Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 26.04.2018 klo 11.43.

 1. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Ottelun tulos oli odotetunlainen, veikkaan että ennen Joulu pyhiä tapahtuu.
   
  Taison tykkää tästä.
 2. Shaguel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Joo o.. On kyllä surullista katsottavaa tuo pelaaminen tällä hetkellä. Pelaajien itseluottamus on suurilta osin nollissa kun seuraa esim. gostisbeheren tekemistä kentällä. Ehkä olisi syytä ottaa mies kokonaan pois ylivoimasta ja laittaa pirteästi pelannut sanheim tuomaan vähän energiaa tähän. Tuntuu että tuo joukkueen tekeminen on täysin jumissa eikä se ole parantunut vaikka ketjuja on yritelty kuinka muokata. Toivotaan että valmennus vaihtuu viimeistään vieraskiertueen jälkeen ja ehkä sitä kautta tulisi vähän munaa touhuun ja pelejä olisi vielä mukava katsella loppukaudesta.
   
 3. Crank Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Flyers, nippelitieto
  Yv oli kyllä taas sitä mitä kolmanneksi surkeimmalta voi odottaa. 0/5 ja oli ainoastaan 5 tai 6 laukausta noiden aikana. Toisaalta kahden jäähyn aikana liigan huonointa av:ta vastaan ei tehty maalia
   
 4. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Seuraavan ottelun jälkeen veikkaan että alkaa tapahtumaan niin pelaaja kuin valmennus rintamalla ellei ihmeitä tapahdu.
   
 5. Gostisbehere Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia
  Aivan kauheaa PASKAA JÄLLEEN. Kiitos Philadelphia Flyers. Mikään muu joukkue ei voi vetää näin vihkoon kuin meidän Flyers. Jos valmentaja ei vaihdu nyt tämän kiertueen jälkeen niin sitten se ei vaihdu koskaan. Sokea Reettakin näkee että joukkue EI pelaa enään nykyiselle valmentajalle. Nyt olisi meidän uuden GM loistava tilaisuus herätellä tätä velttoa laiskaa pillua jota kutsutaan Philadelphia Flyers. Pakkohan liikennettä tuolla pelaajien suunnalla on olla. Vai kiinnostaako muita GM:iä ostaa ylipalkattuja velttoja pelaajia surffailee omaan rosteriin. Jos pitää jotain hyvää hakea niin eiköhän me olla draftissa TOP5. Tank for 19/20
   
 6. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kings ja Blackhawks ovat sarjataulukossa alapuolella.
   
 7. Laakamato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers (Jokerit)
  Niin, tässä vaiheessahan alkaa olemaan vaihtoehdot vähissä. Hakstol pihalle, se on ihan selvä. Ihan turha antaa tuskan kasvaa yhtään enää, huone on menetetty ja kukaan ei opi mitään tuossa kaaoksessa. Toinen, vaikeampi, päätös on se että onko kausi menetetty vai lähdetäänkö vielä edes yrittämään pudotuspeleihin. Aikamoinen ylämäki on kuljettavana jos sinne meinataan. Tankkaamiseen Dave-poika olisi hyvä valmentaja, muuta hyvää en hänestä enää keksi. Olin alkuun Daven palkkaamisen puolella ja tässä vaiheessa voin myöntää virheeni. Tilanne on vaan se että uusi valmentaja voi saada joukkueen piristymään sen verran että Hughesin poikaa tai Kakkoa ei tarvitse kuolata. Siitä huolimatta kannatan uutta valmentajaa, jos ei muuta niin pitämään moraali korkealla, kasvattamaan nuoria ensikautta varten. Pudotuspelit on tälle joukkueelle vain kosmetiikkaa tässä vaiheessa, ensimmäisestä kierroksesta ei selvitä ketään vastaan tällä hetkellä vaikka jollain ihmeellä edes sinne asti päästäisiin.

  Stolarz pysyköön maalilla, ihan turha maksaa mistään Howardista tässä vaiheessa. Stolie ei ole pelannut niin huonosti kuin numerot näyttää joten siinä voi olla ihan ok 2. veska tulevaisuuteen. Elliotin kunto toki huomioon ottaen tämä,
  Morinille lyhyt AHL-stintti kun kuntoutuu ja sitten kirkkaisiin valoihin, do or die meiningillä. Myers on ilmeisesti ollut vähän epätasainen mutta ylös vaan korkoa kasvamaan. McDonald sitten vastaavasti alaspäin, hänestä ei ole iloa kuin vastustajalle. Sanheimille isoja minuutteja vaan rohkeasti. Valmentaja antakoon nuorille viestin että ihan sama, pelaatte isoja minuutteja meni miten meni. Hart pysyköön farmissa koko kauden, tätä miestä ei kiireellä saa pilata.

  Hyökkäyksessä pitää keskittyä Patrickin kehitykseen, hinnalla millä hyvänsä, YV-aikaa pihtaamatta. Lindblomin kanssa homma toimi jossain vaiheessa, olisiko siinä hyvä tasapainottava pelaaja Nolanille? Muistanko oikein että Voracek ei oikein sopinut ketjuun joten olisiko Konecky sopiva? Ykkönen sitten G-Couturier-Vora? JVR jää kolmoseen ja yv-spesialistiksi. Tässä näkyykin sitten taas yksi ongelma rosterissa. Ihan hyviä palasia mutta eivät oikein sovi yhteen muodostaen tasapainoista kokonaisuutta. Tässä mallissa JVR jää heikon sentterin kanssa ja siten tasakentällisin melko hyödyttömäksi. Vaikka G voi pelata keskellä mutta taas menee palaset hieman "väärin". Ja puolustuksellisesti joku JVR-G-Vora on aika heikko ja Coutsille jää heikot pelaajat vierelleen jolloin tehotkin jää pieneksi. Varsinkin jos Simmer myydään (kuten itse tekisin). HF-boardseilla olivat fanit sitä mieltä että 1st + Kapanen voisi Torontolta irrota vastineeksi. Itse pitäisin ihan hyvänä hakuna, Kapanen voisi sopia aika moneen väliin rosterissa, toisi nopeutta ja käsittääkseni ei ole huono alivoimallakaan. Toronton varaus on loppupäästä kierrosta eli sillä ei magiikkaa harjoiteta mutta jos nyt edes jotain saataisi.

  Sekavien hajatelmien summa summarum: uudella valmentajalla kohti raikkaampaa ilmettä, kehitetään nuoria jotta ensikaudella olisi edes jotain palaa. Pudotuspeleistä en huolehtisi yhtään, käy kuten käy. Tyhjennysmyyntiin ei ole järkeä lähteä mutta Simmer pitää uhrata. Ugh, olen puhunut.
   
 8. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Nyt vaan järki kädessä ratkasuja. Mä oon sitä mieltä et ei toi jengi tartte mitään älytöntä mylläystä et homma lähtee taas toimimaan. Siihen ratkaisuun ei kuulu että tuhotaan tulevaisuus eli prospect osasto. Valmentaja täytyy vaihtuu ja sit oikeesti semmonen isäntä top-4 pakki joka luudaa puolisen tuntia per peli. Se on eri juttu millä semmonen irtoaa. Maalivahti osastolle jos tulee hankinta niin maltillista ainakin sopimusvuosien suhteen.
  Useampi peli nyt aloitettu hemmetin hyvin ja sit vastustaja iskee heti suurin piirtein ekasta paikasta ja kun itseluottamus on mitä on niin kamelin kyttyrä napsahtaa ja alkaa häröily.
  Ihan yhtä sekavaa tekstiä kuin Flyersin peli...
   
 9. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Jos veikata pitäisi, niin Fletcher sai GM pestin, koska hän enemmän tai vähemmän jakaa ylemmän johdon näkemyksen joukkueen tilasta, mahdollisuuksista ja tarvittavista askeleista.

  Ylemmän johdon toimien perusteella, eli lähinnä Hextallin kenkimisen vuoksi, taas voisi ajatella, että he pitävät joukkueen runkoa potentiaalisena ja paria liikettä vaille valmiina menestyjänä.

  Flyers tarjoaa aina hyvää viihdettä kaukalon ulkopuolella, joten odotan mielenkiinnolla, kuinka paskat kaupat Chuck F. onnistuu tekemään maalivahtia ja pakkia metsästäessään.

  Millä hinnalla coach Q suostuu uppoavan paatin kapteeniksi, vai suostuuko millään hinnalla.
   
 10. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Viime keväänä oli pitkästä aikaa toiveikkain ajatuksin odottelemassa Flyersin junnujen kasvavan korkoa lisää kesän aikana ja marssivan suhteellisen helposti pleijareihin tällä kaudella, mutta mitä vielä. Nyt kynnetään aivan sarjan pohjasakassa ja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta pelaaminen on ollut aivan ala-arvoista katseltavaa. Hextall saanut lähteä ja kohta todennäköisesti ilmoitetaan Hakstolin potkuista. Näistä Hakstolin potkuistakin on tullut rapakon toisella puolella jo jonkinlainen meemi. Tulee varmaan keräämään ennätysmäärän tykkäyksiä Flyersin someissa sitten kun se oikeasti tapahtuu.

  Lainaus:
  Se nyt tästä puuttuisikin vielä, että uuden molarin tai pakin takia jouduttaisiin luopumaan jostain tulevaisuuden assetista. Kuulostaa juuri sellaiselta toiminnalta, mitä harrastettiin ennen Hextallia.
   
  Jyyd tykkää tästä.
 11. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Stolarz alavartalo vamma, se olis sitten varmaan Lyonin vuoro. Oikeasti ei voi muuta kun nauraa.
   
 12. Gostisbehere Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia
  Vieläkö saadaan kaivettuja Kari Lehtonen mukaan. Hextall taitaa olla liian vanha.
   
 13. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Mikäli Fletcher päättää lähteä tekemään ratkaisuja, joilla on tarkoitus myös koittaa pelastaa nyt meneillään olevaa kautta, en ihmettelisi, jos Buffalon Marco Scandella päätyisi Flyersiin.

  Top-4-puolustajia on tunnetusti hankala saada kesken kauden, mutta Scandellan treidaaminen voisi käydä järkeen molempien osapuolten kannalta. Fletcher on tunnetusti tykännyt tehdä kauppaa Buffalon kanssa ollessaan Minnesotassa (eikä merkitystä ollut sillä, kuka oli GM:nä). Toki tilanne voi olla hieman toinen, kun ollaan samassa konferenssissa. Scandella on myös tuttu pelaaja Fletcherille.

  Scandella menisi uskoakseni heittämällä Flyersin pakistoon kakkospariin vasemmalle puolelle. Myöskin puolustussuuntaan orientoituneena puolustajana voisi ottaa Flyersin ykkösparilta enemmän puolustusvastuuta pois, jolloin ykköspari saisi enemmän heille sopivampia hyökkäyspään minuutteja. Scandellalla on vielä ensi kausikin sopimusta jäljellä, joten ei olisi puhdas rental. Vielä ainakin muutama prime-vuosi jäljelä ja cap hit on kohtuullinen (4 miljoonaa).

  Buffalossa taas Dahlin ottaa koko aika enemmän ja enemmän roolia ja vasemmalla puolella on lisäksi ennen loukkaantumistaan vahvasti pelannut McCabe sekä hyvin ensimmäiset pelinsä pelannut Pilut. Beaulieu ja Hunwick vielä vasemmalla puolella ja viimeistään ensi kaudella pitäisi ruveta ajamaan sisään myös potentiaalista Guhlea. Näin ollen Scandellasta olisi varaa luopua jo tällä kaudella.

  Mahdollisesta vastineesta olisi hankala sanoa, mutta näin kesken kauden tapahtuvana kauppana voisi "ylihintaa" joutua maksamaan Buffalolle.
   
  Taison ja Crank tykkäävät tästä.
 14. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Nyt se viimein tapahtui, Dave Hakstol ei ole enää Philadelphia Flyersin päävalmentaja. Virallista varmistusta ei ole kai vielä tullut, mutta joka tuutista tuota huudellaan.

  Coach Q:ta huhuillaan korvaajaksi. Hurjaa.
   
 15. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Näin hyvää uutista en ole lukenut vuosiin.
   
  Breathe tykkää tästä.
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Seravallin mukaan Quenneville ei ole menossa Flyersiin. Itse näin kertonut.

  Viiksivallun ”tuntien” huomenna julkaistaan sopimus.
   
  Gemondo tykkää tästä.
 17. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Darren Dreger puolestaan twiittailee, ettei Hakstolin suhteen olla tehty vielä päätöstä. En ole varma jännitinkö viime kevään playoffejakaan näin paljon.
   
 18. Crank Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Flyers, nippelitieto
  Mistä tieto Hakstolin potkuista? Seuran Instagram- tai Twitter-tilillä ei mitään moista uutista, eikä myöskään kotisivuilla
   
 19. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Ilmeisesti huhujen huhuja.
  Katsotaan nyt. Joukkue on lennolla takaisin kotiin.
   
 20. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Dreger kertoi Twitterissä, ettei mitään päätöstä olla vielä tehty Hakstolin suhteen.
   
 21. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
 22. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Varmistusta ei ole tosiaan vielä tullut mistään suunnasta. Ainoastaan seuran hovitoimittaja (ilmeisesti suhteellisen luotettava sellainen) Dave Isaac kertonut Hakstolin saavan potkut ja Q:n tulevan tilalle.
   
 23. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, KalPa
  Lainaus:
  Joo, tämä Courier Post-lehden artikkeli taisi olla se joka laukaisi huhumyllyn liikkeelle.

  Courier Post

  Toivottavasti organisaatiolta saadaan mahdollisimman pian virallista tietoa ja siten selvyyttä asiaan.
   
 24. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Joukkue laskeutuu Phillyyn 18.15 paikallista aikaa. Sitä ennen tuskin ilmoitetaan yhtään mitään.
  Muutenkin jos nyt Hakstol saa kenkää,on ajankohta melko kiusallinen jos ovat juuri menossa koneeseen ja vuoto potkuista tulee.
   
 25. Crank Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Flyers, nippelitieto
  "Joel Quenneville tells me report of him taking Flyers job is not true"
  Andy Strickland on Twitter

  Ja vaikka olisikin, niin ehkä kuitenki kieltää siihen asti kunnes virallinen taho asiasta ilmoittaa