Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 26.04.2018 klo 11.43.

 1. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Voi kuule.. Nyt ollaan jossain 14 eri aloittavan veskarin kausivauhdissa, joten pakkohan sieltä yksi uusi nimi on vielä löytyä, jo ihan todennäköisyyksienkin puolesta. Veikkaan että johonkin matsiin kaivetaan joku jääkoneen kuljettaja pelaamaan ensimmäiset minuutit, kun suunniteltua startteria kasatessa hallista on loppunut teippi, jääpalat, kylmägeelit ja kipulääkkeet kesken.
   
 2. Mettis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers & Pelicans
  Kyllähän tuo ihmetyksen asia on enemmänkin se, että tällä kaudella ollaan käytetty vain seitsemää puolustajaa! Ilmeisesti tuolla on kaikilla kiintiöpaikka kokoonpanossa, eikä vaatimus pelipaikan suhteen ole mitään. Ihmekään, ettei voiteta pelejä, kun rotaatio on käytännössä nollissa..
   
 3. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas (+ #71&#24) KÄR+PHI
  Lainaus:
  Ei taida olla lisenssi voimassa.
   
 4. Courier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
  Lainaus:
  Ei se haittaa, ei ole ollut kenelläkään muullakaan tähän mennessä...
   
 5. Craig Berube Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Flyers on virallisesti jo ylittänyt kauden puolivälin (pelejä 43), ja kasassa on 36 pistettä. Se oikeuttaa tällä hetkellä liigan viimeiselle sijalle. Muutamilla joukkueilla on siinä edellä muutama peli enemmän pelattuna, mutta pisteitä on Flyersillä tällä hetkellä vähiten. Jos meno jatkuu samana tulee kauden lopulliset pistemäärät olemaan siellä jossain alle 80:ssä. Viimeksi alle 80 pistettä Flyers on kerännyt kaudella 06-07. Ja viimeisestä kymmenestä ottelusta yksi voitto, ja liigan huonoin maaliero -37. Voisin yrittää hakea jotain positiivisia asioita, kuten Hartin hyvät otteet maalilla, mutta enpä taida jaksaa. Eikä niitä oikeastaa tuon enempää taida ollakkaan. No, korkealta päästään näillä käkymin varmaan voisi olla se toinen.
   
 6. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Heheh, eli tässä voisi lyödä leikkimielistä vetoa pystyyn siitä, käykö Flyers- paidassa kauden aikana useampi maalivahti kuin puolustaja :D
   
 7. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Tuli tässä mieleen yksi positiivinen asia Flyersin kaudesta. Tässähän on käynyt nyt niin että Hart nousi ylös nopeammin kuin oli suunnitelma, ja tätä ei olisi tapahtunut ilman konttaamista. Poika saa pelata ilman paineita ja saa hyvää kokemusta. Näyttäny hienosti että homma hoituu. Viime yön pelissäkin 37 torjuntaa. Ilmottanut otteillaan Fletcherille että voit alkaa kattelee ensi kaudeksi kakkosmokkee joka pysyy ehjänä ;)
  Kesällä sit vielä varataan Hughes tai Kakko. Ei tsaatana nyt täytyy lopettaa kun pukkaa pelkkää posia.
  Lauantaina Devils vieraissa klo20
   
  Courier, Jay79 & Craig Berube tykkäävät tästä.
 8. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Jordan Weal lähdössä huhujen mukaan Arizonaan 6. kieppiä vastaan. Halvalla menee, mutta eipä tuolle olisi jatkoakaan ollut luvassa.
   
 9. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Graves vielä Arizonasta mukaan, eiköhän kyseinen kaveri mene suoraan farmiin.
   
 10. Lord Nikon Jäsen

  Lainaus:

  Haisee siltä että Phantomsit saivat rightin pakin, eli Myers voisi olla tulossa ylös.

  Toki myös tehtiin mahdollisti tilaa isommalle treidille.

  EDIT: Menikin suoraan ECHL sarjaan. Sanoisin silti että Wealin lähtö tekee tilaa hyökkääjälle, rightin pakin lisääminen depht chartin peräpäähän voisi tönäistä jokaistas pykälän ylöspäin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 01.26
 11. Golden Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Avs, Tappara,
  Sanotaan nyt näin nätisti, että kylläpä oli paskaa peliä eilen Flyersilta. Paskaa se on varmaan ollut pitkäänkin, mutta ei ole tullut katseltua.

  Hextall ja Hakstoll sai kenkää ja asiat on mennyt huononpaan suuntaan. Valitettavasti. Nämä kenkimiset ymmärtäisi, jos olisi tehty kauppoja tai sisään olisi tullut oikeasti joku oikea valmentaja. Nyt on semmoinen olo, että a) Hextall ei halunnut nostaa Hartia. b) pelaajat (Roo) valittivat Hextallin kontrollista. c) molemmat. Tämän takia Hextall sai monoa. Hakstoll meni siinä mukana, mutta nyt on helppo sanoa että väärä päätös kun ei tullutkaan kunnon koutsia tilalle.

  Kentät ei toimi ollenkaan ja pakkiparitkin on ihan roskaa. Itse menisin back to basic ja Giroux laitaan.

  Giroux-Couturier-JVR
  Konecny-Laughton-Voracek
  Simmonds-Patrick-Raffl
  Weise-AHL-Lindblom

  Kai sieltä nyt jonkun sentterin voisi nostaa. Ei kyllä ihan auennut Wealin kauppa, mutta kaippa se sitten joskus aukeaa.

  Provo ja Sanheim ei toimi sitten ollenkaan:

  Provo-Amac
  Hägg-Ghost
  Gudas-Sanheim

  Myersia voisi kokeilla ylhäällä jonkun pelin, koska ei tuo kauheasti huonommin voi mennä.

  Tää uusi koutsi Flash Gordon saa varmaan kohta jatkosopimuksen, aamen!
   
 12. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Wealillahan saatiin nyt "ilmainen" 6. kierroksen varausvuoro, kun jatkoa tuskin Flyersiin olisi saanut. Parempi tuokin kun päästää kesällä täysin ilmaiseksi pois.

  Vieläköhän tuolta jollekin epätoivoiselle kelpaa joku muu kuin Simmonds rentaliksi? Raffl?
   
  Jay79 tykkää tästä.
 13. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Ihan oikeasti ei vaan voi odotella että tollaisen sekasotkun jälkeen mikä jäi kun Hak lähti homma lähtisi kuin taikaiskusta käyntiin, valitettava totuus on että loppu kausi tulee olemaan tämänkaltaista menoa. Odottelee itse rauhassa minkälaisen varausvuoron sieltä saa kesäksi sekä ketä kaupataan. Hartin otteita myös seuraa mielenkiinnolla, pelejä vaan kaverille nyt.
   
 14. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, KalPa
  Tuskaista on Flyersin tekeminen ja ei se pelien katsominenkaan tällä hetkellä herkkua ole. Joukkueelta tuntuu puuttuvan identiteetti täydellisesti. Kentällä näyttäytyy geneerinen jääkiekkojoukkue, joka ei erotu edukseen millään osa-alueella. Ehkä huolestuttavinta on se, ettei voittoja tule vaikka Hart maalilla on pelannut varsin mallikkaasti. Ennen sentään pystyi laittamaan paljon surkean mv-pelin piikkiin. Toki kun mahdollisudet play-offeihin ovat lähinnä matemaattiset, ei pisteiden raapimisella sinänsä ole väliä, mutta jonkinasteinen ryhdistäytyminen valaisi sentään vähän uutta uskoa tähän coreen.

  Jos jotain positiivista kaivellaan niin yksittäisistä pelaajista JvR on saanut pikkuhiljaa juonen päästä kiinni. Tämä tietty oli arvattavissa, jos taustalla oli aikaisemmin vielä jotain vammaa. Toinen plussa menee Gudakselle, joka on ollut itselleni jättiyllätys heikon viimekauden ja erityisesti surkean Pittsburgh sarjan jälkeen. Odotukset oli aikalailla nollissa, mutta nyt näyttää, että hänestä voisi saada ihan kohtuullisen vastineenkin, jos hänet päädytään kauppaamaan ennen siirtotakarajaa. Jos oikein kaivellaan, niin kieroutuneesti ajatellen positiivisena voi nähdä myös sen, että heikko kausi tähän väliin saattaa vaikuttaa alentavasti Provorovin ja Konecnyn tulevien sopimusten arvoon. Toki se myös vaikeuttaa pelaajien todellisen tason arviointia, mikä hankaloittaa gm:n työtä.

  Simmonds alkaa vaikuttamaan varmalta lähtijältä, mikä on ainoa oikea ratkaisu tässä tilanteessa. Saa nähdä meneekö deadlinelle asti, kaikenlaista huhua kiinnostuneista joukkueista pyörii vähän väliä.
   
  Jay79 tykkää tästä.
 15. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Flyers twiittailee että Fletcher on laittanut Weisen waiver-listalle. Saapa nähdä.....
   
  Jay79 tykkää tästä.
 16. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Ei tule ikävä.

  Meanwhile: Hartille uran neljäs voitto ja Flyers pieksee Wildin 7-4. Patrick 4 pistettä, JVR:lle hattu ja Simmondsille pari maalia. Kaikkea sitä.
   
 17. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Vähemmän yllättäen Weise ei sitten kelvannut kenellekään... Posia sen verran, että edes yrittävät koputella kepillä jäätä. Hexyllehän Weise oli sattuneesta syystä melkoinen pyhä lehmä...


  Perään päräyttivät näiemmä Wealin jatkoksi toisen pikku kaupan:

  Philadelphia Flyers‏@NHLFlyers
  OFFICIAL: The #Flyers have acquired right wing Justin Bailey from the Buffalo Sabres in exchange for forward Taylor Leier.


  Leierin kohdalla alkoi olla selvää, ettei se lopullinen läpimurto ainakaan Flyersissa tapahdu, joten hyvä vain, jos saa vielä toisen mahdollisuuden muualla. Baileystä muistikuvat ovat herran OHL-uralta ja ainakin tuolloin vaikutti lahjakkaammalta urheilijalta kuin jääkiekkoilijalta eli kokoa ja nopeutta löytyy, mutta itse pelitaidot ja pelin ymmärrys ovat vähän niin ja näin... Tuskin Flyers tästä kaupasta kauheasti tulee saamaan, mutta yrittänyttä ei laiteta.

  Deadlinen osalta Simmonds on tulevista UFA-pelureista aikalailla ainoa, josta voisi perunasäkkiä kummempaa saada. eikä tämänkään kohdalla se value ole aivan sitä, mitä osa faneista foorumeilla ja twitterissä odottaa.

  Kesää ajatellen omana toiveena olisi Fletcheriltä taikatemppu Voracekin ja tämän sopimuksen kanssa, mutta tuskinpa mies mikään Simo Aalto sentään on.
   
 18. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Aika mielenkiintoinen tilanne kun Weiseä ei ottanut kukaan waiver-listalta mutta äijää ei lähetetty farmiinkaan. Tänään tullut lisätietoa tilanteesta. Weise ei matkannut joukkueen mkana Montrealiin vaan jäi Phillyyn odottamaan tietoa treidistänsä...
  Russ Joy on Twitter
   
 19. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Kolmen pelin voittoputkessa suunnataan all-stars tauolle. Voittoputken aikana kaatunut sellaisia jämäjengejä kuin Wild, Bruins ja viimeisimpänä Habs. Maalejakin ollaan tehty jokaisessa näissä pelissä vähintään 4. Varmaan yksittäiseksi suureksi onnistujaksi näissä peleissä voidaan nostaa Hartin ohella Nolan Patrick, joka tehtaili Wildia vastaan 4 pistettä ja viime yönä Habsia vastaan pari maalia, joista varsinkin jälkimmäinen oli silkkaa seksiä.

  Onhan tuossa Flyersin kokoonpanossa edelleen hitosti potentiaalia. Puolustus toki on isoin ongelma tällä hetkellä, mutta onneksi järkyttävät merkkausvirheet sun muut ovat pikkuhiljaa jäämässä pois. Tiedä vaikka taas kaivettaisiin hirveällä raivolla tie pleijareihin, vaikka tällä hetkellä se erittäin epätodennäköiseltä näyttääkin. Ei tästä joukkueesta vaan ikinä tiedä mitä tapahtuu.
   
 20. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Hienoa että porukka pelaa välillä ihan ok hokia, Hart on ollut hyvä. Poffeista aivan turha haaveilla, se juna meni jo.
   
 21. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Joo ei tästä enää pleijareihin mennä mutta kiva nähdä et on tästä jengistä johonkin, ainakin välillä. Se mikä parasta näissä hyvissä peleissä niin parhaiten ovat pelanneet nuoret. Nehän ne on meidän tulevaisuus. Ihan hyvin toi puolustuskin on nyt selvinnyt vaikka siellä on 3 pakkia jotkaei kuuluis änäriin. No ehkä Gudas vielä menee viime aikaisilla otteillaan mutta Hägg ja Amac pitäis korvata. Onneks omista reserveistä löytyy korvaajia.
   
  Taison tykkää tästä.