Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 26.04.2018 klo 11.43.

 1. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Kauan pitikin tuota Hakstolin paskaa katsella. En muutenkaan ymmärrä tuota, että joku päävalmentaja on jossain vuosikausia, vaikka menestystä ei tule ja sitten hehkutetaan kuinka kauan on ollut sama valmentaja. Mun mielestä se on 3-4 vuotta ja tulosta pitää jo rebuildin jälkeen tulla niin, että playoffeissa mennään vähintään kakkosrundille.
   
  Breathe tykkää tästä.
 2. Craig Berube Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  En todellakaan olisi uskonut että tässä vaiheessa kautta, kun hieman yli kolmannes pelejä ollaan pelattu, oltaisiin itäisen konferenssin viimeisenä. Joukkue selvästi tuntuu olevan hieman odottavassa tilassa mikä näkyy peliotteissa. Kaikki tietävät että kohta jotain muutoksia tapahtuu ja keskittyminen päivittäiseen tekemiseen on koetuksella.

  Toivon, että tiedot Hakstolin vaihtumisesta Quennevilleen pitävät paikkansa. Heti perään on pakko todeta ettei se kaikkia ongelmia korjaa. Mutta se on mielestäni askel oikeaan suuntaan. Fletcher sanoi viime viikolla (?) Jim Jacksonin haastattelussa, että maalivahti, kokenut puolustaja ja top9 hyökkääjä olisi hakusessa. Näissä toivottavasti olisi lisää askelia oikeaan suuntaan.

  Pakko vielä todeta että on kyllä ikävä nähdä kuinka fanit keskustelupalstoilla / twitterissa jne. ovat täysin kykenemättömiä muistamaan että Hakstolkin on ihminen. Hän tekee työtään, yrittää tehdä sen mahdollisimman hyvin ja varmasti pelkää työpaikkansa puolesta yhtä paljon kuin me muutkin. Kaikki tarpeettoman julmat kommentit, giffit yms. pistää kyllä allekirjoittanutta vitut*amaan. Ihan näin sivuhuomautuksena .
   
  Jääkoneenkuljettaja, Tiiviste, aessi ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 3. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Carter Hart nostettu ylös. Onko se sitten jo kuudes eri maalivahti kokoonpanossa tämän kauden Flyersissa....
   
 4. Crank Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Flyers, nippelitieto
  Lainaus:
  Ja samalla Lyon lähetetty AHL:ään. Stolarz 2-4 vkoa pois.

  Uutinen Flyersin sivuilta Flyers recall Carter Hart from Phantoms
   
 5. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Carter Hartilla on kaikki mahdollisuudet myös onnistua, mutta todennäköisempää taitaa olla, että tuon joukkueen takana kaverin itseluottamus ammutaan paskaksi ja keräillessä menee AHLn puolella loppukausi. Tekee sitten kehitykselle minkä tekee.

  Tarpeeton riski, eli erittäin Homerin näköistä toimintaa.
   
  Crank tykkää tästä.
 6. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Hakstol ulos varmistunut. Ei vielä tietoa korvaajasta.
   
 7. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Missä virallinen lähde?

  Twitterissä tosiaan insiderit varmistelevat, mutta mistä tämä on varmistunut?
   
  Crank tykkää tästä.
 8. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Eiköhän Carchidi ainakin ole aamujäillä Voorheesissa, tuskin se huvikseen sieltä huutelee, että "confirmed", jos ei hänelle sitä olisi varmistettu Flyersin toimesta.
   
 9. Crank Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Flyers, nippelitieto
  Lainaus:
  Nyt oli twiitannut, että Flyers valmistelee tiedotetta asiasta. Eli kaipa se sitten kohta on virallista
   
 10. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Juu kyllä mä uskon, oletin vain Flyersin omaan päivitykseen pohjautuvaa.

  Ei siis mitään luottamuspulaa Flyers-veljiä kohtaan :)
   
  ~KarKaus~ tykkää tästä.
 11. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
 12. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Viittaako tämä sitten Quennevilleen, joka ei halua ilmeisesti ennen Joulun pyhiä valmentaa.
   
 13. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 14. Laakamato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers (Jokerit)
  Aivan hemmetin hyvä juttu, olisi vaan pitänyt tehdä ajat sitten. Minä todella toivoin että Hexy olisi löytänyt helmen ja todella pitkään jaksoin uskoa mutta mitta tuli täyteen. Hexyn potkimisen jälkeen oli selvää että tämä päivä tulee aika pian. Hakstolin puolesta en jaksa murehtia, hän saa aika kovan korvauksen meemien katsomisesta... Olen kyllä palstaveli Beruben kanssa samoilla linjoilla, ihminen hänkin on mutta allekirjoittaessaan sopimuksen, jokainen valmentaja tiedostaa että paskaa tulee niskaan. Hf boardseilla homma menee vahvasti yli ja jos itsestä kirjoitettaisiin edes murto-osa tuosta, masennus olisi tosiasia. Gordon ei herätä hurraa huutoja mutta kait se Q sieltä sitten myöhemmin tulee. Hänessäkin on vikansa ja osa Hawks fanien mukaan on samoja eli kommunikaation puute ja veteraanien suosiminen. No, parempi valmentaja hän varmasti puutteista huolimatta on.

  Otan muuten täyden vastuun jos Carter Hart pilataan liian nopealla nostolla. Meinaan tuossa pari vuotta sitten heitin vitsillä että Lecavalier olisi vapaana ja ei mennyt kauan kun soppari julkaistiin. Toivottavasti tässä ei käy yhtä huonosti....

  Ja kun tässä toivomaan ryhdytään niin toivoisin että ei aleta yhdessä yössä mitään contenderiä rakentamaan. Jatketaan maltillisella linjalla, mutta vähän nopeammin kuin Hexyn aikakaudella. Talenttia on kuitenkin tulossa riittämiin, pelitapa kuntoon ja oikeat miehet oikeille paikoille. Ei kai se muuta vaadi? Hienosäätö-lekaa ei tarvita...
   
 15. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Flyersin peli näytti hyvältä pari kolme kierrosta sitten. Noilla esityksillä ei olisi uskonut että sarjataulukossa häntäpäässä.
   
 16. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Pelien ailahtelevuus on iso ongelma. Tolla nipulla piti taistella ihan suorasta pudotuspelipaikasta.
   
 17. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Väistämätön siis tapahtui. Itse vähän odottelin, josko uutinen olisi tullut vasta joulun jälkeen, mutta tuo Kanadan reissu meni kyllä sen verran vihkoon, että jotain tarvitsi selvästikin tehdä.

  Gordon on mielestäni luonnollinen valinta tähän rakoon. Ensinnäkin ostavat sitä aikaa uuden päävalmentajan valitsemiseen, jonkun pikaratkaisun sijaan ja lisäksi Gordonilla on yhteistä historiaa näiden nuorten kanssa. Gostisbehere, Hägg, Lindblom, Sanheim ja Weal ovat herran alaisuudessa pelanneet + keväällä saatetaan vielä nähdä sisään ajoa esim. Myersin ja Vorobyevin osalta, joten tuskinpa Gordonia parempaa miestä oli tähän rakoon saatavilla. Toki jos johonkin kunnon voittoputkeen yltyvät, voivat nousta vielä pudotuspelitaisteluunkin mukaan, mutta toivon mukaan eivät sarjataulukosta enää suuremmin stressaa vaan nyt vain kopin henki kuntoon ja nuorison kurssit nousuun. Varsinkin Lindblomin roolin ja siten otteidenkin uskon nostavan nyt päätään.

  Hartin kohdalla hieman jännittää tuliko tämä nosto nyt liian aikaisin. Oli vasta saanut koneen käyntiin AHL:än puolella alun hakemisen jälkeen, mutta minkäs teet jos NHL-rosterin maalivahdit ovat järjestäen telakalla. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että nyt haetaan liian kärkkäästi mahdollista pikavoittoa, päävoiton menettämisen riskillä. Toivotaan, että kaikki sujuu ja homma lähtee käyntiin, mutta ei voi välttyä Bobrovsky vol2 ajatuksilta.

  Elliott oli muun mediahumun taustalla käynyt tänään jäällä, mutta paluuta ei ilmeisesti kannata odottaa vielä lähiviikkoina
   
 18. Crank Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Flyers, nippelitieto
  Chris Johnstonin mukaan Fletcher ei ole pyytänyt Chicagolta lupaa neuvotella Q:n kanssa, saati edes puhunut tämän kanssa. Eli mitenkähän Q:n kanssa mahtaa nyt sitten olla..
  Chris Johnston on Twitter
   
 19. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Ei ole varmaan mitenkään, kun Q itsekin jo ehti ilmoittamaan ettei mitään yhteyttä Philadelphiaan ole ollut. Eiköhän ne Gordonilla mene loppukauden. Ollut kuitenkin Phantomsin päävalmentaja jo kolme edellistä kautta. Tuntee pelaajat ja toimintatavat. Nyt on vaan uusi rooli hänellekin tuomassa pientä virikettä tämän ylennyksen johdosta.

  Chuck Fletcher:
  "I was tremendously impressed with Dave Hakstol as a human being. To my eyes, there was a disconnect between what he was preaching and how the players were playing. As a leader of the team, that falls on him. We need a new voice. We need a new message to the players and hopefully the players hear that message."
   
 20. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Lainaus:
  Mielestäni koko tämä viime aikainen Hakstol kuvio on vähän kummallinen. Hextallin potkujen jälkeen oli kaikille selvää, ettei Hakstolilla ole tulevaisuutta Flyersissa, vaan uusi GM etsii oman miehensä ennemmin tai myöhemmin. Olisi varmaan ollut parempi ja helpompi laittaa Hakstol samalla oven avauksella pihalle ja Gordon väliaikaiseksi päävalmentajaksi jo tuolloin, kuin roikottaa miestä löysässä hirressä kannattajien irvaillessa taustalla. Tuloksellisestikaan tämä ei ihan putkeen mennyt kun ovat vetäneet Hexyn potkujen jälkeen saldolla 2-5-1.

  Tässä kohtaa Fletcherin on vähän pakkokin puolustella ja kieltää neuvottelut muiden kanssa, että Hakstolilla olisi edes jollain tasolla ollut ne mahdollisuudet, eikä herraa ainoastaan roikotettu räsynukkena ottamassa suurimmat loat niskaansa. Jos nyt kertoisi, että Q:n tai jonkun muun kanssa on neuvoteltu suunnillee GM:ksi nimittämisestä lähtien, niin aika paskainen maku tästä puuhatelusta jäisi.

  Presserissä Fletcher tosiaan kertoili, että Gordon on hyvin mahdollisesti puikoissa loppukauden, eikä uuden päävalmentajan kanssa pidetä kiirettä, vaan rauhassa kartoitetaan vaihtoehtoja. Eli kaipa siellä on joulun jälkeen taas media koolla ja kerrotaan kuinka Coach Q oli niin loistava valinta, ettei valintaprosessia vain voitu pitkittää =D Koko Flyersin touhu alkaa olemaan taas jotain huonoa Sitcomia, mitä ei ole ollut kyllä hetkeäkään ikävä, Kiitos Homer....


  John Boruk‏@johnborukNBCS
  From what I was told, Fletcher wasn’t planning to fire Hakstol today, but Hak wanted a vote of confidence (based on reports) and Fletcher couldn’t give that to him. Which is why Gordon wasn’t here for practice and the team didn’t have a press release prepared this morning

  Ei tämäkään ihan täydelliseltä kuulosta, mikäli pitää paikkansa. Hakstol joutui tavallaan itse erottamaan itsensä...
   
  Viimeksi muokattu: 17.12.2018 klo 23.52
  Fat Cat, aessi & Taison tykkäävät tästä.
 21. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Heh. Kevin Kurz on myös mukavasti asian ytimessä:

  Kevin Kurz‏@KKurzNHL
  Correct me if I'm wrong here, but to recap, the Flyers bemoan empty seats in the stands and abandon the longterm vision by firing Ron Hextall without warning, but keep an unsuccessful coach that everyone figured was on his way out, pissing away valuable points the last 3 weeks...

  Kevin Kurz‏@KKurzNHL
  ...promote Scott Gordon without giving him any real job security, suggesting, at least to me, that they're writing off the season — and they decide NOW is the optimal time to bring up their top prospect?  No katsotaan, mitä tuleman pitää, mutta kyllähän tästä vielä puuttuu pari kauppaa, joilla hankkisivat räikeällä ylihinnalla keskinkertaisia veteraanipelaajia, mukamas tekohengittämään tätä kautta... Nyt voisi melkeinpä joku käydä vetämässä sähköt pois toimistolta...
   
  aessi ja Jay79 tykkäävät tästä.
 22. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Kyllä sitä vaan miettii jos Hakstol olisi potkittu ulos ennen Hextallia. Tai jos pidemmälle mennään, ettei Lavia olisi ikinäkään kengitty.

  Kauheat paineet on niskassaan seuraavalla koutsilla, mutta eipä siinä menetettävääkään ole juuri. Tuskin Coach Q olisi mielellään viimeisten viikkojen jälkeen hypännyt puikkoihin, kun ensin kengitään vähän kyseenalaisesti vasten yleistä mielipidettä GM, eikä joukkueen päävalmentaja.

  Tässä tulee niin mieleen eräs Porin Ässät. Kai seuraavaksi Flyers lanseeraa suunnitelman, jossa on seuraavat kolme päävalmentajaa jo selvillä, ja sekin vielä kusee.
   
  aessi ja Aces High tykkäävät tästä.
 23. puna-hundi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
  Hitman time!

  Ei vaan, on tää ihanaa kun samalla kaudella sekoilee niin HIFK kuin Phillykin, mut minkäs teet.
  Ja onhan tämä kyllä helvetinmoinen juhlapäivä kun liekkimeren nielemästä toteemipaalusta ja sen tunteita tappavasta säteilystä päästiin monen vuoden jälkeen vihdoin eroon. Väliaikaisratkaisukin on ihan looginen. Gordonissa huonoa on ehkä se että näyttää epäillyttävän paljon Miika Elomolta, mutta hyvää kyllä kaikki noi mitä Fletch sanoi. On varmaan parempi kuotsi kuin mitä sen stintit Islen rekkapalossa antaa ymmärtää ja osaa varmaan entisenä Phantoms luotsina näyttää Hartille penkin takaa sydänmerkkiä juuri oikeilla hetkillä.
   
 24. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Jatketaan vielä kun ei oikein väsytä...

  Ymmärrän vielä, etteivät Homer ja Scott halunneet kenkiä päävalmentajaa pois vaan jättää tuon uuden GM:n päätökseksi. Sen sijaan jos Fletcher ei ole missään vaiheessa aidosti kokenut, kauniit korulauseet sikseen, Hakstolia oikeana miehenä tehtävään ja ns. omana päävalmentajaan, niin vähän kyseenalaista, että herraa on viimeiset pari viikkoa tuossa roikotettu lankun päässä ja samalla kulisseissa on käyty jo keskusteluja seuraajasta. En meinaan jaksa uskoa, että huhut näistä keskusteluista mm. Quennevillen ympärillä ihan tyhjästä syntyvät. Näitä eivät kuitenkaan ole levittäneet pelkät "eklundit". Jos vielä on tullut eteen tilanne, että päävalmentaja on itse joutunut tulemaan kysymään tilanteestaan, löytyykö luottamusta jne. niin vähän heikolta henkilöjohtamiselta ja tilanteen tunnistamiselta kuulostaa. Kyllä tuollaisen päävalmentajan kaltaisen position haltiaa kohtaan pitää joko olla se täysi luottamus tai sitten GM:än pitää suoraan todeta, että eiköhän se ollut tässä. On huomattavasti helpompaa ja uskottavampaa taistella sellaisen puolesta johon aidosti uskoo, puolin ja toisin.

  Ymmärrän myös, ettei uutta päävalmentajaa nimetä tuosta vain vaan prosessi vie aikaa, ja hyvä niin, mutta olisi nyt sitten tehty homma heti selväksi kaikille eli Hakstol pihalle, joku (Gordon tai Knoblauch) organisaation sisältä väliaikasen päävalmentajan tittelillä tilalle ja hakuprosessi rehellisesti ja avoimesti käyntiin. Silloin ei olisi tarvinnut arvuutella Hakstolin potkujen ajankohtaa, tilanne joukkueen ympärillä olisi selkeytynyt, Fletcher olisi voinut tehdä hakuprosessiaan luontevasti jne. Nyt mentiin pari viikkoa lisää tätä juupas eipäs arvuuttelua ja kulissi suhmurointia, joukkueen oltua jäällä jopa toimistoa sekalaisempi. Lopulta joutuivat heikkojen tulosten vuoksi sitten kuitenkin kenkimään Hakstolin ja nimittämään väliaikaisen päävalmentajan, ennen sen uuden löytymistä. Seuraavaksi sitten odotetaan kauanko Gordon saa tuota paattia ohjata...

  Tässä välissä ovat vain kaiken lisäksi hävinneet niitä tärkeitä pisteitä, joilla tuota playoffs taistelua olisi voitu pitää hengissä... Nythän tilanne alkaa olemaan jo sellainen, ettei ilman mahdotonta voittoputkea ja kurssin totaalista kääntämistä tarvitse pudotuspelejä odotella. Eroa on joo "vain" kymmenen pistettä / viisi voittoa, mutta kun pudotuspelipaikoissa kiinni olevat tulevat vetämään jatkossakin selvästi yli pinna per peli vauhdilla tuon kiriminen on tuskan takana. Flyersin pitäisi loppukauden ajan kerätä pisteitä aikalailla samalla tahdilla, mitä Washingon on toistaiseksi tehnyt, jolloin lopputulemana olisi noin 95 pistettä, joilla nurkilla ne viimeiset pudotuspelipaikat on yleensä saatu. Siinä on sanotaanko tavoitetta, eikä yhtäkään heikompaa jaksoa ei voi enää kauteen mahtua.
   
  Jyyd tykkää tästä.
 25. Craig Berube Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Typerää että Hart nostetaan nyt ylös. Laittaisin tuon sekavassa tilassa olevan porukan taakse koppeja ottamaan melkein kenet muun tahansa mielummin Hartin. Haiskahtaa enemmänkin fanien miellyttämiseltä kuin oikeasti pelillisesti, ja tulevaisuuden kannalta, järkevältä ratkaisulta. No, en kuitenkaan usko että tällä liikkeellä mitään valtavaa "damagea" pojan kehitykselle aiheutetaan, koska tuskin kukaan odota hänestä mitään pelastajaa nykyiseen tilanteeseen, mutta silti mielestäni aivan tarpeeton liike tähän vaiheeseen.