Pelicans ja Tappara ovat JYP:lle velkaa miljoona markkaa

  • 24 966
  • 192

susi

Jäsen
Niinhän siinä nyt nähtiin keitä ne todelliset pellet tässä asiassa olivatkaan. Suurin pelle tietysti on tämä päiväkodista Jypin johtoon siirtynyt pikkupoika joka ei tajua näköjään mitään yritystoiminnasta. Toiseksi suurimpia pellejä ovat nämä aah-niin-kaikkitietävät-ja-muita-moralisoivat narrifanit. Jollei ole faktatietoa kannattaa ehkä pitää se turpa kiinni ennenkuin menee monelle palstalle aukomaan leipäläpeään.

Ja tulihan se Ilvesfaninkin kommentti asiaan. Vihjaillaan Tapparan lahjonneen Jypia. Ei tsiisus, oliko se niin katkeraa kun todettiin että Tappara ei ole tehnyt mitään väärin ja hoitanut velvoitteensa 100% oikein ja ajallaan.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mitenkäs ne viestit äkkiä tyrehtyivät

Huvittuneena seurasin eilen kirjoittelua asiasta. En viitsinyt tuolloin vielä osallistua hommaan mukaan. Eilen saatiin 6 x 20 viestiä aikaiseksi ja nyt näitä kirjoittajia ei näy missään. Paitsi Flintstone, joka on osoittautunut suoraryhtisimmäksi.

Mites on, talousasiantuntija-besserwisserit. Eiköhän jatketa siitä mihin eilen jäätiin. Vai pyyhittäisiinkö ne vaahdot suupielistä ja keskityttäisiin jääkiekkoon.

""Kannattaa jatkossa katsoa mihin suuntaan kusee, sillä joskus tuuli tuo suihkun omille housuille. Sitä kutsutaan vastatuuleen kusemiseksi"
 

Daniel

Jäsen
Uudessa jutussa sanotaan, että kauden alussa JYP:llä oli saamisia yli miljoona markkaa. Onko nyt tulkittava, että Tappara on hoitanut maksunsa viimeisen parin viikon aikana jollain tavalla, vai mistä se loput 500000 mk tulee. Pelicansin osalta on myönnetty kyseinen 500000 mk:n lasku. Parin viime vuoden aikana JYP:stä on pelaajia lähtenyt pääasiassa Tapparaan ja Pelicansiin, joten isoja saamisia ei voi olla muualta, koska Jokerit ilmeisesti on hoitanut Pesosen laskun. Eihän minun mielestä Leinonen sano, että maksut on maksettu ajallaan, vaan että maksuja ei nyt ole. Joko lasku on maksettu eilen tai sitten Hassinen ei ole parin viime viikon aikana seurannut firman tilitietoja.
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Otan minäkin sitten puheeni Tapparasta takaisin.

Rästejä yleisemmin koskevat osat saavat jäädä, niinkuin olivat. Pitäisi siis tutkia ennen hutkimista, mutta puolustukseksi on sanottava, että lähde oli aika luotettavan oloinen - varsinkin sen jälkeen kun Pelicans oli tiedot omalta osaltaan vahvistanut.

Näiltä parilta, joiden mielestä asioista ei saa puhua, en sentään anteeksipyytelemään rupea, mutta anteeksi Tappara.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Enpä minäkään jaksa uskoa, että Hassinen huvikseen olisi syyttänyt Tapparaa puolen miljoonan rästeistä, jos asiassa ei ole mitään perää - asiastahan voisi vaikka nostaa kunnianloukkaussyytteen, joka varmaankin olisi oikeudessa mennyt läpi jos ei syytteillä ole todellisuuspohjaa. Mutta jätetään nyt asian spekulointi tähän ja pyydetään anteeksi lännestä ja vaikka vähän muistakin ilmansuunnista, että saadaan palstalle palaamaan rauha. Eiköhän asiat ole niin kuin lehdissä viimeksi on sanottu.

Sen verran totean vielä kuitenkin, että Hassisella on aika kovat meriitit liike-elämästä ennen JYP-kauttaan. Tätä taustaa vasten esimerkiksi suden kommentit ampuvat aika pahasti yli - omasta mielestäni on kohtuullista haukkua Hassista ainoastaan tämän jupakan asiantuntemattomasta hoidosta ja syyttömien maineen hetkellisestä pilaamisesta, ei mustamaalata koko hänen menneisyyttään. Vai moniko muu meistä on toiminut Jyväskylän Suurajojen toimitusjohtajana?
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Täällä on yhä yksi kirkasotsainen moralisti, jolla saattaa olla housujen etumus märkä. Epäselvää on, kastuiko se vastatuulee virtsatessa vai roiskuiko sitä siihenkin kun minua yritettiin kusta silmään.

Hienoa että asiat saadaan sovittua. En ala veistelemään mitään foxmuldermaisia salaliittoteorioita, mutta tuosta Keskisuomalaisen jutusta saa kyllä sen fiiliksen, että kulisseissa on kuhissut sitten sen jälkeen kun ensimmäinen lehtijuttu julkaistiin. Olisipa kiva nähdä JYPin tilitapahtumat tältä viikolta. Jotenkin on sellainen fiilis että tietty summa vaihtoi omistajaa tässä kahden päivän aikana.


Susi sanoi: "Suurin pelle tietysti on tämä päiväkodista Jypin johtoon siirtynyt pikkupoika joka ei tajua näköjään mitään yritystoiminnasta. Toiseksi suurimpia pellejä ovat nämä aah-niin-kaikkitietävät-ja-muita-moralisoivat narrifanit. Jollei ole faktatietoa kannattaa ehkä pitää se turpa kiinni ennenkuin menee monelle palstalle aukomaan leipäläpeään"

Hyvä elämänohje. Sitä kannattaisi noudattaa itse edes samassa kappaleessa. Missä on se faktatieto mitä tapahtui kulisseissa? Jos faktaa tästä asiasta ole kuin se mitä lehdessä luki, niin jätetäämpä se päiväkodista siirtyneen toimitusjohtajan kivittäminen toiseen kertaan. Vai onko pyhä raivo oikeutettua silloin kun se sopii oman lippiksen väriin?
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Minä en tule pyytelemään anteeksi, vaikka olenkin JYP:n kannattaja. Enkä todellakaan usko, että Hassinen on hihasta vedellyt näitä velkoja. Tässä on mitä ilmeisimmin käynyt juuri niin, kuin domy epäili. Kun Hassinen toi asian julkisuuteen, on Tamhockeyn toimistossa ruvennut tapahtumaan ja rahaa löytymään :)
Mistäs muualta se miljoonan saatavat olisi tullut? Viitaten tähän Hassisen kommenttiin: "kolmannen kerran kauden alussa on miljoona saatavana". Mihinkäs JYP:n pelaajia siirtyi keväällä: Tapparaan, Pelicansiin, Pesonen meni Jokereihin. Eipä jää paljon vaihtoehtoja.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Yhdessä asiassa Hassinen - jonka luonnehtiminen taloudesta mitäänymmärtämättömäksi pikkupojaksi kyllä huvittaa - on kuitenkin onnistunut. Hän on luonut keskustelua asiasta joka on ennen vain vaiettu kuoliaaksi, joka tuntuu olevan liigan tapa hoitaa sille epämiellyttäviä asioita. Ei aihe voi aivan turha olla jos se kerää yhdessä päivässä reilut 130 viestiä.

Tapparalle pahoittelut siitä, että se leimattiin maksukyvyttömäksi.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti FourForty
Enpä minäkään jaksa uskoa, että Hassinen huvikseen olisi syyttänyt Tapparaa puolen miljoonan rästeistä, jos asiassa ei ole mitään perää - asiastahan voisi vaikka nostaa kunnianloukkaussyytteen, joka varmaankin olisi oikeudessa mennyt läpi jos ei syytteillä ole todellisuuspohjaa.

Tapparassa ei todennäköiseti ole halukkuutta syytteen nostoon vaikka Hassinen aiheettomasti mustamaalasikin Tapparan mainetta. Ehkä Hassiselle on jo riittävän suuri rangaistus että jääkiekkoa seuraavan yleisön mielestä hänen uskottavuutensa heikkeni kerralla ja reilusti perättömän mustamaalauksen ansiosta. Tappara haluaa säilyttää suhteet kuitenkin Jyppiin tulevia kausia varten mikä on Tapparallekin tärkeää ja siksi homma on sovittu miesten kesken.

Viestin lähetti FourForty
Sen verran totean vielä kuitenkin, että Hassisella on aika kovat meriitit liike-elämästä ennen JYP-kauttaan. Tätä taustaa vasten esimerkiksi suden kommentit ampuvat aika pahasti yli - omasta mielestäni on kohtuullista haukkua Hassista ainoastaan tämän jupakan asiantuntemattomasta hoidosta ja syyttömien maineen hetkellisestä pilaamisesta, ei mustamaalata koko hänen menneisyyttään. Vai moniko muu meistä on toiminut Jyväskylän Suurajojen toimitusjohtajana? [/B]

Hassisen menneisyys Suurajojen toimitusjohtajana olisi sitten taas eri asia mikä sekin olisi tietysti mielenkiintoista kaivaa selville, kuinka hän siinä hommassa pärjäsi? Tuskin ainakaan huonommin kuin nyt Jypin toimitusjohtajana.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt puolella jos toisellakin ihmetellään, miksei Tappara syytä Hassista kunnianloukkauksesta. Sekös se vasta toisi järkeä kuvioihin. Ollaan idiootteja kun muutkin ovat ja sotketaan välit lopullisesti, vai?

Liigahan on kuin maailma pienoiskoossa. Kun yhden joukkueen kanssa olet riidoissa, olet riidoissa muidenkin kanssa, sillä kiistakumppanilla on omat kaverinsa ja sitten olet niidenkin kanssa riidoissa.

Parempi kun seurat juttelevat asiat keskenään pahki. Vielä kun JYP on osoittautunut kullan arvoiseksi pelaajalähteeksi Tapparalle. Ei siis mitään syytä pilata välejä sinne suuntaan kuin mihinkään muuallekaan. Ei sen paremmin jättämällä maksujaan maksamatta kuin nostamalla oikeusjuttujakaan. Tai edes puhumalla lehdissä sinne kuulumattomia asioita.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
TM:

Tarkoitat ilmeisesti Hassisen huonolla menestyksellä Jypin toimitusjohtajana sitä, että Jyp on ollut näillä kausilla sijoilla 8. , 10. ja 12. Minäpä väitän että Hassisen tulo Jypin TJ:ksi on parasta mitä seurassa on tapahtunut pitkään aikaan. Talous on lähtenyt korjaantumaan, hitaasti mutta kuitenkin, pelaajisto on saatu sopivan hintaiseksi ja edellytyksiä pleijaripaikasta taisteluun on. Joukkuekin vain pitäisi saada tajuamaan tämä.

Minusta Hassisen ensisijainen tehtävä ei ole saada aikaan huippumenestyvää joukkuetta vaan tällä hetkellä saada Jypin talous pois kuralta. Siinä hän on hyvässä vauhdissa.
 

susi

Jäsen
Alla lainaukset Aamulehdestä:

"Se että meillä olisi Tapparalta eli Tamhockeylta jotain erääntynyttä saatavaa, ei pidä paikkaansa. Keskustelu kohdistuu enemmänkin siihen, että maksut hoidettaisiin kuten normaalissa liiketoiminnassa siinä vaiheessa kun asia hankitaan. Kun viime kaudella saimme asiat selviksi Tapparan kanssa tammikuussa ja muiden kanssa helmikuussa, niin onhan se kohtuuttoman pitkä aika, sanoo Hassinen."

Siis Tappara viime kaudella hoiti velvoitteensa ensimmäisenä.

Huom. Mitä tarkoittaa erääntynyt saatava?

"Meidän on pystyttävä sopimaan keskenämme, miten me saamme asiat kuiville. Eiväthän firmatkaan missään lehdessä huutele saataviensa perään. Meilläkään ei ole mitään erääntynyttä Jyväskylään, mutta silti väitetään, että velkaa on 500 000. Aika kovaa on teksti, sanoo Leinonen."

Huom. Edelleen mitä tarkoittaa termi erääntynyt?

"Leinonen sanoo, että Tamhockeyllakin on saatavia ulkona, muttei niitä julkisuudessa puida.

­ Meidän pitää pystyä keskustelemaan niiden kanssa joilla on velkaa ja tehdä sitten sopimuksia. Jos sopimukset eivät pidä, pistetään asiat perintään ja piste."

Tässä on oikean yritysjohtajan tekstiä. Jos on saatavia niin eikun perintään vaan. Turha vikistä lehtien palstoilla.

Ja nyt te joille jäi vielä epäselväksi, niin menkää kysymään vaikka isiltä mitä tarkoittavat termit "saatava" ja "erääntynyt saatava".
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti TM

Hassisen menneisyys Suurajojen toimitusjohtajana olisi sitten taas eri asia mikä sekin olisi tietysti mielenkiintoista kaivaa selville, kuinka hän siinä hommassa pärjäsi? Tuskin ainakaan huonommin kuin nyt Jypin toimitusjohtajana.

Nyt puhutaan taas viime päivien tapahtumien sokaisemana ja vastoin parempaa tietoa. Hassinen on parasta mitä JYPille on aikoihin tapahtunut, huolimatta ajoittaisista epäonnistuneista lausunnoista - hän on kuitenkin saanut JYPin talouden jotenkin hallintaan ensimmäistä kertaa vuosiin.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
500 kmk?

Viestin lähetti Köpi
Mistäs muualta se miljoonan saatavat olisi tullut? Viitaten tähän Hassisen kommenttiin: "kolmannen kerran kauden alussa on miljoona saatavana". Mihinkäs JYP:n pelaajia siirtyi keväällä: Tapparaan, Pelicansiin, Pesonen meni Jokereihin. Eipä jää paljon vaihtoehtoja.

Maksoiko Tappara siis Välivaarasta tuon 500 kmk, muitahan ei täksi kaudeksi JYPistä Tapparaan siirtynyt? Eikös se "kattohinta" ollut 300 kmk? Onko Leinonen tyhmä, kun maksaa kerran yli kattohinnan? Mitenkäs sitten Kankaanperä (HPK) ja Paukkunen (TPS, taisi olla JYPissä vuokralla?). Pelicanseihinhan (hölmö sana) ei viime kaudella ketään siirtynyt, mutta tuo asia lienee selvä kaikille. Tapparan kohdalla tilanne on sikäli erilainen, että Luoman ja Ojasen oikeudet taisivat siirtyä jo viime kaudella eli miehet eivät olleet vuokralla, oliko maksuja sitten näistä rästissä muka yli vuoden ajan (nythän joku tietty keksii mistä Tapparan positiivinen tulos viime kaudella johtuu :)). Tarvainen, Vertala ja Kangasniemi... olisiko muka noin kaukaa maksettavia, enpä usko. Niin voisivatko nämä muutamat "salaliittoteorioitsijat" kertoa vastauksia mieltäni askarruttaviin kysymyksiin?
 

Qeuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse ymmärsin niin, että Tappara ei oo JYPille auki mitään, mutta viivytteli viime kaudella siirtomaksujen kanssa pirun pitkään ja Hassisella on varmaan menny herne nenään sen takia.

Pelicans sen sijaan ei oo eräiden tietojen mukaan maksanut siirtomaksuja Latvalasta, Koskisesta ja Jämsenistä, koska sillä ei yksinkertaisesti ole rahaa. Vuoden loppuun mennessä niiden olis tarkotus maksaa.

Eli Pelicanssin rahoilla ei tän kauden JYPpiä enää paranneta!
 

Petaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
??

Hämmästyttää hieman tämän porukan vahingoiniloisuus. Muistaakseni ne ratkaisevat erot kiekkoseurojen välillä tehdään siellä kaukalossa, ei lehtiotsikoissa eikä lakituvissa.

Pienimmästäkin syystä on "hauskaa" lähteä irvailemaan kaverille, jos jostain kuuluu huonoja uutisia. Väärin. Pitää muistaa, että huomenna otsikoissa voi olla sinun idolisi ja silloin on vaikea hakea sympatioita kavereilta.

Ehdottaisin, ettei tällaisia keskusteluketjuja pidettäisi kiekkokeskusteluissa lainkaan, vaan siirrettäisiin ne automaattisesti jonnekin muualle, missä ne vähiten haittaavat itseasiaa, jääkiekkoa.

Onneksi tämäkin episodi on näytelty onnellisesti loppuun, eikä ainakaan Tamperelaisia tarvitse syytellä vilpistelystä sen enempää.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti susi
Alla lainaukset Aamulehdestä:

"Meidän pitää pystyä keskustelemaan niiden kanssa joilla on velkaa ja tehdä sitten sopimuksia. Jos sopimukset eivät pidä, pistetään asiat perintään ja piste."

Tässä on oikean yritysjohtajan tekstiä. Jos on saatavia niin eikun perintään vaan. Turha vikistä lehtien palstoilla."

Jaahas, ollaan luettu Aamulehteä. Ikävä kyllä viivotin ei tainnut olla koko aikaa ihan suorassa, sillä samaisesta jutusta jäi tämä kappele pois:

"Velkojen periminen on lähes mahdotonta, sillä siirtokorvaukset ovat liigan oma sisäinen käytäntö. EU:ssahan työvoiman vapaa siirtyminen on turvattu lailla, joten siirtokorvauksia ei oikein voi lähteä perimään raastuvassa."

Pirun hienoa vedota asiaan mitä ei oikeasti ole mahdollista.
Viestin lähetti susi
Siis Tappara viime kaudella hoiti velvoitteensa ensimmäisenä.

Tarkoittikohan tuo että siirtoasiat eli aktuaalinen siirtyminen sovittiin Tapparan kanssa tammikuussa ja rahat tulivat tilille eilen?

Viestin lähetti Taze
Tapparan kohdalla tilanne on sikäli erilainen, että Luoman ja Ojasen oikeudet taisivat siirtyä jo viime kaudella eli miehet eivät olleet vuokralla, oliko maksuja sitten näistä rästissä muka yli vuoden ajan (nythän joku tietty keksii mistä Tapparan positiivinen tulos viime kaudella johtuu ).

Pelicansien rästien suhteen velat muodostuivat juuri jo viime kaudella sinne siirtyneistä Jämsenistä ja Koskisesta. Onko varmaa tietoa että Luoman ja Ojasen oikeudet siirtyivät Tapparaan?

Salaliittoon en usko, mutten usko siihenkään että Tapparan nimi mainittiin ihan huvin ja pikku kiusan vuoksi. Ehkä raha on vaihtanut omistajaa tai Urpo on ollut yhteydessä Hassiseen ja pakottanut tämän vaikenemaan. Urpohan oli huolissaan asiasta kun " se likaa SM-liigan mainetta."

Niin ja kattohinnasta. Sehän on liigan tapa että tuosta summasta poiketaan usein reilustikin. JYP maksoi itse keväällä Olli Ahosesta ja Janne Hauhtosesta 700 000 mk eli 350 000 mk/äijä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti susi
Alla lainaukset Aamulehdestä:

"Se että meillä olisi Tapparalta eli Tamhockeylta jotain erääntynyttä saatavaa, ei pidä paikkaansa. Keskustelu kohdistuu enemmänkin siihen, että maksut hoidettaisiin kuten normaalissa liiketoiminnassa siinä vaiheessa kun asia hankitaan. Kun viime kaudella saimme asiat selviksi Tapparan kanssa tammikuussa ja muiden kanssa helmikuussa, niin onhan se kohtuuttoman pitkä aika, sanoo Hassinen."Siis Tappara viime kaudella hoiti velvoitteensa ensimmäisenä.
Huom. Mitä tarkoittaa erääntynyt saatava?
"Meidän on pystyttävä sopimaan keskenämme, miten me saamme asiat kuiville. Eiväthän firmatkaan missään lehdessä huutele saataviensa perään. Meilläkään ei ole mitään erääntynyttä Jyväskylään, mutta silti väitetään, että velkaa on 500 000. Aika kovaa on teksti, sanoo Leinonen."Huom. Edelleen mitä tarkoittaa termi erääntynyt?"Leinonen sanoo, että Tamhockeyllakin on saatavia ulkona, muttei niitä julkisuudessa puida.Meidän pitää pystyä keskustelemaan niiden kanssa joilla on velkaa ja tehdä sitten sopimuksia. Jos sopimukset eivät pidä, pistetään asiat perintään ja piste."Tässä on oikean yritysjohtajan tekstiä. Jos on saatavia niin eikun perintään vaan. Turha vikistä lehtien palstoilla.Ja nyt te joille jäi vielä epäselväksi, niin menkää kysymään vaikka isiltä mitä tarkoittavat termit "saatava" ja "erääntynyt saatava".

Mielenkiintoinen pointti, todellakin. Mutta Leinonen tuntui kumman rauhalliselta tämän asian suhteen, eikä ollut raivoissaan perättömistä syytöksistä. Mitähän lienee takana. Itse ymmärsin tekstin niin, että Tapparalla on velkaa(menikö termi väärin?) kyllä JYP:lle, mutta kyseisten maksujen eräpäivä ei ole vielä umpeutunut tai asiat on sovittu hyvässä hengessä eilen.Ota tästä nyt sitten selvä.
Mutta minulla ei ole mitään aavistustakaan, että paljonko sitä mahdollista velkaa on, jos sitä ollenkaan on.
Aivan, unohdin "Kanki" Kankaanperän siirron Rinkelinmäelle, joten voihan kyllä olla että tuokin siirto liittyy jotenkin tähän. Mutta ilmeisesti kuitenkaan ei jos Hassinen ei tuonut Kerhoa esiin. Tai mistä sen taas tietää, tuntuu lausunnot menevän täysin ristiin rastiin nyt. Paukkunen oli/on TPS:n omaisuutta, joten tuskinpa JYP sai Turusta penniäkään.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Tj
TM:

Tarkoitat ilmeisesti Hassisen huonolla menestyksellä Jypin toimitusjohtajana sitä, että Jyp on ollut näillä kausilla sijoilla 8. , 10. ja 12. Minäpä väitän että Hassisen tulo Jypin TJ:ksi on parasta mitä seurassa on tapahtunut pitkään aikaan. Talous on lähtenyt korjaantumaan, hitaasti mutta kuitenkin, pelaajisto on saatu sopivan hintaiseksi ja edellytyksiä pleijaripaikasta taisteluun on. Joukkuekin vain pitäisi saada tajuamaan tämä.

Minusta Hassisen ensisijainen tehtävä ei ole saada aikaan huippumenestyvää joukkuetta vaan tällä hetkellä saada Jypin talous pois kuralta. Siinä hän on hyvässä vauhdissa.

Mehän emme tiedä, mitä kaikkea Hassinen ehtii vielä sanoa niin kauan kuin hän Jypin toimitusjohtajana pysyy. Jypin hallituksen velvollisuus on tarkkailla Hassisen lausuntoja, missä tiedotusvälineessä niitä sitten esiintyykin. Jos näyttää siltä että toimitusjohtaja ei osaa jatkossakaan käyttäytyä korrektisti julkisuudessa niin siinä tapauksessa on hallituksella palaverin paikka. Kannattaisikohan Hassisen käydä suhdetoimintaan ja ulkoiseen tiedottamiseen liittyvät asiat uudelleen läpi kun tuntuu että ne eivät ennestään ole oikein menneet perille? Kokonaan toinen juttu on sitten se että miten SM-liiga suhtautuu siihen kun yhden seuran taholta päästetään julkisuuteen perättömiä asioita kilpailevaan joukkueeseen liittyen. Luultavasti Urpon kabinetti seuraa tilannetta vain taustalla mutta lukee Hassisen lausunnot tästä lähtien entistäkin tarkemmin.

Oppirahat on tietysti maksettava usein jos on kokematon tehtävässään, kuten Hassinen SM-liigaseuran toimitusjohtajana mutta tässä tapauksessa on ärsyttävintä se kun Jypin toimitusjohtajan huolimattomuudesta kärsii Tappara jolla ei todellisuudessa ole ollutkaan mitään maksurästejä vaikka Hassinen niin virheellisesti alunperin väitti.
 

Rebound

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
On kyllä ihme jengiä tällä palstalla! Ensin uskotaan kaikki ihan surutta mitä lehdessä lukee ja seuraavana päivänä samassa lehdestä luettu oikaisu on pelkkää paskaa, tai ainakin jonkin asteinen salaliittoteoria. Taitaa olla niin, ettei se totuus olekaan tärkeintä vaan mahdollisuus luoda asiasta omat, haluamansa, päätelmät.
 

axe

Jäsen
Leinonen toimii yllättävän rauhallisesti? Lehtien sivuiltako sen näkee jos sappi kiehuu tai jos Hassinen on saanut puhelimessa kuulla kunniansa? Toiset kun osaavat hoitaa ne asiansa oikealla tavalla eivätkä lähde julkisuuteen niitä riepottelemaan.

Edelleen on kyllä varsin erinomaista, että kun Hassinen sanoo Tapparan olevan velkaa, niin se on ihmisille totuus ja Tappara on toiminut häpeällisesti. Sitten kun Hassinen korjaa sanomisiaan, niin se ei enää olekaan totuus vaan jotain peittelyä, kun Tappara on ihan selvästi häpeällisesti lahjonut tai kiristänyt.

Pitänee sitten antaa Leinoselle neuvo, että eikun telkkariin ja lehtiin riehumaan ja oikeusjuttuja pystyyn ja nimeämään kaikki Tapparalle velkaa olevat tahot, niin olisi uskottavampaa. Asiallisuus ja hienotunteisuus kun sitä ei näköjään ole.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Viestin lähetti susi
Niinhän siinä nyt nähtiin keitä ne todelliset pellet tässä asiassa olivatkaan. Suurin pelle tietysti on tämä päiväkodista Jypin johtoon siirtynyt pikkupoika joka ei tajua näköjään mitään yritystoiminnasta. Toiseksi suurimpia pellejä ovat nämä aah-niin-kaikkitietävät-ja-muita-moralisoivat narrifanit. Jollei ole faktatietoa kannattaa ehkä pitää se turpa kiinni ennenkuin menee monelle palstalle aukomaan leipäläpeään.


1.) Täällä on esitetty Hassisen julkilausuma, johon on otettu kantaa.

2.) Tappara on hoitanut hommansa ajallaan ja se on hyvä juttu. Eli artikkeli ei näiltä osin pitänyt paikkaansa.

3.) Tämä on mielipidepalsta, jossa kuka tahansa voi ottaa kantaa mihin tahansa. Menee aika olemattomaksi nämä keskustelut, jos ei puhuta mistään muista kuin faktoista, joita ei seurojen ulkopuolella tiedä kukaan.

4.) Ainakin minä olen tämän asian tiimoilta täysin samaa mieltä kuin aiemminkin. Jos joku paskiainen jättää velkansa maksamatta, niin hänet pitää laittaa kylmästi vastuuseen siitä.

5.) Vaikka kenties kuvittelette, niin kysymys ei ole ollut mistään Tappara -ajojahdista, vaan tämä nyt sattui olemaan yksi niistä nimetyistä seuroista asiassa johon tässä on otettu kantaa. Aivan sama kuka on kyseessä, ainakin oma tuomioni on asian tiimoilta samanlainen, siis MIKÄLI osoittautuu todeksi.

6.) Purkauksesi on lähinnä naurettava.
JYPin tj:n päiväkotitaustasta en osaa sanoa mitään, mutta täällä esitetty artikkeli on tämän keskustelun pohjana, ja ainakin minä uskallan jatkossakin sanoa mielipiteeni asiasta kuin asiasta ilman, että teen ensin perusteellista selvitystä onko tämä nyt varmasti totta.
Lähinnähän tässä on tuomittu velalliset ja mahdollista keplottelua yrittävät. Se, että Tappara ja Pelicans on mainittu nimeltä johtuu siitä, että heidät Hassinen mainitsi.
Täällä puhutaan luonnollisesti asioista periaate tasolla ja teidän kohdaltannehan tuo loppui jo korjattuun lehtijuttuun.

7.) Minä olen jokerifani, mutta en kuitenkaan kaikkitietävä, kuten tuossa yllä yrität esittää. En tiedä varmasti keskimäärin enemmän kuin kukaan muukaan, eikä ole tarviskaan. Palstalle kirjoitan ihan näppäimistöllä leipäläven aukomisen sijasta, joten tuonkin kohdan osalta syyllistyt samanlaiseen paskapuheeseen, kuin Hassinen teidän kohdalla.

Herneet pois nenästä..
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aivan oikein Rebound!

Näiden palstojen tarkoitus on antaa ihmisten kertoa mielipiteensä asiasta kuin asiasta. Väkivalta on yksi kiihkeitä kommentteja helisyttelevä aihe ja nämä talousasiat toinen. Ei se sanottava vaan sen sanottavan määrä. Eikä sillä ole väliä, onko oikeassa vai ei. Pääasia on, että sanotaan ja lujaa. Eikä periksi anneta. Enkä siksi siis minäkään.

"Minä olen Peten Pan, satuun teidät johdatan..."
 

susi

Jäsen
Omalta osaltani lopetan tämän keskustelun tähän. Myönnän että tunteet kuumenivat näitä vääriä syytöksiä ja vihjailuja lukiessa. Mielestäni syyttely ennenkuin edes syyttelyn kohde on ehtinyt kommentoida koko asiaa on erittäin epäsopivaa toimintaa. Moralisoidaan sitten jos todetaan kaikkien selvitysten jälkeenkin että joo, niinhän siinä kävi eikä jo etukäteen. Niinkuin jo todettu onkin, on Tappara on tehnyt asiassa kaiken oikein, piste. Maine kuitenkin tämän tapauksen johdosta on turhiintunut Tj Hassisen ansiosta ja se on erittäin valitettavaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Eiköhän ne joiden maine tahriintui ja uskottavuus kärsi ole siis:

- Jypin toimitusjohtaja Tomi Hassinen, osittain perättömien lausuntojen antamisesta
- Pelicans, ansiosta jos maksu(t) ei(vät) kerran ajallaan ole Jypille tulleet
- Keskisuomen Sanomat, julkaisemalla perättömiä tietoja tarkistamatta sen enempää niiden todenperäisyyttä.

Tämä asia on osaltani loppuunkäsitelty ellei jotain uutta ja dramaattista ilmene.

PS. toivotaan että Tapparalaiset osoittavat oman tilaisuutensa koittaessa sitten tuota samaa korkeaa moraalia, mitä niin kovasti peräänkuuluttavat muilta kirjoittelijoilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös