Perussuomalaiset

  • 5 570 301
  • 44 578

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei sitten jaksanut lukea perusteluitani? Protestiehdokas Eerolaa vastaan, jonka linja on ollut omien sanojensa mukaan hallitusmaisempi.

Joo, kyllähän Tynkkynen on selvästi protestiehdokas, koska on eri mieltä Eerolan kanssa.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Tynkkysen perässähän oli lähestulkoon kaikki puolueet, kun hän alkoi poliittisesti aktivoitumaan kirjoituksillaan Puheenvuorossa. Varsinkin Vihreissä oli kova hinku saada hänet riveihinsä. Ja silloinhan Tynkkynen sanoi, että bi-seksuaalisuuden takia hän ei ole kokenut yhtä vahvaa syrjintää ja tuomitsemista, mitä Perussuomalaisten jäsenyys aiheutti.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tässä hyvä esimerkki poliittisen keskustelun mahdottomuudesta niiden perussuomalaisten kanssa, joidenka mielestä kaikki muut ovat meitä vastaan. @Dee Snider lle tai @Runtulin ille on turha selittää mitään järkevää, heidän vastauksensa ovat aina tällaisia. Tämä sama toteutuu suuremmassa mittakaavassa Perussuomalaisessa puoluessa. Puolueen työmies Putkonen toimi viime viikolla, kuten mainitut nimimerkit nyt, Perussuomalainen puolue uhriutui hänen toimestaan.

Tämä ajattelutapa on mennyt läpi hyvin monelle perussuomalaiselle kannattajalle. Väitän, että valtaosa puolueen kannattajista tuomitsee Immosen kirjoituksen, eikä allekirjoita hänen flirttailuaan rasismin ja natsien kanssa. Mutta kun hyökkäys tulee puolueen ulkopuolelta, kannattajat puolustavat Immosta. Tämä on vähän sama mitä tapahtuu, jos joku ulkopuolinen tulee haukkumaan Ässien joukkueen rakentamista. Ässäfanit ovat saattaneet haukkua Toivolaa koko kesän, mutta kääntyvät välittömästi ulkopuolista vastaan yhtenä rintamana, Ässille ei vittuile muut kun me!

Olen lueskellut jonkin verran maahanmuuttokriitikoiden facesivuja ja siellä Juha Eerolaa on syytetty aika paljon Soinin perseen nuolemisesta. Hän on saanut kritiikkiä siitä, ettei ole puolustanut tarpeeksi kiivaasti Immosta vaan on siirtynyt lähemmäs Soinin linjaa. Olen ollut siinä käsityksessä, että Eerola on ollut tähän asti varsin suosittu maahanmuuttajakriitikoiden parissa ja ollut heidän valintansa puheenjohtajistoon. Ja näihän hän antoi ymmärtää itsekin Iltalehden haastattelussa. Eli mikäli Eerola olisi seissyt Immosen rinnalla, hän olisi nyt varapuheenjohtaja.

Tynkkynen on ollut tähän asti BB-julkkis, katsotaan miten hän pärjää politiikan maailmassa.

edit: Nyt Tynkkynen on itsekin sitä mieltä, että hänen valintansa johtuu jäsenistön tyytymättömyydestä puolueen linjaan.

Kenttä näpäytti puolueen johtoa – Tynkkynen arvostelee perussuomalaisten linjaa | Yle Uutiset | yle.fi
 
Viimeksi muokattu:

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sopiiko otsikosta:

Kenttäväki tenttaa perussuomalaisten puoluejohtoa – iso osa kysymyksistä valittu ennakolta

uhriutua?
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niinistön Ahvenanmaa-lausunto oli hyvä, ja noinhan sen asian pitääkin mennä. Miksi Niinistön, tai muidenkaan mannersuomalaisten tulisi kantaa huolta ahvenanmaalaisten turvallisuudesta, kun ei heitä itseäkään se juuri kiinnosta. Ahvenanmaa on ennen kaikkea strategisesti tärkeä alue Suomelle, ja se on fakta.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Välillä täytyy aina Facebookissakin tarkistaa, että lukeeko jonkun äärimmäisen maahanmuuttokriitikon vai äärisuvaitsevaisen juttuja. Sen verran kovaa tuntuu molempien osapuolten Soini-viha olevan. Samoin tämä vasemmistosuvaitsevaisten yht'aikainen natsi ja juutalaisviha on varsin huvittavaa. Esimerkkinä vaikka nyt nuo Tuomiojan jutut. Hurskastellaan äärioikeistofasismilla ja siinä sivussa leimataan juutalaisia natseiksi.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Maahanmuuttokriittinen Eerola vaihtui maahanmuuttokriittiseen Tynkkyseen, kertooko tämä jostain?

Huonoista ehdokkaista. Strippaava ponnaripölvästi vaihtui homppeliin BB-pölvästiin. Kyllä mahtaa Soinia pelottaa valtaistuimensa puolesta. Not.

Tynkkynen voi kyllä aiheuttaa Soinille enemmän harmaita hiuksia kuin Eerola. Sen verran suulas kaveri tuntuu olevan.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Ihmettelin tuota Turkkilan asuvalintaa kesäsäässä olleeseen mielenosoitukseen mutta nyt olen kuullut huhuja että yritti peitellä sitä että päällä oli kevlar-liivi. Eipä tässä touhussa ole enää mitään järkeä.
 
Ihmettelin tuota Turkkilan asuvalintaa kesäsäässä olleeseen mielenosoitukseen mutta nyt olen kuullut huhuja että yritti peitellä sitä että päällä oli kevlar-liivi. Eipä tässä touhussa ole enää mitään järkeä.
Ai joo, no nyt ymmärrän miksi se käyttäytyi niin omituisesti ja hermostuneesti. Se larppaa jotain rinnakkaistodellisuutta, joka tietysti selittää sen "monikulttuurisuuskriittisyydenkin".
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

Kanerva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Panokset kovenee! Perussuomalaiset meinaavat palkata juristin, mahdollisesti tulee myös rikosilmoituksia ikäväluonteisista vihjailuista. Jalona tarkoituksena perheiden pienimpien suojelu.

Matti Putkonen: Perussuomalaiset aikoo palkata juristin selvittämään natsisyytöksiä – ”Rikosilmoitukset mahdollisia” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Joo, tästähän oli jo puhetta palstalla. Osassa mediaa meni läpi melkoisia natsisyytöksiä televisiota myöten, joten sinällään ihan odotettu reaktio. Saa nyt sitten nähdä kuinka monen kohdalla rikosilmoituksia aikovat tehdä. Jos siellä ilmenee, että joku on toistuvasti tai muuten järjestelmällisesti syyllistynyt mustamaalaamiseen, niin saattavat syytteen nostaakin. Toisaalta jonkun professorin tai muun asiantuntevamman tahon kohdalla puuttumiskynnys saisi tietenkin olla alempi, eli jonkun valtio-oppineen pitää olla agendansa julistamisessa varovaisempi kuin äärivasemmiston rivipoliitikon.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Jos veljeilee natsien kanssa on itse vastuussa väärinkäsityksistä. Jälleen naurettavaa uhriutumista perseiltä ja varmasti kuvittelevat nyt ohjailevansa julkista keskustelua. Sananwapaudensoturit :___)
 

Tuamas

Jäsen
Putkosen toiminta on kuin suoraan "Fasistipuolueen ABC" - oppikirjasta.

Putkonen toki Immosen osalta heittäytyy tahallaan idiootiksi kun kuvittelee, että johtopäätökset perustuisivat vain yhteen valokuvaan.
 

Staffan

Jäsen
Suosikkijoukkue
DIF Hockey
Osassa mediaa meni läpi melkoisia natsisyytöksiä televisiota myöten, joten sinällään ihan odotettu reaktio. Saa nyt sitten nähdä kuinka monen kohdalla rikosilmoituksia aikovat tehdä. Jos siellä ilmenee, että joku on toistuvasti tai muuten järjestelmällisesti syyllistynyt mustamaalaamiseen, niin saattavat syytteen nostaakin.

En ota sen enempää kantaa noihin Putkosen suunnitelmiin, tosin mielenkiintoinen keissi on tulossa, jos persut lakimiehen kanssa tälle tielle lähtee. Kyllähän mm. Tuomioja aika vahvaa kieltä käytti, ja moni muu ns. silmäätekevä. Saa nähdä, miten käy.

