Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Petteri Nummelin Fan Club

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Knower, 09.05.2006 klo 23.09.

 1. Knower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit+Petteri Nummelin
  Auran Aallot joskus 90-luvulla:

  - No Numppa (Timo Nummelin), kuka oli mielestäsi ottelun paras pelaaja?
  - No tänään oli kyl moni pelaaja ko esiintyy oikeen eruksensa, mut kyl mä silti sanoisin et meiän Petu joka pelas vahvan pelin molempiin suuntiin. Et mä sanon et meiän Petu.

  On se meiän Petu ihana pelaaja. Ehkä aavistuksen antifyysinen ja silloin tällöin vaikeuksissa omassa päässä, mutta antakaa sille kiekko! Aivan über-loistavia pystysyöttöjä täyteen vauhtiin, mahtavia lantionavaus-potkulautaluisteluliikkeitä jne. Se on taitopelaaja hei! Tuokaa se vielä ennen eläkeikää SM-liigaan niin olen aina katsomossa.

  Ja tämä on lupaus!
   
 2. myerz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jaa-a
  Eiköhän se Turussa uransa lopeta, mutta vuodesta ja sarjatasosta en ole sitten varma..Joskus ennen nykyisen sopimuksen allekirjoittamista vihjaili tosin, että TPS saattaa joskus vielä saada vahvistuksen hänestä..
   
 3. Lauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues & Devils
  Lainaus:
  Kunhan pelottelee. Hjallis tulee väliin ja iskee sellaisen nipun riihikuivaa, että Ilmalaan vie Nummelinin tie.
   
 4. TML Jäsen

  Knower. Oletko Antero Mertaranta?

  No leikki sinäänsä. Nummelin on erittäin pätevä pakki, jonka avaukset hakevat vertaistaan euroopassa. Lisänä loistokas ranne.
   
 5. Vader Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jees box. Kiekollisena maailmanluokkaa. Avaukset, viivapeli, nousut, laukauset.. nam.
   
 6. Ilyan Alasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Samaa mieltä edellisten kanssa. On se vain upeaa seurata ja katsoa kuinka Petu nostaa päänsä ylös näkee Villen (tai joskus jonkun muunkin) ja antaa Villelle millintarkan laserpassin. Ja nyt kun eletään nollatoleranssin aikaa on Nummelin joukkueelle entistäkin tärkeämpi. Lyhyestä virsi kaunis Petu on paras Euroopassa pelaava kiekollinen puolustaja.
   
 7. Jääkiekkofriikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pakko on minunkin liittyä tähän Petteri Nummelinin kehujien joukkoon. Nummelinin avaussyötöt ovat niin käsittämättömän tarkkoja, ettei minulle tule monia puolustajia mieleen, jotka syöttäisivät hyökkääjän läpiajoon yhtä säännöllisesti kuin Nummelin.

  Nummelinin puolustuspelissä on toki kehitettävää isokokoisempia vastustajia vastaan, mutta kokoisekseen pelaajaksi Nummelin osaa puolustaakin kohtalaisesti ja paikkaa fyysisyyden puutettaan taitavalla luistelulla.

  Pienenä puutteena Nummelinin pelissä on myös se, että hän on hieman liian epäitsekäs ja syöttää kiekon liian usein joukkuekaverille laukauksen sijaan. Nummelinilla on hyvä ja tarkka laukaus, jota pitäisi hyödyntää useammin.
   
 8. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Nummelin Pepsin mainokseen!

  Nummelin on jääkiekkoilun Beckham. Ja en nyt puhu ulkonäöstä. ;)

  Perusteluina huonolle vertaukselle loistavat pitkät avaukset, omalaatuinen tekniikka ja huono puolustuspeli.
   
 9. Sampe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins/Turun PalloSeura/Kiekko-Vantaa
  Petteri Nummelin on suomalaisuuden jälkeen suurin syy, miksi näitä kisoja seuraan. Viihdyttävin suomalaispakki, jonka olen koskaan nähnyt (Reksan otteita en valitettavasti päässyt todistamaan)!

  Mutta Becks ei ole huono puolustussuuntaan. ManU-aikoina mies juoksi ottelusta toiseen eniten koko joukkueessa ja Realillekin tekee järkyttävästi duunia pallottomana. Työn tehokkuus ei välttämättä ole tosin maailmanluokkaa, mutta kuitenkin.
   
 10. SlipKnoT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Juventus Ottawa Senators
  Ja taas Petu pöllytti verkkoa Usa-pelissä!
  Varma kisojen allstars-valinta!
   
 11. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllä, kyllä, Nummelin on ollut aina suosikkipelaajiani Leijonissa. Kovasti minulle naureskeltiin, kun puolustin hänen valintaansa Torinoon, mutta urheasti seisoin hänen takanaan! Ja kannattihan se. Aivan huikea kiekollinen pakki!!!

  Nummelin on niitä pelaajia, joita soisi näkevänsä vielä joskus kotoisessa SM-liigassakin, eikä ole väliä sillä, missä seurassa. Eli ilmottaudun täten Petu fan clubiin.
   
 12. Knower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit+Petteri Nummelin
  Meidän Petu dominoi jälleen eilen kenttätapahtumia lähes aina jäällä ollessaan. Itse kun olen aina ollut hyökkäävän pelin kannattaja, on mahtava nähdä kun nopeassa vastahyökkäyksessä (mm. eilen yksi 3v1 -tilanne) Nummelin on auttamassa hyökkäystä. Ja mikä on hieman uutta hänen pelissään, Petu luistelee loistavalla sykkeellä takaisin alas tilanteiden jälkeen. Vaikka mies ei enää nuori olekaan, tuntuu että luistin liikkuu entistäkin paremmin. Liekö syynä Sveitsin rennompi treenitahti?

  Usein Petun dissaajat käyttävän argumentteinaan sitä, että kun "Bertuzzi" tulee vastaan kulmissa tai maalin edessä, Nummelin on aseeton. No totta helvetissä on! Niin tuppaa vaan olemaan moni muukin. On se kuitenkin hienoa, että silloin kun pitää kiekkoa pelata eteenpäin, tästä maasta ei juuri parempaa pakkia löydy.
   
 13. Animal Jäsen

  Lainaus:
  Vaikka minä väkivaltakiekon ystävä olenkin, niin kyllä tälle Nummelinille aina paikka minun maajoukkueessa löytyy.

  Kiekon eteenpäin pelaamisessa ainoa pakki ketä voi samalle tasolle päästä on Kimmo Timonen. Jos hänkään.
   
 14. Knower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit+Petteri Nummelin
  Ei ollut Nummelinilla niitä odotettuja ongelmia Kanadaakaan vastaan. Ainoa pakki ehkä hieman yllättäen Kukkosen kanssa, jonka otteita ei tarvinnut jännätä. Kanada oli selvästi kyllä jossain määrin lukenut Suomen ylivoiman kiekon sisääntuonnin, sillä Petun pystysyöttö Peltoselle / Jokiselle oli otettu melkein kokonaan pois. Viivamiehenä ylivoimalla taas maali ja toinenkin lähellä. Harmillista, että nyt ei näytä löytyvän kunnon pyssyttäjäkaveria viivaan tyyliin Sami Salo. Petulla olisi siinä tapauksessa vielä paljon enemmän pinnoja.
   
 15. Mr Scarface Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, HPK
  Nummelin, tähän mennessä kisojen paras urheilija ja pelaaja. Viime aikoina huhut ovat kiihtyneet hänen kohdallaan, siirtymisestä NHL:ään. Pärjäisi aivan taatusti nykysäännöillä P-Amerikassa. Luistelunsa on kiistatta niin erinomaista, että ei olisi mitään vaikeuksia NHL:ssä, päinvastoin, muilla pelaajilla olisi ongelmia hänen kanssaan. Nummelin ei käytä mailaansakaan liikaa, siis vastustajien huitomiseen ja koukkimiseen, joten ei istuisi myöskään jäähyllä nolla-toleranssin mukana. Jos saa tarpeeksi rahakkaan tarjouksen, ja uskoo pärjäävänsä fyysisesti menossa mukana, niin lähtee. Mentaalisesti hän on tarpeeksi vahva, tottunut Sveitsissäkin antamaan paljon haastatteluita. Ja Nummelin on tähän mennessä ollut kisoissa parempi kuin Crosby.
   
 16. Pauli Jäsen

  Nummelin on muuten tällä hetkellä ainut suomalaispuolustaja joka on tehopörssissä pakkasen puolella. Kukkonen on plussan puolella jo viiden pykälän verran.
   
 17. Setämies Jäsen

  Lainaus:
  Ottaen huomioon nykykiekon ja etenkin näiden kisojen erikoistilannepelaamisen määrän ja merkityksen, on Nummelinin miinuslukema lähinnä kuriositeetti. En oikeastaan edes muista kuin yhden maalin, jota voi pitää täysin Nummelinin virheenä - kyseessä on se harmittava kikkailu hanskalla tsekkipelissä.

  Se tosin täytyy mainita, ettei pakkipari Berg-Nummelin tule jäämään minään varmuuden perikuvana lätkäfanien mieleen. Kumpikin kaipaisi pariksi Kukkosen tyylistä varmaa peruspakkia - Petu kädellisyytensä ja Berg kädettömyytensä vuoksi...

  Erityisen mielenkiinnon alla on Nummelinin mahdollinen come-back NHL:ään. Uudessa NHL:ssä tarvitaan McCabemäisiä yv-pakkeja, jollaisen prototyyppi Petu on. Dallas, miten olisi yksi suomalainen lisää ja viivalle Nummelin - Zubov?
   
 18. Marsalkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ilmoittaudun kanssa tänne Petteri Nummelin Fan Clubiin ja perusteluja on tässä ketjussa jo varmaan ihan riittämiin. Aivan mahtava pelikäsitys, tilanteiden ennakointa, ne syötöt ja laukaukset jne ja aamen.

  Jos tähän clubiin pitää hakea erikseen niin laittakaa hakemuskaavake tulemaan... kiitos
   
 19. puumaila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
  Lainaus:
  Niinhän se taitaa mennä, että jos on tehokas puolustaja hyökkäyssuuntaan, niin saa kaiken anteeksi omassa päässä. Pakko sanoa että puolustuspäässä Nummelinin pelaaminen on aika järkyttävän näköistä. Nummelin kuitenkin pelaa Suomen joukkueesta noin jokaisesta ylivoimaista täydet minuutit, joten tehoja pitää tullakin. Allekirjoittaneen kohdalla eniten ehkä kuitenkin ärsyttää Mertarannan rakastuminen Nummeliniin, jossa jokainen puolen metrin syöttökin on LOISTAVA Nummelinin avaus.
   
 20. TML Jäsen

  Kun se tärkeä peli tulee, Nummelin pelaa sen heikoimman ottelun kisoissa. Ote oli hakusessa lähes koko ottelun ajan, eikä petu päässyt missään vaiheessa omalle tasolleen.
   
 21. kakes Jäsen

  Lainaus:
  Jep, luistin liikkui kuin olisi ollut kakkoshätä pöksyissä. Ja niistä hyvistä rupusakkipelien avauksista ei nyt ollut tietoakaan.

  Samoin Peltonen. Kypärä päässä yhtä ruman näkönen kun loordi.

  Proteesimaajoukkueeseen hyvät vahvistukset. Eiköhän tuo jo viimeistään nyt kaikille selvinnyt että pikkunumppa ei ole suurten ottelujen mies.
   
 22. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Nummelin on kiekottomana omassa päässä melko turha. Avaukset lähtevät napakasti ja ovat kovia. Tänään tosin suurin osa avauksista menivät jonnekin muualle kuin lapaan. Tsekin ensimmäinen maali ei ollut yksin Nummelinin, mutta jos on 1-4 tilanne ja pakki pelaa noin pehmeästi ei häntä kehuakaan tilanteesta voi.

  Rannelaukaus on miehellä Euroopan aatelia, mutta jonkun pitäisi langettaa Petulle lämärikielto. Eihän se saanut ainakaan hyvää aikaan taaskaan lämäreillään, ranteella ne verkot pöllysivät ja vaaralliset laukaukset tulivat.

  Joku ei muistanut Nummelinin mokista kuin sen hanskatöppäilyn. Entäs Slovenian Kopitarin maali, kun Nummelin oli aivan väärällä kulmalla?

  Vituttaa katsoa peliä Mertarannan vuoksi, kun jokainen Nummelinin laukaus on hyvä veto, vaikka menisi metrin ohi.
   
 23. Aatos Jäsen

  Lainaus:
  Iham muuten , olisitko jättänyt valitsematta. Ei muuten, mutta iäsyys kysymyksiä.

  Petu hoisi toisen pakin paikkaa, missä toinen...
   
 24. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Olisin valinnut. Mutta puolelle Suomea tämä herra tuntuu olevan pyhimys, jota ei saa arvostella. Osittain Mertarannan ylistysten ansiosta. Kiekollisena kelpo pelimies. Sen ymmärrän, että Helminen on osalle ihmisistä jonkinlainen jumala, mutta tuota Nummelinin yletöntä palvomista en ymmärrä.
   
 25. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Nummelin lähinnä naurettiin Nhl:stä ulos ja sillä tiellä hän on edelleen.
  Puolustajan irvikuva joka ei ole koskaan ymmärtänyt siirtyä hyökkääjäksi vaikka pelaa pakin paikalla kuin hyökkääjä.