Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Petteri Sihvonen – kiekkomedian virallinen totuus

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Vesso, 01.09.2004 klo 17.31.

 1. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  En usko hetkeäkään, etteikö Sihvonenkin oikeasti jollakin tasolla fanittaisi moniakin eri asioita. Itse asiassa hän tuntuu ainakin fanittavan pelivälinekontrolliin perustuvaa pelitapaa eri lajeissa.

  Varmaan pikku-Petteri on lapsuudessaan tuskastunut fanittamiensa joukkueiden tappioihin ja niistä syntyviin tunnereaktioihin. Ja defenssiksi on sitten kehittänyt tällaisen tavan etäännyttää itsensä pelistä kiinnittämällä huomiota muka vain taktisiin asioihin. Onhan vaikka Suomen mitalipelejä helpompaa seurata, kun keskittyy poimimaan sieltä neutraaleja tilastoja sen sijaan, että jännittäisi ottelun lopputulosta. Nyt sitten Petteri yrittää viedä myös muilta tunteet pois pelistä, koska oma lapseninto peliä ja eri joukkueita kohtaan on kadonnut.

  ps. Älkää lukeko tätä "analyysiä" liian tosissaan ja vetäkö herneitä nenään. Tämä oli keittiöpsykologiaa. Mutta saattaapi tuossa totuuttakin olla mukana. Petterihän sen lopulta vain tietää sisimmässään.
   
 2. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Minnekähän Petterin blogi on hävinnyt kun erään saarella sijaitsevan peliyhtiön sivuilta ei sitä enää löydy. Olisi mukava lukea kommentit leijonien peleistä.
   
 3. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  @P.Sihvonen miettii vielä kenen persettä tässä kannattaisi nuolla ja ketä fanittaa ja kenen päälle voisi huomiotalouden hengessä heittää kuorma-autollisen paskaa. Tai ehkä se kieli on vielä kiinni Pekka Virran perseessä?
   
 4. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  Lainaus:
  Yhteistyö peliyhtiön kanssa on päättynyt, ja tämä on varma tieto. Mitäköhän sitä seuraavaksi..?
   
 5. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
 6. HMenthal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  No jo on. Eilen ja tänään ihmettelin, kun ei blogin sivut aukene ja Johtavasta ei ole kuulunut sanaakaan. Luulin, että puhelimen selaimessa on joku peliesto päällä...

  Rale on varmaan maksanut Petterin hiljaiseksi...
   
 7. Kavanagh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Urheilun keskusteluohjelma voisi luonnistua Lindgreniä raskaammassa sarjassa Johtavalta. Nykyään ei tarvitsisi edes esiintyä kaupallisuuden ehdoilla enää telkkarissa tai radiossa muiden maksullisten kanssa, kun YouTuben livelähetyksessä kokoonnuttaisiin suosiolla urheilumiesten ja kameran kesken. Yksinpuhelu blogissa meni välillä jo aika toisteiseksi eikä Twitterissäkään sananvaihdosta pysy kärryillä kuin viestinkirjoittaja ja virtuaaliviestintään vihkiytyneimmät, joten ehkäpä tämä olisi kaikista yleishyödyllisintä toimintaa urheilun saralla ellei nyt viidenkympin villityksenä osallisuus valmennustiimissä tulisi taas kyseenalaiseksi.
   
 8. Gubar Jäsen

  Lainaus:
  No, onpa merkillistä. Vielä merkillisempää on, että Petteri on itse suostunut tähän. Ei ole sen tyylinen jantteri, että suostuisi tuollaiseen. Kuitenkin pitänyt jääkiekon ja varsinkin siitä kommentoimisen enemmän kuin tärkeänä juttuna itselleen.
   
 9. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  En oikeasti uskonut, että piinkovan lätkäjätkän pinnan alta kuoriutuukin luuseri ja spanieli jalan juureen.

  Valtettavaa suomalaisen reaaliaikaisen lätkäkeskustelun kannalta.
   
 10. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Ja ihan epäreilua on jättää Lauri oman onnensa nojaan, kun kaiken maailman jalosia ja kiviä kyllä autetaan voittamaan mestaruuksia. Yhdellä blogikirjoituksella voisi kertoa mitä Laurin pitäisi tehdä ja kukaan ei voisi mestaruusjunaa pysäyttää.
   
 11. steepler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  chelsea, The Ohio State Buckeyes
  No tuskin kukaan taho nyt sentään on maksanut erikseen siitä että juuri näitä kisoja ei kommentoi. Olisikohan kyse esim. siitä että Sihvonen on tehnyt jonkun tahon kanssa työsopimuksen mutta uudet työtehtävät voivat alkaa vasta jonain päivänä x ja tuleva työnantaja ei halua että hän tällä välillä kommentoi ja siitä on sovittu.
   
 12. LaTe_Show Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Rockies: 1980-1981. JYP.
  Lainaus:
  Sinänsä hauskaa miten Sihvonen haukkui Jarkko Niemisen salibandykuvioita sosiaalisessa mediassa ja miten hän uhosi sanovansa samat asiat suoraan Niemiselle radio-ohjelmassaan... eikä sitten tehnytkään näin kun Jarkko oli vieraana.
   
 13. adolf Jäsen

  Kyllähän tuonne toisten pierujen haistelijoiden joukkoon aina yksi Sihvonen mahtuu. Hienoa!
   
 14. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Rönkä, Sihvonen ja Seppänen olisi melkoinen kolmikko uuden median pystytykseen. Rönkä kieltämättä tajuaa, mistä narusta kannattaa vetää, Sihvonen herättää hyvin paljon tunteita ja Seppänen on sosiaalisen median tunnetuimpia suomalaiskasvoja. Siihen vielä futistoimittaja, yu-toimittaja, hiihtotoimittaja, moottoriurheilutoimittaja ja sekatyömies päälle niin hyvä tulee.

  Siffen paluussa on se hyvä asia, että vesarantaset ja pekkajaloset saavat taas runtua.
   
 15. Kalakukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion Sport
  Sen verran suoria ja vähemmän suoria vihjeitä Sihvonen antanut pitkin kuluvaa vuotta, että voisin kohtalaisen summan lyödä vetoa Sihvosen olemisesta osana ensi viikolla julkistettavaa MTV:n uutta kiekkotiimiä.
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2017 klo 19.16
 16. Poropaimen Jäsen

  Lainaus:
  Jaa-a, mielestäni Sihvonen ei roolinsa osalta oikein istu koko kansan kiekkokommentaattoriksi. Ellei sitten uudista rooliaan täysin sitä varten. Kuitenkin kun suurin osa lähetysten katsojista ei Sihvosta ja hänen tyyliään tunne, voi vaikuttaa täydeltä kusipäältä heidän silmissään.
   
 17. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  Lainaus:
  Johtavan roolin jättää pois omien sanojensa mukaan. Toivottavasti olisi Ruudussa, niin voisi harkita senkin tilaamista, kun Liigasta katson yleensä vain Playoffseja.
   
 18. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Jussi Leppälahti Twitterissä:

  Lainaus:
  Jari Kupila Twitterissä:

  Lainaus:
  Kumpainenkin entisen UL-toimituksen jäseniä, jotka Sihvosen tavoin ilmoittivat palaavansa mediamaailmaan. Nyt on viritteillä jotain merkittävää.
   
 19. Kalakukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion Sport
  Lainaus:
  Jaahas. Omat arvailuni taisivat sittenkin kusahtaa heti alkuunsa. Ei liene sattumaa, että nuo kolme ovat samana päivänä julkaisseet samankaltaiset "teaserit". Urheilun Kuvalehtikö se uusi herrojen uusi osoite onkin?
   
 20. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Lainaus:
  Sihvosen suurin tähtihetki oli Urheilukanavalla legendaarisen Ässät - Sport sarjan game sevenin kommentointi. Erittäin kovan setin heitti Petteri tuolloin pöytään. Muistan hyvin, kun tuolloin hieman alle 70-vuotias äitini kehui Petterin ulosantia ja sitä, että täysmaallikkokin pysyi kärryillä.

  Eli näkisin kyllä toisin. Minä uskon, että halutessaan Sihvonen pystyisi olemaan juuri tuollainen "koko kansan kommentaattori" ja vielä erinomainen sellainen. Mutta antaa ego periksi, se on sitten toinen juttu. Suuri pelko on, että lähdetään apinoimaan Don Tamia. No, toisaalta viihdettä siinäkin olisi luvassa...
   
 21. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Ylipäätään nuo Sihvosen kommentaattorin/analyytikon alkuajat Urheilukanavan studioissa olivat sitä parasta Sihvosta omasta mielestäni. Ulosanti oli selkeä, toi näkemyksensä esiin ja esitti sen ymmärrettävästi. Ei provosoinut eikä provosoitunut.
   
 22. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Tämä on hyvä uutinen. Ja peloittava muille "jääkiekkotoimittajille", mikä on kaikille solmuille, santuille, vesoille ja pekoille ihan oikein.

  Vähän kyllä itseä peloittaa tuo avaus Vitsiturnauksessa, jossa kaiketi myös Aurinkovalas Tamminen tekee jonkinmoisen esiintymisen. No jos puhuvat samsta asiasta, Petteri Sihvonen vie 6-0, kun Aurinkovalas keskittyy kaulusten nostoon ja uskottavaan köhinään.
   
 23. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Sihvonen voisi tehdä miehen työn ja tuoda esiin vain ammattitaitonsa. Jättäisi provoilut, vittuilut, kohuilut ja otsikoilla kikkailut kaiken maailman silvennoissalmisille ja keskittyisi vain itse asiaan. Tämä todennäköisesti vituttaisi myös näitä minäminäminä-toimittajiakin, mikä on aina positiivinen asia.
   
 24. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Perkkäisin sanoin taitaa Johtavaksi itseään kutsuvan ego olla valtakunnallisessa radiossa teutaroinnin ja kaikkien alojen asiantuntijana pyörimisen myötä paisunut sellaisiin mittoihin, ettei paluuta asiakeskeiseen touhuun ole näköpiirissä,