Toisaalta, joku saattaa hyvinkin ajatella, että se Olli on antanut ns. aihetta epäillä natsikikytkösten olemassaoloon. Tuo Schaumanin tapaus esimerkiksi. Jätkä postaa kuvan Facebookissa, jossa on tilaisuuden suunnittelupalaveri meneillään. Kuvassa on Immosen lisäksi Teemu Lahtinen (ps, ex. Sisu pj), Timo Hännikäinen (Sarastus) ja Kai Murros, jonka nimi on ulkomaisten uusnatsien saiteilla vilahdellut ja on siellä luettu ns. aatteen mieheksi. Sitä en mene sanomaan, onko Murros natsi vai ei, kun en miestä tunne, mutta monet häntä sellaisena pitävät: "Murros was previously a maoist, but now fights for our Fascistic agenda." (Metapedia)

Varsinaiseen tilaisuuteen osallistui näiden herrojen lisäksi ilmeisesti ainoastaan SVL:n kautta paikalle saapuneita. Siis miksi suunnittelupalaveri tilaisuudesta, joka on ollut jo vuosia SVL:n perinne, jos sinne ei saapunut paikalle edes yhtä ns. tavallista tampparia? Kuvan (linkki Tuomisen kuvakaappaukseen Immosen fb-sivusta) perusteella tilaisuuteen osallistui 22 henkilöä, joista siis tämä Immosen entourage käsitti neljä henkilöä. Loput näyttää (edelleen kuvan perusteella) olevan myös Immosen oikealla puolella ns. aatteen miehiä. Varsinkin se vyönsolkimies. Voin toki olla väärässäkin, ja nuo herrasmiehet ovatkin Äänekosken reserviläiskerhon ammuntajaosto.

Sitten tämä kuuluisa "I have a dream -postaus". Eniten mua henkilökohtaisesti askarruttaa se, että miksi Olli kirjoitti tuon englanniksi? Ja vielä tyyliin, jota harrastavat tätä nykyä lähinnä euroopplaiset uusnatsit? Mitä viimeisen päälle oleva "kansallisuusatteen" ja "suomalaisuuden puolustaja", Suomen Sisun pj. tällä haki? Mies, joka ei tosiaankaan kirjoittele ulkomaankielillä normaalisti? Olisi vaan nyt postannut Kalevala-tyyllin, niin olisi saattanut olla melu pienempi. Varsinkin, kun kommenttikentän englanninkieliset postaukset hajahtaa jo todella ikävästi:

Olli Facebookin kommenttikentässä seuraavasti: "Nothing can stop an idea whose time has come"
En tiedä sitten, kuinka paljon Olli on elämässään Victor Hugoa lukenut ja siteeraako häntä lievästi mukaellen, vai onko teksti sitten löytynyt täältä: Nothing can stop an idea whose time has come (linkki vie Nordfrontin banneriin)

Ei tällaisia pilkulleen samanlaisia iskulauseita - jotka siis viittaavat suoraan uusnatseihin - kannattaisi kansanedustajan viljellä. Ellei halua. Ja jotenkin on jäänyt sellainen kuva, että Olli niimen omaan tuolloin halusi. Jälkikäteen sitten on saattanut mietityttää asiasta nousseen kohun vuoksi.

Olli olisi voinut panna pelin poikki jo heti seuraavana päivänä, ja tulla julkisuuteen reilusti ja selittää selvällä suomen kielellä, mitä tarkoitti ja mikä on hänen suhteensä mm. Kai Murtoon ja 612:n järjestäjiin (tilaisuus, jossa oli SVL:n miehet järjestymiehinä) Silloin tuskin oltaisiin tilanteessa, jossa toiset, tässä tapauksessa Putkonen, parsii asiaa lakimiesten kanssa. Vaan kun Olli on Olli. Luikkii karkuun kun paska osuu tuulettimeen. Sankariainesta. Myyttinen salojen samoaja ja suomalaisuuden soturi.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Putkonen toki Immosen osalta heittäytyy tahallaan idiootiksi kun kuvittelee, että johtopäätökset perustuisivat vain yhteen valokuvaan.

Putkonen uhriutuu sellaisella tarmolla, että Jeesuksen asema on uhattuna.

On tainneet Putkosen Masa ja Bunga-Bunga viettää liikaa aikaa Black Doorin terassilla viimeaikaisista lausunnoista päätellen, sen verran epätodellista horinaa on tullut suollettua.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös