Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 26.04.2018 klo 11.43.

 1. Courier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
  Vuosi vaihtui mutta ei mitään uutta rintamalta. Flyers on edelleen ********. Kauden kohokohta oli ensimmäinen peli paikan päällä muutama viikko sitten Columbusta vastaan, ja oli kiva nähdä Hart ja muut livenä. Valitettavasti seura teki siellä kaltaisekseen ja kirjoittelen jatkossa siinä hengessä mitä paikalliset. And here we go:

  Kausi lähentelee puolta väliä, ja sijoitus edelleen jossain bottom 5 – sijoilla. Mitä ******** oikein tapahtui? Uskomaton farssi, jolle ei näy loppua. Tässä vaiheessa on GM ja valmentaja potkittu *******, ja sama meno jatkuu. Eiköhän pistetä seuraavaksi koko ***** core palasiksi? Itse olen niin kypsä, että treidaisin ihan saman tien pelaajista mm. Voracekin, Simmondsin ym. Full tank mode - päälle ja jatketaan pohjissa rypemistä siihen asti, kunnes joku ***** ihme tapahtuu. Trade deadlinella ei ole liikaa tarjontaa tämän tyylisistä pelaajista, kun harva joukkue on näin *****, joten nyt kannattaa ehdottomasti myydä kaikki ***** mikä irti lähtee. Capin suhteen tilanne on niin hyvä, että jostain Voracekin palkastakin voi pidättää vaikka 50% eikä tunnu missään.

  Riittää että katsoo tuota ”ylivoimaa”, mitä välillä yrittävät räpeltää, niin näkee että minkälaiseksi virkamieskiekoksi kaikki on muuttunut. Pelissä ei ole mitään ajatusta. Mikään ei yllätä. Kiekosta taistellaan vain niinä päivinä, milloin planeetat ovat tietyissä asennoissa. Ja sitten kun päätetään että pelataan, niin joku imuri maalinsuussa torpedoi koko homman. On vain ja ainoastaan nämä kaksi vaihtoehtoa. Onko Vegasin jengistä tehty joku dokumentti? Flyersin porukat voisi kelailla sen tyylistä rainaa muiden turhien ”scouttailujen” sijaan, ja oppia jotain.

  Tähän väliin pari välitodistusta.


  - Provorov. Jätä kesätreeneistä ne ***** traktorinrenkaiden siirtelyt ja muut show jutut pois, ja käytä aika siihen ***** kiekonkäsittelyyn. ***** kädetön *****.

  - Voracek. Olen aina tykännyt mutta mitä ******? Leikkaa partasi, eheydy ja lopeta ne ***** harhasyötöt

  - V**** Lehterä. Ei edes kokaiinista saanut lisää vauhtia

  - Simmonds. Miten joku voi pelata näin huonosti sopimusvuonna? Miten voi olla noin ***** huono syöttö %?

  - Nolan Patrick – Totta kai silloin kun arpa käy, niin saadaan tappiin asti viritetty hiihtelijä samalta lasitehtaalta mistä veskarit on valmistettu

  - Sanheim. Voitko julkisesti pyytää anteeksi valmennukselta tai jotain, jos olet tehnyt jotain väärin mistä kukaan ei tiedä? Kukaan ei ymmärrä että miksi et saa enempää vastuuta. Tule ulos kaapista ASAP.

  - Amac. ***** mitä *****, millä ***** oikeudella puet tuon ***** paidan päällesi? ***** **** 4,7m?

  - Giroux. Ei vain ansaitse tätä ******. Toivottavasti kaupataan jonnekin missä pääsee taistelemaan cupista tosissaan.


  Kaikesta huolimatta ***** hyvää alkavaa vuotta kaikille muille epäonnisille sieluille, jotka kaikesta huolimatta tunnustavat oranssia ja mustaa väriä. Olette hienoja ihmisiä, jotka ansaitsette parempaa. Itse en, ja anteeksi tästä vuodatuksesta. Olen vain niin helvetin turhautunut tähän touhuun. Uudenvuoden lupaukseni on, että palaan samalla asialinjalle millä te muutkin. Vaikeata on, mutta kaikeksi onneksemme tämä on vain jääkiekkoa. Ja joku päivä vielä meidän aikamme koittaa. Kippis!
   
  Craig Berube, Taison, Noppa10 ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 2. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Ja just ku mä olin tulossa kirjottamaan tänne että posit ajatukset käytetty loppuun tämän jengin osalta, niin sinä sait vielä loppuun tikistettyä posia ;)
  Tosiaan aina jotain pieni fiiliksiä yrittänyt kaivaa jonka takia näitä pelejä on jaksanut katsoa mutta yön pelissä tuli mieleen että minkä vitun takia sitä kiusaa itseänsä tämmöisellä kuralla.
  Ihme juttu että Fletcher ei ole vielä mitään tehnyt. Kertonee siitä että järjen kanssa yrittää mennä eli ei haluaisi tehdä isoja riskejä treideissä mutta pitäiskö ehkä ottaakin. Me haukutaan täällä voracekia ja simmeriä ym ym pelureita ja sit ihmetellään kun niitä ei treidata. Muutkin kattoo pelejä, ja vielä työkseen :). Koita siinä sitten saada tehtyä hyviä kauppoja.
  Ei tämän sekavampaa tällä kertaa. Seuraavaa peliä taas ootellaan innoissaan :)
   
  Courier tykkää tästä.
 3. Crank Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Flyers, nippelitieto
  Posia sen suhteen että Flyers on paras joukkue aloituksissa 56,3 prosentillaan. Viime yön pelissä Predsiä vastaan 73% - 27%, muuta hyvää siinä ei tainnu ollakaan.
   
 4. Craig Berube Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Viimeistely on yksi näiden miljoonan muun asian kanssa mikä pitäisi saada voittavan joukkueen vaadittavalle tasolle. Nashville pelissäkin oli paikkoja tehdä vaikka kuinka monta maalia, mutta kun ei.

  Itse olen melkein valmis jo pyörtämään omia sanojani, että muutamallla "täsmävahvistuksella" löydettäisiin ehkä voittavan joukkueen resepti. Tällä hetkellä on todella vaikea nähdä miten tuosta porukasta saataisiin edes niillä muutamalla vahvistuksella tasaisesti suorittava, voittava joukkue. Hartin tuloon maalille joukkuekkin jaksoi herätä sen muutaman pelin ajaksi, kunnes jo useamman kauden ajan ollut tavaramerkki, epätasaisuus, nosti taas varmasti päätään ja palattiin tuttuun räpelätämiseen. Auttaisiko tähän sitten Q:n kalatainen kokenut, menestynyt valmentaja..? Se olisi kuitenkin ehkä se ensimmäinen asia mitä lähtisin kokeilemaan.

  Lainaus:
  Pitää palata vielä tuohon Brent Flahrin nimitykseen, kun twitterissä käveli tällainen twiitti vastaan nuorten kisojen yhteydessä:"It’s official... Alexander Khovanov has been cut from Team Russia and the #mnwild have 0 players representing them in the World Juniors this year" Jake Jensen on Twitter. Ei ainoastaan että Wild on aika lailla joukkueena, niin menstymisen kuin joukkueen rungon suhteen, ollut sellainen mitä olen tässä koko ajan pelännyt että Flyersistä tulee samanlainen. Eli koko ajan menee näennäisen mukavasti, varsinkin runkosarjassa, mutta ei kukaan (ainakaan minä ;) ) koskaan ajattelisi että tämä porukka oikeasti tasitelee cupin voitosta. Mutta että niiden draftaus on viime aikoina ollut Flahrin alaisuudessa tasoa tuo niin huhhuh.

  Mutta tässäkin tilanteessa yritetään edelleen pitää mieli positiivisena. Parempaa alkanutta vuotta kaikille!
   
 5. Torspo82 Jäsen

  Flyers poimi Mike McKennan waivereista. Tuleeko miehestä kauden seitsemäs tolppien välissä käynyt mies? Jos ei laatua löydy niin kai sitä sitten täytyy panostaa määrään.
   
 6. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Toivottavasti McKenna pysyy penkillä. Tiedä sitten onko tämän siirron ajatuksena siirtää Hart takaisin farmiin ja saada tälle pelejä siellä. Neuvirth saa pelata minkä pystyy ja toivottavasti joku hölmö hankkii tämän sitten trade deadlinella. Ei kai siihen Stolarzin tervehtymiseenkään enää niin pitkä aika ole.

  En kerta kaikkiaan keksi mitään positiivista tällä hetkellä Flyersilta. No okei, Hughesin saaminen alkaa näyttää melko todennäköiseltä kohta. Kaapo Kakkokin kelpaisi vallan mainiost, koska laidalta puuttuu leveyttä.
   
  Jay79 tykkää tästä.
 7. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Neuvirth taas saikulla yllättäen. Silti ihmettelen että miks ei kutsuttu Lyonia farmista mieluummin. Ihme touhua tällä hetkellä Flyers leirissä.
  Hughesin saaminen on erittäin vaikeaa vaikka helvetin huonosti meneekin. Siellä on nimittäin niin monta muutakin jengiä yhtä huonossa jamassa. 35-37 pistehaarukassa Flyersin lisäksi 7 jengiä. Hart huomenna maalilla viimeisimmän tiedon mukaan.
   
 8. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Lainaus:
  Eiköhän Phantomsit tarvitse vain Lyonia Flyersia enemmän, Stolarz kun on rikki ja Hart jo valmiiksi ylhäällä. Näillä on sentään jotain panostakin pelissä loppukauden osalta. Flyersilla touhu kun on enää tätä otteluiden poispelaamista ja Fletcherin mahdollisten liikkeiden odottelua. Ihan ymmärrettävä poiminta Chuckilta siis. Käsittämätöntä kyllä miten tuokin tsekkiläinen-lasapatsas on taas vaihteeksi telakalla...

  Lisäksi nykyisillä lotteryprosenteilla viimeiseksi sijoittuneenkin osalta on niukasti todennäköisempää se neljänneksi tippuminen kuin top-3 varaus, joten arvontatuurihan tuon hyvin pitkälti ratkaisee.
   
 9. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Eiks farmijengi ole kasvatus paikka eli Flyers edellä mennään ja sit jos farmi pärjää niin se on vaan plussaa. Flyersin toiminta tosin tässä tapauksessa ei tue ajatustani. Nyt jouduttiin hommaa taas maalivahti, tosin en usko että juurikaan pääsee pelaamaan. Hyvä tässä oli se että Hart saa lisää minuutteja nahilassa
   
 10. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Lainaus:
  Niin mutta eikö sen kasvatuksen takia ole juuri tärkeää, että Phantomseissakin olisi sentään AHL-tason kassari eikä jotain ECHL jamppaa haromassa tyhjää? Yrittäisivät edes jonnekin saada jotain voittamiseen viittaavaa kulttuuria rakennettua... Mieluummin siis Lyon Phantomsien maalilla kuin Flyersin luukkumiehenä sanon mä. McKenna ajanee asiansa tähän rakoon, eikä maksanut mitään.

  Ja joka tapauksessa Flyersilta olisi maalivahdit loppuneet jos ei NHL-ringistä, niin Phantomseista, kun Elliott, Stolarz ja Neuvirth kaikki samaanaikaan saikulla ja Pickard jo muualla. Olisivat joutuneet hankkimaan kassarin jostain jokatapauksessa kun tuskin Royalseiltakaan voi ihan kaikkia imeä Phantomseille.
   
  Jay79 tykkää tästä.
 11. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  @Eager tuossa erinomaisen vastauksen antoikin, mutta kyllähän se tärkeää on kasvatuksen kannalta, että farmijoukkuekin menestyy. Jos jossain asiassa Hextall teki erinomaista työtä, niin farmin kanssa. Ennen Hextallin aikakautta operoinut Adirondack Phantoms pelasi 5 kautta eikä kertaakaan päässyt playoffeihin. Ja näistä viiden kauden aikana olleista joukkueista nousseet merkittävät NHL-pelaajat? 0 kappaletta. Ellei halua treidattua Patrick Maroonia ja uransa ensimmäisiä ammattilaiskausia pelannutta Brandon Manningia laskea.

  Toki tuohon Adirondackin heikkoon menestykseen heijastuu myös hienosti Flyersin heikko draftaaminen kyseisiltä ajoilta. Onneksi tässä(kin) asiassa ollaan menty roimasti eteenpäin enkä usko, että joku Fletcherin saunakaveri Wildista onnistuu sotkemaan kuvioita. Näin ainakin toivon...
   
 12. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Ostan myös ajatuksenne farmihommasta mutta silti heitän vielä ilmoille mielipiteeni. Ette varmaan yllättyneet :). Kuinka monesta noista farmin pelaajista tulee hyviä änäri pelaajia tai ylipäätänsä pääsevät sinne, niin aika pienestä osasta ja on se joukkue voittava tai ei, niin kyllä ne parhaat sieltä nousee kunhan vaan saavat peliaikaa ja vastuuta. Yleensä loppukaudesta varsinkin nostellaan parhaita ylös välittämättä miten se vaikuttaa esim. farmin pleijari mahiksiin. Veikkaanpa nimittäin että Myers, Nak ja ehkä Friedmankin ovat hyvin lähellä päästä ylös jossain vaiheessa.
  Tänään taas mennään klo 20 calgarya vastaan. Nyt onkin tiukka ohjelma edessä kun pelejä on 8-12.1 välisenä aikana 4
   
 13. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Flames kävi poistamassa kaksi pistettä liigan yhdeltä pisteautomaatilta, missään vaiheessa ei ollut minkäänlaista tunnetta että voitto tästä tulisi vaikka ottelua hetken johtivatkin. Elikkäs kuuden ottelun tappio putki päällä, katsotaan mihin asti homma venyy. Tää on Flyers hokia, vuodesta toiseen jäätävää menoa. Aina silti Orange and Black.
   
 14. Lord Nikon Jäsen

  Ainut oikea vaihtoehto olisi tuoda loppukaudeksi takaisin se vanha kunnon Flyers jota kaikki vihaavat sekä kaukalossa sattuu ja tapahtuu.
   
 15. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Ei taida nykyisellä rosterilla onnistua, elikkästen tarvitsisi hommat jostain siihen kykeneviä kavereita. Tuskin on sen väärti.
   
  Courier tykkää tästä.
 16. Lord Nikon Jäsen

  Lainaus:

  Simmonds,Voracek pihalle , vastineeksi vuoroja tämän vuoden draftiin. Weal, Lehterä ja Amac farmiin. Tilalle Morin, Myers, Goulbourne ja NAK. Ulkopuolelta sitten rotaatioon vaikka Rinaldoja parikappaletta.

  JVR-Giroux-Konecny
  Lindblom-Patrick-NAK
  Weise-Laughton-Raffl
  "Rinaldo"-Couturier-Goulbourne
  "Rinaldo2"

  Gostisphere-Myers
  Provonov-Sanheim
  Morin-Gudas

  Pelikirjasta sivu CHAOS.
   
 17. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  No ei. Pelaajakehitystoiminnan pointtihan maksimoida omien varausten ja muiden löytöjen potentiaali ja kyllä siinä hommassa auttaa, että treeni- ja kehitysympäristö on mielekäs. Suuri osa urheilun ja treenauksen mielekkyyttä ihan jokaisella tasolla on menestys. Ihan eri asia yrittää kivuta kohti NHL-tasoa jossain paskasakissa, joka häviää illasta toiseen, kuin voittavassa joukkueessa. Jo pelkästään suorituksesta palautuminen on voiton jälkeen parempaa kuin se on tappion jälkeen.
   
  Jay79 ja JTX tykkäävät tästä.
 18. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Viime yönä Bluesia vastaan taas vaihteeksi peli, jota ei olisi tarvinnut katsoa lainkaan. Jos, että ole vielä tuota nähneet, niin skipatkaa suosiolla. Ei tarvinnut ihmetellä, miksi molempien joukkueiden kausi tulee päättymään runkosarjaan. Oikeastaan Hartia enempää positiivista ei tuosta käteen jäänyt. Nuorukaiselta jälleen hyvä peli, mutta hieman sääliksi käy tuon muun lammaslauman takana.

  Nyt ei vain löydy tämän enempää sanottavaa. Aika tyhjä fiilis, Flyersin osalta.

  U20 kisoista voisi varmaan jotain sanoa, mutta jätettäkööt myöhempään.
   
 19. Courier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
  Ei tälle syöksylle näy mitään loppua - viimeyönä tuli 7 tappio putkeen. Tai oikeastaan 8 jos laskee Tampan JA häviön. Pelaajat pitivät pari peliä sitten pelin jälkeen suljettujen ovien takana palaverin. Mitähän helvettiä siellä on puhuttu, kun tuntuu että sen jälkeen pelaaminen on näyttänyt vieläkin surkeammalta? Varmaan vain miettivät porukalla että mitkä pizzat tilataan, kun niiden syönti ei ole enää kielletty pelin jälkeen.

  " It's about as fuckin' bad as it gets" - niin kuin kommentaattori Keith Jones sanoi Blues pelin jälkeen. Joku sai nauhoitettua salaa Flyers- selostaja kaksikon puheet Blues pelissä, missä nämä lyttäsivät koko joukkueen. Tässä siihen linkki:

  Streamable - free video publishing

  Mike McKennan peluutuksen myötä nyt on peluutettu 7 eri maalivahtia. Harmi että Hart joutuu aloittamaan uransa näin sekavassa tilanteessa. Vastustajien maalivahditkin ovat ihmetyttäneet viimeaikoina. Osa täysin tuntemattomia nimiä ainakin itselleni. Tappioputken aikana on mm. pelattu seuraavia tunnettuja Vezina ehdokkaita vastaan. Laitetaan lisäksi vielä torjuntaprosentit lisäämään hämmennystä:

  Reimer 97,1
  McElhinney 95,7
  Saros 100
  Mrazek 91,9
  Rittich 94,1
  Binnington 100
  Copley 92,5

  Voisivatko vastustajat peluuttaa jatkossa säälistä jotain "emergency backup" - veskoja?

  Se sentään lohduttaa, että toisin kuin esim. Ottawa, niin Flyersilla sentään on tuo 1. pick. Kyllä joku Kakko/Hughes olisi parasta lääkettä tähän kurimukseen, mutta tuskinpa sekään riittäisi. Tarvitaan isompia muutoksia ja onkin mielenkiintoista nähdä, että mitä Fletcher meinaa tehdä asialle.

  Tietyllä tavalla näitä pelejä on ollut ihan ok katsella - siis jos nyt ei ole mitään parempaa tekemistä. Nyt kun ei ole enää mitään odotuksia, niin ei voi pettyä mistään. Vaikka runkosarjan päätyttyä oltaisiinkin viimeisellä sijalla, niin se ei olisi mikään maailman loppu. Itseasiassa kolmen edellisten kausien jumbot (TOR,COL,BUF) ovat kaikki parantaneet huimasti seuraavalla kaudella. Toronto oli liigan jumbo kaudella 15-16, mutta seuraavana vuonna pelasivat playoffseissa. Colorado oli jumbo kaudella 16-17, mutta seuraavalla kaudella se jäi playoffseista vain muutaman pisteen päähän. Buffalo taas oli viimeinen kaudella 17-8, mutta ovat tällä kaudella ihan eri joukkue, ja ovat tällä hetkellä wild card- paikalla. Jospa meille vain kävi "coloradot"?

  Tämän kauden rosteri on nimittäin heittämällä lahjakkain mitä on nähty sitten cup runin, joten pakko uskoa että se tästä vielä kääntyy.
   
  Jay79, Taison & ~KarKaus~ tykkäävät tästä.
 20. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Mites toi draftlotto homma menee jos Flyers jää viimeiseksi niin sen tiedän että parhaat prossat saada se 1.vuoro mutta onko siinä joku "takuu" että jotain tiettyä vuoroa huonommaksi ei voi tippua.
   
 21. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, KalPa
  Lainaus:
  Kolme ensimmäistä vuoroa arvotaan, eli tuossa tilanteessa neljäs vuoro olisi "worst case scenario".
   
  ~KarKaus~ tykkää tästä.
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Flyers nousi ilmeisesti viime yönä jakamaan ennätystä kun seitsemän maalivahtia on tällä kaudella ollut tolppien välissä. Vieläkö jostain saisivat yhden kaverin kaivettua esille niin nousisivat yksin tilaston kärkeen kahdeksalla maalivahdilla :)
   
  Jay79 tykkää tästä.
 23. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Kaipa sinne voi kauden viimeisessä matsissa laittaa vaikka Andrew MacDonaldin startteriksi. Eipä se varmaan paljon huonommin tästä enää voi mennä... :D
   
  Jay79 tykkää tästä.
 24. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Yksi kaveri löytyy, mutta sekin on maskotti. Enkä nyt puhu Gudasista, vaikka tietynlainen maskotti hänkin on.
   
  Taison tykkää tästä.
 25. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Mikähän on tilanne uuden valmentajan suhteen? Coach Q taisi jäädä lopulta ankaksi, tai ainakaan itse en ole bongannut mitään tietoa tämän neuvotteluista Flyersin kanssa. En ole varma kumpi olisi järkevää, ottaa Q (tai joku muu) sisään loppukaudeksi ja tutustua systeemeihin vai mennä Gordonin kanssa koko loppukausi, ja voitetaan hyvällä tuurilla ehkä 10 peliä loppukaudesta.

  Viime kaudella taisi olla joku 10 pelin häviöputki ja silti marssittiin playoffeihin. Tältä kaudelta ei enää playoffeja kannata odottaa, mutta olisihan se kiva edes joskus voittaa.