Perussuomalaiset

  • 5 375 899
  • 43 376

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
...vuoden 2011 eduskuntavaaleissa valitusta eduskunnasta ainoastaan Perussuomalaiset antoivat rasismin vastaisen julkilausuman johon muut eduskuntapuolueet eivät suostuneet yhtymään.

Olisikohan johtunut siitä, että persujen tuolloinen julkilausuma oli lähinnä jonkinlaista änkyrä- & vittuilupisteiden keräystä.

IMO esimerkiksi meikäläisen mielestä julkilausuma oli lähinnä rasismia vähättelevä, sillä rasistisia tekoja toistuvasti rinnastettiin esim. motiivittomiin tekoihin, ns. positiiviseen syrjintään ym. sekä ilmeisesti täysin yleisellä tasolla "enemmistön kohtaamiin vääryyksiin". Samalla tämmöisille julistuksille täysin poikkeuksellisesti poliittiset toimijat rinnastetaan tasaveroisina etnisiin vähemmistöihin ym. vastaaviin ryhmiin.

Jopa siitä itketään, kun uutisointi koetaan epäsymmetriseksi. Voi pyhä uhriutuminen. Lausuma on poliittinen paperi, jolla voidaan perustella mm. rasistisen motiivin tuoman tuomioiden kovennusperusteen poistaminen rikoslaista. Samalla muita puolueita kutsutaan allekirjoittamaan se.

Naurettavaahan jutusta tekee se, että Halla-aho itse, joka siis on ko. julistuksen takana, on yleistävän demonisoinnin ylipappi scriptoineen eivätkä paskasuomalaiset ole noudattaneet itsekään näitä periaatteitaan edes saatana vaaliohjelmissaan. Uskomaton riman alitus.

Hesarin jutusta:

Oikeusoppineiden mukaan perussuomalaisen eduskuntaryhmän julkilausuma syrjintää, rasismia ja väkivaltaa vastaan on perustuslain vastainen. Se on myös ristiriidassa Suomen solmimien kansainvälisten ihmisoikeussopimusten kanssa.

Helsingin yliopiston yleisen oikeustieteen professori Kaarlo Tuori pitää julkilausumaa "erittäin ongelmallisena".
Helsingin yliopiston valtiosääntöoikeuden professorin Tuomas Ojasen mukaan julkilausuma on "kamala", eikä muiden eduskuntaryhmien pitäisi sitoutua siihen, kuten perussuomalaiset toivovat.
"Se pitää päinvastoin tuomita", Ojanen sanoo.
Valtiosääntöoikeuden professori Veli-Pekka Viljanen Turun yliopistosta sanoo, että julkilausuman toteutuminen johtaisi tasa-arvon heikkenemiseen olennaisesti.

...Tuorin mukaan perustuslakivaliokunta on usein todennut, että positiivinen syrjintä on perustuslain mukaista.
"Esimerkiksi koko vammaislainsäädäntö on positiivista erityiskohtelua", Tuori sanoo. Veli-Pekka Viljasen mukaan myös sotaveteraanien erilaiset edut ovat hyvä esimerkki positiivisesta syrjinnästä.


Millainen vitun pelle pystyykin kääntämään tälläisen humaanin ja yksinkertaisen rasismin tuomitsevan eleen tämmöiseksi surulliseksi autistiseksi politiikan teoksi?

"Samalla kutsumme muut eduskuntaryhmät liittymään ja sitoutumaan tähän julistukseen sekä rankaisemaan niitä jäseniään, jotka sanoin tai teoin loukkaavat tässä julistuksessa esitettyjä periaatteita."
 
Viimeksi muokattu:

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Julistuksessahan tuomittiinkin vammaislainsäädäntö ja sotaveteraanien etuudet. Todella kamala julistus. Huh huh.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Julistuksessahan tuomittiinkin vammaislainsäädäntö ja sotaveteraanien etuudet. Todella kamala julistus. Huh huh.

Nimimerkki floikkarin itkupotkuraivareista tulee juurikin mieleen reaktiot siihen PerSujen rasisminvastaiseen julkilausumaan. Samalla muistui mieleen se Halla-ahon mainio bloggaus, missä hän käsitteli tuota julkilausuman vastaanottoa. Viihdyttävää kamaa, ja kuuluu minusta juurikin tähän ketjuun, koska se rasisminvastainen lausuma on Perussuomalaisten eduskuntaryhmän kanta, eikä siis pelkästään Halliksen näkemys.

