Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Perussuomalaiset

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Dee Snider, 01.10.2010 klo 13.25.

 1. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Voi, voi. Vassarien osalta pitää ottaa Neuvostoliittoa propagoineet ja suomalaisiakin käräyttäneet (mainitsemieni puheenjohtajien aikana) tai Putinin politiikkaa Suomessa ajavat vassarikansanedustajat mukaan. Yksi syy miksi Arhinmäki ja Andersson eivät tähän puutu, on heidän anarkistitaustansa. Edelleenkään et kykene osoittamaan, että olisin verrannut anarkismia tasavertaisena kansallissosialismiin. Mutta anarkistitausta tuo sympatiaa Neuvosto-Venäjään. Nyt vertasin vassareissa piilevää punanatsismia, joka ei ole mihinkään poistunut Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen. Siellä se istuu ilman, että johto asiaan puuttuisi. Tuskin edes kiinnostaa, ei ole kiinnostanut koskaan.

  Mutta jos persuissa on jokin natsiyhteys, johan tiedostavat iskevät tähän ketjuun ja mediassa. Jostain syystä vassarien joukosta löytyvät todelliset ihmisoikeuksien viholliset eivät kovin paljon mediaa kiinnosta.

  Eipä muuta osaltani.
   
  Aces High tykkää tästä.
 2. Tami Talk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Daespoo moderators
  Lainaus:
  Edit. Varmaankin kuuluisi toiseen ketjuun..

  Aika huonosti oon seurannut vasemmistoliittoa, mutta kiinnostaisi kuulla tarkemmin erityisesti kahdesta asiasta, Andersonin anarkistitaustasta ja vassareissa piilevästä punanatsismista.

  Mitä nämä konkreettisesti ovat?

  Osaisi vähän suhteuttaa, jos tietäisi, missä skaalassa mennään..? Tärkeästä asiasta kysymys, kiinnostaisi siis tietää tarkemmin.

  Arhinmäestä ilmeisesti kysymys jostain jalkapallorähinöinnistä ja SmashAsem-pidätyksestä, onko lisäksi jotain muuta anarkismia?


  Ketjun aiheeseen liittyen Taviolta mielestäni aikamoinen huti verrata EU:ta Neuvostoliittoon ja Natsi-Saksaan. Jotain suhteellisuudentajua toivoisi kansanedustajiltamme.
   
  Viimeksi muokattu: 12.12.2018 klo 21.18
 3. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Minusta olisi helvetin hyvä, jos niitä teippejä ei poistettaisi vaikkapa pariin kuukauteen. Voisi jopa katsella kyselytunteja ilman, että tulee tarve vihata ihmiskuntaa.
   
  Golden AWe ja ruoja tykkäävät tästä.
 4. Tami Talk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Daespoo moderators
  Mistä suunteippauskuvasta puhutaan?

  En löytänyt valtavalemediasta ollenkaan. Ullatus.
   
 5. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Joskus sitä jaksaa ihmetellä, kuinka tärkeetä joillekkin historian uudelleentulkinta on omalle ideologiselle identiteetille.

  NL tapatti anarkistinsa heti kättelyssä jo kakskytluvulla. Näin teki tosin Ranska ja Yhdysvallat . Vasemmistolainen ideologia poikkeaa radikaalisti anarkistisesta ideologiasta . Ensimmäinen haluaa keskusjohtoista valtiorakennetta jälkimmäinen olla kokonaan ilman valtiorakennetta.

  Jos asioita aina katsoo omien ideologiasilmälasien kautta, näkee maailman vääristyneenä . . . Mitä ilmeisemmin itse sitä tajuamatta... Toisaalta tässätapauksessa kyse eiole ehkä siitä älykkäimpään kymmenykseen kuuluvasta ajattelusta , joten helmet sioille. . humpsista.
   
 6. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Persujen twitter-tililtä löytyy.
   
 7. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Harvoin, jos koskaan olen huvittunut jostain kirjoituksesta niin paljon, kuin tästä. Mutta mutta, kun lähtee arvostelemaan, niin kandee oikolukea. Virheitä tapahtuu ja ne voidaan mun puolestani heittää vaikka natseille. Mielestäni oikeisto on suurempi uhka nykyiselle yhteiskunnalle kuin vasemmisto, joka on kuitenkin ollut hengessä mukana meillä Suomessa niin pitkään, kuin muistan.
   
 8. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Aivan loistava kannanotto. Eikä ehkä aivan turhaakaan.
   
 9. Anssi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  @Cobol on ihan itse täällä kertonut olleensa noin kolmekymppiseksi asti ihan kunnon kommari. SKP:n jäsen, Suomi–Neuvostoliitto-Seurassa aktiivisesti touhuamassa ja sen sellaista. Ja kuten noissa porukoissa usein käy, niin Cobolkin lähti ovet paukkuen pois, kun ne muut kaikki muut kommarit oli ihan kakkapäitä, eikä leikkineetkään justiinsa niinkuin Cobol halusi. Siihen päälle jokunen vuosi Greenpeacen ja vihreiden kanssa leikkimistä ja sitten vaihto oikeistolaiseksi.

  Sanotaanko nyt vaikka niin, että kauna entisiä kavereita kohtaan ei ole laantunut. Pettureita koko porukka. Ja kun ei oikein ole kommareita enää kelle kiukutella, niin kaikki vasemmistolaiseksi tulkittavissa oleva saa kelvata. Siitä näissä Cobolin vassarihäröilyissä on enimmäkseen kyse.
   
  mutina tykkää tästä.
 10. macnevis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ...
  Lainaus:
  Siis meneekö tuo noiden tekopyhyys täysillä teikäläiseen läpi?

  Esimerkiksi uutta raiskauslainsäädäntöä noista tekopyhistä ämmistä ei kukaan tainnut tukea.

  Nyt löytyi asia (lue Irakin paska pedofiilit) jolla saa omaa agendaa ajettua niin vedellään ilmastointiteipit naamaan.

  Persut on ihan sitä samaa paskaa kuin muutkin poliittiset puolueet.
   
  Golden AWe ja Aces High tykkäävät tästä.
 11. Anssi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joo, tosiaan niistä vastausviesteistä löytyy ihan hauskoja ja paljon todenmukaisempia versioita.
   
 12. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Lainaus:
  Tämähän on hyvä alku.
  Laajennan puoluekenttää, jopa tyhmiin yksityisajattelijoisiin puuttuisin: teipataan telefoonit, liimataan näppikset. Tai tuohan on mahdoton toteuttaa eli valikoidaan nettiyhteydet vain hyviksille. Tai kuka on lopulta oikein ajatteleva eli netti poikki koko porukalta.
  Rikotaan väärinpainavat painokoneet, etsitään yhteiskunnassa mahdollisesti vielä lymyilevät spriimonistusvehkeet.
  Poltetaan kaikki vanhat kirjat, niissä saattaa lymyillä harmittavia ajatuksia.
  Jos sitten vielä joku jossain toisen kanssa nauraa, niin koulutusleirille vaan, pahimmin urveltavat monttuaan kaivamaan, jotain hyödyllistä vihdoin tekemään.

  Mulla on silmälasit, mutta olisiko jollakulla heittää linkkejä Pol Potin ajatuksiin ja niiden toteuttamiseen ?
  Ajattelin tuosta visionääristä lähteä funtsimaan, pala kerrallaan rakentamaan arveen ihmiskunnan vihaamisen lopettamista, sopusointua, viisautta.
  Autuasta onnen tunnetta: minähän tiesin koko ajan aivan helvetin oikein koko maailmanjärjestyksen.
   
 13. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Minusta on ylipäänsä aika koomista väittää, etteikö asiasta olisi puhuttu. Yle on reagoinut tapahtumiin kutsumalla sisäministerin prime time -lähetykseen ja käsittelemällä aihetta useissa radiolähetyksissä. Viimeksi tänään ruodittiin maahanmuuttajien rikollisuutta Ykkösaamussa.
   
  Golden AWe tykkää tästä.
 14. Tami Talk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Daespoo moderators
  Lainaus:
  Just. Onpa kyllä kiinnostavaa nähdä, millaisen kannatuksen tämä puolue saa tulevissa vaaleissa.
   
 15. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Juuri näin.
   
 16. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Ai sä luet niitäkin. Meikäläisen päivään kuuluu jotain muuta, kuin lukea joitain pöljiä viestejä. No, ajantappoa kullakin. Ja oikeesti, odotatko tuolta oikeesti jotain viisasta?
   
 17. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Siirsin persuketjuun kun tännehän tämä kuuluu. Kysymys oli leireiltä tms ottamisesta EU:n ulkorajoilta, jota EU:n keskustaoikeisto ajaa ja vassarien ei. Vastasin persuketjun mukaisesti jo, kun luulin kysymyksen olleen tässä ketjussa:

  Lainaus:
  Halla-aho on monessa asiassa samoilla linjoilla kuin EU:n keskustaoikeisto ja Halla-ahohan kannatti Macronin esitystä siitä, että EU ottaa jatkossa pakolaisia vain hot spoteista tms kuten sitäkin, että jos EU ei tähän kykene, Ranska kykenee ja tekee sen yksin. Järkevän turvapaikkapolitiikan suurin ongelma on vasemmisto + joukko tiedostavia muista ryhmistä niin Suomessa kuin EU:n tasolla. Erityisesti vasemmiston saatua italialaisen äärivassarin hoitamaan osaltaan turvapaikkapolitiikkaa, neuvottelut EU:ssa ovat vaikeutuneet. Vasemmisto hukuttaa ennemmin osan lapsista ja naisista Välimereen ja antaa luokkaa 30-50 prosentin naisista joutua raiskatuksi tai kohdata muuta seksuaalista ahdistelua kuin antaa periksi siinä, että EU:n yhteinen pakolaispolitiikka tarkoittaisi jatkossa käsittelyä ulkorajoilla, jolloin salakuljettajien bisnes ja tuhansien ja tuhansien lasten kaappaus ties mihin sairaisiin tehtäviin ainakin osin loppuisi.

  Halla-aho on todellakin tällaista järjettömyyttä vastaan. Meillä nämä vassarisankarit vihreiden kera jakaisivat kaikille jopa vuosia kestäneen pitkän tutkimuksenkin jälkeen hylkypäätöksen saaneille tuhansille oleskuluvat, jotta kaikki voisivat jäädä Suomeen. Kun joukossa on luokkaa 60-80 prosenttia henkilöitä, joiden oikeaa henkilöllisyyttä ei tiedetä, erilaisia sotarikollisia ja ihan tavallisia rikollisia, onpa taas vasemmistolta ja vihreitä järkevä ajatus. Toivottavasti keskusteluissa Halla-aho pitää huolen siitä, että nämä ajatukset muuttuvat.

  Suomen ja EU:n tilanteessa on leimallista se, että esimerkiksi turvapaikkapolitiikassa on hyviä ja huonoja ratkaisuehdotuksia kaikissa puolueissa. Persuilla on hyviä (yllä), mutta sitten todella heikkoja. Kuten Suomen sulkeminen periaatteella ei tarvita ulkomaalaisia tai pitkäaikaisena EU:sta irtoaminen ja NATO-vastaisuus monilla muilla, mutta ei Halla-aholla.
   
 18. Toxic Enema Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ny Rangers
  Kanadan liberaalipuolueen johtama hallitus linjasi pari vuotta sitten: "Hädänalaiset perheet: Tervetuloa! Yksin saapuvat miehet: Olette turvallisuusriski." Suomessa menisi persu-kategoriaan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.12.2018 klo 23.11
 19. Tami Talk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Daespoo moderators
  Ensi ajatuksella tuo leirien perustaminen ja turvapaikanhakijoiden valikointi EU:n rajojen ulkopuolelta kuulostaisi mukavalta ja toimivalta ratkaisulta. Mutta hetken pureskelun jälkeen tulee kyllä mieleen, että mitenköhän hyvin tuo oikeasti pidemmän päälle toimisi?

  Toistaiseksi nuo EU:n rajojen ulkopuoliset valtiot eivät ole lämmenneet näiden keskusten perustamiselle, monet näistä reunavaltioista (esim. Libya, Egypti) eivät vakuuta valtioina näiden asioiden käsittelyssä, kun tiedetään maiden tilanne ja niissä olevat ongelmat. Suurista keskuksista ja niiden ongelmista on huonoja kokemuksia Australian/Nauru-saarten osalta jne.. Eli vaikea nähdä, että saataisiin toimiva järjestelmä, jossa karsittaisiin väärät hakijat ja saataisiin valita meille sopivat tulijat. Vaikka se mukavaa olisikin verrattuna nykytilanteeseen.

  En myöskään usko, että salakuljetusbisnes lakkaisi näiden keskusten myötä. Koska keskusten kautta olisi kuitenkin vaikeaa saada turvapaikkaa, olisi jatkossa myös ihmisiä, jotka eivät hakeutuisi keskuksiin, vaan tulisivat jatkossakin salakuljetusbisneksen kautta paperittomina Eurooppaan, niin kuin nykyäänkin. Saataisiinko läpi sellainen järjestelmä, jossa esim. Suomeen matkustanut ihminen ei voisi hakea turvapaikkaa Suomesta. Voi olla kovan kynnyksen takana käytännössä. Joku ratkaisu näidenkin asioiden käsittelyyn pitää olla, koska takuuvarmasti näitä hakijoita Euroopan maihin saapuu keskusten ulkopuolelta. Näitä ei roudata, ne matkustavat itse. Säilöntäkeskuksia, rajojen tiukkaa vartiointia sisärajoilla, pakkopalautuksia maihin jotka eivät ota kansalaisiaan vastaan...?

  Silmiinpistävää tämän ongelman ratkaisemisen vaikeudessa on myös se, että kaikki tuntuu olevan sitä mieltä, että asiat pitää hoitaa kansainvälisellä tasolla ja yhteistyössä, mutta silti ollaan sitä mieltä, että jokaisen maan pitää itse saada päättää omasta politiikasta. Eli kaikki on sitä mieltä, että jonkun muun pitää hoitaa asia. Halutaan kansainvälisiä päätöksiä ja sopimuksia, mutta GCM-sopimus esimerkiksi on sellainen myrkky, ettei missään nimessä pidä tällaisia kansainvälisiä sopimuksia pidä hyväksyä. Itse pitää saada sanoa, että ei käy mikään järjestely.

  Nykyinen malli ei toimi, mutta ei nämä esitetyt vaihtoehdotkaan täysin vakuuta. Ja ei, ei minulla ole esittää parempiakaan vaihtoehtoja. Vaikea ongelma. Jonka mittakaavasta omaan arkielämään ja Suomen selviämiseen tuntuu olevan kovasti paljon erilaisia näkemyksiä.

  Loppukaneetiksi pitää nykyään tietysti todeta myös, että ei, en hyväksy raiskauksia ja rikollisuutta.
   
 20. Tami Talk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Daespoo moderators
  Lainaus:
  Miten tämä on käytännössä näkynyt heidän turvapaikkapäätöksissä ja näiden hakijoiden kohtelussa?
  Mitä on tehty yksin saapuville miehille? Paljonko Kanadaan on ylipäätään saapunut näitä yksinäisiä miehiä esim. Irakista ja Afganistanista?

  Kysyn, kun en tiedä.
   
 21. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  EU:n keskustaoikeisto lähtee siitä, mitä Mykkänen kertoi ja minä totesin. Leirit tms tulisi rajoille, EU:n sisäpuolelle.

  Lainaus:
  Itse olen lämmennyt EU:n keskustaoikeiston ja Suomessa Halla-ahonkin esityksille Afrikan auttamisesta ja kaupungistumisesta EU:n avulla. Mitään summia tai tarkkoja tapoja ei ole vielä, mutta tuo taitaa olla ainoa mahdollisuus. Jos Afrikka pystyy elättämään kaksinkertaistuvasta (noin 2050) ja nelinkertaistuvasta (2100) väestönkasvustaan valtaosan, meillä on mahdollisuuksia hyvään tulevaisuuteen. Ellei pysty, puhutaan jättiluokan määristä pyrkimään kohti Eurooppaa.
   
 22. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Kieltämättä en ole Halla-Ahon tuotantoihin hirveämmin tutustunut, joten jos olisi antaa jotain linkkiä/referaattia tämän aiheen tiimoilta niin arvostaisin.

  Mutta yleisesti, persujen (niin nykyisten kuin entistenkin - maltillinen osasto siis, hörhöt erikseen) politiikka tuntuisi olevan sekä "ei pakolaisia tänne, autetaan niitä lähtömaissa" että "miksi me laitetaan rahaa kehitysapuun". Mikä ainakin allekirjoittaneelle on vähän ristiriitaista.
   
 23. Anssi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kieltämättä tarina menee persu-kategoriaan. Väitteesi ei nimittäin pidä paikkaansa. Tuollainen tarina toki aikanaan lähti liikkeelle, mutta se nopeasti todettiin puppupuheeksi. Ei yllätä, että rasistit tätäkin puppuväitettä edelleen levittävät. Linkki ctv newsin sivuille, jossa väitteesi kumotaan: Single Syrian men 'will be coming,' top official says
   
 24. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Tuossa alla Aamulehdessä Halla-aho Afrikan taloutta ja sisäistä kauppaa kehittämässä ja unohdin sen, että kannatti myös afrikkalaisten tyttöjen nykyistä parempaa koulutusta. Linkki:

  Jussi Halla-aho nostaa pöydälle hurjan luvun Afrikasta: "Miten Eurooppa reagoi tämän vuosisadan suureen ilmiöön?"

  Lainaus:
  Tämän myös totesin persuongelmana. Japanin tapainen malli ei sovi pienelle EU-maalle varsinkaan, kun ei ole omaa pankkia. Kehitysapua ei juuri tarvita, jos kaupan ongelmat ja verotukselliset keinot pääosin poistetaan Afrikan ja EU:n välillä. Itse kannatan sen muutaman tuhannen pakolaisen ottamista, ja heidän 100 % sitouttamista ja kotouttamista ilman mitään vokkeja tai muuta. Ne jotka otetaan, tulevat suoraan kuntaan. Ihan kuten keskustaoikeisto pyrkii muuallakin.

  Mutta pääpainon on oltava isosti Afrikan kehittämisessä.
   
 25. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Lainaus:
  Just, löysit uutisen vuodelta 2015 jossa puhutaan nimenomaan Syyriasta tulevista pakolaisista tukemaan agendaasi. Miten ne jatkot sitten menikään niitten muittenkin yksin tulleiden miesten kanssa? Tukeeko nekin agendaasi?