Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Perussuomalaiset

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Dee Snider, 01.10.2010 klo 13.25.

 1. Anssi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Persumainen on eri asia kuin persu. Samalla tavalla kuin lapsellisesti käyttäytyvä ei välttämättä ole lapsi.
   
 2. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Lainaus:
  No katsos katsos, jokainen perskärpänen liihottaa paikalle. Laita sinäkin vaan rohkeasti ne edellä mainitut kortit jakoon niin teillä kaikilla on oikein kivaa unohtamatta urhiutumiskorttia.

  Onko tämä nyt sitä maalittamista?
   
 3. Moderaattorit Jäsen

  Ellei asia ole muuttunut sitten viime näkemän, ketjun aihe oli Perussuomalaiset, ei archieG.

  Seuraavaksi voittekin palata takaisin aiheeseen.

  Modet
   
  archieG tykkää tästä.
 4. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Miksi ottaisin?

  Kerrataan tapahtumien kulku:

  1)
  Sinä kysyt mielipidettä oletko muiden kirjoittajien mielestä rasisti ja/tai natsi.

  2)
  Kirjoittajat A ja B eivät ota enempiä kantaa.

  3)
  Kirjoittaja C (@msg ) toteaa luokittelevansa sinut kirjoitustesi perusteella ”jatkoajan rasistiosioon”

  4)
  Vänkäätte muutaman viestin ajan ja huudat moderaattoreita apuun sekä raportoit ilmeisesti viestin jossa sinut on luokiteltu sinne jatkiksen rasistiosioon.

  5)
  Kirjoittaja C ilmoittaa sinun toimivan persumaisesti

  6)
  Sinä alat tiukkaamaan missä olet tunnustautunut persuksi, vaikkei kukaan ole sanonut sinua persuksi, vaan sinun käyttäytyneen persumaisesti.

  7)
  Moderaattorien otettua pyynnöstäsi kantaa, vedät marttyyrinviittaa syvemmälle niskaan.

  8)
  Minä pienen piikin muodossa huomautan tästä kun olet kolmatta kertaa kaivanut viittaa kaapista syvemmälle päällesi ja kas, kaivaudut neljännellä kerralla ohjeistukseni mukaisesti vielä syvemmälle (perinteisin ”heitä nyt natsi-, persu- tai rasistikortti” uunoiluin).

  Tekisi mieli sano jotain lumihiutaleista.
   
  Walrus21, teppana, Kaspo ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 5. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Totta. Esimerkiksi EU:ssa ei ole parlamentissa kaiketi yhtään ryhmää, jonka mukaan nykyinen maahanmuuttopolitiikka toimisi. Suuri osa on myös sitä mieltä, että nykyinen humanitaarinen maahanmuuttopolitiikka ei toimi. Myös monet valtiojohtajat - kuten Ranskan presidentti Macron - ovat sitä mieltä, että nykyinen tie on kuljettu ja ehdottavat mm. turvapaikkakäsittelyn siirtämistä EU:n ulkorajoille. Sieltä ei pääse eteenpäin ilman todellista oikeutta turvapaikkaan.

  Nykyisenkaltainen maahanmuuttopolitiikka on tulossa päätökseensä. EU:ssa keskustaoikeisto pitää siitä toivottavasti huolen.
   
 6. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
  Lomailu voi olla hyvinkin vaarallista, kuten ylen artikkelista voimme lukea. Paranemisia Tepille, onneksi oli auttavainen ”naapuri”...
   
 7. ultrar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal
  Onhan tänne laitettava kommentti, että Halla-Aho oli viikolla jossain EU:n toimintaan liittyvässä keskustelussa aika vakuuttava. Mielestävi vei muita keskustelijoita aika suvereenisti osaamisellaan ja lisäksi hänen väritön monotoninen puheensa on aika toimivaa ja jopa vangitsevaa. Persuille tulee nyt hyvin syöttöjä ja tämän on pakko näkyä myös tulevissa vaaleissa, jos vain pj jaksaa olla riittävästi äänessä.

  Oma ääni jää edelleen Kokoomukselle, mutta Jussi on piristävä poliitikko jo kovalla osaamisellaan.
   
 8. Radiopää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greta Thunberg
  Lainaus:
  Halla-aho vähätteli sen verran rajusti Puolan ja etenkin Unkarin nykyhallituksen epädemokraattista toimintaa, etten kutsuisi sitä suvereeniksi osaamiseksi EU:n toimintaan liittyvässä keskustelussa. Se täytyy myöntää, että EU on ollut valitettavan kyvytön niihin liittyvissä ongelmissa. Halla-aho oli varmasti vakuuttava potentiaalisille äänestäjilleen, pisteet siis siitä.
   
 9. Telaketju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Mitenkäs palstapersut asemoivat itsensä suhteessa etnonationalistiseen ps-nuorisojärjestöön? Näköjään suomenruotsalaisetkaan eivät enää kelpaa suomalaisiksi, puhumattakaan tietenkään juutalaisista tai Suomen tataareista. Linkki Hesariin (valitettavasti maksumuurin takana):

  https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005962641.html
   
 10. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Noiden (joidenkin) persunuorten ajattelumallin mukaan esim. Fazerin sinisen aikanaan luonut perheyhtiö ei ole koskaan ollut suomalainen perheyhtiö. Myös moni muu suomalaisuuteen ikonisesti kuuluva asia onkin joidenkin muiden kuin suomalaisten aikaansaamaa. Tarkoittaako se sitten sitä, että ne eivät olekaan suomalaisia perinteitä?

  Suvivirsi on lähtöisin ilmeisesti Ruotsista. Joulun vietto on muualta Suomeen tuotua hapatusta. Pitäisikö siten luopua joulujuhlien vietosta kouluissa ja lakata laulamasta Suvivirttä sen takia, että se ei ole oikeasti suomalainen laulu tai virsi. Hitto, Maamme-laulukin taitaa olla jonkun ulkomaanelävän säveltämä.
   
 11. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Piti linkittää artikkeli jo eilen tänne, mutta hyvä että tuli nyt esille.

  Koska juttu on maksumuurin takana, haluan nostaa esille artikkelin lopun:

  ”Suomalaiset ovat niitä, joita yhdistää perimä, kulttuuri, kieli ja historia. Juuret koostuvat vanhoista suomalaisista heimoista.”

  Ovatko 1800-luvulla Suomeen tulleet tataarit suomalaisia?

  ”En minä niitä suomalaisina käsittelisi.”

  Entä suomenruotsalaiset, joiden historia Suomessa ulottuu 1100-luvulle?

  ”En minä niitä suomalaisiksi laskisi.”

  Tässä on jo sellainen argumentatiivinen umpikuja, että paluuta takaisin uskottavien poliitikkojen keskuuteen ei ole. Tälle porukalle jopa Halla-aho on suvakki.

  Olen pohtinut jo pidemmän aikaa, miten Hallis selittää itselleen sen, että hän liikkuu aivan järjettömän typerien ihmisten keskuudessa. Halla-ahohan oli aiemmin sitoutumaton ehdokas, joka teki yhteistyötä persujen kanssa. Sittemmin hän on ilmeisesti tehnyt päätöksen, että poliittinen ura on mahdollinen ainoastaan rasisteja ja juntteja sietämällä. Ei mahda olla helppoa, ja luultavasti saamme joskus vuonna 2027 lukea Soinin Peruspomo-kirjaa jälijttelevät muistelmat Halla-ahon kynästä.
   
 12. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eikös tämä lopulta ole aika tyypillistä, että nuorisojärjestöjen ulostulot ovat typeriä ja usein puolueen johtokin saa paskansa niskaan. Suomessa taitaa olla tapana n. kerran vuodessa pöyristyä jonkun puolueen nuorisoporukan touhuista. Oisko edellinen kerta ollut, kun vassarit teki jonkun retken Westendiin?
   
 13. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kyllä vain. Toki sillä erotuksella, että perinteisesti myös nuorisojärjestöt pyrkivät noudattelemaan tiettyjä, poliittiseen kulttuuriin kuuluvia käytöstapoja.

  Edellinen lipsahdus taisi olla vuonna 2012, kun kokoomusnuorten Schubak puhui heikommasta aineksesta. Muutoinkin noiden aikojen kokoomusnuorten toiminta oli aika villiä, mikä johti jo puoluetason toimenpiteisiin.

  Tästä oli päivän paperi-Hesarissa hyvä juttu.
   
 14. Kampeaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Juuri tämän etnonationalisti-fasistisen siiven vuoksi persujen äänestämiselle on ollut minulle henkilökohtaisesti tähän asti äärimmäisen korkea kynnys. Siitä huolimatta seuraavien eduskuntavaalien äänestämistä pohtiessani Halla-ahon johtama persupuolue vaikuttaa kilpailijoihinsa verrattuna ikävän varteenotetttavalta vaihtoehdolta. Taitaa kertoa enemmän yleisestä tasosta kuin mistään muusta.
   
 15. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Onko esimerkiksi Olli Immonen nyt niin kovin kaukana näistä kohua nostattaneista nuorista etnonationalisteista? Kyllä Jussillekin kelpaa kaikki äänet vaikka olisivatkin etnonationalisteilta. Soinillekin kelpasivat.
   
  macnevis tykkää tästä.
 16. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kaipa nuo tempaukset ovat nousseet julkisuuteen juuri sen takia, etteivät ne noudata ko. käytöstapoja. Eihän ne muuten kohahduttaisi.

  Lainaus:
  Tämän muistan myös – osa tätä jatkumoa. Sitten oli tietysti PS-nuorilta se ruoskinta tuomiokirkon portailla, se taitaa olla tuoreempi. Sitten oli (tuskin PS-nuorten) joku ehdotus, jolla ajettiin moniavioisuutta jne. Jollainhan nuortenkin pitää mediatilansa ansaita...
   
 17. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Joku toinen voisi muistaa vihreiden ja vassarien nuoret väkivaltaisessa mielenosoituksessa Saksassa vuonna 2017, jossa aiheutettiin hyvin mittavia henkilö- ja materiaalisia vahinkoja, mutta tosiaan tämä ei tainnut olla lipsahdus.
   
  Metukka tykkää tästä.
 18. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Itse asiassa Immonen on samaa porukkaa. On kuitenkin osannut viime vuosina olla hiljaa.

  Lainaus:
  Moniavioisuus oli vihreiden nuorten aloite. Tuo ruoskintajuttu on mennyt itseltä ohi, mutta eipä se varsinaisesti yllättäisi.
   
 19. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tässähän tämä (uutinen jutusta). Taidettiin uutisoida Ruotsissa asti.
   
 20. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Eiköhän tuo kohta hajoa taas, siis nuorisojärjestön osalta, kun Hallis on joutunut heitä pari kertaa ojentamaan ja nuorisojärjestö pitää Hallista liian pehmona.
   
 21. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Olihan persunuorilla myös se aloite, että avioliitossa ei voisi syyllistyä raiskaukseen. Näinhän on toki joskus ollutkin.

  Eniten näissä etnoisssa naurattaa se, että mukana oli ainakin jossain välissä lappalaisia. Sehän on vähän neekerit perustaisi KKK-alajaoston.
   
  Aces High tykkää tästä.
 22. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Joku ehdottelikin twitterissä, että persunuorille voisi joukkorahoituksella hankkia jotkut perimätestipaketit.
   
 23. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Vuosi sitten joulua ennen Jenkeissä käydessäni telkussa mainostettiin tuollaisia kotitestejä. Siitä pystyi näkemään kuinka monta prosenttia perimästä oli lähtöisin mistäkin maasta. Pidin sitä jo silloin ihan loistavana tapana pilata koko suvun joulu teettämällä testit kaikille.
   
  Individual tykkää tästä.
 24. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Muistaakseni netissä tai ihan kotisuomessakin tuollaisia mainoksia on pyörinyt. Kaikenlaisiin sukujuhliin varmasti hyvä lisä.
   
 25. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Alkaa menemään pian ohi aiheen, mutta vihreiden nuorten listalle voi lisätä vielä "rikollisia ei tule karkottaa" -linjauksen.