Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Petteri Nummelin Fan Club

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Knower, 09.05.2006 klo 23.09.

 1. Ponkke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Pallo, Sht
  Lyhyesti sanottuna, Petteri "en koskaan taklaa" Nummelin on hyvä loistava hyökkäyspäässä, surkea puolustamaan. Tänään sitä sai taas todeta. Ärsyttää...
   
 2. Knower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit+Petteri Nummelin
  Mitäs miehiä tänne tulee Petua tönimään? Huono mies, voitti Suomen sisäisen pistepörssin. Ja ei, en tuijota pelkästään tilastoja vaan oikeasti näissä kisoissa Nummelin oli oikeastaan ainoa Suomen puolustajista, joka kykeni antamaan niitä hyviä, peliä edistäviä ja avaavia syöttöjä. Esim. ylivoimaan ei koko kisojen aikana löytynyt ketään pariksi ja paljon kertoo muun pakiston kädettömyydestä, että Nummelin pelasi käytännössä kaikki YV:t alusta loppuun. Kyllä tuolla peliajalla tulee joskus huonokin syöttö, ja tänään - eilen - niitä tuli pari.

  Kiinnostaisi tietää kuka muu Suomen joukkueesta pelasi tänään turnauksen parhaan ottelunsa? Bergenheim oli lähellä, mutta muita ehdokkaita? Olli Jokinen? Jussi Jokinen? Ville Peltonen? Mikko Koivu? Joku?

  Ja mitä tulee tuohon änäriin, niin Petua ei osattu käyttää oikein siellä. Toivotaan että saa uuden tilaisuuden, oikeanlaisen roolin ja sitä kautta nakuttaa 50 pinnaa, vähintään.
   
 3. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas (+ #71&#24) KÄR+PHI
  Jeeeeee, voitti pistepörssin. Onneksi sysipaskaa puolustusta ei tarvitse tuon varjolla huomioida.

  Oikeasti, en ole tähän mennessäkään fanittanut päivääkään "Petua", enkä fanittaisikaan. Sillä niin kauan, kuin rosterissa on D tai C nimen edessä, kuuluu myös puolustaminen työnkuvaan, vastuullisessa roolissa. Petusta ei siihen ole.

  Jos nyt paremmin pisteitä teki, kuin yksikään hyökkääjä, se on plussaa. Eikä Petun vika.
   
 4. Knower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit+Petteri Nummelin
  Hieno homma, mä fanitan sitten sunkin puolesta.

  Petu valittiin muuten vaihteeksi kisojen All Stars -kentälliseen. Toki näissä valinnoissa nuo pisteet merkkaavat todella paljon eikä raati aina ole kaikkein asiantuntevin, mutta so not. Hieno pelaaja, uskomaton hyökkäyssuuntaan, ei-niin-hyvä omassa päässä, sympaattinen persoona ja viihdyttävä katseltava. Suomella ei näitä erikoisosaajia ole koskaan ollut liikaa eikä taida koskaan tullakaan. Onneksi kaikki eivät ole sitä samaa harmaata massaa, Petu erottuu ja voittaa pistepörssit pois kuleksimasta. Tosin tällä kertaa vain sisäisen.
   
 5. Sampe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins/Turun PalloSeura/Kiekko-Vantaa
  Parhaat pistemäärät puolustajilta MM-kisoissa 1987-2006:

  1) Petteri Nummelin......FIN....2006.........9.3+11=14 (pistepörssin 3.)
  2) Petteri Nummelin......FIN....2001.........9.1+12=13 (2.)
  3) Lubomir Visnovsky....SLO...2003.........9.4+8=12 (3.)
  4) Dave Manson..........CAN...1993.........8.3+7=10 (4.)
  5) Niklas Kronwall........SWE...2006.........8.2+8=10 (4.)

  Pistepörssiä ei ole tainnut voittaa yksikään pakki ainakaan 30 vuoteen (ellei peräti koskaan?), joten Petun 2. ja 3. sija ovat ihan kohtuullisen vakuuttava sarja.

  Edit: niin, ja Numppa on muuten nyt kaikkien aikojen eniten pisteitä arvokisoissa tehnyt suomalaispuolustaja. Arvokisapörssissä hyökkääjät mukaan lukien hän on kahdestoista.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2006 klo 23.50
 6. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Mitkähän ne kuusi NHL-seuraa voisi olla mitkä ovat Petun perässä?
  Ainakin oikeudet omistava Atlanta on yksi niistä.
  Nelosen Urheilu-uutisista äsken kuulin.Onko tästä muualta kuultu??
   
 7. Ghost Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Eikös Petu ole jo siinä iässä, että on vapaa agentti?
   
 8. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Lainaus:
  Siitä en tiedä, mutta nelosella sanottiin että Atlanta omistaa oikeudet..
  Tiedä sitten..
   
 9. Bluesbrother Jäsen

  Jos Nummelin on joskus naurettu ulos NHL:sta niin tilanne on tänä päivänä toisenlainen, kun paljon puhuttu nollatoleranssi vaikuttaa alalla. Uskon että tekisi änärissä hulppeat tehot mikäli saa pelata omilla vahvuuksillaan. Tuskin kuitenkaan lähtee yrittämään ellei löydy erinomaista sopimusta ja jollei ostaja tiedä mitä on tilaamassa. Tarkoitan tällä sitä, että Nummelinin pitää antaa pelata omaa peliänsä joka tuottaa varmasti tulosta pitkässä juoksussa. Ostajan pitää myös ymmärtää saavansa tehopisteitä ja sivutuotteena miinusmerkkisen +/- saldon.
   
 10. nihti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Wild, Krylja
  Lainaus:
  Petulla on vain yksi kausi NHL:ää takana joten siirtyminen Atlantasta on rajoitettu. Hatusta vetäen: koska ei ollut sopimuksen alainen viime kaudella voi neuvotella muidenkin seurojen kanssa mutta Atlantalla on edelleen oikeus kompensaatioon. NHL palkkakatto on Nummelinin kohdalla 850.000 USD, jonka saavuttaakseen pitää perheellisen miehen reissata ympäri mannerta ja pelata 80 pelin runkosarja. Sveitsissä tulee runkosarjassa 44 peliä, hotellielämää ei käytännössä lainkaan. Petu tienaa nytkin jo kohtuullisen hyvin. Vaikka NHL on muuttunut se on edelleen fyysinen sarja. Mielelläni toki Petun NHL:ssä vielä näkisin. Jotenkin tuntuu että 35 vuotiaana lähtö ei ole enää ajankohtainen.
   
 11. Master Chief Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United, Denny Crane
  Lainaus:
  35? Eikös Petu ole 33?
   
 12. Baarimikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL
  Lainaus:
  33, mutta silti kaikki me toivoisimme, että Petu olisi 10 vuotta nuorempi.
   
 13. Sleipner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllähän tuo Petteri Nummelin on vertaansa vailla oleva hyökkäävä puolustaja. Hyvä pelisilmä, syöttäminen, laukaus ym. ym.

  14 pistettä MM-kisoissa puhuvat puolestaan MUTTA -1 tehotilastossa. Ei jumalauta tuollasilla tehopisteillä voi olla -1. Tasakentällisillä ei oikein ole vissiin sujunu! Nooh...eipä noita miinuksia tunnu kukaan kattelevan, kun tehopisteitä tulee. Tehotilasto on kuitenkin mielestäni melko tärkeä tilasto, joka tässä yhteydessä on pakko nostaa esille. Petteri Nummelin oli Suomen AINOA puolustaja, joka jäi miinuksille näissä geimeissä.
   
 14. Knower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit+Petteri Nummelin
  Lainaus:
  Tehotilasto on myös tilasto, joka on riippuvainen myös muista tekijöistä kuin itsestä. En usko, että Numppa oli nyt huonompi omassa päässä kuin olympialaisissakaan, vaikka siellä tehotilasto näytti vähäisistä pinnoista (0+2) huolimatta +4.

  Hienoa, jos Petu saa tilaisuuden änärissä, mutta suhtaudun siihen itsekin hieman epäillen. Sveitsissä on varmasti mukava pelata 40min / peli ja saada siihen päälle erittäin hyvää tiliä, ei pahoja pelireissuja jne.
   
 15. Sampe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins/Turun PalloSeura/Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Minusta taas Nummelin oli huomattavasti parempi puolustussuuntaan Olympiakisoissa. Itse asiassa ei muistu yhtään kardinaalimokaa mieleen. Pidin Numpan esitystä täysin Timosen vertaisena niissä pippaloissa.

  MM-kisoissa Nummelin oli puolestaan hyökkäyssuuntaan parempi, vaikka olympiatehoja vääristääkin paitsi kovempi vastus, myös Jussi Jokisen 4 hukattua läpiajoa.

  Tehotilaston merkistyksestä olen silti samoilla linjoilla. Kaiken lisäksi se suosii alivoimaspesialisteja ylivoimaspesialistien kustannuksella.
   
 16. Pauli Jäsen

  Olympialaisissa Nummelin oli mielestäni hyvä ja on ollut monissa mm-kisoissakin hyvä. Mutta nyt se oli huono. Tulee heti mieleen neljä maalia omiin mihin Nummelin oli vaikuttamassa. Mertarannan hehkutus kyllä vaikuttaa myös vähemmän positiivisessa hengessä mielipiteeseeni Petuun. Muutaman metrin avaus omille niin Mertaranta hehkuttaa Nummelinin huippuavauksia. Välierässä ei muuten syötöt napsutut lapaan niinkuin monesti ennen.
   
 17. Numppa legendaariseen NHLlään takaisin..

  Toivonpa tosiaan, että Numppa onnistuu vielä rapakon takana. Ei muuten ole penniäkään kiinni, mutta on ruvennut ottamaan päähän NHL-pelaajien muka yli-ihmisyys aspekti, mitä tällä palstalla saa vähän väliä lukea. Toki, kyllähän siellä pelataan paljon kovempaa kuin muualla, mutta niinhän siellä on aina tehty. Numpalla on kaikki tsänssit breikata isosti ja toivottavasti näin tapahtuu. Jos omissa kolisee sillon tällöin, mutta vastustajan verkko heiluu myös, niin +/- tilastoa on turha tuijottaa. Tällä perusteellahan Sergei Goncharkin olisi aivan sysipaska.
   
 18. Knower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit+Petteri Nummelin
  Heitetäänpäs tähän kohtaan julkinen veikkaus:

  Meidän Petu tekee tulevalla NHL -kaudella vähintään 40 tehopistettä, joista vähintään 10 on maaleja.

  Voitte puukottaa vuoden päästä jos olen väärässä.
   
 19. Maple Leaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
  Lainaus:
  Pian päättyvän kauden runkosarjassa Minnesotan parhaatkin puolustajat jäivät kovin vähille pisteille. Jos katsomme neljä parasta...

  Foster 58 10+18=28 -3
  Kuba 65 6+19=25 0
  Skoula 78 5+16=21 6
  Zyuzin 57 7+11=18 -12

  ...niin normaalitasollaan Nummelinin olisi varmasti helppo pelkästään henkilökohtaisilla taidoillaan nousta puolustajien ykköseksi tehopisteissä. Selvää kai on, että Nummelin tulisi keräämään leijonanosan pisteistään syötöistä ylivoimalla, mutta yv-pelissä Minnesota oli NHL:ssä vasta 21. paras. Haluaisin olla Knowerin kanssa samaa mieltä Nummelinin pistesaldosta tulevalla kaudella, mutta Petun ympärillä ei yksinkertaisesti ole yhtä dominoivaa väkeä (lue: Ville Peltonen) kuin Luganossa.

  Itse veikkaan Nummelinin pisteiksi runkosarjassa tuollaisia Fosterin lukemia (pahemmalla plus/miinus-saldolla), mutta tervehdin ilolla jokaista pistettä, joka vie minun veikkauksestani edemmäksi kohti Knowerin visiota, ja mikseipä vielä sen ylikin...!
   
 20. Lord Byron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LauTP, Byron Dafoe & Jon Casey
  Nooh kyllähän petu on tehnyt ihan hyviä pisteitä ilman näitä "dominoivia" pelaajia....esim 2002-2003...Jolloin esim Peltonen pelasi vielä suomessa. Kyllä minä uskon että petu sen 30-40 pistettä käy yv:llä heittämässä. Mikäli sikäli vain peliaikaa yv:llä tulee.
   
 21. Snaipperi #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
  Katotaanhan ny onko pisteitä enemmän kuin miinuksia +/- . Jenkeissä ollaan tarkempia noista, koska kyllä siellä kädellisiä pakkeja löytyy jos joku on ihan käsi omaan päähän. Toivotaan ny parasta.
   
 22. JJ#36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Petun pitää saada yv-aikaa ja pelipaikka kahdesta ekasta pakkiparista jotta tulostakin tulisi.Sopivan fyysisen p-parin kanssa homma saattaa jopa toimia, nollatoleranssi suosii Petua ja kun pelaa omilla vahvuuksilla kuten olympialaisissa, jälki on mainiota.Roolitus tulee olemaan avainasemassa.
   
 23. Kaunis-Jorma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nummelin on loistava avaaja. Ja siinä verrattavissa Rafalskiin ja Z:aan. Mutta mutta... Pelaa ylivoimaa kohtuuttomasti, mutta tulos NOLLA. Hyvä rannari mutta se lyöntilaukaus. Puolustus pelaaminen surkeaa ja viimeisin näyttö tästä mm-kisoissa. Poika seisoo kahden metrin päässä, kun vastustaja tekee rauhassa maalin. Muistan kun isä nummeliin totesi ettei katso yksiä kisoja, jollei "Meidän Petua valita "(hieno mies).
   
  Viimeksi muokattu: 20.06.2006 klo 08.14
 24. Grainger Jäsen

  Lainaus:
  Tä?

  Milloin se Petu ne pisteet tekee, jos ylivoimalla tulos on nolla? Mies on ylivoimalla Suomen paras pelintekijä, joten tuota Jorman möläytystä en ymmärtänyt.

  Kyllä Nummelinin ongelmat ovat jossain ihan muualla kuin ylivoimapelissä.
   
 25. Lainaus:
  Johtunee varmaan siitä, että Mertsi sanoi jonkun kerran "ampuu vähän turhan hätäisesti".. Tosin.. Mertsin mielestä kaikki laukaukset ovat hätäisiä, jotka eivät mene suoraan maaliin. Toisaalta hän sanoo yllättäen välillä viisaasti "laukauksia tarvitaan enemmän".
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  Ilves - SaiPa
  • 1.93
  • 3.65
  • 3.40
  Lukko - JYP
  • 1.98
  • 3.60
  • 3.30
  Hermes - KeuPa HT
  • 1.86
  • 4.05
  • 3.20
  Ketterä - Jokipojat
  • 1.94
  • 4.00
  • 3.00
  LeKi - RoKi
  • 1.52
  • 4.50
  • 4.60