Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus
 1. Sniper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timo Suden kääntölämäri
  Lainaus:
  Tuli ulkomuistista käytettyä hieman väärää sanaa, eli ilmastotulli oli Vihreiden käyttämää termistöä ja sitä ei käsittääkseni ole persut ehdottaneetkaan. Vaan se ehdotus oli (tarkemmin vielä määrittämätön) vero tuontituotteille ja tuoteryhmässä pahimmille saastuttajille erityinen sakkovero.

  Tiedostan kyllä, ettei tuohon ole helppoa yksiselitteistä ratkaisua. Toisaalta: mikä voisi olla parempi globaali ohjauskeino ympäristöä hyväksikäyttäville kuin se, ettei siitä saakaan lopullisilla markkinoilla hintaetua?

  EDIT: Kommentti: Ilmastonmuutos on humpuukia, sanoo Trump – Toisin on meillä pohjolassa, jossa jokainen populistipuoluekin tunnustaa ongelman tuosta vaikka jonkinmoinen linkki ensihätään.
   
  Viimeksi muokattu: 21.12.2018 klo 19.11
 2. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Persujen lähestymistapa maahanmuuttoon on sama kuin euro-kriisiin: tässä on ongelma, me emme pidä siitä, kaikki paskaksi, ei kompromisseja. Sen vuoksi puolue on - ja tulee olemaan - poliittiselta vaikutusvallaltaan marginaalissa.

  Lainaus:
  Otin esille persujen vaihtoehtobudjetin satojen miljoonien leikkaukset, minkä jälkeen sanoit olevasi samaa mieltä mutta jatkoit resurssien lisäämisen olevan hyödytöntä. Tein tulkinnan sen perusteella.

  Lainaus:
  Ei lainkaan, vaan puolueen puheenjohtajaan asti ulottuva poliittinen linjanveto.

  Lainaus:
  Ei kaikkia poliittisia päätöksiä tarvitse idealisoida. En itsekään pidä nykyistä järjestelmää kovinkaan toimivana.

  Politiikassa on kuitenkin kyse priorisoinnista. Sen vuoksi kepu on europarlamentissa ALDEn riveissä ja kokoomus tekee sosiaaliliberaalia talouspolitiikkaa. Persut ovat valtakunnan selkein tunnepuolue, minkä vuosi he eivät katso tarpeelliseksi pyrkiä pragmaattiseen politiikkaan, jolla voisi kantaa sitä kuuluisaa vastuuta.

  Tästä Ylen artikkelista käy hyvin ilmi, missä ne todelliset ongelmat puolueen suhteen piilevät. Muutamia nostoja:

  "Jos mikään muu ei auta Purra on valmis jopa siihen, että Suomi irtautuu Geneven pakolaissopimuksesta."

  "– Jos raha ratkaisisi, Suomessa syntyisi paljon lapsia ja kehitysmaissa vähän, Purra lisää."

  "– Ei missään nimessä. Maahanmuutto ei helpota huoltosuhdetta, ei kestävyysvajetta eikä lisää hyvinvointivaltion rahoituspohjaa. Päinvastoin se heikentää näitä kaikkia, Purra sanoo."

  "Kumpikaan Riikka ei kuitenkaan halua asua Suomessa, joka on täynnä harmaapäitä.

  Puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho on sen sijaan jo ilmoittanut, että Suomi saa harmaantua Japanin mallin rauhassa, koska tulevaisuudessa työ tehostuu ja robotit hoitavat hommat.
  "

  Suomeksi: ei maahanmuuttoa tai parempia sosiaalipalvelun rakenteita mutta silti edullisempi väestörakenne ja huoltosuhde sekä pienempi kestävyysvaje. Naiset pysykööt kotona, koska meillä on tämä myöhäiskeskiajalta peritty perheidylli.

  Sitten ihmetellään, kun koulutetut nuoret naiset eivät äänestä.
   
 3. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
 4. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Enpä ole ikinä kuullut neliäänistä versiota aiheesta. Ja ei siis että olisi neljä ääntä stemmassa, vaan neljä erillistä ääntä, jokainen omassa sävellajissaan.
   
  Txjokeri tykkää tästä.
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mahtoikohan murjaanien kuninkaaksi olla tunkua?
   
  dana77 ja Alamummo tykkäävät tästä.
 6. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Aivan helvetin nyvä veto. Kiitos tästä. Olisi kiva nähdä muidenkin puolueiden oma esitys.
   
 7. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  No, kun miettii näytelmän sanomaa, niin ehkä tuohon vapaaehtoinen löytyi.

  Mitä tulee itse vetoon, niin olen tähän asti pitänyt perussuomalaisia kulttuurista vähän tietävinä. Tässä oli kuitenkin aitoa naivismia mukana, että kulttuurin rikastus onnistui komeasti. Taidetta tavallaan, tai jopa ITE-taidetta. Ja osoitus siitä, että perussuomalaisissa on mahdollisuus saada oma äänensä kuulumaan, vaikka se poikkeaisi puheenjohtajan äänestä.
   
 8. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Tämä on mielenkiintoinen lista joka kiistattomalla ja lahjomattomalla kertoo ettei toiminnan motiivina oikeasti ole mitkään lapset ja naiset. Olen usein kuullut saman joukon itsensä käyttävän tällaisesta toiminnasta ihan tiettyä termiä. Sehän on ...wait for it... puhdasta hyvesignalointia.
   
  Aces High tykkää tästä.
 9. Toxic Enema Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ny Rangers
  Lainaus:
  Oliko jo myöhäiskeskiajalla Suomessa pyrogamiaa, jossa perhe koostuu työttömästä äidistä, lapsista ja sosiaalivirkailijasta?
   
 10. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  "Suosittelen" lukemaan Johannes Sipolan (Lapin PS-nuorten pj ja Suomen Sisun Lapin osaston 2. vpj.) twiittejä tältä viikolta. Sipola nimittäin esittää avoimesti kantansa puhtaasta suomalaisuudesta, eli hän ei edes yritä peitellä rasistisia kantojaan.

  https://twitter.com/SipolaJohannes/status/1077547495725715457 (Linkki Sipolan twiitiin joka johtaa pitkiin kommenttiketjuihin)
   
 11. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Ei saa nykyään sanoa yhtään mitään ilman että heti leimataan rasistiksi. Tässä se taas nähdään.

  Ilmeisesti suunnitelma suomalaisen ylivallan toteuttamiseksi on verottaa kaikki muut pihalle täältä. Suomalaisuus määritellään ihan silmämääräisesti (neekerit ei ole suomalaisia, tietenkään) ja epäselvissä tapauksissa DNA-testillä. Minkähänlainen on se nimenomainen suomalaisen dna, jota tässä haetaan? Saako olla ruotsalaisia tai venäläisiä esi-isiä ja jos ei, niin ketähän tänne jää jäljelle.

  Voisko noille poliittisille nuorisojärjestöille perustaa vaikka jonkun leikkiparlamentin Ahvenanmaalle että olis niillekin jotain tekemistä. Se on aina tätä samaa paskaa kun joku niistä avaa suunsa.
   
 12. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Lainaus:
  Olen sitä mieltä että nykyisen kaltainen humanitäärinen maahanmuuttopolitiikka ei toimi ja se tuottaa hemmetin paljon ongelmia? Olenko siis rasisti ja/tai natsi?
   
 13. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  Lainaus:
  Et ole.
   
 14. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Sehän menee jotenkin silleen, että kaikki rasistit ja natsit on maahanmuuttoa vastaan, mutta kaikki maahanmuuttoa vastaan olevat ei kuitenkaan ole rasisteja ja natseja. Eli ehdottomasti ehkä.
   
  Aces High tykkää tästä.
 15. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Lainaus:
  Kirjoitushistoriasi perusteella olen luokitellut sinut jatkiksen rasistiosioon, mutta en usko että sinua minun luokitukseni kiinnostaa. Mutta kun kysyit, niin vastasin.

  Mutta mielenkiinnolla seuraan kuinka Eiran Mestari käsittelee puolueensa etnonationalistien sovinnaisuudesta poikkeavat avaukset. Ettei vai kävisi kuin Iiivisniemen sutkauttelijalle, että kun tarpeeksi kauan hyysää kannatusta tuovaa sakkia puolueessaan, niin nehän penteleet omivat koko puolueen.
   
 16. Fremont Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Devils
  Lainaus:
  Kulttuuriantropologi loukkaantuu mikäli häntä ei kutsuta rasistiksi, silloin tietää tehneensä jotain väärin ja poliittisesti korrektisti.
  Eri asia tietysti kaikenlaiset muunsukupuolisten tutkijat jne., mutta arvonsa tuntevalle antropologille rasistiksi kutsumatta jättäminen on kunnianloukkaus. Oikeastaan tuosta pitäisi määritellä lakiin rangaistus. Kansalaisaloitteen paikka.
   
 17. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Lainaus:
  Koska siis olet kirjoitushistoriaani käynyt läpi niin liene voisit osoittaa rasistiset kirjoitukseni?
   
 18. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Lainaus:
  Olen luokitellut myös sinut sellaiseen kategoriaan, jonka mieltä ei mikään tai kukaan saa muuttumaan eli ei maksa vaivaa. Natsiksi en sinua tietenkään luokittele.
  Paljonko muuten luulet että persujen joukossa on Johannes Sipolan kanssa samaa mieltä olevia? Laurastakin näyttää kuoriutuneen suvakki. Kannatta olla puoluekokouksessa varuillaan.
   
 19. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Lainaus:
  Eli kirjoitushistoriani mukaan olet luokitellut minut rasistiksi, mutta et voi osoittaa rasistisia kirjoituksia? Hmm, ok, ei kai sitten mitään. Muistin kuitenkin painaa raportointinappulaa, josko @Moderaattorit uuden linjauksensa mukaan asiaan puuttuvat.

  Ei aavistustakaan kuka on Johannes Sippola, varmaan joku varavaltuutettu joka on tölväissyt jotain idioottimaista.
   
  korkki tykkää tästä.
 20. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Sinä kysyit ja minä vastasin ja sitten sinä vedät ei lainkaan yllättävät persumaiset uhriutumiset. Näinhän se aina tuntuu teidän piireissä toimivan.
   
  teppana ja mikko6000 tykkäävät tästä.
 21. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  No ei me tällaiseen nyt lähdetä puuttumaan.

  Pyysimme keskustelemaan järkevästi ja asiallisesti. Henkilökohtaisuuksiin, rankempaan nimittelyyn ja silkkaan vittuiluun puutumme oikein mielellämme riippumatta kirjoittajasta, mutta mikäli tällainen viesti johtaisi pelikieltoon, saisimme laittaa käytännössä koko palstan pellolle seuraavan kuukauden sisällä.

  Moderaattorit
   
 22. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Lainaus:
  Koska kirjoitushistoriani on tuttu, voinet myös kertoa missä olen sanonut olevani persu?
   
 23. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Lainaus:
  Aha, asia selvä. Sanoisin että linjanveto oli sitten saman tien etten sanoisi häilyvä.
   
 24. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Marttyyrinviitan alta näkyy vielä jotain, kaivaudu vielä syvemmälle vain rohkeasti.
   
  teppana tykkää tästä.
 25. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Lainaus:
  Kyllä, ehdottomasti. Ota vaan vielä rohkeasti rasisti ja/tai natsi ja/tai persu kortti esiin niin sinulle tulee entistä parempi olo.
   
  Sniper tykkää tästä.