Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

Petteri Nummelin Fan Club

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Knower, 09.05.2006 klo 23.09.

 1. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Korkeintaan Ehrhoff, mutta kyllä Numppa oli hyvä valinta. Hieno juttu, että nhl-kovapalkkaisimpien pelaajien rinnalle/sijaan mahtuu allstarsiin suomalaisia ja saksalaisia pelaajia. Se on paljon kovempi juttu heille kuin jollekin Crosbylle saada tuollainen tunnustus.
   
 2. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Itsekin olisin ollut Ehrhoffin kannalla parasta puolustajaa valittaessa. Miehellä oli uskomattoman suuri rooli Saksan menestyksessä, ja tekemisen taso kentällä oli huikea.
   
 3. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Yhtään Ehrhoffin henkistä ja "näkymätöntä" panosta arvostelematta, harvoin paras puolustaja on tehnyt tehot 1+1. Ja olisiko ollut liikaa, jos paras maalivahti ja paras pakki olisi tullut samasta maasta? Maasta, joka jäi neljänneksi. Toki Suomi oli vielä alempana, mutta ymmärtänette yskän?
   
 4. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Todella yllättävää, että 1+1 -kortti otettiin esiin. Mitä tulee maalivahdin ja puolustajan valitsemiseen samasta maasta, niin tuo ei kyllä ole mikään peruste mihinkään suuntaan. Saksa ylisuoritti todella kovaa, ja muutamat yksilöt olivat tässä keskeisessä osassa. Suomesta ei oikein samaa voi sanoa.
   
 5. snumi Jäsen

  Best defender of the tournament, Finland nr 3...

  Satuin olemaan eilen finaalikatsomossa. Kun kuulin otsikon kuulutuksen, pomppasin seisomaan ja karjaisin "PETTERI NUMMELIN!!!", ympärillä aika moni katsoja tuli onnittelemaan.

  Minusta on aika turhaa miettiä, oliko Petu kisojen paras vai ei, jos joku muu olisi ollut parempi, olisi varmasti valittu. Ei minusta muissa joukkueissa kukaan puolustaja erityisesti noussut esiin, ainakaan positiivisesti.
   
 6. Ralph Jäsen

  Kovasti Nummelinia Pietariin ovat viemässä.. Saa nähdä..
   
 7. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Nummelin on jättänyt Japanin taakseen ja on palannut Suomeen. Nummelin painoi Japanin visiitillään vakuuttavasti, sillä hän oli Asia Leaguen kakkonen.

  Vieläkö Numpalta löytyisi halua pelata Mestistä? Tai Suomi-sarjaa? Se on kuitenkin mielestäni selvää, että kun Nummelin lopettaa, täytyy liiton osoittaa kunniaa Nummelinille. Onhan Petteri MM95-joukkueen viimeinen aktiivipelaaja.

  https://www.suomikiekko.com/2018/03...aille-markkinoille-riittaako-rahkeet-liigaan/
  Linkki Suomikiekon uutiseen asiasta.