Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Petteri Nummelin Fan Club

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Knower, 09.05.2006 klo 23.09.

 1. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Tuukka Mäntylän päämäärätön kouhottaminen ei sytytä mitään muuta kuin punalamppua maalin takana. Jos minun pitäisi valita, otanko kentälle pakiksi Petteri Nummelinin vai Tuukka Mäntylän, valitsisin Nummelinin, tilanteesta riippumatta. Puutteita varmasti on, mutta niinhän meillä kaikilla.
   
  Viimeksi muokattu: 14.05.2007 klo 23.35
 2. Snaipperi #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
  Saman kirjoitin jo osittain toiseen ketjuun, mutta Petun loukkaantumisen jälkeen ei enää yv-maaleja tehty, että se siitä. Lisäksi ilman Numppaa ei saatu kiekollisena kontrolloituja hyökkäyksiä ja peli pysyi ehkä liian yksinkertaisena kun pelattiin vain syvälle päätyyn josta Kanukit hyvin haki kiekot pois.

  Ok, ehkä Petu ei ole mikään Timonen tai Niedermayer NHL:ssä, mutta nimenomaan isossa kaukalossa hän on erittäin hyvä täsmä-ase. Kyllä siellä jälleen muutkin tekivät puolustuksessa virheitä, en oikein usko että Numppa olisi syöttänyt suoraan kanukkia karkuun samalla tavalla kuin Söderholm. Suoraan kanukille joka ohjaa Staalin karkuun. No mutta niinkuin sanoin turha syyttää yksilöitä, koska Suomen peli perustui hyvään viisikko-peliin joka minimoi pakiston puutteet.

  Petulle vaan tsemiä polven kanssa, jos palstaa satut lukemaan!
   
 3. Kipelov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiovan fasistijuntta
 4. Knower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit+Petteri Nummelin
  Nostetaanpa ylös vähän, kun aihetta on. Vaikka joidenkin mukaan Nummelin on liian vanha näihin kekkereihin, mies on ehtinyt nykäisemään tehot 1+5 toistaiseksi ja pelaaminen on paranemaan päin. Hieno pelaaja, hieno mies.
   
 5. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Katsoin pelin, ilman ääniä kylläkin, eli selitettiinkö jossain vaiheessa miksi Petu oli niin allapäin pelin loppuosan? Pelin jälkeen muut jopa taputtivat alistunutta Nummelinia selkään, ihan kuin hän olisi tehnyt jonkin suuren mokan ja kaverit sanoi, että ei se mitään... Mieleen tuli jonkun läheisen tapaturma tms?

  Vai oliko kyseessä vain jonkinsortin loukkaantuminen?
   
 6. Anzta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, JKS
  Lainaus:
  Samaa minäkin ihmettelin. Luulisi miehen olevan iloisella naamalla liikenteessä, kun peli kulkee ja tekee hyvät tehot. En kuitenkaan jaksaisi uskoa mihinkäään läheisen tapaturmiin yms. koska tuskin Jukka olisi Petua enää peliin laittanut siinä vaiheessa.

  Liekö vain väsynyt viikonloupn ryyppäilyistä?
   
 7. Sic Jäsen

  Lainaus:
  Veikkaisin loukkaantumista, kuten toisessakin topicissa vähän mietiskeltiin, mutta tosiaan, joku varmuus tähän ois kiva saada.
   
 8. 13th Forward Jäsen

  Ihan selvä joukkueen liideri ja puolustuksen kulmakivi. Mitään Sami Kapaselta pois ottamatta, mutta kyllähän Nummelin tuota laivaa ohjaa.

  Voi vain ihmetellä edelleen, miksi joku Janne Niskala valittiin Vancouveriin Numpan sijasta. Voi myöskin ihmetellä, miksi jotkut jaksavat edelleenkin vähätellä miehen panosta.
   
 9. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Tätä itsekin ihmettelen. Mies on kuitenkin osoittanut taitonsa jokaisessa kisassa, johon hänet on valittu...poislukien joitain EHT-turnauksia. Lisäksi Nummelin on pelannut kovaa Sveitsin sarjaa puolen ikäänsä hyvällä menestyksellä. Erittäin kova peluri edelleen ja menisi heittämällä jokaisen kotimaisen liigajengin ykkös pakkipariin. Miksei siis myös maajoukkueeseen.
   
 10. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Eikös Numpalla ollut Vancouverin aikoihin jotain vaivaa? Jos meinaan Numpalta ottaa palankin tuosta edelleen huikeasta liikkeestä pois niin kaveri on vaikeuksissa alta aikayksikön!

  Mutta nämä kisat ovat Petulta menneet aivan peevelin hyvin parin ekan matsin pienten vaikeuksien jälkeen ja pisteitä voisi olla enemmänkin jos YV:llä ei pakkikaverina olisi Mikko "oho" Mäenpää hukkaamassa kiekkoja siniviivalla...
   
 11. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  No ainakin isänsä sanoi YLE:n haastattelussa (Sisu tai sitten joku ottelulähetys), että Petun olisi pitänyt olla kisakoneessa jo helmikuussa. Sen lausunnon perusteella minulle on jäänyt sellainen kuva, että Nummelinin perheessä J.Jalosen Vancouverin valintoja ei hyväksytty ja että Petu olisi ollut terve lähtemään olympialaisiin.

  Allekirjoittanut on ollut pikkukolmosen fanijoukoissa niin kauan oikeastaan kuin Nummelin on Leijonissa pelannut. Tämän kevään kisoihin tuli vieläpä lyötyä pieni vetokin. Väitteeni oli Hartwallissa kolme viikkoa sitten pelatun Suomi-Venäjä ottelun jälkeen, että Petu pistää kymmenen tehopisteen rajan rikki Saksassa ja valitaan ykköstähdistöön. Ensimmäinen vaatimus on neljän pisteen päässä ja jälkimmäinen vaatii Leijonilta mitalia. Kattellaan.
   
 12. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kyllä, jääpussia ainakin pariin otteeseen käytti viimeisten vaihtojen jälkeen.

  - Siellä on pelaajia, joilla on kolhuja. Ilmeisesti jonkun kolhu on niin paha, että tiistain Venäjä-ottelu jää väliin, Jalonen pyöritteli.

  Eli olisikohan Petu sivussa Venäjä ottelusta?
   
 13. Jaasin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Real Madrid, Detroit Red Wings
  Petu kyllä kantaa tätä Leijonanippua, taas. Hieno pelaaja. Ilman muuta olisi kuulunut Niskalan tilalle myös Vancouveriin. Mitä muuten Niskala on tehnyt esim. näissä kisoissa?

  Voin olla ihan pihalla, mutta jotenkin itse luin sitä tilannetta siinä pelin päätyttyä niin, että Petu vain oli vihainen joukkueelle (ja myös itselleen), kun lopussa piti vielä väkisin raottaa sitä ovea nukkumalla Slovakialle se 4-2-maali.
   
 14. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
 15. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ylimmäinen pelintekijä poissa siis. Huolestuttavaa. Ei siinä mitään jos tämän yhden pelin huilaa, mutta jos menee pitempään...
   
 16. Kummeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Washington Capitals
  Nummelin oli pois Venäjä -ottelun ja tuli 0-5 pataan. Ei paha. No joo, ei tuosta nyt voi mitään yksittäistä tekijää syyttää, noi venäläiset on vaan niin paljon edellä taidossa.

  Niin, itse asiaan takaisin. Eikös ainakin jossain vaiheessa puhuttu, että jos olisi ollut pakko pelata, niin Petu olisi ollut mukana, eli todennäköisesti hän on puolivälierässä mukana. Tai ainakin toivottavasti, on Petu sen verran huikea jamppa. Mielestäni maajoukkueen paras pakki ikinä.
   
 17. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kuten Jalonenkin totesi, jotkut parantelevat kolhujaan: Nummelin ja Kukkonen. Koskaan ei tiedä, onko taustalla mitään vakavampaa, mutta ei näyttäisi olevan. Ja eilinen oli paras mahdollinen päivä parannella kolhuja, koska peli Venäjää vastaa oli merkityksetön...
   
 18. snumi Jäsen

  henkistä kanttia

  Nummelinia arvostan ennenkaikkea siitä, miten laittaa syöttöjä jotka avaa vastustajan puolustuksen, mutta nyt Kölnissä Tanska-matsissa satuin olemaan lähellä (eturivissä vaihtoaition takana) kun tuli noita katsomohuuteluita. Petu oli tasan tarkkaan ainoa Leijona, joka ei luikkinut pois, vaan jäi kuuntelemaan ja katsoi huutelijaa silmiin. Kyllä hän tiesi, että vaikea oli peli kaikille, mutta hänellä oli selkärankaa kuunnella palaute. Itse asiassa muistelen että junnuna Petu oli itsekin kova huutamaan katsomosta, eli tietää sen tunteen mistä se meteli lähtee. Pelimies.

  P.S. itse en todellakaan huudellut, olin pikkupojan kanssa matkassa, kiitokset Suomen huoltajalle kiekosta, jonka ojensi pleksin yli juniorille.
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2010 klo 00.53
 19. Fernando Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  los serranos
  Lainaus:
  Hittolainen! Nummelin yksi harvoista lähes_onnistujista koko turnauksessa. Pisteitä teki eniten, mutta liikaa se kiekko pomppi keskialueelle eikä lämäritkään tavoittanut tarpeeksi vastustajan mvtia.. Legenda jo eläessään.
   
 20. snumi Jäsen

  niinpä

  Eipä voi väittää, että kenelläkään muulla olisi kiekko paremmin ollut lavassa tai mennyt vastustajan maaliin.

  Suomella oli koko joukkueessa ongelmia nimenomaan maalintekemisessä, Petu minusta tuki hyvin hyökkäyksiä, mutta eiköhän se loppupeleissä olisi hyökkääjien tehtävä tehdä maaleja. Jotenkin näytti siltä, että hyökkääjät ei osanneet laukoa, ei ainakaan osunut silmiin, että yhtään jarikurrimaista upeaa laukausta olisi nähty. Ei maalien muodossa ainakaan.
   
 21. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Kuten Iltalehti uutisoikin, Petteri Nummelinin faniklubiin kuuluvat myös kisojen direktoraatti sekä kisoihin akkreditoituneet tiedotusvälineet, sillä Nummelin valittiin sekä kisojen parhaaksi puolustajaksi että kisojen All Stars -kentälliseen.

  Hieno kunnianosoitus Nummelinille, ja kovia saavutuksia koko uran ajalta: viisi kertaa MM-kisojen tähdistökentällisessä ja kahdesti, kymmenen vuoden välein (2000 ja 2010) valinta kisojen parhaaksi puolustajaksi.

  JA-ketjuissa aina vingutaan Nummelinin suoritustasosta sitä sun tätä, mutta onhan se oikeasti edelleen huippuluokkaa. Leijonien paras pistemies Nummelin oli Suomen 13 kisamaalista mukana seitsemässä, mikä kertoo omaa tarinaansa sekä Nummelinin tehoista että Suomen muun joukkueen tehottomuudesta. Plusmiinustilastokin oli Suomen paras, +5, joten ei ole senkään suhteen valittamista.
   
 22. Ottomaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit forever ja muulloin HIFK
  Lainaus:

  Aika käsittämätön päätös kaikenkaikkiaan mutta tuli luultavasti vain ja ainoastaan sen takia kun kyseessä olivat Petun 15 mömöm-kisat! Oikein muulla järjellä tuota valintaa ei voi käsittää.
   
 23. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  1+6 kuudessa ottelussa ei auta asiaa mitenkään? Kun ottaa vielä huomioon, miten vähän Suomi teki maaleja...

  EDIT: Ja eihän se pakkien pistepörssin voittokaan pahitteeksi ole...
   
 24. Ottomaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit forever ja muulloin HIFK
  Lainaus:
  Aika kummallista tosiaan, että paras pakki valitaan lähinnä alkusarjan höntsäilyjen perusteella eikä tosikoitoksien perusteella. Suomi teki vähän maaleja mutta miten se liittyy Petun palkitsemiseen vaikka olikin niissä mukana? Jos on Suomen maaleille tärkeä mies niin eikös nämä ole kuitenkin olleet MM-kisat, jossa on muitakin maita mukana kuin Suomi?
   
 25. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Niin, sivuutit kokonaan pakkien pistepörssin voiton... Kuka sitten olisi ollut parempi vaihtoehto turnauksen parhaaksi pakiksi?
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  Ilves - SaiPa
  • 1.93
  • 3.65
  • 3.40
  Lukko - JYP
  • 1.98
  • 3.60
  • 3.30
  Hermes - KeuPa HT
  • 1.86
  • 4.05
  • 3.20
  Ketterä - Jokipojat
  • 1.94
  • 4.00
  • 3.00
  LeKi - RoKi
  • 1.52
  • 4.50
  • 4.60