Perussuomalaiset

  • 5 494 237
  • 44 150

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No totta, mutta MV-lehti on kuitenkin vähän erilainen (sanomalehtimaisempi) sisällöltään kuin blogi. Ja onhan Nevanpää hörhö, enkä ikinä antaisi ääntäni hänelle (jos saisin äänestää puheenjohtajaa) mutta olen osin samoilla linjoilla hänen kanssaan Suomalaisesta mediasta...

Perussuomalaisten johto on eri mieltä Nevanpään ja sinun kanssa.

Puhdistuksia vaatineen perussuomalaisen puheille tyrmäys omilta: "Alittanut käytöksen rajat" | Yle Uutiset | yle.fi
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Juuri kerrottu useammassakin mediassa, että Hanna Mäntylä jättää ministerinsalkkunsa, ja uudeksi ministeriksi nousee Pirkko Mattila. Syytä ei ole kerrottu. Normaalia salkkujen kierrätystä, vai jotain muuta?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sama kuin hallitusketjuunkin: Mäntylän lähipiirissä on parantumaton sairastapaus. Näin kertoi uusimaa.fi.

Suoraselkäinen ratkaisu Mäntylältä. Kuten hän itsekin sanoo YLE:n haastattelussa, ei tehtävän hoito onnistu täyspainoisesti, jos haluaa samaan aikaan olla omaisensa tukena. Ikäviä hommia tällaiset.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Persusuomalaiset haluavat jatkaa taksiliikenteen sääntelyä: Perussuomalaiset pitävät yhä kiinni taksien sääntelystä | Perussuomalaiset | HS

Ei liene epäselvää kenellekään takseja käyttävälle että taksikuskit ovat perussuomalaisten vahvoja tukijoita. Sen verran älyvapaita mielipiteitä ainakin Stadin suharit jaksavat matkustajille jauhaa. Voisivat oikeastaan merkitä vaikka isoilla tarroilla PS tunnuksen auton kylkiin, jotta osaisi näiden urpojen kyytejä välttää.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sillä lailla Martikainen. Persut on aikamoisessa syöksykierteessä, eivätkä nämä perseilijät auta yhtään. Riittääpähän taas uuninpanopojille kirjoitettavaa...
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Siellä on hieman Porvoossa astuttu korkin päälle: Kaupunginvaltuutettu Hannu Martikainen @ FB
Martikainen on näemmä pyytänyt anteeksi näitä kirjoituksiaan. Hän kertoo, ettei pyrkinyt loukkaamaan ketään henkilökohtaisesti vaan kyseessä oli sarja hölmöilyjä, joita hän jälkikäteen häpeää. Lisäksi Martikainen paljasti jättävänsä loppuvuoden valtuuston kokouksia väliin sairasloman takia.

Asiallinen pahoittelu Martikaiselta, mikä ehdottomasti oli tarpeen noiden seppohuhtamaisten kirjoitusten jälkeen.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/a...ettu-pahoittelee-havettaa-ja-nolottaa/6043896(Linkki Maikkarin uutiseen Martikaisen pahoittelusta)
 
Päihdeongelma synnyttäisi minussa muuten vain myötätuntoa, mutta kun päihde on alkoholi, joka hermostoa lamauttamalla poistaa estot, ja saa siten persu-poliitikot kertomaan kansalle puoliltaöin mitä oikeasti neekereistä ajattelevat, niin antakaa sitä popcornia vaan.
 
Soini ei siis olekaan pettänyt vaalilupauksiaan. Hän ei vaan ole saanut niitä ihan vielä läpi. Joten moittiminen onkin ollut turhaa. Olen siis pahoillani että minäkin olen nyt sitten ihan turhaan moittinut heti hallitusohjelman tultua julki.

Perussuomalaisia on moitittu ja mollattu. Turhaan. En ole pettänyt vaalilupauksiani. Kaikkea en ole saanut läpi, vielä.
Kiertäminen kannattaa | Timo Soini

Lähtisivät nyt kaikki rasistit ja rajakit tuolta satiaispuolueesta (copyright koira-oinonen) johonkin uuteen hörhöpuolueeseen niin hajoaisi tuokin paska, eikä olisi taas ensi vaalejakin sotkemassa.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Niikko on tänään loistanut eduskunnassa, älykkyys loistaa kommenteista.
Perussuomalaisten tulevaisuuteen vaikuttaa aika paljon se miten näiden Niikkojen ja kumppanien käy ensi vaaleissa. Melko todennäköiseltä vaikuttaa nyt että vaalitappio tulee ja osa edustajista putoaa. Pienempi eduskuntaryhmä ei välttämättä ole ongelma jos sieltä siivotaan nämä Niikot pois, mutta jos taas käy niin että juuri he sinne jäävät niin hyvää yötä sitten vaan.

Perussuomalaisten edeltäjäpuolue SMP:lle kävi juuri niin. Vuoden 1991 eduskuntavaaleissa puolueen hihhuliosasto osasi keskittää äänensä lähes jokaisessa vaalipiirissä ja täysjärkiset edustajat putosivat kun sekopääuskovaiset jäivät. Ei kovinkaan yllättävää että puolue alkoi silloin lopullisesti kuolemaan kun eduskuntaryhmä poikkesi niin voimakkaasti keskivertoäänestäjistä ja pienellä puolueen sisäisellä änkyrävähemmistöllä oli ryhmässä enemmistö.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Ei herranjestas tuota eilistä show'ta, jonka Niikko ja Hakkarainen pistivät pystyyn. Hakkarainen päätti tylyttää homo- ja turvismyönteisiä kaksinaismoralismista (muslimit kun eivät homoseksuaaleista tykkää, mutta silti on ihmisiä, jotka kannattavat sekä pakolaisuutta että homoliittoja) väläyttämällä, että heidän kannattaisi käydä ehdottamassa miespuolisille muslimiturvapaikanhakijoille toistensa naimista.

Niikko onkin jo käsitelty joten ei hänestä enempää.

Tästä avioliittokohkaamisesta puuttuu vielä Hauvelin tykitys, vielähän toki on aikaa. Vai olisiko Pentti oppinut jotakin?

Kyllä persujen sympatiseeraaminen osaa joskus olla vaikeaa. Ei, en luultavasti tule PS:ää ihan lähitulevaisuudessa äänestämään, mm. näiden hörhöjen takia, mutta sympattua tulee.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei herranjestas tuota eilistä show'ta, jonka Niikko ja Hakkarainen pistivät pystyyn. Hakkarainen päätti tylyttää homo- ja turvismyönteisiä kaksinaismoralismista (muslimit kun eivät homoseksuaaleista tykkää, mutta silti on ihmisiä, jotka kannattavat sekä pakolaisuutta että homoliittoja) väläyttämällä, että heidän kannattaisi käydä ehdottamassa miespuolisille muslimiturvapaikanhakijoille toistensa naimista.
.
Tuo Tepin show tarttis nähdä. Onko netissä? Linkkiä? En löytänyt..
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuo Tepin show tarttis nähdä. Onko netissä? Linkkiä? En löytänyt..
Tuossa eduskunnan pöytäkirjasta Hakkaraisen käyttämä puheenvuoro. Itse en tuosta tekstistä saa irti sitä showta, mitä joku psfoobikko kuvaili, joten saatat hieman pettyä...
Teuvo Hakkarainen ps kirjoitti:
Arvoisa puhemies! Täällä on ollut erittäin mielenkiintoisia puheenvuoroja, on käytetty Raamattua ja tutkijoita ja kaikkia. Ja minäkin tuosta Raamatusta sen verran olen lukenut, että Jumala loi Aadamin ja Eevan, ei Aadamia ja Eeroa. Että se sillai päin lähti tämä ihmiselämä kulkemaan.
Mutta täällä on siteerattu Vistbackaa ja hivuttautumista ja sitä, miten se tapahtui. Tästä on hyvä lähteä sillä tavalla, miten nämä teoreetikot toimivat. Silloin kun tämä melskaaminen homoliittolaista alkoi, me kansalaiset jouduimme massiivisen ja ilmeisesti organisoidun sähköpostitulvan kohteeksi. Se ei tuntunut kovin mukavalta, niitä tuli yötä päivää, samalla tavalla kuin tuli silloin turkistarhauksen aikana, jopa yli 600 postia yössä. Se oli organisoitu. Tällä tavalla maailmanhistoriassa on hivuttauduttu ennenkin. Muistetaan bolševikit: Se oli pikkunen porukka. He puhuivat rakkaudesta, solidaarisuudesta, yhdessäolosta, kaikesta. Mihin se johti? Ehkä maailman suurimpaan kaaokseen. Nämä kyllä osaavat puhua rakkaudesta ja hyväksymisestä ja yhteisestä arvosta, mutta mihinkä se lopputulos johtaa, jos perusarvot mätänevät siinä? Sitä minä pelkään.
Jos verrataan, miten kohdellaan näitä kahta kansalaisaloitetta, nämä Aito avioliitto -kansalaisaloitteen kannattajat eivät ole siihen edellisten toimintatapaan ryhtyneet ja hyvä niin. Hyvin rauhallisesti, asiallisesti on keskusteltu, ei haukuttu eikä muuta. Tässä on jonkinlainen arvopohja, mitä minä kunnioitan. Ei tullut minkäänlaista sähköpostitulvaa.
Täällä ei ole maahanmuutosta puhuttu paljon, mutta sitä ihmettelen, että nämä samat kannattajat, jotka kannattavat tätä neutraalia sukupuolilakia, haluavat Suomen täyteen turvapaikanhakijoita, jotka ovat miehiä, enimmäkseen islamilaista maista ja islamisteja, mitä liekään. Minkähänlainen käsitys heillä on sukupuolineutraalista laista? Ehkä nyt kannattaisi näitten kannattajien mennä valistamaan heitä, että menevät naimisiin keskenään, koska ovat suurimmaksi osaksi miehiä. Siellä saattaa tulla pikkusen erimielisyyksiä. He, islaminuskoiset, suhtautuvat homouteen äärimmäisenä syntinä, asuvatpa missä päin tahansa. Sinne on hyvin vaikea ehkä mennä kertomaan sukupuolineutraalista laista. Ihmettelen tätä kaksinaismoraalia. Eihän tässä ole mitään järkeä. Sama porukka huutaa, että meidän on otettava tänne näitä islaminuskoisia, jotka eivät hyväksy heidän kantaansa.
Vielä jos tämä samanlainen hivuttautuminen jatkuu, niin kuin kävi sukupuolineutraalin lain kanssa, pelkään, että kymmenen vuoden sisällä heistä, joilla on tämä perinteinen käsitys avioliitosta, tulee vihapuhujia ja he ovat lain väärällä puolella, vaikka ovat käyttäytyneet erittäin fiksusti tässä asiassa.
Arvoisa puhemies! Kiitos.
 

Hans Geering

Jäsen
Suosikkijoukkue
Doncaster Spinners
Tuossa eduskunnan pöytäkirjasta Hakkaraisen käyttämä puheenvuoro. Itse en tuosta tekstistä saa irti sitä showta, mitä joku psfoobikko kuvaili, joten saatat hieman pettyä...
Aika fani-boy saa olla, että tuosta "Täällä ei ole maahanmuutosta puhuttu paljon, mutta sitä ihmettelen, että nämä samat kannattajat, jotka kannattavat tätä neutraalia sukupuolilakia, haluavat Suomen täyteen turvapaikanhakijoita, jotka ovat miehiä, enimmäkseen islamilaista maista ja islamisteja, mitä liekään." ei showta saa..
Teuvo voisi ihan suoraan sanoa kuka haluaa täyttää Suomen pakolaisilla ja kenen toimesta on todettu, että suurin osa pakolaisista on islamisteja. Itse en tiedä yhtään politiikkoa kuka tätä haluaa enkä ole nähnyt yhtään mitään todistetta siitä, että pakolaiset olisivat islamisteja.. Nämä molemmat väitteet ovat juuri sitä oksettavaa, tahalleen väärin ymmärtämistä, vääristelyä ja suoraa valehtelemista millä nämä kriitikot harrastavat.
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Tuossa eduskunnan pöytäkirjasta Hakkaraisen käyttämä puheenvuoro. Itse en tuosta tekstistä saa irti sitä showta, mitä joku psfoobikko kuvaili, joten saatat hieman pettyä...
Minä kyllä pidän puheenvuoroa aika outona näin sen lukiessani.

Ensin aloitetaan Raamatusta - uskooko Hakkarainen siis kirjaimellisesti luomiskertomukseen? Vai mihin hän yrittää viitata kömpelöllä Eeva/Eero sanaleikillään? Jos Hakkarainen uskoo ko. kirjaan, se ei kuitenkaan liene lainsäädännön perusta, eikä edes biologian oppikirja (jätetäänhän nyt kivitystuomiot ja satavuotiaat ensisynnyttäjät läpikäymättä, eikä mennä edes homoseksuaalisuuden ilmenemiseen muussa luonnossa, eihän.)

Sitten Hakkaraista harmittaa, että häntä on lähestytty s-postein. Hakkarainen puhuu kansalaisista, mutta uskon hänen tarkoittaneen kansanedustajia - en minä ainakaan ole saanut satoja homoliittoja koskevia posteja. Pidän sähköpostikampanjaa ihan normaalina toimintana. Kai Hakkaraisen avustaja osaa tyhjentää isäntänsä sähköpostin turhasta?

Mielestäni myös bolsevikkien ja avioliittokampanjoijien rinnastaminen on outo valinta: "He puhuivat rakkaudesta, solidaarisuudesta, yhdessäolosta, kaikesta. Mihin se johti? Ehkä maailman suurimpaan kaaokseen." Missä homoliitot jo hyväksyneistä maista näin olisi käynyt? Kaaoksen ja moraalisen rappion on toki pitänyt tulla jo naisten äänioikeudesta, sukunimilaista ja muistini mukaan myös raiskauksen kieltämisestä avioliitosta. Lasten kasvatuskin on kärsinyt, kun laillisesti ei saa jälkikasvuaan mätkiä miten parhaaksi katsoo. Oi niitä kultaisia nuoruuteni aikoja. Jo Sokrates aikoinaan valitti nykynuorison uusista tavoista ja mädännäisyydestä, niin kuinka mätää se 2500 vuotta myöhemmin onkaan.

Ja sittenhän Hakkarainen neuvookin kävelemään vokkiin ja siellä ehdottelemaan homoliittoja kaikille, näiden sukupuolisesta suuntautumisesta riippumatta. Mitä viisautta ja ajatuksen lentoa! Siitä olen toki samaa mieltä, että jokaiselle tulijalle on syytä kertoa tiukkaan sävyyn maan lait, etenkin niiltä osin kuin ne poikkeavat tulijan omasta perinteestä. Itse soisin kuitenkin myös jokaiselle turvapaikanhakijalle oikeuden valita itse puolisonsa omien mieltymystensä mukaan, enkä näe trollaamista vokissa onnistuneena keinona. Joukossa olevat homoseksuaalit ovat varmasti kuitenkin tyytyväisiä Suomen asenneilmapiiristä. Paikalla olevat islamistit lienevät jo kantansa valinneet.

Toisin kuin Hakkarainen, olen kokenut osan homoliittojen vastustajien puheista vihapuheena jo nyt, enkä toivo sen eskaloituvan. Johtuu varmaan siitä, että kuulun aika eri tavalla liittojen kohderyhmään, kuin kansalainen Hakkarainen.
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Toisin kuin Hakkarainen, olen kokenut osan homoliittojen vastustajien puheista vihapuheena jo nyt, enkä toivo sen eskaloituvan. Johtuu varmaan siitä, että kuulun aika eri tavalla liittojen kohderyhmään, kuin kansalainen Hakkarainen.

Tässäpä se asian ydin tuleekin hyvin esille. Näihin asioihin ei kenelläkään ole objektiivista mielipidettä. Sinä koet asiat oman näkökulmasi kautta ja Hakkarainen omansa. Miksi sinun näkemyksesi olisi oikeampi kuin Hakkaraisen? Tämän kysyn sillä, että kaikilla keskusteluun osallistujilla on oma agenda ja ideologia. Kyllähän Emma Karin syyllistävät puheenvuorot kuuluvat osaltansa tähän samaan huttuun. Ei kai empaattinen ja suvaitsevainen ihminen tuomitse muita vain mielipide-eron vuoksi? Asiat pitäisi pystyä käsittelemään asioina ja jättämään tunteet sivuun, mutta tähän ei ihmisluonto tule ikinä kykenemään, valitettavasti.
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Tässäpä se asian ydin tuleekin hyvin esille. Näihin asioihin ei kenelläkään ole objektiivista mielipidettä. Sinä koet asiat oman näkökulmasi kautta ja Hakkarainen omansa. Miksi sinun näkemyksesi olisi oikeampi kuin Hakkaraisen? Tämän kysyn sillä, että kaikilla keskusteluun osallistujilla on oma agenda ja ideologia. Kyllähän Emma Karin syyllistävät puheenvuorot kuuluvat osaltansa tähän samaan huttuun. Ei kai empaattinen ja suvaitsevainen ihminen tuomitse muita vain mielipide-eron vuoksi? Asiat pitäisi pystyä käsittelemään asioina ja jättämään tunteet sivuun, mutta tähän ei ihmisluonto tule ikinä kykenemään, valitettavasti.
En pidä ihmisten eriarvoista kohtelua näkökulma-asiana. Asiat pitäisi pystyä käsittelemään asioina, ja avioliitto näkemään aikuisten välisenä oikeustoimena. Tämä vain on Hakkaraiselle ja tasa-arvoisen avioliittolain vastustajille mahdotonta.
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En pidä ihmisten eriarvoista kohtelua näkökulma-asiana. Asiat pitäisi pystyä käsittelemään asioina, ja avioliitto näkemään aikuisten välisenä oikeustoimena. Tämä vain on Hakkaraiselle ja tasa-arvoisen avioliittolain vastustajille mahdotonta.

Eli pidät itseäsi tässä objektiivisena, etkä anna edellisessä viestissäsi mainitsemasi vihapuhe-kokemuksen vaikuttaa omaan mielipiteeseesi?
 

Hans Geering

Jäsen
Suosikkijoukkue
Doncaster Spinners
Tässäpä se asian ydin tuleekin hyvin esille. Näihin asioihin ei kenelläkään ole objektiivista mielipidettä. Sinä koet asiat oman näkökulmasi kautta ja Hakkarainen omansa. Miksi sinun näkemyksesi olisi oikeampi kuin Hakkaraisen? Tämän kysyn sillä, että kaikilla keskusteluun osallistujilla on oma agenda ja ideologia. Kyllähän Emma Karin syyllistävät puheenvuorot kuuluvat osaltansa tähän samaan huttuun. Ei kai empaattinen ja suvaitsevainen ihminen tuomitse muita vain mielipide-eron vuoksi? Asiat pitäisi pystyä käsittelemään asioina ja jättämään tunteet sivuun, mutta tähän ei ihmisluonto tule ikinä kykenemään, valitettavasti.
Mites sitten tuo ihan suora valehteleminen? Saako valehdella omaa mielipidettä vahvistaakseen? Käsittääkseni esitettyjä faktoja ja väitteitä voi mitata objektiivisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös