprosenteissa että päästetyissä maaleissa. Olikos Neuvirth jopa viikon reenaamatta? Ajatukset ainakin taitaa olla ihan muualla kun jääkiekossa. Hart on vetänyt hyvin viime viikot ja vastassa sopivasti vähemmän kova Red Wings kotikaukalossa. Tuskin tässä muutamalla pelillä mitenkään voidaan tuhota pojan tulevaisuutta, kuten monet tuntuvat pelkäävän.
   
  Taison tykkää tästä.
 9. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Kyllähän tuollaiset toivotaan pelaajiston vastaavan tyyliset kommentit GM:ltä ovat surullisia. Ei sen noin pitäisi mennä missään tilanteessa.

  Eikä tämä ole ensimmäinen kerta. Samanlaista halutonta ja aneemista paskaa, joka lopulta johti päävalmentaja erottamiseen tilanteessa, jossa näytti, ettei tällä ollut enää otetta joukkueeseensa on nähty Flyersin niin Lavioletten kuin Berubenkin kanssa. Berubesta voi olla montaa mieltä, mutta ainakaan Lavin kohdalla ei tarvitse puhua niinkään valmentajan osaamattomuudesta vaan ennemmän siitä ettei vaativa valmentaja enää oikein napannut kopissa... Nyt yritettään kohta taas uuden ukon kanssa, mutta kyllähän jossain kohtaa voisi varmaan todeta, että se vika ei välttämättä olekaan valmennuksessa...

  Minä en mistään tiedä mitään, mutta olisiko siellä laitettu vaihdetta hieman suuremmalle ja pelattu nyt peräti ikävä ja löysäilyyn puuttunut GM ulos kun oltiin ensin todettu, ettei Hakstol ole Hexyltä monoa saamassa... ? Hexyltä vain puuttui se muna ja rohkeus laittaa tätä pelaajiston runkoa kiertoon. Katsotaan mikä on Fletcherin laita, sillä eiköhän muussa tapauksessa tähän seuraavaankin valmentajaan "kyllästytä" kaudessa-parissa kuten kävi Lavin kanssa... jonka jälkeen lähtee taas GM kiertoon jne.

  Aikanaanhan oli paljonkin porua siitä miten Flyersin koppi oli jakautunut Prongerin sekä nuorten Richardsin ja Carterin leireihin. Homer ratkaisi tuolloin tilanteen kauppaamalla nuoret starat muualle. Hyödyt tästä jäivät valitettavasti näkemättä kun heti seuraavana syksynä Grabovskyn maila päätti tuoreen Flyers kapteeni Prongerin uran ja 2012-13 työsulun jälkeisen tynkäkauden alussa tammikuussa 2013 kapteenina oli jo Giroux, joka btw pelasi uransa parasta kiekkoa kaudella 2011-12, vielä A rinnassaan. Tuolloin kaveri näytti tosiaan siltä todelliselta liideriltä ja dominoivalta kokonaisvaltaiselta johtajalta, jollaisen perään olen täälläkin jaksanut puhua, mitä siis tämä nykyinen kapteenimme ei mielestäni ole. Hetken aikaan näytti maailman parhaalta kiekkoilijalta, mutta kapteeniksi nimittämisen jälkeen ei enää samanlaista touhua ole nähty. Valitettavasti. Niin ja seuraavana syksynä (lokakuussa 2013) Lavi sai kenkää...jonka jälkeen Flyers kannattajan ilonaiheet ovat olleet vähässä. En nyt väitä, että nitoutuvat yksi yhteen, mutta jotenkin osuva aikajana tähän saatiin...


  Hartista sen verran, että se suurin kritiikin kärki ei mielestäni niinkään osu siihen onko Hart valmis vai ei. Vaan, että tässä otetaan täysin tarpeeton riski tilanteessa jossa joukkueen tilanne on hyvin sekava ja mahdollisuudet pudotuspeleihin jo vähäiset. Ei tällaisessa tilanteessa vain mielestäni kannata lähteä vain kokeilemaan kepillä jäätä organisaation parhaalla veskari prospectin kanssa, jolta tarvittaisiin apua ennen kaikkea tuleviksi vuosiksi. Kyllähän jengiä varmaan Hart kinnostaa ja maksavia katsojia luulisi seuraaviin kotimatseihin löytyvän, mutta hieman pidemmän tähtäimen suunnittelua sitä kaipaisi näissä asioissa.

  Bobrovskyn kanssahan meni aikanaan niin, että näytti alkuun todella hyvältä (NHL:ssä), mutta sitten tuli vastustajien opittua vielä raakileeksi osoittautuneen nuorukaisen heikkoudet, seinä vastaan. Seurauksena epäonnistuminen/romahdus Flyers kannattajien edessä, eikä enää kyennyt tästä nousemaan kuin vasta saatuaan uuden startin Columbuksessa. Toki tuolloin niin omistaja kuin GM olivat kovin malttamattomia ja sieltä haettiin seuraavana kesänä muuan Bryzgalov kovalla rahalla tukkimaan Bobin loputkin mahdollisuudet nousta ykköseksi Phillyssä. Hartin kanssa oltaisiin varmaan maltillisempia, mutta yhtä kaikki, enemmän näen tässä turhia riskejä kuin niitä mahdollisuuksia. Kovin Flyersmaista touhua siis.
   
 10. Jarvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers ( JYP, ajalta ennen Liigan vesittämistä)
  Chuck Fletcher:
  "We need a new message to the players and hopefully the players hear that message."

  Voihan tässä olla pelaajistolle viesti, että jos tämän jälkeen homma ei ala toimimaan, niin seuraavana alkaa ukkoa vaihtua. Tietynlainen "gretzky-trade" saattaisi herättääkin porukan siihen, ettei suojatyöpaikkoja enää ole. Nythän tuolla on nykyiselle rungolle ihan kiitettävästi vaihtunut GM:ä ja valmentajaa.

  Hart-kortin kääntäminen Fletcheriltä on ihan hyvä tähän väliin. Nosto on kuitenkin tehty periaatteella "Tervetuloa kokeilemaan. Aikasi ei vielä ole, mutta tälläistä täällä on." Parhaassa tapauksessa poika ottaa kopin ja pelaa itsensä kokoonpanoon. Todennäköisesti tiedostaa pelilliset puutteensa shown:n puolella ja jatkaa niiden kehitystä vielä farmissa. Nyt kuitenkin saadaan tietoa millaisia liikkeitä maalivahtirintamalla pitää tehdä loppukaudelle/ensi kauden alkuun, eikä jossiteltavaa jää pelaamattomuuden takia.
   
 11. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Flyers-sopimuksissa on sellainen hyvä tilanne, että Giroux on ainoa pelaaja jolla on pitkään treidaamista haittaava NMC. Simmondsilla on myös, mutta hänen sopimus päättyy joka tapauksessa tähän kauteen. Eli jos Holmgren / Fletcher parin kk:n päästä tajuaakin että "vika" onkin pelaajistossa niin kyllä sieltä aika helpolla saa laitettua kaveria kiertoon.
   
 12. RexHex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tosiaan Hartille ensimmäinen peli ylhäällä ja heti voitto. Matsi ns. pikakelattuna katsottuna suoriutui hommasta hyvin. Tuskin tästä vielä tälle kaudelle saadaan sitä aloittavaa ykkösmaalivahtia, mutta tulevaisuuden kannalta olisiko tässä vihdoin se oikea maalivahti Flyersille. Katsotaan minkä verran nyt otteluita tulee ylhäällä ja odotukset ovat ainakin itselläni korkealla. Ikää on tosiaan vasta se 20 vuotta ja parin kolmen vuoden päästä oletan ja toivon, että tämä kaveri on ykkösmaalivahti ja lasketaan sinne top10 maalivahteihin koko liigassa.
   
 13. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Carchidi twiittaili että Hart olis tänään tolppien välissä Nashvilleä vastaan. Haaste siis aika paljon kovempi kuin ekassa nhl-ottelussaan mutta kyllähän musta hanskaa tottelee.
  Nythän on sit alkanut "joulurauha" eli treidikielto 27.12 asti. Fletcherillä oli ilmeisesti vielä viime hetkillä jotain kehitteillä koska Varone lähetettiin farmiin ja tänään takaisin kun treidikielto alkoi. Spekuloivat rapakon takana että Varonen lähettämisellä farmiin tehtiin yksi paikka rosteriin tilaa ja kun mitään ei tapahtunut, niin äijä kutsuttiin takaisin. 3 peliä flyersilla vielä ennen aattoa. Nsh, Cbj ja Nyr. Kinkku tuoksuu ja verkko heiluu. Kyllä ihmistä hemmotellaan
  Hyvää Joulua palstalaiset
   
  JTX tykkää tästä.
 14. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Yhden ottelun sekä voiton jälkeen itselläni ei ole yhtään sen luottavaisempi fiilis tohon jengiin, epäilen että montaa voittoa ei noista kolmesta pelistä ennen joulua oteta. Sori tälläinen positiivinen ulostulo.
   
 15. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa | 100% ANTIkhl
  Löytyihän sinne vihdoinkin maalivahti jolle näyttäisi kiekot todella tarttuvan! Milloin viimeksi Flyerseissa tällainen tilanne? ;)

  Linkki vie NHL.comin viime yön matsikoosteeseen jossa mukana Carter Hartin hienoja torjuntoja.
   
 16. Crank Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Flyers, nippelitieto
  Scott Hartnell night ja mies itse kävi villitsemässä yleisöä kiekonpudotuksessa
  Philadelphia Flyers on Twitter

  Molemmissa päissä oli hyvät maalivahdit ja mukavaa että tällä kertaa parempi oli meillä.
   
  Golden Brett ja JTX tykkäävät tästä.
 17. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Onhan Carter "starter" Hart ollut varma maalilla mutta kyllä nyt on ollut varmaan kiva pelatakin maalilla kun joukkue puolustaa niin hyvin, että vaikka yön pelissäkin kolmisenkymmentä torjuntaa, niin ei tarvinnut päällään seisoa. Poika tuonut jengiin ja halliin hyvää pöhinää.
   
  Golden Brett ja Craig Berube tykkäävät tästä.
 18. Hereworth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
  Hartin otteista ja joukkueen sytyttämisestä pelaamaan tulee ihan mieleen muutaman vuoden takainen Saros Kerhon maalilla. Tuolloin sekaisin oleva joukkue alkoi suorittaa ihan ylärajoillaan ja oli materiaaliaan kovempi, kun maalilla oli nuori muuri voittamassa pelejä.

  Toivottavasti tästä trendistä pidetään kiinni ja koko joukkeen otteet jatkuvat samanlaisina kuin Nashvilleä vastaan. Oli nimittäin erittäin maistuvat pisteet!
   
 19. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Loistava startti Hartille ja erinomaisesti ottanut poika haasteen vastaan. Tolpat oli Flyersin puolella viime pelissä, mutta muuten pidettiin Preds suhteellisen hyvin kurissa. Hyökkäyksessä myös tärkeille miehille onnistumisia.

  Väliaikainen koutsi Gordon tuonut jämäkkyyttä puolustamiseen. On se vaan aina jännä millä tavalla valmentajanvaihdos sytyttää joukkueen. Mikäli Gordonin alaisuudessa pelaamisen taso pysyy järkevänä, niin mielestäni ei ainakaan vielä tarvitsisi tuoda Q:ta sisään. Jos ollenkaan.
   
 20. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Kyllä tähän Carter Hartin lähes vapahtajamaiseen ilmestymiseen voi vetää viivan Flyersin tulevalle nousulle. Kyseessä voi olla jopa Martin Brodeurin tasoinen kaveri, joka vaan muuttaa organisaation ikuisesta tunaroijasta voittajaksi.

  Flyers oli ainakin meikän papereissa ennen kautta selvä pudotuspelijoukkue, joka nyt on vaan alisuorittanut paskojen molareiden takia. Muutama muutos ja ihan puhdas uskon tulo tuohon maalivahtipelaamiseen voi tämän jengin kohdalla tuoda huikean muutoksen. Kenttäpelaajat "luvalla" pystyy tekemään virheitä ja siten pelaamaan omaa peliä, kun maalilta löytyy semmoinen kaveri joka antaa anteeksi.
   
 21. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Uuden valmentajan ja Hartin tuoma kuherruskuukausi kesti sitten pari peliä. Puolustuksessa aivan järkyttäviä virheitä vaihteeksi, Hart paikkasi sitten sen minkä pystyi. Ensi yönä vielä vastassa Rangers, jonka jälkeen muutaman päivän joulubreikki. Tämän jälkeen sitten aina helppo Bolts näiden kotiluolassa..

  Melkeinpä laittaisin Hartin takaisin farmiin Stolarzin tervehdyttyä. Turhaa tuhota kaverin itseluottamusta, kun joukkue edessä perseilee miten sattuu. Joo eihän se muutos puolustuspelaamiseen tapahdu parissa pelissä, mutta enpä kyllä odottaisi kuuta taivaalta myöskään sen suhteen. Ainakaan tämän kauden osalta.
   
 22. Caney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
  Miettii noita maaleja mitä CBJ pääsi tekemään, niin kyllä pisti vihaksi miten helvetin päin persettä Voracekin ja Provorovin kaltaset äijät pelasivat noissa tilanteissa. Eihän toi muuten huono peli ollut joukkueelta, mutta väitän että harva jengi kestää tuollaisia idioottimaisia kiekonmenetyksiä omalla sinarilla illasta toiseen. Pienistä jutuista se on kiinni, siitä mä oon samaa mieltä Varonen ym. kanssa jotka pelin jälkeen kertoivat fiiliksiään pelistä. Small details jne.

  Sitä vaan ihmettelen, että miten näitä kämmejä sattuu vieläkin. Luulisi että Hexin ja Hakstolin potkut olisi herättäneet pojat tekemään perusjutut oikein käsien levittelyn sijasta.
   
 23. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Yksi positiivari ilmoittautuu jälleen ;)

  Kylläpä vaihteeksi korpesi, tällä kertaa Hartin vuoksi, katsellessa tuota virheiden sumaa. Pari peliä menikin yllättävän mukavasti ja muukin joukkue jaksoi vähän tsempata, mutta nyt oli huomattavasti tutumpaa sekoilua. Pieniä juttuja joo, mutta kun näitä sattuu samoille pelaajille tuon tuosta, niin eivät ole enää niin pieniä vaan juurikin yksi olennaisista syistä, miksi joukkue on siellä missä se on.

  Flyersin hyökkäys on mielestäni vain rakennettu liiaksi offensiivinen puoli edellä, eikä ole niinkään kiinnitetty huomiota miten suorittavat punaviivan omalla puolella. Giroux, Voracek, JVR ja Simmonds, konkareita joista yhtäkään ei voi kehua erityisesti puolustuspelaamisestaan ja vievät katosta lähemmäs 30 miljoonaa. Tekevät toki tehojakin, mutta kokonaisuus ja pelin tasapaino ei vain riitä menestykseen. Virheitä tulee vain liiaksi, niin kiekon kanssa kuin ilman, toki tehojakin, mutta... Verrattuna vaikkapa Coumbukseen, niin ei heiltä ei noussut nopeasti mieliin kuin Panarin vähän samanlaisena tapauksena. Torttu on pistänyt muun joukkueen suorittamaan ja Kekäläinen on myös rakentanut valmantajansa näköisen työteliään joukkueen. Washingtonilla on Oviella vähän omanlaisensa rooli, mutta Trotz sai tämänkin aiheuttamat vahingot minimoitua ja muun orkesterin tanssimaan pillinsä mukaan ja kas kummaa ikuinen runkosarjan ilotulitetehdas ja kevään varma sulaja oli loputakin kova loppuun saakka. Eikä missään vaiheessa tarvinnut arvailla kuka sitä laivaa ohjaa, mitä vähän Flyersin kohdalla pitää tehdä kun jokainen tuntuu keittävän omaa soppaansa.

  Enkä nyt tarkoita, että hyökkäys pitäisi kasata kahdestatoista offensiivisilta lahjoiltaan rajoitteisesta puurtajasta, vaan on sille kirkkaalle yksilötaidollekin oma tarpeensa, mutta pelkästään sen varassa ei menestystä tule.

  Näitä konkareita tuskin enää tässä kohtaa saadaan mahdottomasti oppimaan uutta, mutta vaikkapa Travis Konecny on tällä hetkellä sillä vedenjakalalla, jolla turhat ja joukkuetta vahingoittavat puolustukselliset virheet sekä tyhmät kiekolliset riskit voisi vielä karsia pelaamisesta luontevan kasvun mukana pois. Mutta jos opettajina ovat tuo edellä mainittu kööri, niin onnea yritykseen. Harmi sinänsä kun Konecnykin on muutoin todella rakastettava pelaaja, josta oikeanlaisella ohjauksella olisi saatavilla selkeä menestystavoittelua kestävä franschise peluri.

  Samat sanat puolustuksenkin nuorukaisista, jotka tuntuvat välillä sooloilevan kiekon kanssa vähän liiaksikin ja unohtavat vastapalveluna ihan perus lainalaisuuksia kuten vaikkapa vastustajan mailan poispelaamisen maalinedustalla yleisen halailun sijaan jne.

  Näitä franschise pelaajia on Flyers-hyökkäyksessä itselleni tällä hetkellä tasan yksi kappale, Sean Couturier. Nolan Patrick on kasvamassa samanlaiseksi, vaikka tämä toinen vuosi vaikea on ollutkin. Nuorukaisella on kuitenkin paketti ja ominaisuudet nousta samaan muottiin, mitä Couturier juuri nyt edustaa. Tuon profiilin asteen verkkaisemmilta senttereiltä vain monesti vie hieman kauemmin nousta sinne parrasvaloihin. Ei Couturierkaan ihan heti kukkaan puhjennut vaikka nousikin Patrickin tavoin nopeasti hyödyllikseksi NHL-pelaajaksi.

  Nyt tarvittaisiin vain valmentajaa, joka saa tuon kopin ojennukseen ja GM:ää, joka sitten tarvittaessa heivaa vaikemmat tapaukset sooloilemaan ja kiukuttelemaan muiden riesaksi. Tämä nykyinen country club meininki ei tuota iloa kyllä kenellekään.


  Kaikesta huolimatta hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta Flyers-henkisille palstatovereille ja miksei vähän muillekin :) Toivotaan samalla tulevan vuoden olevan tämän seuran parissa pian päättyvää parempi.
   
  Craig Berube, Giroux, Walkin ja yksi muu tykkäävät tästä.
 24. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Tuntuu et Provolla on nyt kauhea tarve tehdä pinnoja ja pelata näyttävästi. Näyttävästi onnistunut aika useastikin mutta väärässä päädyssä. Tämä kausi kun nyt näyttää siltä että tulee puhallus Provolle ja koko jengille, niin nythän Provolle saadaan maltillinen ja pitkä jatkosoppari tehtyä :). Kyllä se tulee kuitenkin olemaan kova luu monia vuosia eteenpäin.
  Ilostuin kun @Eager kirjotteli posia Patrickista. Kyllä mä kans näkisin et pelimies siitä tulee. Tehot puuttuu tällä hetkellä mutta pojalla on hyvä luistelu, taitavat kädet ja hyvä peliäly. Jakelee hienoja syöttöjä ja harvemmin menettelee kiekkoja, ainakaan pahoissa paikoissa. Eilenkin pelasi pirteästi Laughtonin ja Raffelin kanssa. Mä koittaisin Raffelin tilalle Lindblomia. Patrickilla ja Lindblomilla synkkäs aika kivasti yhdessä ja itseasiassa Patrick on ollut tehoton sen jälkeen ku pojat erotettiin
   
 25. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, KalPa
  @Caney ja @Eager osasivat viesteissään aika hyvin pukea sanoiksi myös minun tämän hetkiset ajatukseni joukkueesta. Onhan se turhauttavaa, kun näennäisesti hyvin hallussa oleva peli valuu vastustajalle jonkun käsittämättömän kiekonmenetyksen tai harhasyötön seurauksena. Ja tällä hetkellä niitä lapsuksia tuntuu sattuvan vähän kaikille, ei vain MacDonaldille ja Voracekille silloin tällöin niin kuin on totuttu. Ostan jossain määrin ajatuksen siitä, että joukkueessa ei ole tarpeeksi leveyttä haalariosastolla. Enkä siis todellakaan haikaile minkään puukäsien perään, vaan tarve olisi molempiin suuntiin laadukkaasti pelaaville hyökkääjille. Eihän noista kärkiketjujen, eikä kyllä alaketjujenkaan, laitureista tarpeeksi moni tuota määritelmää täytä. Toki tähän kohtaan täytyy todeta, ettei syyttävä sormi osoita pelkästään yksittäisiin pelaajiin, vaan kyllä tuossa joukkueen pelikirjassakin täytyy jotain fiilatavaa olla.

  Carter Hart pelatkoon maalilla niin kauan kuin koppi tarttuu. Hart vaikuttaa aika kypsältä ja analyyttiseltä tyypiltä, joten en olisi huolissani hänen itseluottamuksensa tai muiden henkisten juttujen suhteen vaikka tappioita tuleekin. Varmaan tiedostaa joukkueen tilanteen ja sen ettei tukea vättämättä aina tule riittävästi. Se myönnettäköön, että onhan NHL junnuliigoihin verrattuna vielä varmaan eri maailma fyysiikan vaatimusten suhteen. Fyysinen ja nopeatempoinen peli plus pitkät pelimatkat sun muu voi alkaa jossain kohtaa tuntua kropassa. Oikeastaan ideaalinen tilanne olisikin jos Elliot tai Stolarz pystyisi pelaamaan Hartin kanssa tandemina, ettei rasitus käy (kellekkään) turhan kovaksi. Toki jos Hartin taso ei vielä tällä kaudella riitä änäriin, niin silloin toki parasta olisi lähettää hänet takaisin Phantomsiin. Mutta niin kuin tavoitteena on menestyä, parhaiten pelaavien maalivahtien pitäisi pelata, oli se sitten Hart tai kuka tahansa.

  11 pistettä matkaa wild card-paikalle ennen Rangers peliä. Äärimmäisen vaikeaa tulee olemaan play-offeihin pääseminen, joten vähän tässä jo alkaa väkisinkin miettimään, mitä kevätpuoliskolla ja erityisesti trade deadlinella tulee tapahtumaan. Vaikka jälleen yksi ohikausi tuntuukin ajatuksena ikävältä, olisiko jatkon kannalta sittenkin parempi tankata luokattoman veskaripelin turvin ja ottaa se top-5 varausvuoro vai hakea väkisin vahvistusta vain todetaksemme, ettei loppukiri sitten kuitenkaan ihan riittänyt pleijareihin? Vahvasti epäilen, ettei tätä kautta kovin hevillä haluta organisaatiossa luovuttaa, kun uusi GM kuitenkin palkattiin ajatuksella, että hän vahvistaisi joukkutetta. Toki mielenkiintoisen tästä kaudesta tekee sen, ettei mihinkään tarkoitukselliseen tankkaukseen ole välttämättä tarvetta edes ryhtyä, vaan paikka pohjalta näyttäisi tällä hetkellä löytyvän ihan "luonnollisin menetelmin".

  U20 mm-kisat tulossa ja todella mielenkiintoista päästä päästä näkemään liuta Flyers prospekteja mukana. Junnuliigojen seuraamiseen ei itselläni aika/mielenkiinto meinaa riittää, joten highlightien ja tilastojen valossa tulee muutoin lupauksien otteita vain seurattua. Kanadan joukkueessa on mukana Morgan Frost, joka ainakin harjoitusottelujen perusteella tulee pelaamaan laiturina. Vaikka Kanadan joukkueessa leveyttä riittää, Frost saanee mukavasti vastuuta ainakin ylivoimalla. Yhdysvaltain joukkueeseen mahtuu peräti 4 Flyers-varausta. Joel Farabee on todennäköisesti yksi joukkueen kärkihyökkääjistä ja pelipaikka löytynee Jack Hughesin ja Oliver Wahlstromin viereltä, kuten aikaisemmista turnauksista ja USNTDP-peleistä on totuttu. Frostin tapaan Jay O'Brian pelaa luultavasti laiturina. O'Briania seuraan suurella mielenkiinnolla, koska pisteiden valossa (1+1, 10 peliä) alkukausi Providence Collagessa ei ole sujunut kummoisesti. Noah Cates mahtui hyökkääjistä niin ikään mukaan, mutten olisi yllättynyt jos hänen roolikseen jäisi olla 13. hyökkääjä. Toivottavasti kuitenkin saa peliaikaa. Samat sanat pätevät puolustaja Jack St. Ivanyyn. St. Ivanyn osakkeita peliajan suhten saattaa nostaa hänen rightin kätisyys, sillä joukkueessa on hänen lisäkseen vain yksi oikealta pelaava pakki. Viime kesän 4. kierroksen varaus on ilmeisesti pelannut yllättävänkin vahvan alkukauden Yalessa, joten on hienoa nähdä, että tulos palkitaan mm-komennuksella. Ruotsin joukkueesta löytyvät erinomaista kautta Allsvenskanissa pelaava Samuel Ersson (17 peliä, 94,1 %, 1,81 pmk) sekä Linköpingin Adam Ginning. Maalivahtikuvioista Ruotsin joukkueesta en osaa oikein sanoa mitään, mutta ilmeisesti Olle Eriksson Ek on lähtökohtaisesti ykkösvahti. Ginning tuo fyysisenä pelaajana hieman rosoisuutta Ruotsin huipputaitavaan pakistoon, toivottavasti erottuu edukseen alakerran isäntänä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.12.2018 klo 23.43
  Craig Berube tykkää tästä.