Perussuomalaiset

  • 5 578 425
  • 44 581

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos olen ymmärtänyt oikein, oli aikanaan puukotuksen ja sittemmin pahoinpitelyn kohteeksi valikoitunut anarkistitaustainen herra itsekin varustautunut kättä pidemmällä mahdollisen (todennäköisen?) konfliktin varalle. Uskon heidän taas olettavan, että sähinää saadaan aikaiseksi enkä välttämättä usko heidän pitävän tätä huonona asiana*. Itse asiassa pidän aika todennäköisenä, että tapahtuma ei suju rauhallisissa merkeissä..

SIllä oli puukko ja (vieteri)pamppu. Ja se tyyppi oli ns. virallinen järjestyksenvalvoja siinä kirjastotapauksessa, vaikka ei sillä mitään järkkärikorttia ollut koska oli moninkertainen tuomittu rikollinen.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
SIllä oli puukko ja (vieteri)pamppu. Ja se tyyppi oli ns. virallinen järjestyksenvalvoja siinä kirjastotapauksessa, vaikka ei sillä mitään järkkärikorttia ollut koska oli moninkertainen tuomittu rikollinen.
Minkä lähteen mukaan hän oli ns. "virallinen järjestyksenvalvoja" tuossa tilaisuudessa?
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Enkä ruikuttaisi kyllä minäkään, lyököön nuo keijot toisiaan niin paljon kuin lystää.

Minullakaan ei olisi mitään sitä vastaan, että äärioikeisto ja äärivasemmisto ottaisi rehellisesti matsin keskenään. Poliisit voisivat valvoa siinä ympärillä, ettei sivulliset vaan vahingossakaan joudu kahakkaan mukaan.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No Persuilla on tapana osoittaa mieltään eduskuntavaaleissa. Taitaa edelleen kaihertaa huhtikuun vaalien tulos. Ja on kyllä mielenkiintoista, kun tuo unelmakekkereiden 15 000 ihmistä on yht´äkkiä koko Suomen kansa. Saman verran, mitä Halla-aho keräsi ääniä Stadista 2011.

Itse asiassa jokusen kymmenen ääntä vähemmän.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sipilä ja Stubb istuvat tällä hetkellä todennäköisesti Smolnan kellarihuoneistossa jalat pöydällä. Molemmat myhäilevät, hierovat likaisia käsiään yhteen ja naputtelevat yhdessä kritisoivia, lyhyitä ja nasevia twiittejä Persujen aiheuttamista kohuista. Jokaisen kohun myötä kaverit heittävät yläfemmat, koska kansan kritiikki hallituksen leikkauksia, kreikkapaketteja ja yhteiskuntasopimuksia kohtaan unohtuu ja muuttuukin "meilläonunelma" -solidaarisuusmarsseiksi rasismia ja kaikkea Pers(ei)uilua/(lyä) kohtaan..

Meinaatko sinä siis että Sipilä ja Stubb toivovat hallituksen kaatuvan ja haluavan uusia vaaleja? Sillä sitähän tuo väitteesi tarkoittaa...
 
Minkä lähteen mukaan hän oli ns. "virallinen järjestyksenvalvoja" tuossa tilaisuudessa?

Mitä väliä sillä on, oliko hän "virallinen" vai ei? Vasuriporukka on hänet kuitenkin tuonne hyväksynyt. Itse muuten jaoit eilen tällaisia salaliittoteorioita:

"Koko tapahtumanhan suunnitteli Immosen johtama Suomen Sisu yhdessä Suomen Vastarintaliikkeen kanssa.

Mitään todisteita tälle ei kuitenkaan ole löytynyt ja edelleen ainut yhteys Immosen/Sisun ja SVL:n välillä on yksi valokuva (+ 612, johon kaikki olivat tervetulleita). Sisun kirjurina toiminut Jenna Simula myös totesi väitteet täydeksi paskapuheeksi. Ajankohtaisessa kakkosessa myös äärioikeistoa tutkiva tutkijatohtori Tommi Kotonen totesi, ettei yhteistyöstä SVL:n ja Sisun välillä ole näyttöä.

Kun itse käytät tällaisia demareita lähteenä , niin riittäisikö jos esim. Kisapuisto linkittäisi sinulle jutun patriootti-sivulta, jossa todettaisiin kyseisen henkilön olleen virallinen järjestyksenvalvoja (jos siis oletetaan, että kyseisellä sivustolla vaikka joku tuollainen juttu löytyisi)?
 

Aberystwyth

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kai kysymys on vain siitä, että persuilla ei ole rohkeutta kohdata tavallisia turkulaisia kauppatorilla. Ehkä he pelkäävät kansalaispalautteen olevan sen verran kylmää, että siitä ei tulisi kovin mukavaa julkisuutta. Ennen vaaleja satuin tulemaan Stockalta Turun kävelykadulle samaan aikaan, kun Soini paasasi puhujalavalla Kreikan tukemista vastaan. Ei euroakaan sinne ja rahahanat kiinni. Soinillakaan ei ole nyt rohkeutta mennä kertomaan samoille kuulijoille, miksi persut ovat muuttaneet asiassa totaalisesti kantansa..

Tää ei nyt varsinaisesti liity, mutta ennen viime vuoden eurovaaleja jäin piruuttani seuraamaan persuja vaalitilaisuutta Joensuun torilla. Siellä puhui "Julma" Juha Väätäinen, jonka äänestysnumero oli 101. Sanoi, että on ainakin 101 syytä äänestää häntä. Olisi pitänyt huutaa, että sano vaikka 50 näin aluksi.

Tapasin myös Kankaanniemen, joka antoi face-to-face itsestään suht asiallisen kuvan. Hänen vaalimainoksensa oli kuitenkin aikamoista EU-vastaista öyhöämistä, joka kulminoitui versioon Eetu Iston Hyökkäys-maalauksesta, jossa lakikirjaa Suomi-neidon käsistä riisti Venäjän kaksipäisen kotkan sijaan jokin EU-lintu. Sortovuosien vertaaminen EU:hun on vähintäänkin yliampuvaa. Roskiin meni.

Soinin yleinen munattomuus näihin kohuihin (jotka menevät paikoin hieman yli IMO) kuitenkin ihmetyttää. Kai ne sitä persettä loppujen lopuksi myy siinä missä muutkin puolueet.
 
Viimeksi muokattu:

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
^^^^^

Seksiviestit? No samalla logiikalla Kanerva olisi jo pitänyt hirttää. Hakkaraisen kaljoittelut? Arhinmäki taisi sammuskella Sotshissa. Hei haloo, ei tollasilla pitäisi olla mitään vaikutusta poliittiseen tekemiseen. Paitsi että aikojen saatossa nämäkin unohdetaan, vaikka joskus niitä joku haluaa keppihevosinaan käyttää.

En tainnut puhua viestissäni näiden kohujen vaikutuksista "poliittiseen tekemiseen" vaan median luomaan kuvaan Persuista. Ja muuten hyvä, mutta nämä kaikki ovat tapahtuneet samassa puolueessa, toisin kuin antamissasi esimerkeissä.

Ja kyllä niillä on vaikutusta myös siihen poliittiseen tekemiseenkin, ei kai muuten Ilkka Kanerva olisi joutunut eroamaan UM:n pestistään tai Halla-Aho virastaan hallintovaliokunnan puheenjohtajan paikalta.
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Meinaatko sinä siis että Sipilä ja Stubb toivovat hallituksen kaatuvan ja haluavan uusia vaaleja? Sillä sitähän tuo väitteesi tarkoittaa...

Tai sitten sitä, että Persujen negatiivinen esiintyminen julkisuudessa sataa muiden hallituspuolueiden laariin, kun mediakiihko kohdistuu lähinnä Timon Jengiin.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
^^

Valtamedian antama kuva on sairaalloinen. Se ei pohjatasolta katsottuna hyväksy mitään, se tähtää vain ja ainoastaan siihen mikä myy. Tässä mielessä on se ja sama mitä kukin oikeasti tekee tai mieltä on, koska vääristely on itsetarkoitus.

On surullista jos media pakottaa jotkut eroamaan.
 

Aberystwyth

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
On surullista jos media pakottaa jotkut eroamaan.

Tietyissä tapauksissa totta. Vaikka joskus vitsailinkin sillä, että ihminen joka pitää Johanna Tukiaista viehättävänä, ei ole mieleltään niin terve että voisi olla päättävässä asemassa, niin ei sillä pitäisi olla loppujen lopuksi mitään väliä kenelle ihminen lähettää seksiviestejä, niin pitkään kunhan ne eivät loukkaa toista osapuolta.

Jos media puolestaan paljastaa jotain erittäin raskauttavaa, niin se on aivan eri juttu. Kuitenkin monesti nämä kohut menevät yli, case-Immonenkin venytettiin aivan liian pitkälle. Uusnatsi mikä uusnatsi.
 
Vaikka joskus vitsailinkin sillä, että ihminen joka pitää Johanna Tukiaista viehättävänä, ei ole mieleltään niin terve että voisi olla päättävässä asemassa

Minä taas luulen, että aika harvalla kuusikymppisellä äijällä on varaa nirsoilla tämän näköisen muijan suhteen:
http://www.dollsdancers.fi/gallery/img/6/johanna_003_small.jpg

Toki ei se Kanerva-gaten aikaan enää ihan tuossa kunnossa tainnut olla. "Ruma huora, en panis" -osastolle ei tietenkään kelpaisi tuonkaan kuvan emäntä.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Immosella siis on kavereita jossain suomisuomalaisillekerhossa, mitä sitten? Niiden äänillähän hänet on varmaan pestiinsä valittu ja mielipiteidensä pohjalta. Pitäisikö siis valittuaan edustajan alkaa puhumaan toisista asioista ja sanoa vanhoille kavereilleen: soonmoro?

Perussuomalaisten täytyisi loggautua ulos hommalta
Vasurit ei kyllä saa kaveerata larppaajien kanssa
Kokoomuslaisten täytyy jättää yritysyhteydet taka-alalle
Demarit ei saa halata mamuja

Yleinen mielipide on hommalaista touhua vastaan, niin heidän kannattamansa edustaja ei saisi ajaa asiaansa eduskunnan kautta. Paljon parempi jos hommalaiset alkaisivat isompia kähinöitä järjestellä vähän piilossa.

Ei kai nyt muut puolueet/kannattajat voi toiselle puolueelle alkaa sanella ketä siellä voi olla jäsenenä ja mitä näiden tulisi olla jostain mieltä. Täytyy vain painaa pitkää päivää ja yrittää vaikuttaa äänestäjiin vaalivoitoon toivossa ja sitä kautta päästä ajamaan omaa juttuaan.

Sori hienoinen ot
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Onko kukaan jatkoaikalainen menossa tuonne persujen Turun kokoukseen? Olisi nimittäin kiva saada referaatti siitä, miten Soini laittaa rivit taas suoriksi ja välit tasaisiksi. Siihen nimittäin alkaa olla vihoviimeiset hetket. Yhden kansanedustajan sekoilu vielä olisi hallittavissa kahdenkeskeisellä puhuttelulla ja rauhoittavilla lausunnoilla julkisuuteen, mutta kun puoluesihteeri laukoo levottomia ja tiedotuksesta vastaava jää kiinni julkisesta valehtelusta, niin tilannetta ei voi kuvata miksikään muuksi kuin kriisiksi. Ja vaikka en usko koskaan persuja äänestäväni niin toivon, että tilanne saadaan haltuun ja puolue palaa raiteilleen. Se on kuitenkin edelleen kiinnostava poliittinen tekijä ja omalla tavallaan parasta, mitä suomalaiselle politiikalle on aikoihin tapahtunut.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Jos mietitään miten Immoskohu eskaloitui, niin medianhallinnan kannalta aktiivisempi toimintamalli olisi ehkä ollut järkevämpi. Nyt vedottiin sääntöhin, siirrettiin päätöksen teko syyskuulle ja kohu vain jatkuu. Jos eduskuntaryhmä olisi kutsuttu heti koolle ja Immonen vaikka erotettu määräajaksi ryhmästä, tilanne olisi rauhoittunut. Tämä olisi tietysti aiheuttanut kuohuntaa puolueen sisällä, mikä olisi ollut ikävää juhlakokouksen kannalta. Nyt päätettiin jäädyttää tilanne puolueen sisällä ja antaa median velloa asian kanssa.

Kyllä vaan. Toki on edelleen hyvin epäselvää onko oikeasti olemassa perusteita erottaa Immosta ryhmästä. Hänhän on julkisuudessa sanoutunut jyrkästi irti väkivallasta, joten todellisia perusteita ei välttämättä ole. Tottakai on selvää, että puolueen kannalta Immonen kannattaisi erottaa ryhmästä, mutta on eriasia onko se sääntöjä noudattamalla mahdollista. Sekin on selvää, että Immosen taitamattomuus on aiheuttanut melkoista haittaa sekä perussuomalaisille että järkevämmän maahanmuuttopolitiikan peräänkuuluttajille. Mutta saa nähdä mitä hänen kohdallaan tapahtuu. Henkilökohtaisesti pidän Immosen lausuntoa älyttömänä, mutta demokratian ja sananvapaudenkannalta ei ole niin helppoa häntä tuomita.

Sinällään pidän oikeana, että perussuomalaiset ryhtyvät oikeustoimiin julkisuudessa natsikortilla tapahtunutta ilmeisen järjestelmällistä mustamaalaamista vastaan. Maahanmuuttokeskustelu pitää palauttaa järkevälle tasolle. Toki olen ollut huomaavinani, että mediahysteria on aiheuttanut suurimmassa osassa kansalaisia lähinnä myötähäpeää median tilasta. Tottakai on hienoa ja kannatettavaa, että rasismia vastustetaan, mutta on vastenmielistä, että sitä yritetään kokoajan koplata kiinni kaikkiin, jotka kannattavat järkevämpää maahanmuuttopolitiikkaa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Sinällään pidän oikeana, että perussuomalaiset ryhtyvät oikeustoimiin julkisuudessa natsikortilla tapahtunutta ilmeisen järjestelmällistä mustamaalaamista vastaan. Maahanmuuttokeskustelu pitää palauttaa järkevälle tasolle. Toki olen ollut huomaavinani, että mediahysteria on aiheuttanut suurimmassa osassa kansalaisia lähinnä myötähäpeää median tilasta. Tottakai on hienoa ja kannatettavaa, että rasismia vastustetaan, mutta on vastenmielistä, että sitä yritetään kokoajan koplata kiinni kaikkiin, jotka kannattavat järkevämpää maahanmuuttopolitiikkaa.

Sinulle sanavapaus ei siis ole tärkeää??

En ole nähnyt mediassa sellaisia juttuja, jotka olisivat kohtuuttomasti Perussuomalaisia mustamaalanneet. Paskaa on kyllä heitetty, mutta suurin syy tähän on Perussuomalaisten epäselvät ulostulot Immoskohun tiimoilta.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Sinulle sanavapaus ei siis ole tärkeää??

En ole nähnyt mediassa sellaisia juttuja, jotka olisivat kohtuuttomasti Perussuomalaisia mustamaalanneet. Paskaa on kyllä heitetty, mutta suurin syy tähän on Perussuomalaisten epäselvät ulostulot Immoskohun tiimoilta.

Kyllä niitä on esiintynyt mm. MTV3 uutisten jonkun "asiantuntijan" haastattelussa. No, olet oikeassa että isommissa mediataloissa ei juurikaan ole pahoja ylilyöntejä ollut. Sananvapaus on ilman muuta tärkeä asia, mutta natsi-sanalla on sen verran paha kaiku (oikeutetusti), että sillä leimaaminen vertautuu kai lähinnä siihen että yksilöä syytettäisiin pedofiiliksi.

Toki Persujen olisi kannattanut olla aktiivisempia tiedottamisessaan. Mutta jos siitä seuraa ongelmia liikkeelle, niin ehkäpä ottavat opiksi.
 

Anssi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tottakai on selvää, että puolueen kannalta Immonen kannattaisi erottaa ryhmästä, mutta on eriasia onko se sääntöjä noudattamalla mahdollista.
Mulla ei ole aavistustakaan perusjen säännöistä, mutta kyllähän noissa tuppaa aina olemaan sellaisia yleisluontoisia "aiheuttaa haittaa puolueen maineelle" yms pykäliä, joita voidaan soveltaa käytännössä aina, kun jostain halutaan päästä eroon.
Sinällään pidän oikeana, että perussuomalaiset ryhtyvät oikeustoimiin julkisuudessa natsikortilla tapahtunutta ilmeisen järjestelmällistä mustamaalaamista vastaan.
Ehkä persuille joskus vielä valkenee, että kansanedustajaa saa ruimia melko reippaasti ronskimmin, kuin tavallista kaduntallaajaa. Tai kai ne sen jo tietää. Tämä on varmaan taas jotain mediastrategiaa, jossa omille yritetään syystä tai toisesta antaa sellaista "miks meitä aina sorsitaan" fiilistä. Olisko siinä tavoittena se, että voidaan jatkossakin pyyhkiä kaikki natsikohut ja muut ikävät lehtiotsikot sivuun poliittisena ajojahtina.
Maahanmuuttokeskustelu pitää palauttaa järkevälle tasolle.
Sehän olisi tietysti kiva. Tosin persut eivät tätä halua, koska järjettömällä tasolla pysyttelevä maahanmuuttokeskustelu suosii persuja.

Esim Soininvaara kirjoittaa viimeisimmässä bloggauksessan näin: "En ymmärrä maahanmuuttokriittisten keskustelustrategiaa lainkaan. He toimivat järjestelmälisesti estääkseen keskustelun asiasta. Kun olen aiheesta blogillani joskus keskustellut, he ovat organisoineet spammikampanjan tuhotakseen keskustelun." Tämä johtuu tietysti siitä, että järkevässä ja asiallisessa keskustelussa selviää, että maahanmuutto ole ollenkaan niin suuri ongelma, kuin mitä mamukrittiset väittävät. Strategiana on siis tuhota asiallinen keskustelu, jolloin propagandalle jää enemmän tilaa.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Kyllä vaan. Toki on edelleen hyvin epäselvää onko oikeasti olemassa perusteita erottaa Immosta ryhmästä. Hänhän on julkisuudessa sanoutunut jyrkästi irti väkivallasta, joten todellisia perusteita ei välttämättä ole. Tottakai on selvää, että puolueen kannalta Immonen kannattaisi erottaa ryhmästä, mutta on eriasia onko se sääntöjä noudattamalla mahdollista.

Ei eduskuntaryhmien päätöksistä ole valitusosoitusta (ps:llä näemmä tulkintavalta on annettu ryhmän puheenjohtajalle ja työvaliokunnalle), joten ryhmä on sinänsä suvereeni erottamaan jäsenyydestään. Eli on mahdollista.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Ei eduskuntaryhmien päätöksistä ole valitusosoitusta (ps:llä näemmä tulkintavalta on annettu ryhmän puheenjohtajalle ja työvaliokunnalle), joten ryhmä on sinänsä suvereeni erottamaan jäsenyydestään. Eli on mahdollista.

Mielenkiintoista nähdä mitä tuon suhteen tapahtuu. Immosesta on selvästi ollut haittaa, mutta periaatteessa on vaikeaa näyttää hänen tehneen mitään väärää sen jälkeen, kun sanoutui irti väkivallasta. Monikulttuurisuuden vastustaminen on sinällään typerää ja todennäköisesti sillä kuitenkin tarkoitettiin jotakin muuta kuin mitä osattiin lausua, mutta mielipiteitähän kansanedustajien nimenomaan pitää muodostaa ja julkistaa. Onko typerä mielipide riitttävä syy erottaa ryhmästä? Jää nähtäväksi.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Esim Soininvaara kirjoittaa viimeisimmässä bloggauksessan näin: "En ymmärrä maahanmuuttokriittisten keskustelustrategiaa lainkaan. He toimivat järjestelmälisesti estääkseen keskustelun asiasta. Kun olen aiheesta blogillani joskus keskustellut, he ovat organisoineet spammikampanjan tuhotakseen keskustelun." Tämä johtuu tietysti siitä, että järkevässä ja asiallisessa keskustelussa selviää, että maahanmuutto ole ollenkaan niin suuri ongelma, kuin mitä mamukrittiset väittävät. Strategiana on siis tuhota asiallinen keskustelu, jolloin propagandalle jää enemmän tilaa.

Onko tuo Soininvaaran keskustelustrategia sitten parempi? Samasta bloggauksesta: "
Suomen tarve saada täydennystä työvoimaansa ja veronmaksajiinsa, kaupunkien asuntopula, rakenteellinen työttömyys, valtavat maailmanlaajuiset tuloerot, Afrikan liikakansoitusongelmat ja kansainvälisesti antelias asumisperusteinen sosiaaliturva muodostavat hankalasti optimoitavan kokonaisuuden varsinkin jos optimoinnista on mukana eettisiä ulottuvuuksia. Tästä jos mistä pitäisi keskustella analyyttisesti. Olin suunnitellut kirjoittavani tästä jotain, mutta kiitos Immosen ja hänen kaveriansa aktiivisuuden, päätin jättää väliin. On luotu tilanne, jossa jokainen, joka kirjoittaa jotain maahanmuutosta, leimautuu natsiksi."

Onhan se kiva jossitella, että olisinhan minäkin tästä keskustellut analyyttisesti, mutta Immonen ja muut niin enpä taidakkaan. Onko tämä siis tätä Soininvaaran analyyttista keskustelua maahanmuuton lieve-ilmiöistä? Siinä Soininvaara kylläkin on täysin oikeassa, että jokainen maahanmuutosta kirjoittava leimautuu natsiksi. Tämäkin pätee ainoastaan silloin, kun kyseenalaistat nykyisen politiikan. Jos kirjoitat positiivisesti olet suvaitsevainen ja monikulttuurisuutta haluava ihminen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös