Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Petteri Nummelin Fan Club

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Knower, 09.05.2006 klo 23.09.

 1. Knower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit+Petteri Nummelin
  Ketju ylös ja äkkiä. Ok, ennustamani 40 pinnaa änärissä jäi menneellä kaudella nakuttamatta, mutta laitetaan pikkuvaivojen piikkiin. Nyt neljän matsin jälkeen MM-kisoissa Petulla on tehot 3+4 ja taitaa yllättäen olla taas Suomen paras pistemies. Kyllä olisi orpoa seurata Suomen puolustajien kiekollista pelaamista jos ei Nummelin olisi messissä.

  Eipä siinä, mielestäni hän ei vielä ole ollut lähellekään parhaimmillaan ja mm. viime kisoista tutut i-hanat vapauttavat syötöt Peltoselle ovat vielä puuttuneet. Sääli kun ei liigassa nykyään liikaa näitä todellisia taitopelaajia ja erikoisosaajia löydy.
   
 2. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas (+ #71&#24) KÄR+PHI
  Lainaus:
  Hienoa Petu! Ilmeisesti ihan kategorisesti unohdetaan, että Nummelin pelaa puolustajan paikalla? Mäntylä on ollut parempi puolustaja, mitä Nummelin. Eikä Mäntylän taso todellakaan päätä huimaa.

  Ei sillä, että mielipiteeni Nummelinin käsittämättömän huonosta puolustuspelistä olisi millään tavalla pois teiltä muilta, fanittakaa pois.

  Ai niin... hyökkäyspäässä Nummelinin ratkaisut ovat kovin kovin usein huonoja. Koettaa liian vaikeata, eikä muutenkaan peli ole perinteistä MM-kisoissa nähtyä Nummelinia. Onko NHL sittenkin liian kova sarja Nummelinille? Ei saa staran statuksella pelata surkeaa vastustajaa vastaan 30 minuuttia per peli kuten palmujen katveessa? Onko peliajan lyhentyminen (eli arki) sittenkin liikaa?

  MM-joukkueen huonoin puolustaja, kiistatta.
   
 3. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  Lainaus:
  Pistetään hodarikatsomon piikkiin ja samalla tuon Minnesotan huonoimman +/- lukeman. Vertailun vuoksi Keith Carney veti +22 ja toiseksi huonoin pakki K.Johnson veti -4. Petu vaivaisesti -15. Nummelin oli NHL:ssä sijalla 802(viimeinen pelaaja on sijalla 858).
   
 4. HN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves ry, Ilves Edustus Oy, NUFC, Packers
  Lainaus:
  Bull fucking shit.

  Nummelin on Suomen tämänvuotisen MM-joukkueen ainoa pakki, joka pystyy tekemään kiekon kanssa muutakin kuin pelaamaan "varmaa lyhyttä" ja roiskimaan norjalaisia kaaripalloja. Tasokkaat kiekolliset puolustajat ovat joukkueelle äärimmäisen arvokkaita pelaajia, vaikka eivät oman pään väännöissä pärjäisikään. Ilman Nummelinia Suomella ei olisi sitäkään vähää hyökkäysvoimaa kuin nyt.

  Nummelin on näissä kisoissa muuten kolme pykälää plussalla +/- -tilastossa.
   
 5. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas (+ #71&#24) KÄR+PHI
  Lainaus:
  Kyllä, hyokkäysvoimaa Nummelin tuokin. Ikävä kyllä, puolustajan tehtäviin kuuluu hivenen muutakin. Vai eikö?

  Jos et todella ole nähnyt Nummelinia kentällä otteluiden aikana kuin maalikoosteissa, ihmettelen purkaustasi.

  Lainaus:
  Pelkästään tilastoja ihaillen, joukkueemmehan on suorastaan timanttisen kova.
  Yllä kirjoittamaani muistuttaen, luulisi sinun nähneen ne Nummelinin käsittämättömät mokat punaisen takana, etenkin virheellisesti peluutettuna (alivoima). Puhumattakaan niistä lukemattomista typeristä syötöistä, omista, keskialueella tai hyökkäysalueella (YV:lla tai ilman).
   
 6. HN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves ry, Ilves Edustus Oy, NUFC, Packers
  Kyllä, Nummelin on tehnyt kiekon kanssa virheitä, mutta vastapainoksi hän pystyy tekemään ja on tehnyt kiekollisena enemmän positiivisia asioita kuin Suomen muu pakkikalusto yhteensä. Petu on Suomen pakeista ainoa, joka pystyy kv-tason kiekolliseen pelaamiseen.

  Hyviä puolustavia pelaajia on aina kaikilla - sarjasta ja tasosta riippumatta. Hyvät hyökkäävät pelaajat ratkaisevat menestyksen.

  Kumpi seuraavista pelaajista on joukkueelleen hyödyllisempi?

  Pelaaja A: aiheuttaa virheellään tai pehmeydellään pelin aikana korkeintaan yhden vaarallisen tilanteen omaan päähän, mutta ei saa mitään positiivista aikaan hyökkäyssuuntaan.

  Pelaaja B: aiheuttaa virheillään tai pehmeydellään pelin aikana viisi tai kuusi vaaranpaikkaa omaan päähän, mutta rakentaa henkilökohtaisella osaamisellaan seitsemän tai kahdeksan hyvää tilannetta hyökkäyspäähän.

  Ekan luokan matematiikkaa (vai tuleeko sanallisia tehtäviä vasta tokalla?).
   
 7. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas (+ #71&#24) KÄR+PHI
  Niin, en missään vaiheessa kiellä Nummelinin hyvien puolien panosta. Siltikin, mielestäni negatiivisesti nähtävissä olevat esitykset ovat (tulevia, eli oikeasti kovia ja merkityksellisiä pelejä) silmällä pitäen vallalla. Enkä puhu vain kiekollisista virheistä.

  Ikävä kyllä, Nummelin on kuitenkin se puolustaja, jonka pitäisi olla johtaja ja suunnannäyttäjä. Häneltä pitäisi edes välttävästi onnistua se puolustaminenkin, sillä peliaikaa tulee ja runsaasti. Johtaja "Petu" ei tällä kaudella enää ole.
   
 8. HN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves ry, Ilves Edustus Oy, NUFC, Packers
  Lainaus:
  No jos Suomi pystyy taistelemaan numerollisesti tasaväkisesti ns. kovia maita vastaan, niin Petteri Nummelin kuuluu niihin harvoihin leijonapaitoihin, joilta voidaan odottaa hyökkäyspäässä (esim. ylivoimalla) sitä yhtä ratkaisevaa oivallusta.
   
 9. FreezingHell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mutta kun yhtälöön lisätään pelaaja B:n joukkueen hyökkääjien onnistumisprosentti 20% (EV +1,5)ja tosipelissä vastaan tulevan Tsekin tms. hyökkääjien onnistumisprosentti 40% (EV +2,2), niin hyödyllisyys ei olekaan enää niin kiistatonta. Ei kai mennyt yläasteen puolelle?
   
 10. Grainger Jäsen

  Ottamatta kantaa mihinkään... ja ottamalla kantaa kaikkeen.

  Tänään Suomi olisi mennyt Sveitsiä vastaan jatkoajalle tilanteessa 0-0. Muutenkin Suomella olisi todennäköisesti seitsemän maalia vähemään näissä kisoissa, jos Petu ei pelaisi.

  Miehen pelityyli ei ole koskaan minua miellyttänyt, koska itse pidän näistä jääkaappipakastin-puolustajista, joiden ainoa tehtävä on siivota oman maalin edusta. Siitä huolimatta Nummelin on Suomelle elintärkeä pelaaja. Tämän hetken joukkueesta Nummelin on taitavin mailan kanssa ja ainoa, joka voi ylivoimalla saada jotain aikaiseksi.
   
 11. HN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves ry, Ilves Edustus Oy, NUFC, Packers
  Lainaus:
  Mentiin jo lukiomatikkaan, mutta ei se mitään. Kyllä mun kapasiteettini juuri ja juuri riittää. Sen ratkaiseminen, onko kuvaamasi kaltaisessa tilanteessa vika pelaajassa B vai hänen joukkuetovereissaan, vaatinee puolestaan yläastetason päättelykykyä tai vaihtoehtoisesti akateemista pohdintaa.
   
 12. FreezingHell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Joo, onhan se totta että Suomen täytyy pelata riskillä esim. Nummelinin kanssa, koska kukaan muu pakeista ei saa mitään aikaan. Jos Tsekin sniperit iskee paikoistaan, niin se on voivoi. Itsekään en kyllä tykkää kauheasti tämän kokoluokan pakeista. Minipakeilla on usein tapana juosta kiekon perässä ja sekoittaa miespuolustus säntäilyllään. Kuten Mäntylä alivoimalla Venäjää, toki usein/joskus ehtivätkin kiekkoon, esim. Heleniuksen on paha säntäillä.
   
 13. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas (+ #71&#24) KÄR+PHI
  Lainaus:
  Tämä nyt mennee minunkin viestini vuoksi kahden peräänantamattoman inttämiseksi: Jos Nummelin kuitenkin on osa tuota Suomea, eikö hän täten ole osa ylläpitämässä tuota numerollisesti tasaväkistä taistelua? Mielestäni, puolustajan paikkaa pelaava on joka hetki kentällä ollessaan tulosvastuullinen tekemisistään. YV:lla hankitut meriitit pyyhkiytyvät yhtä nopeasti pois, kun omissa sählätään. Tämän vuoksi, Nummelin on ollut huono puolustaja.

  Jos vielä jotain asiaan liittyvää tulee, jätä postaamatta, niin minäkin.
   
 14. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Ne Tsekin snaipperit otti tänään turpaansa Saksalta, luit aivan oikein siis Saksalta, tehden maaleja tasan 0 kappaletta.

  Nummelinilla on kokonsa ja voiman puutteen takia ongelmia omassa päässä pelatessa ja tekeehän Petu myös virheitä kiekollisessa pelissä koska on rohkea hyökkäävä pakki mutta puutteistaan huolimatta Nummelin on yksi tärkeimmistä Suomen joukkueen hyökkäyksen voimavaroista ja nykyisin ainakin osan pakeista olisi oikeasti pystyttävä tukemaan hyvin hyökkäyksiä jotta joukkueen hyökkäyspeli toimii. Ja tässä tilanteessa mitä Suomella pakkien osalla on niin en ymmärrä kuinka kukaan edes voi vakavasti sanoa että Nummelinista on Suomelle enemmän haittaa kuin hyötyä. Nummelin on Kukkosen ja Bergin ohelle tämän joukkueen puolustuksen tärkeimmät miehet ja Petu on näistä kaikista tärkein sillä hänellä on erityisosaamista jota muilla Suomen puolustajilla ei yksinkertaisesti vain ole.

  Petu on riski omaan päähän mutta Nummelinin hyökkäystaidot ja avaukset on myös ainainen uhka vastustajalle.
   
 15. Setämies Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on mielestäni yleinen harhaluulo. Nummelinin ongelmat puolustuspäässä eivät johdu hänen koostaan tai voimanpuutteesta - vertailukohtina voidaan annettakoon samankokoisten Kimmo Timosen ja Brian Rafalskin plus-lukemat +20 ja +4.

  Muutama kuukausi sitten intouduin katsomaan Nummelinin tämän kauden miinukset nhl.com:n highlightseista ja suurin ongelma oli passiivinen kiekkojen siivoaminen sekä "seisoskelu" oman maalin edessä. Kertaakaan eivät Rick Nash tai Joe Thornton rymistelleet Minnesota-maalille ja heittäneet pikkuriikkistä Numppaa hiuksista maata kiertävälle radalle, kuten usein MM- ja Olympiaketjuissa on muistettu mainita.

  Kruununjalokiviesimerkki, katseet numeroon 33: http://www.nhl.com/video/app?compon...43_goal.wmv&sp=20062007&sp=433&sp=2&sp=SGoals

  ps. Ja ettei jäisi epäselväksi, on Nummelin mielestäni MM-joukkueen tärkein pelaaja.
   
 16. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  Lainaus:
  Niin Numppa on jotenkin tosi passiivinen omassa päässä. Hyvä vertailukohta on suunnilleen samankokoiset Timonen ja vaikka tästä maajoukkueesta vielä pienempi Mäntylä. Vaikka Mäntylä ylipelaakin, niin siitä huolimatta kaverin aktiivista otetta omassa päässä kun vertaa Numppaan, niin... noh eroa on paljon.

  Itselleni Numpasta on eniten jäänyt mieleen nämä kerrat kun vastustaja hyökkää ja Numppa vain peruuttelee ja tekee tilaa tyyliin "lauo nyt, ettei mun tarvi vaan sua häiritä". Ehkä näön vuoksi vähän heilauttaa mailaa "sinnepäin".
   
 17. Snaipperi #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
  Olen aina aika ajoin kritisoinut Numpan panosta, mutta nyt on MM-kisat ja Numppa on näissä kinkereissä ollut melkein aina hyvässä vedossa. Silloin vaikka kun ollaan häviöllä ja pitää tehdä muuta kun heittää ristikulmaan kiekkoa niin Numppa kiekonpito-taidoillaan tuo kiekon vastustajan alueelle ja kontrolloidun hyökkäyksen. Lisäksi Numpalla on hyvä rannelaukaus ja lämärikin on tarkka vaikka aika voimaton, kumminkin kun maskia on niin Numppa tekee maaleja möys lämärillä. Ranne ilman maskia menee monelle NHL-veskarillekin. Ja sitten näistä "liian vaikeista" niin on sanottava, että kovassa paikassa pitääkin olla uskallusta ja varmuutta tehdä lujia päätöksiä joilla pelejä voitetaan, ne tilanteet mitkä joku Kallio sutii ohi niistä poikittaissyötöistä niin OJ&Selänne rankaisee 100%.

  Ja omassa päässä on pulassa moni muukaan, Numppa tarvitsee viereensä hyvin liikkuvan ja varmistavan puolustajan esimerkiksi Toni Lydmanin.
   
 18. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Nimenomaan. Ja juuri tästä syystä Nummelinin rinnalla pelaa Suomen paras oman pään puolustaja Kukkonen.
   
 19. Maple Leaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
  Lainaus:
  Sen verran pieni ihminen olen, että palaan vielä NHL-kauden alussa tehtyihin veikkauksiin Nummelinin pisteistä. Veikkasin tuolloin, että Nummelinin statistiikaksi muodostuu jokseenkin sama kuin Fosterin muodostui edellisellä kaudella, tosin pahemmalla plusmiinus-tuloksella. Ja kas: Foster (2005-2006) 58 10+18=28 -3, Nummelin 51 3+17=20 -15...

  Läpsin vieläkin itseäni molemmille poskille turhan optimismini vuoksi. ;)
   
 20. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Njaa. Noista Berg on ainakin suurella erolla kolmas, jos nyt top 3:n lainkaan kuuluu. Laskisin ennemminkin luokkaan Saravo, joka ehkä on Bergiä jopa parempi.
   
 21. Gardocki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Ducks, ja Leijonat
  Näkisin, että joukkueessa on kaksi hyvää puolustajaa (Nummelin ja Kukkonen) ja muut tulevat kaukana perässä.
   
 22. Zigismund Jäsen

  Lainaus:
  Kuinka joku voi edes väittää ettei Petu ole joukkueen johtava puolustaja? Hei camooon!
   
 23. Zigismund Jäsen

  Jotain huhua on liikkunut että mies olisi palaamassa ensi kaudella Sveitsiin Bernin riveihin. Ilmeisesti myös Linköping on miehestä kiinnostunut.
   
 24. saz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, TPS, Leijonat
  Lainaus:
  Eikös petulla ole vielä ensvuodeks sopimus minnesotaan?
   
 25. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP (Tuokkola, Laurikainen&Immonen) Sebastian Aho
  Lainaus:
  On ja lopetti pleijarit Minnesotan parhaana pakkina joten tuskin lähtee mihinkään.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  Ilves - SaiPa
  • 1.93
  • 3.65
  • 3.40
  Lukko - JYP
  • 1.98
  • 3.60
  • 3.30
  Hermes - KeuPa HT
  • 1.86
  • 4.05
  • 3.20
  Ketterä - Jokipojat
  • 1.94
  • 4.00
  • 3.00
  LeKi - RoKi
  • 1.52
  • 4.50
  • 4.60