Katsaus julkilausuman kirvoittamiin kommentteihin
Koska julkilausumaa on sittemmin luonnehdittu lähes demonisen kieroksi, laskelmoiduksi ja taiten laadituksi, lausuttakoon muutama sana sen syntyhistoriasta. Raapustin luonnoksen eduskunnan täysistunnossa esityslistan kääntöpuolelle tylsällä lyijykynällä kahden puheenvuoron aikana eli alle kymmenessä minuutissa. Vierustoverini Jussi Niinistö ja Juho Eerola lukivat tekstin läpi ja tekivät joitakin ehdotuksia. Tämän jälkeen annoin luonnoksen vielä Timo Soinille.

Toin tekstin eduskuntaryhmän kokoukseen ja luin sen ääneen, minkä jälkeen siihen ehdotettiin ja tehtiin vielä joitakin modifikaatioita. Koska ryhmä halusi julkaista tekstin välittömästi, kävin kokouksen aikana työhuoneessani naputtelemassa julkilausuman puhtaaksi ja ottamassa siitä kopiot. Loppu on sitten mediahistoriaa.

jatkuu linkissä


Noin yleisestikin politiikassa toistuvissa irtisanoutumisvaatimuksissa on vahvasti sellaista "oletko lakannut jo hakkaamasta vaimoasi?" -henkeä. Ne ovat puoluepolitiikan kontekstissa lähinnä leimaamistarkoituksessa tehtävää mediapolitikointia. Ei pitäisi edes olla tarvetta irtisanoutua sellaisesta mitä ei ole ajanutkaan, mutta jos sen tekee silti, niin kyllä yksi kerta pitää riittää.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Politiikkahan (erityisesti hallituksessa toimivien politiikka) on konsensuksen etsimistä muiden hallituspuolueiden kanssa. Perussuomalaisten kynnyskysymykset, eli euro- ja maahanmuuttokriittisyys ovat olleet hyvin yleiseurooppalaisia, joista suurimmalta osin ollaan eri mieltä Persujen kanssa. Siinä on vaikeaa yhden suomalaisen puolueen lähteä taistelemaan tuulimyllyjä vastaan. Perussuomalaiset ovat juuri siinä pisteessä, että he eivät voi enää jäädä oppositioon oltuaan siellä aikaisemmat neljä vuotta, mutta puolue ei myöskään ole tarpeeksi suuri, tai samaa mieltä heidän tärkeimmistä kysymyksistään muiden suomalaisten puolueiden kanssa, jotta voisivat oikeasti yksin vaikuttaa asioihin.Näiden seikkojen takia ymmärrän Soinin kommentit ja "takinkäännön" Kreikan ongelmassa, sillä mitään oikeaa vaikuttamismahdollisuutta siihen ei heillä koskaan ole ollut, eikä koskaan tule olemaan. Perussuomalaiset ja Soini ampuivat omaan jalkaansa oppositioaikaina liian kärkkäillä kommenteilla esim. Kreikkaan liittyen. Tästä johtuen en myöskään ihmettele Haglundin tai muiden vahingoniloa tästä, koska sen verran kovaa ääntä Soini piti viime vaalikaudella Kreikan tilanteesta.

Hyvää pohdintaa yllä.

PerSujen lammastelu hallituksessa oli enemmänkin odotettua, koska näissä euro- ja mamuasioissa ovat yksin muita vastaan. Joko saavat jotain pientä (ehdotuksen Kreikan euroerosta, kehitysapuleikkaukset, mahdolliset tiukentamiset perheenyhdistämisiin yms.) sälää läpi, mutta siunaavat hallituksen eurofantsun. Toinen vaihtoehto on esittää suoraselkäistä oppositiossa, eikä saada edes mitään pientä läpi ja kuunnella vittuilua vastuunpakoilusta.

Maahanmuuttokriittisyys ja euroskeptisyys ei voi merkittävästi edetä hallituksessa, jos niiden takana ei ole hallitusenemmistö ja pääministeripuolue. Siihen vähäänkin vaikuttamiseen olisi ollut PerSujen tärkeää ottaa sisäministeriö, mutta siinä PS antautui tavallaan jo etukäteen. Soinin ja Niinistön mielihalut (eli valitsevat ensimmäisenä ulko- ja puolustusministeriön) olivat jo etukäteen kaikkien tiedossa ja Kokoomukselle jäi helppo pala laittaa Orpo sisäministeriksi kukkahattuilemaan (mamutulvan taakanjakoon kiltisti osallistumalla).

Asiassa ei ole siinä mielessä mitään dramaattista, koska Soini ja Niinistö ovat ministerihommassaan varmaan ihan hyviä ja omasta mielestään jopa jonkinlaisessa kutsumustehtävissä. Kuitenkaan PS-puolueen agendojen kautta nuo salkut eivät ole niin merkityksellisiä, koska ulkopolitiikka on joka tapauksessa kaikilla suurilla puolueilla samankaltaista ja konsensushakuista. (Tai no, jalkaväkimiinat olisi Niinistö & PS halunnut takaisin, mutta Kokoomus ja Keskusta näyttivät siinäkin minkä sortin isänmaallisia ovat, vaikka ei ollut punavihreitä takiaisina).

Olen muuten melko varma, että ulkoministeriön ja puolustusministeriön (Soinin ja Niinistön mielihalut) olisi PS voinut saada 1-2 prosenttia alemmallakin kannatuksella ja hallituksen selkeänä kolmospuolueena. Siinä mielessä persujen jatkojytky jäi jo telineissä tuhnuksi. Toki puhemiespaikka on imagomielessä PS-puolueelle jonkinlainen voitto ja muutkin ministeriöt tyhjää parempia.

Jatkossa PerSujen ei välttämättä kannata mennä hallitukseen, jos ei ole saatavissa pääministerin tai/ja sisäministerin salkkua. Ensimmäinen vaatii huimaa kannatuslisää ja toinen puolueenjohtajalta toisenlaista asioiden priorisoimista. Molemmat sinänsä realistisia tavoitteita, mutta puoluejohdon fokus pitää olla kaikissa seuraavissa eduskuntavaaleissa noissa salkuissa.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Mielenkiintoinen julistus. Kaikkea paskaa Soinikin on puolueensa nimissä esittänyt ilmeisesti halla-aholaisia miellyttääkseen. Tai sitten hän on itsekin ollut täysillä julistuksen takana.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mielenkiintoinen julistus. Kaikkea paskaa Soinikin on puolueensa nimissä esittänyt ilmeisesti halla-aholaisia miellyttääkseen. Tai sitten hän on itsekin ollut täysillä julistuksen takana.
Olet rasisti ja natsi.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Kuten Halla-aho blogissa toteaa niin se, että perustuslain 6 §:n muotoilu ei estä positiivista syrjintää, ei tarkoita, että perustuslaki edellyttäisi positiivista syrjintää ja että perussuomalaisten julkilausuma olisi näin ollen ristiriidassa perustuslain kanssa.

Tässä uudelleen linkki julkilausumaan:

Katsomme yksiselitteisesti, että julkisen vallan on kohdeltava jokaista ihmistä yksilönä, ei etnisen, kulttuurisen tai muun vastaavan ryhmän edustajana. Ketään ei pidä missään tilanteessa rangaista tai palkita taustansa vuoksi".

Kun puhutaan paljon kansainvälisistä sopimuksista niin Suomi on sitounut YK:n Kaikkinaisen rotusyrjinnän poistamista koskeva kansainväliseen yleissopimukseen jossa todetaan seuraavaa

”Tässä yleissopimuksessa tarkoittaa käsite ”rotusyrjintä” kaikkea rotuun, ihonväriin syntyperään tahi kansalliseen tai etniseen alkuperään perustuvaa erottelua, poissulkemista tai etuoikeutta, jonka tarkoituksena tai seurauksena on ihmisoikeuksien ja perusvapauksien tasapuolisen tunnustamisen, nauttimisen tai harjoittamisen mitätöiminen tai rajoittaminen poliittisella, taloudellisella, sosiaalisella, sivistyksellisellä tai jollakin muulla julkisen elämän alalla.”
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nimimerkki floikkarin itkupotkuraivareista tulee juurikin mieleen reaktiot siihen PerSujen rasisminvastaiseen julkilausumaan. Samalla muistui mieleen se Halla-ahon mainio bloggaus, missä hän käsitteli tuota julkilausuman vastaanottoa. Viihdyttävää kamaa, ja kuuluu minusta juurikin tähän ketjuun, koska se rasisminvastainen lausuma on Perussuomalaisten eduskuntaryhmän kanta, eikä siis pelkästään Halliksen näkemys.

Ohoi, sieltähän ratsastaa ritari jälleen kerran puollustamaan valehtelevaa mestariaan. Esittämääni kritiikkiin sulla ei toki ollut mitään sanottavaa. Esimerkiksi sun kärkipointilla, eli sillä paljonko aikaa arvon rotutohtori on omien sanojensa mukaan ko. lappuun laittanut, ei ollut mitään tekemistä mun kirjoituksen kanssa, mutta väliäkö sillä, kun vähän mainitsee jotain "itkupotkuraivareista". "Oletko jo lakannut hakkaamasta vaimoasi?" Ihme kun et saatana siteerannut jotain Matti Nykäsen juttua vielä perään.

Toivottavasti paha olo tuli ulos.

PS. Halla-aho on rassissti.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ohoi, sieltähän ratsastaa ritari jälleen kerran puollustamaan valehtelevaa mestariaan. Esittämääni kritiikkiin sulla ei toki ollut mitään sanottavaa. Esimerkiksi sun kärkipointilla, eli sillä paljonko aikaa arvon rotutohtori on omien sanojensa mukaan ko. lappuun laittanut, ei ollut mitään tekemistä mun kirjoituksen kanssa, mutta väliäkö sillä, kun vähän mainitsee jotain "itkupotkuraivareista". "Oletko jo lakannut hakkaamasta vaimoasi?" Ihme kun et saatana siteerannut jotain Matti Nykäsen juttua vielä perään.

Toivottavasti paha olo tuli ulos.

PS. Halla-aho on rassissti.
Eihän sinullakaan ollut mitään sanottavaa julistuksen sisältöön. Lainasit vain jotain oppinutta, jolla oli vielä sinuakin huonompi lukemisen ymmärtäminen. Tämän jälkeen demonisoit lausuman kirjoittajaa, ja lausuman kirjoittajan taustan perusteella totesit lausuman olevan autistinen politiikan väline. Eli missä se sinun kritiikki nyt oli?
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Toivottavasti paha olo tuli ulos.
.

Kiitos, mutta voin ihan hyvin. Eiköhän ole kaikille selvää, että sulla on sen sijaan lukuvaikeuksien lisäksi kroonisesti paha olo Halla-ahosta, persuista ja näköjään vähän kaikesta muustakin. Onneksi Jatkoaika voi auttaa, niin pääset purkamaan patoutumiasi.

Hyvää loppukesää!
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eihän sinullakaan ollut mitään sanottavaa julistuksen sisältöön. Lainasit vain jotain oppinutta, jolla oli vielä sinuakin huonompi lukemisen ymmärtäminen. Tämän jälkeen demonisoit lausuman kirjoittajaa, ja lausuman kirjoittajan taustan perusteella totesit lausuman olevan autistinen politiikan väline. Eli missä se sinun kritiikki nyt oli?

No varmaankin esim. näissa kolmessa kappaleessa, joissa heti kärkeen esitin mielipiteitäni tekstistä ennenkuin lainailin yhtään mitään.

floikkari kirjoitti:
IMO esimerkiksi meikäläisen mielestä julkilausuma oli lähinnä rasismia vähättelevä, sillä rasistisia tekoja toistuvasti rinnastettiin esim. motiivittomiin tekoihin, ns. positiiviseen syrjintään ym. sekä ilmeisesti täysin yleisellä tasolla "enemmistön kohtaamiin vääryyksiin". Samalla tämmöisille julistuksille täysin poikkeuksellisesti poliittiset toimijat rinnastetaan tasaveroisina etnisiin vähemmistöihin ym. vastaaviin ryhmiin.

Jopa siitä itketään, kun uutisointi koetaan epäsymmetriseksi. Voi pyhä uhriutuminen. Lausuma on poliittinen paperi, jolla voidaan perustella mm. rasistisen motiivin tuoman tuomioiden kovennusperusteen poistaminen rikoslaista. Samalla muita puolueita kutsutaan allekirjoittamaan se.

Naurettavaahan jutusta tekee se, että Halla-aho itse, joka siis on ko. julistuksen takana, on yleistävän demonisoinnin ylipappi scriptoineen eivätkä paskasuomalaiset ole noudattaneet itsekään näitä periaatteitaan edes saatana vaaliohjelmissaan. Uskomaton riman alitus.

Oletko sokea? OLETKO? Ja jos sulla olisi lukutaidon lisäksi edes tilkkanen kykyä ymmärtää lukemaasi, niin oisit varmaan hoksannut, että lainasin ko. uutista - en omiakseni sieltä itselleni mielipiteitä - vaan tavallaan taustoittamaan lisää seuraavassa lauseessani esittämääni kritiikkiä sitä tapaa kohtaan, jolla julkilausuma oli olevinaan rasismin vastainen, mutta johon olikin sidottu epärehellisesti kytkykauppana tälläisiä rasismiin liittymättömiä hyvin kiistanalaisia poliittisia vaatimuksia (oli niistä mitä mieltä tahansa) ja sitten usutettiin muita puolueita sitä allekirjoittamaan.

floikkari kirjoitti:
Millainen vitun pelle pystyykin kääntämään tälläisen humaanin ja yksinkertaisen rasismin tuomitsevan eleen tämmöiseksi surulliseksi autistiseksi politiikan teoksi?

Mutta eihän sulla ollut. Siis sitä kykyä ymmärtää lukemaasi.

Kiitos, mutta voin ihan hyvin. Eiköhän ole kaikille selvää, että sulla on sen sijaan lukuvaikeuksien lisäksi kroonisesti paha olo Halla-ahosta, persuista ja näköjään vähän kaikesta muustakin. Onneksi Jatkoaika voi auttaa, niin pääset purkamaan patoutumiasi.

Hyvää loppukesää!

Sama mitätön oksennus sen kuin jatkuu vain. Vahingossakaan mitään keskusteluun viittaavaa joukossa. Koville näyttää ottavan tämmöinen kun joku on väärää mieltä. Paskaa loppuelämää.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Oletko sokea? OLETKO? Ja jos sulla olisi lukutaidon lisäksi edes tilkkanen kykyä ymmärtää lukemaasi, niin oisit varmaan hoksannut, että lainasin ko. uutista - en omiakseni sieltä itselleni mielipiteitä - vaan tavallaan taustoittamaan lisää seuraavassa lauseessani esittämääni kritiikkiä sitä tapaa kohtaan, jolla julkilausuma oli olevinaan rasismin vastainen, mutta johon olikin sidottu epärehellisesti kytkykauppana tälläisiä rasismiin liittymättömiä hyvin kiistanalaisia poliittisia vaatimuksia (oli niistä mitä mieltä tahansa) ja sitten usutettiin muita puolueita sitä allekirjoittamaan.
Kyllä minä osaan lukea. Ainoa sisällöllinen kritiikkihän tuossa ulostuksessasi on se, että poliittiset ryhmät sisällytetään lausumaan. Muutenhan siinä on kolme kappaletta teinin rageilua jostain ihan muusta kuin lausuman sisällöstä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
No kovin on valikoiva lukutaito. Mutta positiivista sentään, että uudella yrittämällä huomasit edes tuon.
Ihmetyttää kyllä miksi sinä hyväksyt poliittisen ryhmän valheeseen perustuvan mustamaalaamisen. Ilmeisesti valehtelun ja mustamaalaamisen yhdistäminen on sinulle jees.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Persujen jäsenet veljeilevät uusnatsien kanssa, puhuvat neekeriukoista, vastustavat rappiotaidetta, omaavat äärinationalistisia näkökantoja ja vaativat lehdistönvapauden rajoittamista. Mutta loukkaantuvat värisesti jos joku erehtyy luulemaan että joillain puolueen jäsenillä on äärioikeiston suuntaan sympatioita.
 

Anssi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Persujen jäsenet veljeilevät uusnatsien kanssa, puhuvat neekeriukoista, vastustavat rappiotaidetta, omaavat äärinationalistisia näkökantoja ja vaativat lehdistönvapauden rajoittamista. Mutta loukkaantuvat värisesti jos joku erehtyy luulemaan että joillain puolueen jäsenillä on äärioikeiston suuntaan sympatioita.
Suomessa olevista Somaleista raiskauksesta tuomion saaneiden määrä on suuruusluokka promille.

TSN gallupin kyselyssä persukannattajista 27% tunnusti itsessään paljon tai melko paljon rasistisia piirteitä, 51% allekirjoittaa täysin tai osittain väitteen "joihinkin rotuihin kuuluvat ihmiset eivät kerta kaikkiaan sovi asumaan moderniin yhteiskuntaan". 58% on täysin tai osittain sitä mieltä, että islam on uhka länsimaisille arvoille ja demokratialle. (Lähde: HS-gallup: Enemmistö pitää Suomea rasistisena - HS-gallup - Kotimaa - Helsingin Sanomat )

Noiden mainitsemiesi asioiden lisäksi 2011 vaaleissa 4/39 persujen kansanedustajista oli Suomen Sisun jäseniä. Olli Immonen on Sisun puheenjohtaja nykyään. Sampo Terholta löytyy mm "mielenkiintoisia" rotunäkemyksiä, Hirvisaari, Halla-aho, Immonen, Eerola, Huhtasaari, Lohela, Hakkarainen jne.

Johtopäätökset:
1. Somalit on loisivia raiskaajia.
2. Vihjailu siihen suuntaan, että pesuilla olisi jotain tekemistä rasismin tai äärioikeiston kanssa on hirvittävä vääryys.

Tuollaiseen logiikkaan ei suvakit pysty.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
On se Soinin Timo* mahdottoman hauska jätkä. Tähän kylkeen vielä pieni haaste. Älä naura.


*
LINKKI FACEBOOK.COM JOSSA KOOSTE TIMON TAKINKÄÄNTÖPIIRISTÄ
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Perussuomalaiset on nyt rikkonut kaksi lupaustaan. Kreikkaan ei pitänyt mennä enää senttiäkään lisää rahaa, eikä Suomen pitänyt ottaa enempää maahanmuuttajia. Rahaa Kreikkaan menee entiseen tahtiin, ja Suomi ottaa tänä vuonna enemmän maahanmuuttajia kuin viime vuonna. Luulisi tämän kannatuksessa näkyvän.

Britanniassa Liberaalidemokraatit olivat edellisessä hallituksessa. He saivat vuoden 2010 vaaleissa vielä 57 paikkaa ja pääsivät apupuolueeksi Cameronin hallitukseen. Vaaleissa LibDemit lupasivat muunmuassa, että yliopistomaksuihin ei tule korotuksia. Toisin kuitenkin kävi, maksu kohosi kolmesta tuhannesta punnasta yhdeksään tuhanteen puntaan. Ihmiset muistivat tämän seuraavissa vaaleissa, heidän paikkamäärä romahti 57stä kahdeksaan. Ihmiset eivät enää LibDemareihin luottaneet tuon yhden rikotun lupauksen takia. Mielenkiintoista nähdä onko Suomessa äänestäjillä yhtä hyvä muisti.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Perussuomalaiset on nyt rikkonut kaksi lupaustaan. Kreikkaan ei pitänyt mennä enää senttiäkään lisää rahaa, eikä Suomen pitänyt ottaa enempää maahanmuuttajia. Rahaa Kreikkaan menee entiseen tahtiin, ja Suomi ottaa tänä vuonna enemmän maahanmuuttajia kuin viime vuonna. Luulisi tämän kannatuksessa näkyvän.

Tämän takia Timo Soini pyrkii luomaan "hassutteluillaan" vastakkainasettelua vihervasemmiston kanssa ikään kuin persujen takinkääntö olisi välttämätön paha että tuomionpäivä eli vihervasemmisto ei pääse hirmuhallitsemaan. Lisäksi heitetään kiviä entiseen malliin päin mediaa koska se on demokratian pahin vihollinen. Paitsi MV-lehti ja Perussuomalaiset. Kaikki tämä tuntuu menevän hyvin lävitse ja ehkä se menee vielä jonkin aikaa. Tyhmä ihminen persu on vähän sama kuin kuollut ihminen. Ihmiset murehtii ja kärsii ympärillä mutta kumpikaan ei ymmärrä sitä.

"Two things are infinite: the universe and human stupidity"
- Albert Einstein
 
Viimeksi muokattu:

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Iltalehden toimittaja sylkee raiskausmies Matti Putkosen uhkailujen ja oikaisuvaatimusten päälle:

Iltalehti julkaisi lauantaina artikkelin Olli Immonen ja uusnatsit. Siinä käytiin perusteellisesti läpi yhtymäkohdat, joiden perusteella Immosella vaikuttaisi olevan läheisemmät yhteydet Suomen vastarintaliikkeeseen (SVL) kuin hän on julkisuudessa antanut ymmärtää.

Perussuomalaisten uhriutumisstrategian mukaisesti tästä seurasi, että puolueen työmies Matti Putkonen lähestyi Iltalehden ja MTV:n toimituksia oikaisuvaatimuksella. Vaatimus koski Iltalehden lauantaista artikkelia, jota MTV oli tuoreeltaan siteerannut.

Putkosen lähettämä oikaisuvaatimus oli sikäli erikoinen, ettei siinä pyydetty oikaisemaan mitään. Se olisi ollut vaikeaa, sillä artikkeli ei sisältänyt asiavirheitä.


Koko kirjoitus: Näkökulma: Hei, me uhriudutaan!
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näen sieluni silmin kuinka Timo Soini joka aamu seisoo peilinsä edessä, katsoo itseään silmiin ja kysyy itseltään: "En voi muuta kuin kysyä, kuinka me kehtaamme, ja kyllähän me kehtaamme". Nauraa hörönaurua ja säntää "tekemään politiikkaa".
 

Nätti Masa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Iltalehden toimittaja sylkee raiskausmies Matti Putkosen uhkailujen ja oikaisuvaatimusten päälle:

Iltalehti julkaisi lauantaina artikkelin Olli Immonen ja uusnatsit. Siinä käytiin perusteellisesti läpi yhtymäkohdat, joiden perusteella Immosella vaikuttaisi olevan läheisemmät yhteydet Suomen vastarintaliikkeeseen (SVL) kuin hän on julkisuudessa antanut ymmärtää.

Perussuomalaisten uhriutumisstrategian mukaisesti tästä seurasi, että puolueen työmies Matti Putkonen lähestyi Iltalehden ja MTV:n toimituksia oikaisuvaatimuksella. Vaatimus koski Iltalehden lauantaista artikkelia, jota MTV oli tuoreeltaan siteerannut.

Putkosen lähettämä oikaisuvaatimus oli sikäli erikoinen, ettei siinä pyydetty oikaisemaan mitään. Se olisi ollut vaikeaa, sillä artikkeli ei sisältänyt asiavirheitä.


Koko kirjoitus: Näkökulma: Hei, me uhriudutaan!
Uhriutumiskortti! -> Hävisit!!
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Suomi ottaa tänä vuonna enemmän maahanmuuttajia


Pakolaisia. On kiintiöpakolaisia, jotka valitaan yksitellen monimutkaisessa hallinnollisessa proseduurissa. Nämä ihmiset ovat saaneet jo ennen Suomen hyväksyntää Geneven sopimuksen mukaisen pakolaisstatuksen YK:n pakolaishallinnolta UNHCR:ltä. Sitten on turvapaikanhakijoita, joista jokainen voi saada hakemukseensa joko kielteisen tai myönteisen päätöksen.


Eri asia kuin maahanmuuttaja. Maahanmuuttajista ylivoimainen enemmistö on venäläisiä ja virolaisia. Turvapaikanhakijoita taas ei "oteta" ne tulee. Kriteerit sille, kuka saa jäädä ei ole muuttunu (Geneven pakolaissopparia noudatetaan edelleen).


Pakolaisia Suomi on vastaanottanut vuodesta 1973 lähtien hurjat 42 524... we're doomd!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös