Perussuomalaiset

  • 5 453 417
  • 43 894

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Kyllä. Ei ole olemassa huumorintajua. Kaikki kertoo vain asenteista, joten mielensäpahoittaminen on suorastaan velvollisuus.

#stare rape

Olet oikeassa. Ja toisaalta jos vähän vaan koittaa sormella niin onko se nyt niin nuukaakaan.

#hyväperse #kivattissit
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää

Geezer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan.
Mitäs muuten palstan perussuomalaiset tuumavat näistä uusista puoluevirityksistä? Muutamakin uusi yrittäjä voi olla pian saman n. kymmenen prosentin kannatuskakun perässä, mikä voi hajottaa "kansallismielisiä" voimia entisestään. Jännää, että tämä ryhmittymä asemoi itsensä poliittisesti samoille seuduille esim. Unkarin äärioikeiston kanssa. Sehän on tunnetusti Nato-vastaista ja venäläismielistä.

Kansallismielistä väkeä kootaan Turkuun – uusi puolue voi syntyä - Kotimaa - Turun Sanomat

Tuskin hetkauttavat. Demareihinhan se suurin siirtymä on ollut ja vastaanotto vaikuttaa olevan hyvinkin lämmin, ellei jopa riemuisa. Aika näyttää syntyykö SDP:hen oma krii.. rasistisiipi, rajamäkeläiset...
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Kirjoitusten perusteella näyttäisi siltä.

Jaa. No kerropa sitten ihan vakavasti että mikä olisi oikea tapa reagoida näihin asioihin, jotta sinä et pahoittaisi taas mieltä. Nythän joku poliisi antoi lausunnon että tämä naisten seksuaalinen häirintä ja ahdistelu on ihan uusi ja ennennäkemätön juttu Suomessa. Naisasialiittounioni oli tästä eri mieltä ja twitterissä alkoi kiertää eri naisten kertomia tarinoita jotka ovat tapahtuneet ennen tätä maahanmuuttoaaltoa. Ovatko nämä naiset siis valehtelijoita joiden pitäisi olla hiljaa tai ainakin ymmärtää että ihan läpällä ne miehet vaan. Että pois paha mieli. Hiekat pois pimpistä ja sitä rataa. Ja kun toisaalta nasevasti annoit ymmärtää että Rakel Liekin olisi ainakin hyvä olla pahoittamatta mieltänsä, niin onko jotain muitakin asioita mistä naisen tulisi vaieta, ettet vaan pahoittaisi siitäkin mieltäsi?
 

Geezer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan.
Duunariosasto tietty sinne demarisuuntaan menee, kuinka muutenkaan kun katsoo hallituksen pakkolakeja ja kabotaasipäätöksiä, ja varmaan sielläkin on monenlaista virtausta, mutta olettaisin että hallislaiset ovat edelleen persujen ydinjoukkoa vaikka henkistä kotia saatetaan jo haeskella muualta.

Silkkaa arvailua, mutta saattaahan tuo tottakin olla. Rasistit siis jäävät persuihin, mutta EU-vastaiset pohjoiskorealaista impivaaraa halajavat peräkammareiden pojat palaavat ja se passaa loistavasti.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Nythän joku poliisi antoi lausunnon että tämä naisten seksuaalinen häirintä ja ahdistelu on ihan uusi ja ennennäkemätön juttu Suomessa. Naisasialiittounioni oli tästä eri mieltä ja twitterissä alkoi kiertää eri naisten kertomia tarinoita jotka ovat tapahtuneet ennen tätä maahanmuuttoaaltoa. Ovatko nämä naiset siis valehtelijoita joiden pitäisi olla hiljaa tai ainakin ymmärtää että ihan läpällä ne miehet vaan.
En suoraan sanottuna pysty näkemään, että miten ihmeessä tämä mihinkään sanottuun liittyy, mutta vastataan kun kysytään.
En ole koko juttua nähnyt, ja hieman epäilen ettei kukaan poliisi ole ihan tuollaista sanonut vaan kyseessä on taas jonkin sortin tahallinen väärinymmärrys, mutta jos leikitään että olisi, niin olisihan tuo ihan käsittämättömän hölmö lausunto. Ihan varmasti laissa kuvattua seksuaalista häirintää on tapahtunut ja varmasti suurin osa tarinoista pitää paikkaansa. Mahdollista on, että mukana on pienempi määrä kaikenlaisia kevyempiä tuijotus-pahastumisia joista ylireagoinnista ei isommalle ongelmalle ole hyötyä.
Että pois paha mieli. Hiekat pois pimpistä ja sitä rataa. Ja kun toisaalta nasevasti annoit ymmärtää että Rakel Liekin olisi ainakin hyvä olla pahoittamatta mieltänsä, niin onko jotain muitakin asioita mistä naisen tulisi vaieta, ettet vaan pahoittaisi siitäkin mieltäsi?
Minun puolestani Rakel Liekki saa pahoittaa mieltään ihan niin paljon kuin haluaa ja kerätä poliittisia irtopisteitä kun poliittisen vastustajan edustaja sanoo jotain hölmöä.

Minun kommentti ei ollut suunnattu Liekille vaan tämän palstalaisille, jotka minun kommentistani pahastuivat. Minä kun en ole julkisuuden henkilö tai mukana politiikassa, niin voin monenlaisilla asioilla vitsailla.

Jos Sami Kapanen menee pelaamaan höntsäkiekkoa ja häntä siellä laitatilenteessa kiiltataan, niin hassuahan se on jos hän tulee tästä Twitteriin itkemään että siellä isot pojat taklaa vaikka veteraanisäännöissä se on kiellettyä. Tai Asikainen menee stockkan hulluille päiville ja tulee sen jälkeen valittamaan, että häntä mummelit ryysiksessä kohdelivat kaltoin. Eihän kenenkään sellaista tarvitse sietää. Ja jos joku tuollaisista vitsailusta pahoittaa mielensä niin eikun vain pimpin pesulle, vaikka Tuckerin taklaus ei ollut mikään vitsi.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Laura Huhtasaari esittelee taas järjenjuoksuaan: Perussuomalaisten kansanedustaja katupartioista: "Onhan poliitikoillakin rikostaustaa" | Yle Uutiset | yle.fi

Persujen ongelma tuntuisi olevan se että 95% pilaa loppujen maineen.

Mikä muuten tuossa Laura Huhtasaaren kannanotossa on mielestäsi tarkelleen ottaen pielessä tai ongelmallista? Jos katupartiot eivät sorru laittomuuksiin, niin ne ovat laillista kansalaisaktivismia, piti niistä tai ei.

Edustaja Huhtasaaressa ei ole muutenkaan mielestäni muuta ongelmaa kuin hieman republikaanihenkinen uskonnollisuus(höperöt kreatonismispekulaatiot), muuten kyseessä on hyvä edustaja ja nykyaikana Suomi tarvitseekin myös Huhtasaaria eri muodoissaan. Esim. hänen ihmisoikeuspohdiskelunsa oli oikein relevanttia juuri tähän aikaan, vaikka ei ollutkaan juridisesti oikeaoppista ”ihmisoikeuskieltä” ja komm…ihmisoikeusproffien mieleen. Tästä kirjoitti myös tohtori Timo Vihavainen:
http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2015/12/ihmisen-oikeus-ja-vaaryys.html
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Tämä Wallin on kyllä yksi idiootti. Ei siitä taida olla kuin noin kuukausi, kun hän totesi uutiseen, jossa ex-persuaktiivi Arto Hirvosta epäiltiin raiskauksesta, että "aika viriili mies". Jotenkin otaksun, että mamun raiskausepäilyn kohdalla kommentti olisi ollut aika erilainen.

Ymmärtääkseni kyseinen varavaltuutettu Jukka Wallin on monessa muusakin asiassa lähellä idiotismia. Perussuomalaisten kannalta ihan hyvä, jos kyseinen venäjämielinen kommaritalonmies erottaa itse itsensä puolueesta ja ”piirihallituksen varajäsenyydestä”.

---

Persujen puoluejohdon yksi jatkuva perusongelma on, ettei se yritä hallinoida julkisuuskuvaa/propagandaa suurten puoleiden tavoin (päinvastoin kuin esim. Ruotsikdemokraatit naapurissa), vaan pidetään ”kansanliikkeen” nimissä katto korkealla ja seinät leveällä kaikkiin suuntiin ymmärtämättä, että se linja karkoittaa aktiivimpaan äänesjätäsegmenttiin(keskiluokka) kuuluvia ihmisiä. Siis jopa sellaisia, jotka voisivat muuten olla asiakysymyksissä enemmän PerSujen linjoilla kuin muiden puoleiden. Itse puolueen puheenjohtaja Soini habituksineen ei ole koskaan täysin ymmärtänyt tätä dilemmmaa, vaikka luulee ymmärtävänsä ja lulee Jusulan kanssa edelleen olevansa jatkossakin Persujen kasvun takuumies. ”Nyt jytkytetään, Jytky! jytky! jytky!”

Alempiin sosiaaliluokkiin kuuluvat protestiäänestäjät ovat epäluotettavia ja ymmärtämättömiä siitä miten hitaasti politiikassa vaikutetaan. Siksi heidän varaan kannatuksen rakentaminen on täysin epärealistista ja turhaa. He kylläkin äänestävät keskiluokkien mukana silloin, jos puolueessa on tarpeeksi taitavia populisteja, mutta heidän varaansa on ihan turha yrittää rakentaa mitään pysyvää.

Persujen pitäisi muuttaa linjaansa siten, että se rokottaa ennen kaikkea Kepua ja Kokoomusta, eikä niinkään kilpailla vasemmistopuolueiden kanssa ”retalejengistä” (c by jatkislegenda scholl). Se taas onnistuu nimenomaan pinnalliseen propagandaan keskittymällä, eli siivoamalla puolueen julkisuukuvasta lähiöhenkeä ja junttimaisuuta pursuavien Slunga-Poutaslon, Putkosen ja Hakkaraisen tapaisia hygieniaongelmia (ei heitä siis kuulu erottaa, vain siirtää avainasemista tai julkisuudesta kokonaan pois). Tiukkaakin tiukempi maahanmuuttokritiikki ei ole vastoin yleistä luuloa mikään ongelma keskiluokkaisille äänestäjille (ei varsinkaan nykyisessä ilmapiirissä), vaan ongelmana ovat nimenomaan epäedustavat ja epäpätevän oloiset poliitikot, jolloin esim. nimitetään kouluttamaton Lindström tuplaministerin virkaan. Soini esim. pölhöpopulistina laski, että ”duunarin” nimeäminen työministerin virkaan on Persuille muka joku kannatuksen tae.

Politiikassa tärkeintä on kyllä se miltä asiat näyttävät, mutta lähinnä vain varmimmin äänestävälle väestönosalle (keskiluokka). Vasta tämän jälkeen seuraa valta, mitä voi sitten käyttää niihin haluamiinsa ideologisesti oleellisiin tarkoituksiin. Edes nykyisessä siirtolaistulvassa ei riitä, että vain vastustaa kehitysmaiden massamaahanmuuttoa, vaan se pitää tehdä siistissä paketissa ja määrätietoisesti.


PerSujen kannattaisi ottaa USA:n rebublikaaneista tai tarkemmin Donald Trumpista hieman mallia miten haalitaan yhtä aikaa varakkaiden, keskiluokan sekä ns. white trashin ääniä edustavuuteen ja laskelmoituun täsmäpopulismiin keskittymällä. Puolueen julkisuuskuvan pitää tarjota sopiva sekoitus kapinallista anti-establishmenttia, valtion väkivaltamonopolin turvaa ja yksityistä menestyjää. Ei toki sellaisenaan uppoa Suomen ja Euroopan sosialistiseen kansaan, mutta kuitenkin samat periaatteet julkisuuskuvassa toimivat.

Itsestäänselvyytenä Persujen pitäisi löytää Soinin tilalle joku edustava ja ideologisesti luotettavampi johtohahmo, jota kiiinnostaa muukin kuin oma asemansa ja maineensa . En vain tiedä kuka hän olisi. Ideologisesti paras ehdokas, Jussi Halla-aho, ei täytä kuin osan kriteetereistä, eikä hän ole kiinnostunut johtajuudesta. Muuten jämäkkä Jussi Niinistö on liiaksi Soinia kaikessa myötäilevä ja pelkään puolustuspolitiikkaan keskittyvä hahmo. jonka unelmavirka lienee jo täytetty. Yleismies Sampo Terho taas liian vähän populisti ja persujen kenttäenemmistölle kenties liian porvarillisen oloinen.


Toivottavasti joka tapauksessa kentältä nousee mustia hevosia. Esim. Cambridgen yliopistosta tohtoriksi väitellyt ja liiketaloustieteeseen erikoistunut Sakari Puisto voisi olla mielenkiintoinen nimi, jos vain esiintymistaitoa riittää. Oleellista Perussuomalaisten tulevaisuudelle on, että seuraavassa puoluekokouksessa Soinille ilmestyy vakavasti otettavia haastajia, eikä mitään peräkylien elämänkoululaisia.

Persujen syytä ei suinkaan ole turvapaikanhakijoiden tulva, mutta se, että PS ei edes yrittänyt priorisoida sisäministerin salkkua itselleen menee Timo Soinin mukavuudenhalun piikkiin ja on hyvin kallis virhe Suomelle ja PS-puolueelle. Sisäministeriötä ei siis mitenkään tyrkytetty Persuille, vaan itse asiassa Kokoomus nimenomaan halusi viran, mutta jos Soini olisi ottanut Sipilän jälkeen VM-salkun,, niin silloin Stubb olisi ensin ottanut UM:n ja Kepu silti nykyiset salkut. Toisena salkkuna PS olisi silloin voinut valita sisäministerin, jolloin ehkä myös Jussi Niinistö olisi jäänyt ilman unelmavirkaansa.

Eli lyhyesti Persujen suurimmat mokat hallituksessa olivat etukäteen muille paljastetut ja lukkoon lyödyt ministerivalinnat. Soinin UM ja Niinistön PM ovat kyllä sinänsä toimivia valintoja, mutta eivät juuri palvele PS-puolueen agendaa nykyisessä mamuinvaasiossa. Myöskin kouluttamattoman Lindstörmin nimeäminen tuplaministerin virkaan oli erikoinen päähänpisto Soinilta, kun PS:n eduskuntaryhmästä sekä sen ulkopuolelta olisi löytynyt esim. juristeja ja muita akateemisia siihen virkaan.
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Edustaja Huhtasaaressa ei ole muutenkaan mielestäni muuta ongelmaa kuin hieman republikaanihenkinen uskonnollisuus(höperöt kreatonismispekulaatiot), muuten kyseessä on hyvä edustaja ja nykyaikana Suomi tarvitseekin myös Huhtasaaria eri muodoissaan.

Päin vastoin, Suomi ei tarvitse Huhtasaaren kaltaisia edustajia, jotka ei osaa keskustella (lueppa huvikseen Huhtasaaren omia kommentteja hänen uusi suomi puheenvuorossa), katsovat asioita kapea-aleisesti eikä ymmärrä aineetonta
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Tämähän on taivaanlahja PS:n puoluejohdolle, nyt saatiin loistava tekosyy kenkiä näyttävästi yksi "hirvisaarelainen" idiootti pois puolueesta ja kovaan ääneen korostaa miten PS ei hyväksy moista käytöstä. Ko. varavaltuutettu on muutenkin enemmän Muutos-jengiä joka on puolueelle pelkkä rasite.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
. Nythän joku poliisi antoi lausunnon että tämä naisten seksuaalinen häirintä ja ahdistelu on ihan uusi ja ennennäkemätön juttu Suomessa.
Piti ihan kaivaa tuo haastattelu. Tämä oli siis se ongelmallinen lause "We have never before had this kind of sexual harrassment happening at New Year’s Eve.”
Unprecedented sex harassment in Helsinki at New Year, Finnish police report - Telegraph

Tuo on aika lyhyt lyhennelmä ja siksi jättää hieman tulkinnallisuutta mihin milläkin sanalla viitataan.
Itse huomion sanat "this kind". Hän ei siis sanonut "any kind', kuten tuota on (tahallaan?) haluttu väärin tulkita.

Löysin linkin haastatteluun googlettamalla tuon blogin kautta ja vaikka se monilta osin on propaganda-paskaa, niin mielestäni tuo lausunnon tulkinta on oikea siitä mitä poliisi tarkoitti.
Totuudenvastainen katupartio ja Helsingin rehellinen poliisipäällikkö | Tuulta lakeuksilla

Bonustehtävänä voidaan miettiä että onko väärinymmärryksen takana aito pahastuminen vai poliittinen peli eli ohjata huomio pois mahdollisten tekijöiden taustasta.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Mitäs muuten palstan perussuomalaiset tuumavat näistä uusista puoluevirityksistä? Muutamakin uusi yrittäjä voi olla pian saman n. kymmenen prosentin kannatuskakun perässä, mikä voi hajottaa "kansallismielisiä" voimia entisestään. Jännää, että tämä ryhmittymä asemoi itsensä poliittisesti samoille seuduille esim. Unkarin äärioikeiston kanssa. Sehän on tunnetusti Nato-vastaista ja venäläismielistä.
En ole persu, mutta kommentoin silti.

Suhtaudun aikamoisella varauksella tähän. Jos mahdollisen puolueen johtohahmoja ovat Olli Immonen, James Hirvisaari, Teemu Lahtinen ja Junes Lokka, niin ei kiinnosta yhtään. Jos Halla-ahon kaltaiset fiksut mamukriitikot muodostavat puolueen ytimen, sieltä voi tulla varteenotettavia ajatuksia.

Kävi miten kävi, en tuota puoluetta äänestäisi, koska minulle tärkeintä on kokonaiskuva, ei maahanmuuttopolitiikka.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Vaikea kuvitella että JHA lähtisi moisen kummeli-jengin kimppaan, pelkkiä ongelmia tiedossa ja rasisti-leimaa hakattaisiin kahta kauheammin.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Vaikea kuvitella että JHA lähtisi moisen kummeli-jengin kimppaan, pelkkiä ongelmia tiedossa ja rasisti-leimaa hakattaisiin kahta kauheammin.
Ei kai Halla-ahoa rasistileima haittaa? Tuo porukka on kuitenkin niin vähäpäistä, ettei Halla-aho fiksuna miehenä siihen kimppaan lähde. Hän ymmärtää, ettei tuolla ryhmällä ole minkäänlaista poliittista tulevaisuutta. Tämän päivän Turun Sanomien mukaan lauantain kokoukseen oli järjestäjien ilmoituksen mukaan kutsuttu 150 ihmistä, joista 30 oli tullut paikalle.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mikä muuten tuossa Laura Huhtasaaren kannanotossa on mielestäsi tarkelleen ottaen pielessä tai ongelmallista? Jos katupartiot eivät sorru laittomuuksiin, niin ne ovat laillista kansalaisaktivismia, piti niistä tai ei.

Minulta ei kysytty, mutta onhan tuo poliitikkovertaus pikkuisen ontuva, kuten tietänet hyvin itsekin. Samalla lailla erikoinen kommentti tuo "Miksi pelätä katupartioita, jos niiden tarkoitus on turvata katuja?". Jos katuja "turvaamassa" on henkilöitä joiden taustalta löytyy virkamiesten vastustamista ja ulkomaisiin kohdistuvia pahoinpitelyä, niin saattaahan siinä syntyä epäilyä siitä millaisilla keinoilla tätä "turvaa" oikeastaan ollaan luomassa. Vaikka katupartiot sinänsä ovat täysin laillisia, ovat Huhtasaaren lausunnot aiheesta aika lapsellisia. Huhtasaari on muutenkin mielestäni aika lapsellinen, mutta ulkonäkönsä takia lottovoitto Persuille.
 
Viimeksi muokattu:

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Mikä muuten tuossa Laura Huhtasaaren kannanotossa on mielestäsi tarkelleen ottaen pielessä tai ongelmallista? Jos katupartiot eivät sorru laittomuuksiin, niin ne ovat laillista kansalaisaktivismia, piti niistä tai ei.

Siinä on pielessä se että mielestäni poliitikkojen saamat tuomiot talouskupruista ja känniajeluista eivät ole rinnasteisia näiden katupartioiden eli hakkauspartioiden aktiivien saamiin kakkuihin pahoinpitelyistä ja virkamiehen vastustamisesta. Ovatko sinusta?

Huhtasaari saattaa olla ihan fiksukin, mutta tähän asti huonot sanavalinnat ja omituisesti muotoillut ajatukset ovat jääneet päällimmäisenä mieleen.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Huhtasaari on muutenkin mielestäni aika lapsellinen, mutta ulkonäkönsä takia lottovoitto Persuille.
Minusta Huhtasaari ei ole minkäänlainen lottovoitto Perussuomalaisille. Huhtasaari on lyhyen edustajauransa aikana muodostunut hyväksi lyömäaseeksi persuja vastaan eli aika kaukana lottovoitosta ollaan.

Huhtasaari aloitti hyvin pian vaalien jälkeen järjestetyssä TV-väittelyssä, sen jälkeen Huhtasaari on vain kulkenut kohusta kohuun.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Minusta Huhtasaari ei ole minkäänlainen lottovoitto Perussuomalaisille.

On hän sikäli, että nuori pillu myy# ja Perussuomalaiset on ollut pitkään ja korostetusti änkyrä - äijien puolue. Tietysti tuossa on ollut myös vähän Maria Guzenina - ilmiötä eli on eduksi ennen vaaleja ja haitaksi niiden jälkeen ja jos noiden "turvapartioiden" kanssa tosiaan tapahtuisi jotakin, saattaisi niiden julkinen puolustelu tosiaan jo räjähtää rumastikin silmille. Mutta tähän asti väittäisin kuitenkin olleen enemmän hyödyksi kuin haitaksi puolueelle ja nimenomaan siis ulkoisten avujen ansiosta.

# = edit. ja korostettakoon että sama on tietysti tilanne kaikkien puolueiden osalta, nuoria naisia on haalittu mukaan, Perussuomalaiset ei ole tässä asiassa sen parempi tai huonompi kuin muutkaan.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Minusta Huhtasaari ei ole minkäänlainen lottovoitto Perussuomalaisille. Huhtasaari on lyhyen edustajauransa aikana muodostunut hyväksi lyömäaseeksi persuja vastaan eli aika kaukana lottovoitosta ollaan.
Huhtasaari edustaa kyllä aika kattavasti niitä ennakkoluuloja joiden vuoksi moni PS:n äänestämistä harkinnut on kuitenkin äänestänyt muita. Höpinät jumalista ja vankien siirtämisestä Viroon ovat juuri sellaista höttöä joka karkoittaa äänestäjiä. Huhtasaaren kannattajat taas ovat varmaan 99%:sti sellaisia jotka muutenkin äänestäisivät Perussuomalaisia. Eli kyllä hän on puolueelle enemmänkin miinusmerkkinen tekijä.
Moni puhuu että PS:n kannatus putoaa jos tuo Suomidemokraatit tai muu vastaavan niminen puolue syntyy. Itse en olisi ollenkaan varma. Potentiaalinen äänestäjäkunta joille PS ei olisi ihan mahdoton vaihtoehto kuitenkin kasvaisi.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Eli kyllä hän on puolueelle enemmänkin miinusmerkkinen tekijä...

Tästä olen minäkin samaa mieltä, hyvin myös perusteltu sinulta ja @Barnes :lta. Huhtasaari on profiloitunut oudoksi tyypiksi ja vaikka häneltä tulevaisuudessa tulisi hyviäkin avauksia, niin vahinko lienee jo tapahtunut.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Huuhaasaaren älyttömyydet tiedetään, mutta taitaa kuitenkin olla hyvä asia, että Huuhaasaari työskentelee kansanedustajana. Eduskunta on tuollaiselle hörhölle parempi paikka kuin alakoulu.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Toisessa ketjussa puhutaan "salailusta", mutta on tämäkin outoa että Oinonen kirjoittaa mamun tekemästä raiskauksesta mutta ei ilmoita tästä poliisille. Toivottavasti Oinonen tarjoaa virkavallalle kaiken mahdollisen avun.

Kansanedustaja kirjoitti 15-vuotiaan raiskauksesta - poliisi selvittää todenperäisyyden

EDIT: Jaahas... lisätietoja: Kansanedustaja Pentti Oinonen tuohtui poliisin aikomuksesta selvittää raiskausväitteet – ”Olen ihan oikeassa!” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Eli ikä ja ajankohta mennyt väärin, mutta tästä huolimatta Oinonen on tuohtunut siitä, että hänen kirjoituksensa todenperäisyys on kyseenalaistettu.

– Poliisi uhkasi viedä minut kuulusteluun tänä päivänä, mutta minä en vapaaehtoisesti lähde, koska minä olen ihan oikeassa tässä asiassa! Oinonen sanoo painokkaasti.

Disclaimer: yksikin raiskaus on liikaa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös